Skocz do zawartości

Zdjęcie

Pożegnania i Podziękowania

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
64 odpowiedzi w tym temacie

#41 Harriet Canberra

Harriet Canberra

Kapral

• Użytkownik
  • 182 postów
  • MiastoUkład czarnego słońca

Napisano 15.09.2005 - |11:34|

Kwiatek był dla mnie zawsze postacią charakterystyczną, zawsze obecną, od zawsze.. Bazowałam na jego ogromnej wiedzy, choć nie zdołałam poznać osobiście... mam nadzieję, że jeszcze o nim usłyszymy.... Oby....
  • 0
Marines nie umierają nigdy, jedynie idą do piekła się przegrupować!

#42 KilinX

KilinX

Szeregowy

• Użytkownik
  • 67 postów
  • MiastoDanzig

Napisano 15.09.2005 - |11:54|

No tak :( Jak jeszcze ze 2 czy 3 dni temu gadałem z Sokarem, na moje pytanie, czy na 4um nic się złego nie dzieje, odpowiedział, że wszystko ok. A teraz wchodzę, patrzę, a Kwiatek odchodzi z 4um :( No cóż, choć nie znałem go za bardzo, zapamiętam go jako człowieka, który zawsze posiadał potrzebne informacje i z avatara :P , tego Asgardczyka z brodą :D

Jak mawiają Volcanie - Live Long and Prosper.
  • 0

#43 Gość_jooboo_*

Gość_jooboo_*
  • Gość

Napisano 15.09.2005 - |12:09|

Powiem krótko: nie wierzę, że za jakiś czas nie wrócisz Kwiatku, dlatego nie mówię żegnaj, mówię:
CU
  • 0

#44 Grishka

Grishka

Starszy kapral

• VIP
  • 277 postów
  • MiastoMiasto Świętej Wieży

Napisano 15.09.2005 - |16:22|

THX Kwiat - Powodzenia w tym co masz zamiar robić i rób to jak należy :rolleyes:]

P.S. Powiadają, że będziesz żył długo i w zdrowiu, jeśli ludzie myśleli żeś opuścił ten padół :rolleyes:

Użytkownik Grishka edytował ten post 15.09.2005 - |16:48|

• 0
* złość, wstyd, strach, zazdrość, smutek - nie dają nic a zatruwają duszę... żyj tak, by ich nie doświadczać...
* ciesz się życiem - ale tak, by nigdy nikogo nie krzywdzić, by każdemu móc spojrzeć w twarz i nie pluć sobie w lustro z rana...
* szczęście, które dajesz wraca do ciebie w trójnasób
* wybaczaj i nie bój się prosić o wybaczenie

#45 Lord Rayden

Lord Rayden

Plutonowy

• VIP
  • 454 postów
  • MiastoBreslau

Napisano 15.09.2005 - |16:45|

Hm... jeszcze możemy go pożegnac jak w Diunie ("Byłem przyjacielem Dżamisa")....Na szczęście kwiatek nie musiał nikomu oddawać swojej wody (co jak pamietacie w Diunie było częste). Boby nam usechł... ;)

Swoją drogą mógłby nasz Kolega skrobnąć do nas parę słów na pożegnanie.

Rayden

P.S. Choroba, nie znałem własciwie Kwiatka, rozmawiałem z Nim parę razy, udzielał mi porad. Ale Jego osoba jakos mi się tak zrosła z forum, jego newsy w Wymianie odcinków, o grupach releasujących czy nowościach, no i świadomość ,że robi wrzuty... To sprawiło,że czułem, że ten Gość jest dobrym duchem tego forum (Bo Sokara to do dziś się boję ;)].

Użytkownik Lord Rayden edytował ten post 15.09.2005 - |16:50|

• 0
"The Lord is the Force of your Knights.
He is my Shield and my Force.
"

#46 Ksyrax

Ksyrax

Kapral

• Użytkownik
  • 236 postów
  • MiastoGniezno

Napisano 15.09.2005 - |17:33|

Przeglądając zdjecia naszła mnie chwila refleksji z naszych wspólnych zlotów, och działo się, az mi się łezka zakręciła :)

Pamiętam nasze pierwsze spotkanie. Pierwsze piwo na pierwszym oficjalnym zlocie. Jejku ale to było daawno. Jak było wtedy wspaniale. Snuliśmy plany na kolejne zloty, marzyliśmy że będą coraz większe. Nawet nieśmiało padały hasła o kilkudniowych zlotach. Udało nam się doczekać razem i tych czasów. Zawsze będziesz dla mnie kimś wielkim i wierzę, że jeszcze siądziemy razem i ... powspominamy. Dlatego piszę DO ZOBACZENIA.
  • 0
Nic na świecie nie zostało tak sprawiedliwie rozdzielone jak rozum: każdy uważa, że otrzymał dostateczną porcję. Jacques Tati.

#47 stilo

stilo

Szeregowy

• Użytkownik
  • 43 postów

Napisano 15.09.2005 - |19:38|

Poznałem kwiatka na zlocie.jest mi chole..... przykro.
Naprawde nie wiem co powiedzieć.
Żegnaj!!!
  • 0

#48 Kitana

Kitana

Szeregowy

• Użytkownik
  • 73 postów
  • MiastoThorne (Doncaster)

Napisano 16.09.2005 - |10:44|

ech wszyscy tak smutno piszą...a ja myślę że Kwiatek jeszcze wróci:) może nie będzie tak często sie udzielał na forum, ale raz na jakiś czas:) no i pozostają zlociki...może kiedyś znajdzie troszkę czasu jak np w tym roku w Częstochowie :) Pozdrowionka Kwiatek :)
  • 0

“ Remember, the Force will be with you. Always."

#49 Ogrodnik

Ogrodnik

Starszy sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 311 postów
  • MiastoPcim Dolny

Napisano 16.09.2005 - |10:56|

Po pierwsze: wielkie dzieki Kwiatek za wszystko co robiles tu na forum, a robiles b. duzo. Mase rzeczy.

Po drugie: jak przeczytalem ten komunikat na glownej stronie, myslalem ze ....yyyy....no ze cos sie zlego stalo. Brzmialo to jak nekrolog ze tak powiem...
Wiec sie ciesze ze sie pomylilem.
  • 0
Dołączona grafika

#50 gmerek

gmerek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 571 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 16.09.2005 - |20:18|

Dzięki Kwiatku za wszystko co zrobiłeś dla nas przez lata, na forum i w kontaktach prywatnych.
Życzę Ci dużo szczęścia i powodzenia w życiu.

Gmerek

P.S. Zmusiłeś mnie do przerwania milczenia na Forum, ale dla Ciebie ...
  • 0
"...Gdyby Pinokio wiedział jakie jest życie - nigdy nie chciałby zostać chłopcem..."

#51 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 16.09.2005 - |22:57|

Dziekuję za to że był,
za to że zawsze znajdywał czas by pomóc w każdej sytuacji,
dziękuje za zloty,
za odcinki,
za informacje,
newsy i spoilery,
za dyskusje i za wszystko o czym teraz nie pamiętam.

To forum już nie będzie takie samo. Będzie bardziej puste.

Wierze, że kwiatek wróci, przecierz nie mógł odejść na zawsze.
:unsure:
  • 0

Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"

#52 Grishka

Grishka

Starszy kapral

• VIP
  • 277 postów
  • MiastoMiasto Świętej Wieży

Napisano 17.09.2005 - |20:59|

Spokojnie zawsze trzeba wierzyć, że będzie żył długo i szczęśliwie, więc na pewno kiedyś znowu się pokaże. W końcu co będzie miał do roboty na emeryturze :P, jak nie wspominać "dobre czasy"...
Tak więc nie matwmy się, że musiał na chwilę nas opuścić, lecz cieszmy się, że był... i że kiedyś pewnie znowu się spotkamy i to nie raz :clap:
A tak poza tym to UWAGA!!!
Myślę, że badzo, ale to bardzo powinniśmy podziękować już teraz, (zanim jeszcze odejdą) wszystkim ludziom dobrej woli, którzy wspólnie nie szczędząc sił budują to forum i atmosferę która nas łączy.
By dzięki temu wiedzieli, jak ważny jest ich wkład w to wszystko... i by to dodawało im sił...

Osobiście serdeczne THX i szacunek wszystkim, ale to wszystkim, którzy się angażują dla dobra wszystkich :)
  • 0
* złość, wstyd, strach, zazdrość, smutek - nie dają nic a zatruwają duszę... żyj tak, by ich nie doświadczać...
* ciesz się życiem - ale tak, by nigdy nikogo nie krzywdzić, by każdemu móc spojrzeć w twarz i nie pluć sobie w lustro z rana...
* szczęście, które dajesz wraca do ciebie w trójnasób
* wybaczaj i nie bój się prosić o wybaczenie

#53 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 19.09.2005 - |22:25|

Dziękuję wszystkim za dobre słowa i "nekrolog" :)
Ponieważ była tak ostra reakcja, postanowiłem napisać kilka słów.

Na moje odejście złożyło się wiele spraw.
Kilka punktów, żeby wszystko było jasne:
- ogólnie zaczynało być coraz gożej, brak entuzjazmu, raczej już tylko rutyna, denerwowałem się różnymi sprawami coraz cześciej
- usłyszałem też kilka opinii i pomyślałem, że ja naprawdę nie muszę koniecznie tego wszystkiego robić (chociaż niektórzy twierdzili, że w sumie nic nie robię), bo to masę czasu zabiera, to nie jest tak jak z tlenem nie potrzebuję tego do życia
- po prostu pozbierałem wszystkie elementy i doszedłem do wniosku, że nie ma sensu już się męczyć, czas zająć się w większym stopniu prawdziwym życiem
- teraz będę się zaliczał do 99% ludzi na świecie, którzy po porstu oglądają i na tym koniec
- radykalne odciecie jest mi potrzebne, gdyż jakiekolwiek połowiczne rozwiązania, z czasem sprowadziłyby się to powrotu do punktu wyjściowego
- teraz staram się utrzymać nastawienie, że nawet gdyby mi się coś zachciało, to zrobić wsystko, żeby mi się odechciało (ten post chyba łamie tą zasadę :/ )
- argumentem wspomagajacym mnie w utrzymaniu decyzji jest, cała akcja z nowym forum Sci-Fi i ograniczającym to wyłącznie do Stargate (co z czasem pewnie doprowadzi do śmierci tego forum, bo ludzie lubią mieć wszystko w jednym miejscu)
- będzie widoczne jeszcze moje drobne zaangażowanie w jednej sprawie, do czasu zakończenia pierwszych połów nowych sezonów SG-1 i SGA
- oczywiście nie odcinam się całkowice od ludzi, których poznałem dzięki temu forum, mam nadzieję, że czasem sobie pogadamy w ten czy inny sposób, może nawet kiedyś wpadnę na jakieś spotkanie, żeby zobaczyć starych znajomych

PS
Bonusowe tematy w odcinkach, są tylko po to, żeby ładnie wyglądało (chodziło tylko o efekt estetyczny), resztą zajmie się najprawdopodobniej SGTokar, prosiłem go o to. Nowe sezony też najprawdopodobniej będzie on prowadził, tak bym sobie przynajmniej życzył.

PS2
Możliwe jest, że raz na pół roku albo coś, podam jakąś kluczową informację, o ile ktoś nie zrobi tego wcześniej, nic więcej nie będzie miało miejsca.
  • 0
Master of possimpible ;)

#54 Miriell

Miriell

Szeregowy

• Użytkownik
  • 64 postów
  • MiastoCzęstochowa

Napisano 17.10.2005 - |19:12|

Kucze! Nie było mnie na Forum przez moment i się porobiło. Jak on mógł odejść? :(

Co teraz będzie?

Ja chce żeby wrócił!!!!

A na Kolejny Zlot Częstochowski Kwiatku nie przyjedziesz??? Nie dasz się namówić???

P.S. Co będzie z moimi wiesz czym????
  • 0
Ci, którzy poszukują jedności,znajdą wszystko, czego szukają.

Ja już znalazłam!!!

#55 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 05.11.2005 - |23:24|

3m sie !!! Powodzenia w życiuu ..... kto teraz zajmie sie tą bandą :hyhy: :P ??
  • 0
Whatever happens, happens !!!

#56 piotr323

piotr323

Szeregowy

• Użytkownik
  • 7 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 11.12.2005 - |15:47|

Wzięki za wszystko kwiatku powodzenia bez Ciebie to nie będze to samo forum
  • 0

#57 Grzesiu

Grzesiu

Sierżant sztabowy

• Tauri Graphics
  • 1 079 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 26.06.2006 - |17:49|

Pozwolilem sobie otworzyc ten temat w zwiazku z samym soba. Otoz 30.06 na czas nieokreslony (mam nadzieje, ze najkrotszy) nie bede aktywny na forum. Jest to spowodowane zmiana adresu zamieszkania calej rodzinki- przeprowadzamy sie w miejsce gdzie nie ma jeszcze mozliwosci stalego dostepu do sieci. Jak tylko taki nastapi (podobno juz przelom lipca-sierpnia) wroce do Was :)
  • 0
Okładki DVD - Szukasz okladek do seriali i filmow? Znajdziesz je tam!

Eric Clapton - Polski nieoficjalny portal Artysty

Dołączona grafika

#58 ..::Lincolm::..

..::Lincolm::..

Kapral

• VIP
  • 180 postów

Napisano 26.06.2006 - |18:11|

Przykro mi z tego powodu i zycze szybkiego powrotu na forum. Przy okazji sam wspomne ze na poczatku lipca jade do Anglii na 3 miesiace tak ze dopiero w pazdzierniku zobaczymy sie ponownie. Pozdrawiam wszystkich i zycze udanych wakacji :clap:
  • 0

#59 jack

jack

Chorąży

• VIP
  • 1 410 postów
  • MiastoPłock

Napisano 26.06.2006 - |18:58|

Widzę, że czas wakacyjny - to czas małych przeprowadzek. Niestety mnie też to czeka z powodu zmiany pracy i miejsca przemieszkiwania, choć mam nadzieję, że przerwa w życiorysie będzie krótka :), a przerwa zaczyna się od jutra do ..... nie wiem kiedy. POzostałym życzę udanych urlopów.
  • 0
"Nie mamy wpływu na czas, w którym się znaleźliśmy,
My tylko decydujemy, jak wykorzystać dany nam czas"

Gandalf - Drużyna Pierścienia

#60 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 26.06.2006 - |19:00|

Przykro mi to słyszeć Grzesiu - jesteś podporą tego forum i mam nadzieję że wkrótce wrócisz...

życzenia mile spędzonych wakacji (i szybkiego założenia neta) - posyłam :D

Użytkownik Vol 7 edytował ten post 26.06.2006 - |19:00|

• 0

Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych