Nie... Ten pierwszy to Brat Justin A drugi to kto inny...jakby podobni :
http://img113.images...ol0104810cy.jpg
http://img113.images...ol1443138zo.jpg
no nie?
Odcinek 038 - S02E14 - One of Them
Napisano 16.02.2006 - |20:34|
Napisano 16.02.2006 - |20:39|
jakby podobni :
http://img113.images...ol0104810cy.jpg
http://img113.images...ol1443138zo.jpg
no nie?
No... Nawet bardzo. Na mala Kate nie zwrocilem wiekszej uwagi. Wiemy juz, gdzie Sayid nauczyl sie swojego fachu. Co do sceny z zaba... Tak to jest - gdy sie oglada trailery to sie mysli ze to cos lepszego. Odcinek 9/10, a niedoszly "baloniarz" to Other. A co do Charlie'ego - jak dla mnie to Sayid bardziej probowal go namowic, zeby ten torturowal Othersa niz go sprawdzal.
Użytkownik Grzechu edytował ten post 16.02.2006 - |20:43|
It's better to die upon your feet, than to live upon your knees.
Napisano 16.02.2006 - |20:58|
Moim zdaniem hipotezy, że Charlie jest jednym z others są całkowicie nietrafione. Wydaje mi sie, że Sayid będzie probował maniupulowac Charlie'm.
Lock zachowuje się troche jak dziecko, które można szantarzowac... zrobi wszystko, żeby wcisnac przycisk.
Sawyer z tą zabą zachował się tak jak przewidywałem ;-)
Napisano 16.02.2006 - |21:04|
9.5 - Early Edition, Lost, Kompania Braci, Medium, Twin Peaks
9.0 - Apparitions, Life, Moja Rodzinka, Supernatural, The O.C
8.0 - Stargate: Atlantis, Survivors, Terminator, Harper`s Island
Napisano 16.02.2006 - |21:13|
Jednak faktycznie Lostowicze byli wczesniej polączeni tzn chodzi oto ze gdzies sie juz widzieli ... zobaczcie w tym odcinku .. wywożący oddział USA sayida jeden ten komendant tzyma w reku zdjecie KATE ! a on to przeciez ojczym jej ... tak samo Szef Hurleya ( byly ) jest tez szefem tego jak mu tam Lockiego
Ciągle nie jest ustalone czy to ta sama postać czy raczej ten sam aktor. Prawie pewnym jest jednak, że właścicielem fabryki pudełek w której pracuje Locke jest Hurley.
Genesis
Napisano 16.02.2006 - |21:18|
zresztą te wszystkie postacie lostowicze w przeszlosci też byli powiązani ... zreszta niewiem
Napisano 16.02.2006 - |21:26|
Jedyną wątpliwość jaką mam to, że nie bardzo czasowo się tu układa. Rozpisywałem się nad tym w iinym temacie o tych dwóch postaciach. Pomiędzy szefem Hurleya pracującego jako manadżer barze w LA, a manadżerem Locke w fabryce pudełek w Teksasie upływa mniej niż rok. To niby wystarcza na przekwalifikowanie się i przeniesienie ze stanu do stanu, ale trochę zagrubymi nićmi szyte. Być może w jakiejś innej retrospekcji Hurleya albo Locke sie to wyjasni.tak pomieszałem troche... ten sam aktor? dlaczego bezsensu .. twórcy serialu mają pieniadze i mogą dawać dużo róznych aktorów
zresztą te wszystkie postacie lostowicze w przeszlosci też byli powiązani ... zreszta niewiem
Genesis
Napisano 16.02.2006 - |21:26|
ja tak troche nie na temat a moze i na temat ... w prawdziwym zyciu tez czaesto tak jest ze spotykamy znajomego kolegi matke kolezanki wojka kogos tam ale o tym nie wiemy ... tak jak w loscie
a na temat odcinka zawiodlem sie na tym odliczaniu czekalem caly tydzien zeby zobaczyc co sie stanie a tu [beeep]
ale odcinke calkiem calkiem bywaly gorsze 6+/10
Napisano 16.02.2006 - |21:36|
po pierwsze witam
ja tak troche nie na temat a moze i na temat ... w prawdziwym zyciu tez czaesto tak jest ze spotykamy znajomego kolegi matke kolezanki wojka kogos tam ale o tym nie wiemy ... tak jak w loscie
a na temat odcinka zawiodlem sie na tym odliczaniu czekalem caly tydzien zeby zobaczyc co sie stanie a tu [beeep]
ale odcinke calkiem calkiem bywaly gorsze 6+/10
Nie sądzę, żeby to był zwykły zbieg okoliczności. Wątpię żeby ot tak po prostu zobaczyli ich kiedyś (na ulicy, w tv itp.) a teraz są na jednej wyspie.
Co do rozmowy Sayida z Charliem to mi się wydaje, że gdzyby Charlie coś pamiętał to Sayid poprosił by go aby zobaczył tego othersa i powiedział czy go wcześniej widział czy nie.
Pozdro
Napisano 16.02.2006 - |21:42|
ten niby Inny dziwny wzrokiem sie na niego spojrzał i Sayid to chyba zauwazył...
a co do tych cyferek tzn tych 108min. to gdy pojawilo sie 0 i nagle pojawiły sie te dziwne znaczki to COŚ SIĘ PRZESTAWIŁO COŚ SIĘ ZMIENIŁO ... i wtedy nagle znów 108 min.. oni nawet tego nie wiedzą ale to już coś zmieniło tylko co ?: )
Napisano 16.02.2006 - |21:42|
Nie sądzę, żeby to był zwykły zbieg okoliczności. Wątpię żeby ot tak po prostu zobaczyli ich kiedyś (na ulicy, w tv itp.) a teraz są na jednej wyspie.
Co do rozmowy Sayida z Charliem to mi się wydaje, że gdzyby Charlie coś pamiętał to Sayid poprosił by go aby zobaczył tego othersa i powiedział czy go wcześniej widział czy nie.
Pozdro
Myślę, że miało to bardziej filozoficzne znaczenie. Sayid obawia się, że Locke,a przedwsztstkim Jack, w codzinnej krzątaninie zapominają o naczelnych realiach. Są otoczeni wrogami.
Użytkownik Jonasz edytował ten post 16.02.2006 - |21:44|
Genesis
Napisano 16.02.2006 - |21:47|
Napisano 16.02.2006 - |21:55|
oki ten aktor co został złapany przez Francuske i torturowany przez Sayida... zawsze grywał role psychopatów albo złych ( przewaznie ).. mam głowe do filmów i aktorów więc pewnie to tez bedzie mialo znaczenie.. tak samo przyjrzyjcie sie ostatniej scenie jak Sayid wycodzil ze zbrojowni...
ten niby Inny dziwny wzrokiem sie na niego spojrzał i Sayid to chyba zauwazył...
a co do tych cyferek tzn tych 108min. to gdy pojawilo sie 0 i nagle pojawiły sie te dziwne znaczki to COŚ SIĘ PRZESTAWIŁO COŚ SIĘ ZMIENIŁO ... i wtedy nagle znów 108 min.. oni nawet tego nie wiedzą ale to już coś zmieniło tylko co ?: )
hehe dobre pytanie no właśnie co się zmieniło ??? tego pewnie się dowiemy później... ja szczerze nie oglądalam jeszcze tego odcinka bo sie sciaga dopiero ale zaciekawily mnie te hieroglify ktore pokazliscie ze slajdu i zaczelam szperac w necie o tych znaczkach ale nie moge sie doszukac co moga oznaczać...
http://i39.photobuck...hieroglyphs.jpg
ten pierwszy znak taka laseczka odszukałam ze to she/her/hers a ten drugi oznacza liczbe 100 wiec bede dalej szukac bo to pewnie nie o to chodzi
Napisano 16.02.2006 - |21:57|
Napisano 16.02.2006 - |22:18|
Użytkownik live bait edytował ten post 16.02.2006 - |22:19|
Napisano 16.02.2006 - |22:31|
Może w "Pile"??? teraz pewnie dostał nowe zadanie -wymordowanie wszystkich na wyspie zeby ocalić siebie-
A pamietacie o "misjii" Charliego co do obrony dziecka??? Moze dlatego Said z nim rozmawial??
A jasli chodzi o zabe to:
1. Sawyer nie ma okularkow wiec pewnie wracaja bole glowy. <hahaha>
2. moze zachoruje na cos albo moze cos zrobi mu sie na rece??
Użytkownik ulkalapa edytował ten post 16.02.2006 - |22:38|
Napisano 16.02.2006 - |22:38|
odcinek [beeep] - chociaz jak Locke w ostatniej chwili to wpisal, to zaczalem sie smiac ale dobrze, nie ma tak latwo w tle slychac bylo jakby zamykajace/otwierajace sie drzwi.. Moze cos wypuscili na wolnosc ?
Postac Jacka zaczyna dzialac na nerwy. Ten jego oblakanczy wzrok, i humanitaryzm ponad wszystko. Widac tutaj pewne odmienne postawy zyciowe i wartosci u kluczowych postaci, moznaby to nawet przelozyc na polityke ale nie bede sial zametu.
Napisano 16.02.2006 - |22:43|
przesluchalem pare tą sekwencje gdzie pojawily sie te znaczki jak doszlo do 0.. zauwazyliscie ze co s w tym budynku (bunkrze ) sie otwieralo jakis mechanizm moze uruchamial albo jakaś sciana sie otwierala.. ale jak dal enter doszlo do 108 min znow i sie jakby zamknelo.. wiec w niosek Locke zdąrzył na czas ehh szkoda wsumie bo jestem ciekaw .. bo napewno to niejest bomba
Użytkownik Azazell edytował ten post 16.02.2006 - |22:50|
Napisano 16.02.2006 - |22:58|
http://i39.photobuck...hieroglyphs.jpg
ten pierwszy znak taka laseczka odszukałam ze to she/her/hers a ten drugi oznacza liczbe 100 wiec bede dalej szukac bo to pewnie nie o to chodzi
eh mała podpowiedz to nie jest shoot z filmu tylko znalezione przez kogoś tłumaczenie a zdjęcie jest ze słownika
Ps z doświadczenia wiem ze w internecie można znaleźć wiele różnych tłumaczeń do tych samych rzeczy nei zawsze mówiących to samo więc jeśli znajdziesz coś po kawałku np. w 5 miejscach masz dużą szanse minąć się z prawdą
pozdro
Napisano 16.02.2006 - |23:04|
Przelecial momentalnie! Myślalam , że chyba jakiś krótszy...
Żaba to tylko taki przerywnik w akcji, ale raczej glupi!
Sawyer przeprasza Hurleya?
Co to niby mialo być, chwila slabości? Ten facet chyba takich nie miewa!
(żaba odczula to na wlasnej skórze :hyhy: )
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych