Skocz do zawartości

Zdjęcie

ANOMALIA NA WYSPIE

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
47 odpowiedzi w tym temacie

#41 BALCER

BALCER

Szeregowy

• Email
  • 49 postów

Napisano 12.05.2006 - |15:48|

Jeżeli to będzie kolejny bunkier to "zonk"...wydaje mi się że jeżeli chcą scenarzyści czymś nas zaskoczyć to musi to nas wgnieś w fotel może to być wejście do podziemnego kompleksu....a cały trzeci sezon to będzie się toczył w tym kompleksie bo wyspy to chyba już dosyć i PYTAŃ też,czas na odpowiedzi !!!

no i co? jest kolejny bunkier i po mojemu wcale nie nastapił ZONK :-)
wiele sie wyjaśniło (a może nic - co za gadanie) bo ktoś kogos obserwował i to wiemy na pewno. Nie wiemy tylko czy obserwatorzy też nie byli elementem eksperymentu i generalnie nie wiemy czemu to wszystko miało służyć... i czy faktycznie było tylko ekperymentem czy wszyscu mu podlegający po porstu mieli tak mysleć a w rzeczywistości robić coś po stokroć wazniejszego.
  • 0

#42 Lolo77

Lolo77

Szeregowy

• Użytkownik
  • 45 postów

Napisano 14.05.2006 - |13:59|

no i co? jest kolejny bunkier i po mojemu wcale nie nastapił ZONK :-)
wiele sie wyjaśniło (a może nic - co za gadanie) bo ktoś kogos obserwował i to wiemy na pewno. Nie wiemy tylko czy obserwatorzy też nie byli elementem eksperymentu i generalnie nie wiemy czemu to wszystko miało służyć... i czy faktycznie było tylko ekperymentem czy wszyscu mu podlegający po porstu mieli tak mysleć a w rzeczywistości robić coś po stokroć wazniejszego.

...no i to że odcinek może dostać odemnie tylko 6/10 , żadnego zaskoczenia kręcą sie wkółko i na siłe chcą rozciągnąć na 3 sezon a w trzecim co...kolejna katastrofa może statek niedaleko zatonie,kolejna wyspa jakoś muszą dodać do obsady "świeżą krew" bo by było za nudno,stawiam w pierwszych trzech epizodach trzeciego sezonu na katastrofę z nowymi rozbitkami...a te wszystkie powiązania między postaciami moim zdaniem są tylko dodatkiem do fabuły i na koniec myslę też że serial stał się (przez te wszystkie Fora w Ameryce) taki trochę interaktywny,być moze scenariusz jest pisany pod rzeszę wypowiadających się fanów i trochę pod ich wypowiedzi !
  • 0

#43 Lolo77

Lolo77

Szeregowy

• Użytkownik
  • 45 postów

Napisano 21.10.2006 - |06:55|

czyli po s03e03 wiemy ze była tam Anomalia "Magnetyczna" :D
  • 0

#44 Corax

Corax

Szeregowy

• Użytkownik
  • 15 postów

Napisano 05.11.2006 - |13:31|

Teoria jest bardzo możliwa! To może mieć związek z jeszcze jakimiś pradawnymi ludami. Jakieś hieroglify pojawiające się na liczniku. Dymek według mnie nic nie może zrobić, to jest pewien hologram który wpędza przerażonych ludzi do pułapki. Prawdopodobne ze DHARMA szukała także rozwiązania tajemniczych liczb i wirusa, który uzdrawia by potem zabić... (lock mógł chodzić, koreańczyk stał sie płodny). A może to nie dziecko koreańczyka?! :blink:

PS. w jednej z zapowiedzi na YouTube w monitorze pojawia się jakieś cuś i wyciąga łape... co to jest właściwie?

http://www.youtube.c...A...ted&search=

Kosmici by mnie tu wcale nie zdziwili, gdyż słyszałam ze film ten mam być na skale Archiwum X

Użytkownik Corax edytował ten post 05.11.2006 - |13:33|

• 0

#45 Shalom

Shalom

Plutonowy

• Użytkownik
  • 375 postów
  • MiastoBędzin

Napisano 05.11.2006 - |13:59|

1. kosmitów odrzucili twórcy
2. dymek moze coś zrobić (np. zabić kogoś...)
3. z dzieckiem to nie wiadomo, bo sun zdradziła Jina
4. Jakiś koleś z opaska na oku, narazie nie wiadomo kto (przypuszczalnie właściciel szklanego oka z The Arrow)

edit: poprawka, szklane oko z Arrow a nie Staff :)

Użytkownik Shalom edytował ten post 05.11.2006 - |18:01|

• 0

#46 rychu16

rychu16

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 92 postów

Napisano 05.11.2006 - |15:25|

4. Jakiś koleś z opaska na oku, narazie nie wiadomo kto (przypuszczalnie właściciel szklanego oka z The Staff)

a nie z the Arrow? :P

Użytkownik rychu16 edytował ten post 05.11.2006 - |15:25|

• 0

#47 Corax

Corax

Szeregowy

• Użytkownik
  • 15 postów

Napisano 05.11.2006 - |17:09|

Dla mnie ten gość to nawet nie miał twarzy :D
  • 0

#48 Lolo77

Lolo77

Szeregowy

• Użytkownik
  • 45 postów

Napisano 01.06.2008 - |12:29|

a jednak to jest chyba Atlantyda...i to jeszcze powiązana z piramidami egipskimi,ciekawy będzie sezon 5,prawdopodobnie zagra dużo nowych aktorów pracowników Dharmy i dowiemy sie w koncu co jest grane z tą wyspą.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych