Uwagi & Skargi
Napisano 29.03.2006 - |15:31|
Z ogromną przykrością odbieram niesprawiedliwy atak na Jonasza. Uważam, że jest to jedna z najinteligentniejszych osób na forum Lost. Wibitna osobowość, przemyślane posty. Ilość wypowiedzi nie oznacza zaśmiecania forum. Owszem, są osoby które niewiele mają do powiedzenia i ich jedyną rozrywką jest nabijanie postów w celu zwrócenia nie siebie uwagi i otrzymania wyższej rangi. Jednakże Jonasz do niech nie należy i nigdy nie należał! Uważam, że jego odejście będzie ogromną stratą! A forum straci na jakości. Osobiście wnoszę o przeproszenie Jonasza i o zamknięcie tematu, który stał się areną walki.
Przepraszam, że się wtrąciłam. Zawsze będę bronić osób, które rozwijają nasze forum i dają nam wspaniałą merytoryczną ucztę.
Napisano 29.03.2006 - |15:39|
Wycofuja moja prośbe o zamkniecie konta. Do zobaczenia jutro.
Genesis
Napisano 29.03.2006 - |17:54|
Mam nadzieję że tym optymistycznym akcentem , zakończyćę tą dyskusje .Wycofuja moja prośbe o zamkniecie konta. Do zobaczenia jutro.
Wiemy że jest pewin problem z modami LOST-a , z tego co wiem , w chwili obecnej są pod lupą administracji i być może nastąpią jakieś zmiany personlane w ekipie .
Napisano 29.03.2006 - |18:31|
Jonasza podałem tylko dlatego, że maslot napisał, że nie ma osób, które floodowały w top10/24h, a on nie schodził z pierwszego miejsca tej listy już sporo czasu. I nie chodziło mi atak na niego.
Także przepraszam jeśli poczuł się urażony.
Napisano 29.03.2006 - |18:45|
Na tym forum musi byc twardy rygor. Bylo juz wiele takich akcji prob zmian regulaminu, padaly te same argumenty. I gdyby nie to, ze paru osobom starczylo samozaparcia, zeby nie ulec tym glosom - forum gwrota juz od conajmniej 2 lat byloby tym czym jest 99% forow w sieci.
Szmelcem.
Jesli moge cos proponowac - to bezpardonowe ukrocenie tego co sie odbywa na forum Lost. Bany, obcinanie rang - jak dawniej - tez moglyby byc bo wiem ze to dziala. Apele i PMy - nie dzialaja. Tak to juz - moim skromnym zdaniem - na tym forum jest.
I pamietajcie ze "lepsze jest wrogiem dobrego", skoro pewne metody postepowania wobec niesfornych forumowiczow sie sprawdzily - po co teraz zaczynac jakies delikatne menuety stylistyczne?
Prosto z mostu - albo w te, albo wewte. Nie podoba sie regulamin - to do widzenia.
Użytkownik Ogrodnik edytował ten post 29.03.2006 - |18:47|
Napisano 29.03.2006 - |19:09|
1. Zaczynaja sie ludzie tam pilnowac, gonic na wzajem by byl porzadek
2. Posty staja sie sensowniejsze
3. Ilosc postow - ostatnimi dniami ogolny licznik forum sie obniza a nie rosnie wiec staje sie tam porzadek.
Rygor rygorem, ale niesluszne oskarzenie to NIESLUSZNE ostarzenie za ktore nalezaly sie przeprosiny. Udzielone wiec ta sprawe zostawmy juz w spokoju.pare osob zostalo zakrzyczanych przez nadwyraz plodnych forumowiczow Lost, ...a na koniec jeszcze ten szantaz emocjonalny z odchodzeniem z forum... jak z brazylijskiego wyciskacza lez.
A skad to wiesz? Przeciez nie jestes moderatorem. Widocznie moje podzialaly. :>Apele i PMy - nie dzialaja. Tak to juz - moim skromnym zdaniem - na tym forum jest.
Eric Clapton - Polski nieoficjalny portal Artysty
Napisano 29.03.2006 - |19:24|
BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out"
Napisano 29.03.2006 - |19:44|
Fantastycznie - jesli sie myle to ok! Nie mam zadnej przyjemnosci w zabawianiu sie w proroka przeciezAkurat, Ogrodniku, mylisz sie mowiac, ze ta rozmowa nie dala efektu.
Stad, ze czytujac to forum tylko troche krocej od Ciebie rowniez czytalem, pisalem, pewnie i jakos uczestniczylem w roznych kryzysach, ktore od czasu do czasu sie tutaj pojawialy.A skad to wiesz? Przeciez nie jestes moderatorem.
I zazwyczaj chodzilo o jedno - o to ze ktos osmielil sie wykasowac czyjes posty, obciac ilosc napisanych postow, twardo trzymac za twarz porzadek. I zawsze slyszalem o zamachu na wolnosc wypowiedzi, i o niekompetencji moderatorow. Bla, bla, bla.. Najlepsza metoda obrony jest atak
Po paru latach (ale to brzmi ) stwierdzilem ze takie twarde kroki byly uzasadnione. Chociaz do dzis b. mi zal utraconego archiwum, ale to zupelnie inna historia..
ps. a z Jonaszem - mam nadzieje - wyjasnilem nurtujace go kwestie przez odpowiedz na PMa.
Napisano 29.03.2006 - |20:00|
Ja dziękuję wszystkim, którzy zaangażowali się w poprawę sytuacji na forum, szczególnie nieocenionemu Grzesiowi i uznaję sprawę zamkniętą.
Napisano 01.04.2006 - |22:33|
I tak ich nie czytam a przedzieranie sie przez nie jest ciut męczące.
Napisano 01.04.2006 - |23:45|
Napisano 09.04.2006 - |14:19|
Mianowicie około 2 tygodni temu dostałem ostrzeżenie od administratora "Grinch" za zbyt dużą czcionke w sygnaturze. Oczywiście miał racje, miałem większą czcionke niż jest ustalone w regulaminie.
Dlatego kieruje swoją uwagę co do wyboru czcionki w "Dane Osobiste" -> "Edytuj syganturę".
Skoro w regulaminie pisze:
" użytkownik może w sygnaturze umieścić treść o długości 384 znaków w czcionce o wielkości maksymalnej 4. "
To powinna być wprowadzona poprawka w Edycji Sygantury aby maksymalny wybór rozmiaru czcionki był 4 jak przewiduje regulamin a nie 7. To bardzo by ułatwiło przestrzeganie tego podpunktu o czcionce.
A że nie każdy może w danej chwili gdy pisze np: tą sygnature pamiętać calego regulaminu na pamięć. I choć regulamin jest mały, to człowiek jest istotą która często zapomina wiele rzeczy z różnych przyczyn.
To też wprowadzenie tej czynności usprawniło by przesteganie tego paragrafu.
Co wy na to ? :>
Użytkownik komar edytował ten post 09.04.2006 - |14:21|
Komplet nowych opon -1000PLN
Mysl ze palisz opony, gdy jedyne co sie pali to sprzeglo - bezcenne
Napisano 09.04.2006 - |14:39|
Ale skargi nie widze ;]
- www.gwrota.com
Napisano 09.04.2006 - |14:45|
Komplet nowych opon -1000PLN
Mysl ze palisz opony, gdy jedyne co sie pali to sprzeglo - bezcenne
Napisano 10.04.2006 - |16:21|
Pominę już jego wymowę, ale mógłby być choć napisany z zasadami pisowni polskiej.Osoby które będą nagminnie łamać zasady forum. Będą karane upomnieniami procentowymi. Jeżeli to nie zadziała to będzie stosowany ban czasowy lub permanentny.
Napisano 10.04.2006 - |17:29|
2 jak piszecie maile do mnie to podawac wszystkie niezbedne dane
"Nie masz uprawnień do oglądania tego forum" O co chodzi?!
maile tago typu beda kasowane bez jakiej kolwiek reakcji ze strony administyracji czyli mojejco się dzieje z forum? nie mogę wejść i wyskakuje jakiś błąd
pozdrawiam
Napisano 10.04.2006 - |19:58|
jak w temacie nie ma odpowiedzi, to mi wyświetla 3 posty, przy dwa pierwsze są wzięte chyba z nieba,
Dziś miałem tak dwa razy, raz jak SGTokar dodał nowe odcinki do SGA, wszedłem i przed postem Tokara, były jakieś dwa z innego tematu.
Teraz wchodzę do Lost > coś tam o odcinku "?", także tylko post=tenat, a ja widzę jeszcze dwa o porównaniu Lost do Allias..
O co biega?
Przyczym odświeżenie nie pomaga, czy wina chyba leży po stronie serwera...
edit:
tu macie screen, jakby był potrzebny (sorry za rozmiar, ale nie mam nic na dysku do zmiany formatu)
http://sajfaj.net/to...yswietlanie.bmp
edit2:
http://forum.gwrota....?showtopic=5971
tu macie pewny w 100% dowód, niech admini jak zapoznają się z problemem to go usuną.
Użytkownik Toudi edytował ten post 10.04.2006 - |20:51|
Napisano 10.04.2006 - |20:06|
Napisano 10.04.2006 - |20:08|
w dniu dzisiejszym w dziale Lost wiele razy pojawiło się coś takiego, że nowy temat miał przed sobą dziesiątki postów z jakiś innych działów, wystaczy chyba zajrzeć do black hole i tam macie tego typu przypadki, też zastanawiam się o co w tym chodzi, czy jest ktoś kto może to wyjaśnić?coś się psuje?
jak w temacie nie ma odpowiedzi, to mi wyświetla 3 posty, przy dwa pierwsze są wzięte chyba z nieba,
Dziś miałem tak dwa razy, raz jak SGTokar dodał nowe odcinki do SGA, wszedłem i przed postem Tokara, były jakieś dwa z innego tematu.
Teraz wchodzę do Lost > coś tam o odcinku "?", także tylko post=tenat, a ja widzę jeszcze dwa o porównaniu Lost do Allias..
O co biega?
Przyczym odświeżenie nie pomaga, czy wina chyba leży po stronie serwera...
edit:
tu macie screen, jakby był potrzebny (sorry za rozmiar, ale nie mam nic na dysku do zmiany formatu)
http://sajfaj.net/to...yswietlanie.bmp
Napisano 10.04.2006 - |20:52|
sprawa zostanie rozwiazana przez skasowanie postow nie nalezacych do istniejacych tematow, natomiast pojawienie sie takich postow w zalorzonym przez siebie temacie nalezy zglaszac przez RAPORT
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych