Skocz do zawartości

Zdjęcie

Sawyer

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
95 odpowiedzi w tym temacie

#41 Picy

Picy

Kapral

• Użytkownik
  • 244 postów
  • MiastoCzłuchów

Napisano 03.03.2006 - |21:52|

Mars276 eeeeeee troche to naciągasz kolego.
sawyer zrobił po prostu swoje.
on widzi 2+2=mozliwości
w przeciwieństwie do innych którzy by odpowiedzieli 4
wykorzystał chwile i tyle.a ze całe zycie to robił to znał sie na rzeczy.
  • 0

#42 Mars276

Mars276

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 04.03.2006 - |00:12|

Może i naciągam, ale moim zdaniem Sawyer jest jedną z nielicznych wśród Lostowiczów rozsądną i trzeźwo myślącą osobą. Nie mówię, że wziął broń, żeby zapobiec konfliktom na wyspie. Pewnie wziął ją z innych znanych tylko mu powodów, ale to nie zmienia faktu, że dobrze zrobił.
  • 0

#43 Picy

Picy

Kapral

• Użytkownik
  • 244 postów
  • MiastoCzłuchów

Napisano 05.03.2006 - |23:18|

Może i naciągam, ale moim zdaniem Sawyer jest jedną z nielicznych wśród Lostowiczów rozsądną i trzeźwo myślącą osobą. Nie mówię, że wziął broń, żeby zapobiec konfliktom na wyspie. Pewnie wziął ją z innych znanych tylko mu powodów, ale to nie zmienia faktu, że dobrze zrobił.

Moze i może :P
ale
nie można patrzec na to w perspektywie dobrze - zle
to nie oto chodzi.
Czas pokaze co z tego wyjdzie,Sawyer postapił tak jak kazał mu jego cwaniacki Instynkt (powiedzonko o Tygrysie)
zgodze sie z toba ze Sawyer jest osoba trzezwo myslaca ale co do reszty to mozemy podyskutowac :hyhy:
pozdro :)
  • 0

#44 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 11.03.2006 - |21:03|

sawyer teraz rządzi,a jack'owi i locke'owi zostało wstukiwanie tych liczb i przesłuchiwanie tego "baloniarza",wydaje mi się że to uprowadzenie broni przez sawyera,lostowiczom wyjdzie na dobre,bo skoro locke chciał zabrać broń z magazynu za plecami jack'a to bóg wie co by się dalej działo,a niektórzy wyspiarze zaczeli obgadywać i mącić za plecami innych
  • 0
Dołączona grafika
see you in another life brother...

#45 maslot

maslot

Starszy kapral

• VIP
  • 343 postów

Napisano 12.03.2006 - |00:53|

sawyer teraz rządzi,a jack'owi i locke'owi zostało wstukiwanie tych liczb i przesłuchiwanie tego "baloniarza",wydaje mi się że to uprowadzenie broni przez sawyera,lostowiczom wyjdzie na dobre,bo skoro locke chciał zabrać broń z magazynu za plecami jack'a to bóg wie co by się dalej działo,a niektórzy wyspiarze zaczeli obgadywać i mącić za plecami innych

Źle interpretujesz fakty. Sawyer to zrobił nie dla władzy, tylko dla zagrania na nosie Jackowi. Po drugie, prawdopodobnie doskonale wie, że jego władza jest iluzoryczna, bo każdy musi spać, więc jej nie wykorzystuje. Po trzecie zdobycie broni przez Sawyera zagwarantowało wydłużenie serialu co najmniej o jeden sezon - Jack nie może zrealizować (teoretycznie - patrz punkt 2) swojego planu dot. Innych.
  • 0

#46 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 12.03.2006 - |20:27|

ale wnioskujac po zachowaniu jacka to jakoś mi nie zależy narazie na tych broniach bo jakoś specjalnie się o nie nie upomina
  • 0
Dołączona grafika

#47 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 12.03.2006 - |21:13|

pewnie gdy jack spytał jej się ile czasu zajmie stworzenie armii to tak sie dziewczyna nakręciła że chce to dalej ciągnać,tyle że reszta za nią nie przepada i ma ją w [beeep]e
  • 0
Dołączona grafika

#48 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 12.03.2006 - |21:41|

lubie aktorke ktora wcielila sie w ane-lucie (lucia to skrod od lucyny :P ) ale nie zmienia to faktu ze jest gotowa na wszystko aby pokazac Innym ze nie moga zadzierac z miastowymi :P
  • 0

#49 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 12.03.2006 - |21:43|

pokazać może tylko komu bo teraz wszyscy ją zlewają,co prawda dużo pomogła grupie z tylnej częsci samolotu,ale zabiła shannon i to ją wpewnym sensie przekreśliło
  • 0
Dołączona grafika

#50 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 12.03.2006 - |22:11|

ale nie zrobila tego specjalnie. jestem pewien ze tak samo byc postapil gdybys byl na Innej wyspie i Oni by cie scigali albo misie polarne a ty widzialbys jak cos wychodzi szybko z krzakow naprzeciw ciebie :)
decyzje musiala podjac szybciutko - strzelac czy nie. jako policjantka strzelila w obronie zycia wlasnego i swojej grupy. i wiecie co? miala racje :)
  • 0

#51 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 12.03.2006 - |22:17|

Zgadzam się, ta postać bez Boone'a była niepotrzebna.

również się z Wami zgadzam, aczkolwiek nie do końca, gdyż Sayid jest teraz markotny i już nie ma swojej blondyny i łatwo go teraz wkurzyć - dude się zmienił... :/ jedyne co mu pozostało to iść do lasu, złapać misia polarnego i go udomowić, żeby chłopak miał zajęcie.... :)
  • 0

Dołączona grafika

#52 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 12.03.2006 - |22:26|

takich misiow dzunglowatych nie da sie raczej udomowic :P
ale fakt ze sayid sie zmienil :)
a kto by sie nie zminil gdyby zabito mu jego kobiete ?
  • 0

#53 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 12.03.2006 - |22:55|

pokazać może tylko komu bo teraz wszyscy ją zlewają,co prawda dużo pomogła grupie z tylnej częsci samolotu,ale zabiła shannon i to ją wpewnym sensie przekreśliło

dla mnie - to przekreslilo ją na zawsze

Zgadzam się, ta postać bez Boone'a była niepotrzebna.

- jak mozesz, dla mnie serial stracil odrobine na znaczeniu po smierci shannon, (omoja ukochana postac, mimo ze nie wnosila wiele do serialu moze,... :D:D... ale jak mozna mowic ze byla niepotrzebna... byla potrzebna i kropka :D)
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#54 Klaudia

Klaudia

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 15.03.2006 - |14:46|

Hej! Jestem tutaj nowa, wiec na poczatek witam wszystkich serdecznie! :) Uwielbiam Josh'a i postanowilam stworzyc polska strone poswiecona wlasnie temu wspanialem aktorowi :D Zamowilam juz layout, mam juz adres i hosting, ale potrzebuje jeszcze kogos do wspolpracy :) No i wlasnie chcialam sie zapytac czy nie ma wsrod Was kogos chetnego do wspolpracy ze mna?? ;)
Pozdrawiam
  • 0

#55 amst

amst

Szeregowy

• Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 17.03.2006 - |08:41|

Jesssssu jakies wybory sie szykują - to ja sobie musze nowa szczęke sprawić, żeby pustkami nie świecić i męzowi nos zmniejszyć żeby potem nie było śmichu...
I jakos elektorat ubrać - może w kamizelki wedkarskie i bieliznę ciążową? czy co? :hyhy:

Panowie mam prośbę - mam mały pliizzzzz...
Wczoraj ogąldałam ponownie całą pierwszą serię. I w kilku odcinkach nie odtwarza mi napisów (nowy sprzęt..nie ten format...nie chce mi się szukać w necie...jak to baba)
Jest taki motyw - że Sawyer chce zabić gościa który mu przekręcił rodzinę. Dostaje teczkę z "aktami" od detektywa(?) i ogląda zdjęcie....
Czy to jest ten SAWYER??? w sensie prwdziwy Sawyer? Nie czaję tamtego momentu i nie pamiętam dokładnie o co chodziło.
Jakbyscie mogli wstawić treść (choćby po angielsku).
  • 0

#56 maslot

maslot

Starszy kapral

• VIP
  • 343 postów

Napisano 17.03.2006 - |09:27|

Panowie mam prośbę - mam mały pliizzzzz...
Wczoraj ogąldałam ponownie całą pierwszą serię. I w kilku odcinkach nie odtwarza mi napisów (nowy sprzęt..nie ten format...nie chce mi się szukać w necie...jak to baba)
Jest taki motyw - że Sawyer chce zabić gościa który mu przekręcił rodzinę. Dostaje teczkę z "aktami" od detektywa(?) i ogląda zdjęcie....
Czy to jest ten SAWYER??? w sensie prwdziwy Sawyer? Nie czaję tamtego momentu i nie pamiętam dokładnie o co chodziło.
Jakbyscie mogli wstawić treść (choćby po angielsku).

Nie ma jak stary dobry trick na "kobietkę": "Panowie, jesteście mądrzy, silni i tacy męscy, pomóżcie bo ja słaba i głupiutka, nie potrafię znaleźć napisów do serialu." [i tu ma miejsce zatrzepotanie rzęsami i powłóczyste spojrzenie zatrzymujące dowolnego samca w galopie]

P.S. W razie wątpliwości: to jest żart.
  • 0

#57 amst

amst

Szeregowy

• Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 17.03.2006 - |09:51|

Dobra to sama sobie poszukam.
Ech cięzkie zycie z tym równouprawnieniem...

Tak naprawdę to chodzi mi o to, czy na zdjęciu jest prawdziwy Sawyer, czy też chodzi o kogo innego, bo jak oglądąłam pierwszy raz to musiałam wyjść w tym momencie, bo wogóle nie pamiętam tego zdjęcia.
A teraz jak byk stoi na tym zdjęciu pan Perry (taki gejek grający w serialu Nash Bridges) i za cholere nie mogę go umieścić w Lost...
  • 0

#58 Klaudia

Klaudia

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 26.03.2006 - |12:08|

Hej! No wiec strona jest juz prawie gotowa :D Jeszcze tylko musze jakis dobry hosting znalezc, zrobic layout do galerii i pare dzialow i gotowe! :D Bedzie znajdowala sie pod adresem http://joshholloway.prv.pl/ a bedzie wygladala mniej wiecej tak: http://joshholloway.cba.pl/index2.php takze zapraszam juz wkrotce ^_^
  • 0

#59 olorin669

olorin669

Kapral

• Użytkownik
  • 196 postów

Napisano 27.03.2006 - |14:46|

Hej! No wiec strona jest juz prawie gotowa :D Jeszcze tylko musze jakis dobry hosting znalezc, zrobic layout do galerii i pare dzialow i gotowe! :D Bedzie znajdowala sie pod adresem http://joshholloway.prv.pl/ a bedzie wygladala mniej wiecej tak: http://joshholloway.cba.pl/index2.php takze zapraszam juz wkrotce ^_^

No musze przyznać ze całkiem całkiem. :clap:

A jak jest w końcu z tym sawyerem i Kate... on ją kocha czy nie?

Mysle ze to troszke bardziej skomplikowane. Na pewno tych dwoje cos do siebie czuje, czy to sie przerodzi w miłość to Bóg jeden wie. Ja wole pare Kate Sawyer niz Kate Jack.
  • 0

#60 Picy

Picy

Kapral

• Użytkownik
  • 244 postów
  • MiastoCzłuchów

Napisano 28.03.2006 - |09:49|

A jak jest w końcu z tym sawyerem i Kate... on ją kocha czy nie?

Taa Sawyer kocha tylko Sawyera.
Kate to on maze jedynie ........... (ocenzurowano)
Pozatym wydaje się ze pan wazniak musi odzyskac zaufanie naszej Kate.
Za to jak ja wykorzystal (napuscił ja na Anne )
Kate mu tego nie darowała:D
pozdro
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych