- jest lekarzem (etyka lekarska, niesienie pomocy bez względu na okoliczności),
- miał niezbyt wesołą przeszłość jeśli chodzi o jego ojca,
poza tym przeżywał pewnie w ciągu miesiąca więcej dramatycznych historii, niż ja w całym swoim życiu, ale....
no właśnie - to że jest wrażliwy i ostrożny jeśli chodzi o uczucia to jedno - a to, że "wypina mu się" za przeproszeniem jedna z najśliczniejszych kobiet na świecie, a on stoi jakby nigdy nic to drugie...
(o drewnianym pocałunku nie wspomnę
watek jego żony nie został rozstrzygnięty, więc nie wiadomo właściwie czy ją ma, czy nie - jeśli by się zarzekał że ją kocha ponad wszystko, można by jego zachowanie jakoś wytłumaczyć, a tak...
w końcu nie mogłem już patrzeć jak Kate się z nim "męczy" i pomyślałem sobie, że niech lepiej Sawyer wprowadzi troche patologii w Jej życie - ona chyba tak woli
PS. pomysł, że Jacek jest pedałem jest nieco przesadzony, wrażliwy to on jest, ale nie aż tak - poza tym nie widziałem, żeby Jina za tyłek łapał podczas wędkowania, czy coś
może cały sęk tkwi w tym, że tak naprawde Kate nie jest do końca w jego typie - ciężko mi to sobie wyobrazić, ale różne rzeczy na tym świecie się dzieją...
PS 2. Nie żebym doktorka nie lubił - jeno troszkę za "miękki" jest
Jeśli tak jak niekótrzy piszą serio coś ukrywa to może być ciekawie, a nawet bardzo:)

Logowanie »