Skocz do zawartości

Zdjęcie

Najmniej lubiana postać.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
192 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Najmniej lubiana postać. (413 użytkowników oddało głos)

Najmniej lubiana postać

1. Ana-Lucia (76 głosów [22.09%])

Procent z głosów: 22.09%

2. Boone (9 głosów [2.62%])

Procent z głosów: 2.62%

3. Charlie (23 głosów [6.69%])

Procent z głosów: 6.69%

4. Claire (19 głosów [5.52%])

Procent z głosów: 5.52%

5. Hurley (3 głosów [0.87%])

Procent z głosów: 0.87%

6. Jack (25 głosów [7.27%])

Procent z głosów: 7.27%

7. Sawyer (13 głosów [3.78%])

Procent z głosów: 3.78%

8. Jin (9 głosów [2.62%])

Procent z głosów: 2.62%

9. Lock (13 głosów [3.78%])

Procent z głosów: 3.78%

10. Kate (16 głosów [4.65%])

Procent z głosów: 4.65%

11. Libby (4 głosów [1.16%])

Procent z głosów: 1.16%

12. Michael (53 głosów [15.41%])

Procent z głosów: 15.41%

13. Mr. Eko (4 głosów [1.16%])

Procent z głosów: 1.16%

14. Sayid (2 głosów [0.58%])

Procent z głosów: 0.58%

15. Shannon (33 głosów [9.59%])

Procent z głosów: 9.59%

16. Walt (17 głosów [4.94%])

Procent z głosów: 4.94%

17. Sun (3 głosów [0.87%])

Procent z głosów: 0.87%

18. Danielle (14 głosów [4.07%])

Procent z głosów: 4.07%

19. Rose (8 głosów [2.33%])

Procent z głosów: 2.33%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#41 lost_Cubix

lost_Cubix

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 20.03.2006 - |19:49|

Ja nie cierpie Walta (małego murzynka)i jego tatusia. wygląda na całkiem inteligentnego ale dobija mnie głupimi pytaniami :angry: nie lubie go po prostu. A anna luća może być :] wreszcie jakas twarda laska, sprowadzi ich wszystkich do poziomu. Ale wydaje mi sie że jej charakter zepsuła wyspa i cała ta akcja z Othersami. Nie cierpie walta!! nie obrażając nikogo razem z tatusiem wyglada jakby ktoś ich za głowe złapał i przejechał twarzą po niecheblowanej desce. te wargi ma takie wywrucone na zewnątrz :look: :rolleyes:
  • 0
by cubix AD 2006

#42 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 20.03.2006 - |20:02|

Ja nie cierpie Walta (małego murzynka)i jego tatusia. wygląda na całkiem inteligentnego ale dobija mnie głupimi pytaniami :angry: nie lubie go po prostu. A anna luća może być :] wreszcie jakas twarda laska, sprowadzi ich wszystkich do poziomu. Ale wydaje mi sie że jej charakter zepsuła wyspa i cała ta akcja z Othersami. Nie cierpie walta!! nie obrażając nikogo razem z tatusiem wyglada jakby ktoś ich za głowe złapał i przejechał twarzą po niecheblowanej desce. te wargi ma takie wywrucone na zewnątrz :look: :rolleyes:

Nie lubię AL od pierwszego wejżenia. Zniesmaczyło mnie to, jak w barze na lotnisku oblizywała sobie palce. Latynoska prostaczka.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#43 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 20.03.2006 - |20:23|

Zniesmaczyło mnie to, jak w barze na lotnisku oblizywała sobie palce. Latynoska prostaczka.

po pierwsze - ty sobie palcow nie oblizujesz ? :P
po drugie - daj mi taka latynoska prostaczke jaka jest Michelle Rodriguez(z jej kasa i slawa) a trafie do nieba (czytajcie Hollywood) :P
  • 0

#44 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 20.03.2006 - |20:26|

po pierwsze - ty sobie palcow nie oblizujesz ? :P
po drugie - daj mi taka latynoska prostaczke jaka jest Michelle Rodriguez(z jej kasa i slawa) a trafie do nieba (czytajcie Hollywood) :P

Po pierwsze, Ja sobie palców nie oblizuje.

Po drugie, to nie była Michelle Rodriguez lecz Anna Lucia i oblizywała sobei palce, co wywołuje u mnie wstręt. Dla tego też jej nie lubię, od pierwszego wejżenia.

Po trzecie nie dyskutujemy tu naszych fantazji seksualnych, lecz serial.

Użytkownik Jonasz edytował ten post 20.03.2006 - |20:28|

• 0
Genesis

#45 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 20.03.2006 - |20:27|

ee tam, jak dziewczyna oblizuje palce to jest seksowne w pewnym sensie :D ale i tak jej nie znosze... wszyscy wiedza dlaczego :D Kochalem shannon prawie jak Sayid a ja tak latwo nie wybaczam :D
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#46 linuś

linuś

Szeregowy

• Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 20.03.2006 - |20:37|

Ana-Lucia - niezwykle wkurzająca baba, rządzi się jakby ta wyspa była jej a ona była na niej królem!!! :/ Zachowuje się jakby nadal była policjantką... proponuje, żeby stworzyła na wyspie więzienie <_<
  • 0

#47 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 20.03.2006 - |20:40|

Ana-Lucia - niezwykle wkurzająca baba, rządzi się jakby ta wyspa była jej a ona była na niej królem!!! :/ Zachowuje się jakby nadal była policjantką... proponuje, żeby stworzyła na wyspie więzienie <_<

już takowe miała koło bunkra "strzała" trzymała tam goodwin'a i Michael'a, Saywer'a i Jain'a :P
  • 0

Dołączona grafika

#48 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 20.03.2006 - |20:43|

to nie była Michelle Rodriguez lecz Anna Lucia i oblizywała sobei palce, co wywołuje u mnie wstręt.

po pierwsze - Ana-Lucia to Michelle Rodriguez (sprawdz IMDB :) )
po drugie - skoro jej nie lubisz bo oblizywala sobie palce to co musiala by zrobic abys ja polubil?

PS bez skojarzen :P
  • 0

#49 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 20.03.2006 - |20:49|

po drugie - skoro jej nie lubisz bo oblizywala sobie palce to co musiala by zrobic abys ja polubil?

Chodzi tylko o to, że aktor i odtwoarzana zperz niego rola to dwie rózne osoby.

Być może zaczne lubić AL jak zrobi cos naprawde pożytecznego. Mam jednak uprzedzenie do Latynosów i dla tego nie jest bestronny.
  • 0
Genesis

#50 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 20.03.2006 - |20:56|

Mam jednak uprzedzenie do Latynosów i dla tego nie jest bestronny.

uprzedzenie? jakie konkretnie ?
ja tez mam uprzedzenie co do muzlumanow ale sayida lubie bo zaskarbil sobie moja sympatie :)
krotko mowiac - jestes rasista :>

Użytkownik szymcio edytował ten post 20.03.2006 - |20:57|

• 0

#51 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 20.03.2006 - |21:00|

już takowe miała koło bunkra "strzała" trzymała tam goodwin'a i Michael'a, Saywer'a i Jain'a :P

chyba nathana... tak? nathana chyba, ale juz nie pamietam :D goodwin byl ten zly, nathan byl ten ze [beeep]zką :D

nie da sie bez skojarzeń :D

Chodzi tylko o to, że aktor i odtwoarzana zperz niego rola to dwie rózne osoby.

Być może zaczne lubić AL jak zrobi cos naprawde pożytecznego. Mam jednak uprzedzenie do Latynosów i dla tego nie jest bestronny.

ja nie zaczne lubic any lucii, chyba ze naprawde sie postara... latynoski sa super, jak mozesz ich nie lubić :D a ana lucia ma na jednym zdjeciu fajny tylek :D jedyne co mi sie w niej podoba
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#52 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 20.03.2006 - |21:09|

ej nie zmieniajcie tematyki tego topica. :PP mieliśmy gadać o najmniej lubianych postaciach a nie o fantazjach sesualnych członków członków naszego forum :hyhy:

a gdzie widzisz te fantazje? :D Chociaz... w gruncie rzeczy na podstawie fantazji seksualnych tez mozna okreslic kogo lubimy mniej , kogo bardziej... (shannon.... :D :D)... chociaz w tymm wypadku to mi nawet ana lucia nie przeszkadza, tyko ta twarz.... no ale cóż :D :D niech zmieni mine z tej takiej: :angry: / <_< to bedzie duzo lepiej :D

Użytkownik boone edytował ten post 20.03.2006 - |21:10|

• 0

#53 Scarlett

Scarlett

Szeregowy

• Użytkownik
  • 14 postów
  • MiastoŚląsk

Napisano 24.03.2006 - |21:25|

Niestety nie będe oryginalna, Ana Lucia.. choć żal mi jej bo w epizodzie 16 zwierzyła sie Sayidowi że zawsze ludzie za nia nie przepadali...
  • 0
Meredith: Okay, here it is, your choice... it's simple, her or me, and I'm sure she is really great. But Derek, I love you, in a really, really big pretend to like your taste in music, let you eat the last piece of cheesecake, hold a radio over my head outside your window, unfortunate way that makes me hate you, love you. So pick me, choose me, love me.

#54 lucaa_rules

lucaa_rules

Szeregowy

• Użytkownik
  • 53 postów
  • MiastoOpole

Napisano 24.03.2006 - |22:28|

a ja tam nie lubię Jina, nie wiem czemu jakos mnie tak od niego odrzuca, nie lubie i już :P

a Ana Lucia to równa babka no kobitka z chrakterkiem co tu duzo mówić, ale bynajmniej coś się dzieje :P
  • 0

#55 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 25.03.2006 - |15:39|

Ana-Lucia naprawdę robi się normalniejsza... a w tej ankiecie brakuje chyba Henry'ego, bo wg. mnie on zdobyłby teraz najwięcej głosów...
  • 0

Dołączona grafika

#56 Evan

Evan

Szeregowy

• Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 25.03.2006 - |16:30|

Ja tam Sun lubiłem od początku, ale co do Jina to nie zmienie zdania, pamietacie jak jej zdemolował ogródek ?? Bo chcial ją chronić...
  • 0

#57 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 25.03.2006 - |16:59|

Ja tam Sun lubiłem od początku, ale co do Jina to nie zmienie zdania, pamietacie jak jej zdemolował ogródek ?? Bo chcial ją chronić...

Zdemolował ogródek bo podobnie jak Locke ma problemy z gniewem. W tym samym epizodzie, w retrospekcji miał ten sam problem w gabinecie lekarza.
  • 0
Genesis

#58 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 25.03.2006 - |17:41|

Ja go też nie lubiłam za bardzo z początku. Ale widać teraz, że to jaki jest, to przez ojca Sun...

Nie widzę dla niego większego usprawiedliwienia za traktowanie Sun w taki a nie inny sposób.

Ana-Lucia naprawdę robi się normalniejsza... a w tej ankiecie brakuje chyba Henry'ego, bo wg. mnie on zdobyłby teraz najwięcej głosów...

Tak, Ana Lucia robi sie normalniejsza, a jej kwestia z tym, że nikt jej nie lubi i nie wie dlaczego poruszyła moje serce. Henry? Ja wiem czy ja go nie lubię. On jest bardzo barwną postacią serialu. W gruncie rzeczy to go0 lubię. Poza tym jest tylko gwiazdą specjalną, nie jest na stałe w ekipie Lost. Za kilka odcinków prawdopodobnie zniknie.

Ja na poczatku nie lubiałem Jina i Sun, ale ostatnio zmieniłem co do nich zdanie.

Hmm... ja tam ich lubiłem chyba. Bardzo, ale to bardzo podobały mi się ich retrospekcje z odcinka 1x06 House Of The rising Sun. I jaki szok przezylem jak okazalo sie ze Sun mowi po angielsku :D ale juz 1x17, 2x05 byly nudniejsze, Jin mnie do siebie zniecheca, a Sun wrecz przeciwnie.

Tak, to było chamskie z tym ogródkiem. Tak się nie robi.
  • 0

#59 Snow

Snow

Szeregowy

• Użytkownik
  • 70 postów
  • MiastoKraków

Napisano 25.03.2006 - |20:16|

Claire.
Wyjatkowo wkurzajaca postac. Ostatnio ogladalem jeszcze raz pierwszy sezon i chyba ona zapomniala o tym, jak Charlie odzyskal dla niej Aarona, nie mowiac juz o tym, ze przy porwaniu jej przez Ethana prawie zginal.

Wiem, wiem Charlie to narkoman. Ale wlasnie dlatego, ze zerwal z nalogiem potrzebowal wsparcia, a ta bezwdzieczna su*a sie od niego odwrocila w kluczowym momencie... (a on zawsze byl przy niej w jej trudnych chwilach o czym zapomniala).
  • 0

#60 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 25.03.2006 - |20:20|

Claire.
Wyjatkowo wkurzajaca postac. Ostatnio ogladalem jeszcze raz pierwszy sezon i chyba ona zapomniala o tym, jak Charlie odzyskal dla niej Aarona, nie mowiac juz o tym, ze przy porwaniu jej przez Ethana prawie zginal.

Wiem, wiem Charlie to narkoman. Ale wlasnie dlatego, ze zerwal z nalogiem potrzebowal wsparcia, a ta bezwdzieczna su*a sie od niego odwrocila w kluczowym momencie... (a on zawsze byl przy niej w jej trudnych chwilach o czym zapomniala).

tak. claire nie jest moja ulubiona postacia. ale jezeli chodziloby o smierc... nie chce zeby claire umierała. :D

claire nie umrze bo ma małego aarona to ma duże znaczenie w serialu

nie bylbym az tak pewny. poza tym moga umrzec obydwoje. albo inni moga ich porwac i juz nie oddac. claire moze zostac usunieta z serialu, jesli tak beda chcieli tworcy
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych