Kto z kim powinien być w LOST?
Napisano 09.11.2006 - |20:21|
Jack-sam za zarozumialstwo
Sawyer-Kate
Lock-Danielle bo Lock lubi busz a ona ma niezłą chatynkę głębi lasku
Mr. Eko-ks.
Rose-Ma męża
Co do reszty to nie mam zdania.
Napisano 10.11.2006 - |18:14|
Jack z Sawyerem (kto się czubi ten się lubi - z tego trójkącika musi coś wyniknąć, a związek Kate-Sawyer albo Kate-Jack byłby zbyt oczywisty)
Kate z Hurleyem (to wyluzowany gość, nie zadaje zbędnych pytań, nie bije się z nikim)
Sun z Michaelem (po tragicznej śmierci Jina będą wychowywać Walta)
Eko z drzewem (gość jest niereformowalny)
Claire z Locke'iem (przy nim będzie czuć się bezpieczna, po tym jak Charlie zabije Jina i ucieknie do dżungli:)
Charlie z Saidem (Charlie odkryje, że na wyspie rosną fajne zioła, zapali sobie, zaciągnie się, zeświruje, zabije Jina i prześpi się z Saidem)
Dobre! Hehe:) Sawyer naprawdę kocha Kate i zrobi dla niej wszystko (końcówka 03x06), ale ciekawy jestem jak długo to potrwa...jakoś ich sobie razem na dłużej nie wyobrażam (chodzi mi o pobyt na wyspie). Jak już uciekną to co? Będę jak Charlie i Claire? Czy może jak Bernard z Rose? Hmmm...? Wspólne obiadki, przytulanko itd? Nie Sawyer! Nie wytrzyma!
mieć wszystko to za mało
DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK
Napisano 25.11.2006 - |18:25|
Napisano 18.12.2006 - |20:11|
Juliet-Jack z każdym spotkaniem bardziej się lubią
Kate-Sawyer oboje żywiołowi i to chyba już pewne
Clair-Charlie od początku losta coś ich łączyło
Lock-Daniell może to kogoś zaskoczy ale John lubi przyrodę i tę wyspę a ona się do niej przyzwyczaiła
Sun-Jin Małżeństwo się pogodziło i będą mieli dzidziusia
Nicki-Paulo Nie byli nikim ważnym na wyspie razem łączą się w bulu
Użytkownik Picket edytował ten post 19.12.2006 - |15:57|
Napisano 21.12.2006 - |16:30|
Bezapelacyjnie wygrywa para KATE - JACK. Kate wydaje się być osobą impulsywną i tylko Jack byłby w stanie ja troszke przystopować. Lecz gdyby Kate związała sie z Sawyer to była by to istna mieszanka wybuchowa. Po ucieczce z wyspy byliby oni jak Bonie i Claid XXI wieku. Sawyer odrazu sprowadził by ja na ciemna strone.A bez niego miała by szanse na uczciwe życie (oczywiscie po odsiadce)
Nie powiedział bym. Dlatego zróbmy sonde. Którą pare wolał byś widziec w lost.
Kate-Jack
Kate-Sawyer
Zobaczymy kto wygra. Ja wole parę Kate-Sawyer, ale jeśli by wyszła Kate-Jack nie wkurzył bym się.
Napisano 03.04.2007 - |10:40|
Wiec... Nie, w trzecim sezonie zdecydowanie mniej ja lubie, taka jakas nijaka sie zrobila.. Oddajcie ja Sawyerowi, przeciez juz i tak zrobili to co trzeba... Pasuja do siebie, jak 2+2=4
Dla Jacka rezerwuje Juliet - i bardzo widoczne jest, ze i scenarzysci tego chca, choc podejrzewam, ze predzej czy pozniej ja zabija, niestety. Choc wciaz mam nadzieje - duet JJ bylby wysoce wskazany.
Poza tym... oni sa tak podobni do siebie...
Co do reszty... Charlie-wymoczek i Claire-wymoczkowna
Sayid? Nie, on chyba teraz sobie odpusci, przynajmninej na razie, tak samo jak Hurley.
Sun zostanie z Jinem, w koncu jest w ciazy, nawet jesli nie jego.
Bernard i Rose... nie bylabym pewna... chodza sluchy, ze sie jeszcze pojawia, wiec wszystko moze sie zmienic.
Nikki+Paulo polaczeni na zawsze
Ben - wg mnie jest gejem...
Russseau - nie, ona jest juz tak pokrecona (nie mowie, ze w negatywnym sensie), ze juz nikogo nie znajdzie...
Locke... no coz, burzyciel. Jak dla mnie moze byc z Benem ;P pasuja do siebie jak ulal.
Tyle
Napisano 25.04.2007 - |12:55|
Moje typy:
1. Jack+Juliet (jeśli się wzajemnie nie szpiegują i podpuszczają, to para z nich idealna)
2. Kate+Sawyer (no comments)
3. Charlie+Claire (Claire, jak widzieliśmy, nie bardzo radziłaby sobie w roli samotnej matki)
4. Locke+Danielle (dwójka samotników w buszu... będzie się działo )
5. Nikki i Paulo (R.I.P)
6. Ben+"Leśny Dziadek" (a.k.a. Tom) - kompletna ignorancja Bena w sprawach damsko-męskich może świadczyć o jego homoseksualiźmie. Taki wątek z pewnością nadałby Lostowi pikanterii.
Napisano 25.04.2007 - |15:16|
Destiny is a fickle bitch.
Only fools are enslaved by time and space.
Ostrożna obserwacja jest jedynym kluczem do prawdy i pełnego zrozumienia.
Napisano 25.04.2007 - |18:31|
Sun-Jin
Claire-Charlie
Bernard-Rose
Użytkownik znawca edytował ten post 25.04.2007 - |18:31|
Napisano 26.04.2007 - |09:53|
Napisano 30.04.2007 - |11:48|
-Kate z Sawyerem
-Charlie z Clair
-Gdyby się nie potoczyło tak jak się potoczyło to Hurley z Libbi
a Jack to niech się powiesi bo go nie lubię
Napisano 30.04.2007 - |12:27|
To dopiero by spowodowało że forum by się rozkręciło z siłą jakiej jeszcze nie widzieliśmy. Może szykują ich pocałunek na ostatnią scenę sezonu? Tak abyśmy mieli nad czym się zastanawiać przed czwartą serią. Zresztą były plotki o tym że któraś z postaci jest homoseksualistą, to kto wie czy nie panie.
Napisano 03.05.2007 - |23:22|
Nothing inspires forgiveness quite like revenge.
Scott Adams (1957 - )
Napisano 03.05.2007 - |23:27|
No i Charlie z Claire.
Reszta nie wiem. Choc jeszcze Jack moglby byc z Juliet. Taka sama walnieta jak on
Napisano 04.05.2007 - |11:45|
Co do Jacka i Juliet to straszne gołąbeczki się z nich zrobiły...blee! Wszędzie razem...litości!
mieć wszystko to za mało
DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK
Napisano 04.05.2007 - |13:41|
Napisano 04.05.2007 - |17:04|
Napisano 04.05.2007 - |17:08|
vincent z dzikiem : DNiedlugo to chyba juz tylko Vincent zostanie bez pary
Zapraszam do Lublina
Napisano 04.05.2007 - |17:17|
Napisano 04.05.2007 - |17:21|
To dzik jest gejem??
Tak naprawdę Vincent to suczka.
Destiny is a fickle bitch.
Only fools are enslaved by time and space.
Ostrożna obserwacja jest jedynym kluczem do prawdy i pełnego zrozumienia.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych