Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 028 - S02E04 - Everybody Hates Hugo

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
78 odpowiedzi w tym temacie

#41 Michał

Michał

Sierżant

• VIP
  • 765 postów
  • Miastoz Wormhole (Kraków)

Napisano 16.10.2005 - |13:41|

Po 1 wypad z trailerami i pisaniem cos o nich z tego tematu :angry:
po 2 ..ło matko ale narzekacie ze wolny odcinek w sensie akcji,a co ma fabula zapieprzac? przed nami jeszcze 18 odcinko ,ludzi opanujcie sie :huh: .
Mnie odcinek sie bardzo podobał,
O Hugu(tak sie to odmnienia :hyhy: ?) sie troche wiecej dowiedzielismy
Tam gdzie jest Jin itd w koncu ich wypuscili,ciekawe z 23 zostalo ich pare osob,reszta umarła ,jak??.Claire znajduje butelke,czyli pzypuszczaja ze sie tratwa rozbiła a mimo to nic nie mówia reszcie.
Koniec myślalem ze Hugo rozpizy te żarcie,a tu fajnie rozdał je,bardzo podobało mi sie to,taka sielanka jak ktos napisał,tak samo jak na końcu sezonu 1 w jakims odcinku.
  • 0
WISŁA KRAKÓW

Dołączona grafika

NIE dla Spoilerów !!!!

Piszesz Spoilery???? Od Dziś używaj :
[spoiler]	Text  [/spoiler]

#42 szczesliwka

szczesliwka

Szeregowy

• Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 16.10.2005 - |16:29|

Ja tam nie narzekam.

Ale, ale... nie przyszło wam do głowy, że te liczby wpisuje się, żeby... na przykład nie rozbił się na wyspie kolejny samolot? Może Desmond lub ktoś w innym bunkrze (np. tym, w którym są pasażerowie z 2 części samolotu) nie wpisał liczb i BACH, samolot lotu 815 się rozbił? Hę?
  • 0

#43 szczur4

szczur4

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 16.10.2005 - |17:31|

juz chyba odnoscie odcinaka trzeciego ktos wyjasnil, dlaczego wstukiwanie liczb nie ma nic wspolnego z katastrofami samolotow. Pozatym gdyby o to chodzilo to wydaje mi sie, ze latwiej by bylo poprostu zamknac strefe powietrzna wokol wyspy i juz a nie budowac specjalny bunkier i umieszczac tam kogos kto bedzie wstukiwal kod zeby tylko samoloty nie spadaly.
  • 0

#44 Yubei

Yubei

Szeregowy

• Użytkownik
  • 43 postów

Napisano 16.10.2005 - |18:50|

juz chyba odnoscie odcinaka trzeciego ktos wyjasnil, dlaczego wstukiwanie liczb nie ma nic wspolnego z katastrofami samolotow. Pozatym gdyby o to chodzilo to wydaje mi sie, ze latwiej by bylo poprostu zamknac strefe powietrzna wokol wyspy i juz a nie budowac specjalny bunkier i umieszczac tam kogos kto bedzie wstukiwal kod zeby tylko samoloty nie spadaly.

Tym bardziej, że chociażby w odcinku Lost Pilot jeśli dobrze pamietam, jest mowa otym, że oni zboczyli z trasy lotu a dopiero póżniej rozbili się nad wyspą. Więc wstukiwanie liczb chyba nie miało wpływu na katastrofe.

Z tego odcinka najbardziej podobał mi sie sen "Hugo", jak zaczął mówic po koreańsku :) , albo jak człowiek przebrany za kórczaka przemówił głosem Kate.

Użytkownik Yubei edytował ten post 16.10.2005 - |20:16|

• 0

#45 Parker

Parker

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 16.10.2005 - |19:16|

Całkiem dobry odcinek, nie czuję się rozczarowany - jak to było w przypadku dwóch pierwszych odcinków tego sezonu.
Akcja może i bardzo stonowana, ale nie można powiedzieć, że nic się nie działo. Ciekawy wątek Hurleya (może troche zbyt rozbudowany), drugi bunkier, znaleziona butelka z wiadomościami, kate pod prysznicem Dołączona grafika
Zakończenie zbyt słodkie, ale może to i dobrze po tych wszyskich zakończeniach w stylu: "co to już koniec?" ;)
Z niecierpliwością czekam na odcinek 5, zapowiada się świetnie.

PS. To mój pierwszy post na forum, więc witam wszystkich!
  • 0

#46 Hyuga

Hyuga

Szeregowy

• Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 16.10.2005 - |19:43|

Jak zauwazylem to nie ma o czym tu pisac....Kazdy powtarza te same rzeczy.....Widocznie taki odcinek....W piatym bedzie sie dziac i to duzo wiec bedzie pewnie o czym pisac.......ALe jak zwykle dostaniemy nowa porcje pytan....:D (+) i kilka odpowiedzi....(+)...wiec byle do srody....no moze czwartku.....A teraz czas na Algebre :(
  • 0

#47 jaceq

jaceq

Szeregowy

• Użytkownik
  • 20 postów
  • MiastoSopot

Napisano 16.10.2005 - |19:45|

@szczesliwka - mi to wyglada na naturalnie krecone :afro:
Co jak co, ale takie zeczy to chyba powinnas z nas wiedziec najlepiej :P

A co do odcinka to musze przyznac, ze mi sie podobal. Spowolnienie akcji to prawdziwa cisza przed burza.
Tak troche nie pasuje mi na pasazera lotu ten wielki murzyn - moze on juz siedzial w tym drugim bunkrze "Arrow" ? :hyhy:
  • 0

#48 Minsc[PL]

Minsc[PL]

Szeregowy

• Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 16.10.2005 - |20:03|

A na TYM zdjęciu, a dokładniej na puszce z herbatnikami, widać inne logo Dharmy. Ciekawe...

:D
  • 0
Siostra Jadwiga powiada: "Kto w sygnaturce głupstwa bezbożne pisze, w czeluściach piekielnych sczeźnie!"

#49 Danielle

Danielle

Szeregowy

• Email
  • 55 postów
  • MiastoOgra

Napisano 16.10.2005 - |20:23|

Co się stało z narkotykami co ma hmmm.... jak on się nazywał... kurde, naprawde zapomnialam :D Ten muzyk :P Nic o nich nie ma. Jakby wyparowały, albo stracili pomysł...
  • 0

Dołączona grafika

Największy bład popełnia ten, kto myśląc, że może zrobić niewiele - nie robi nic...

#50 Minsc[PL]

Minsc[PL]

Szeregowy

• Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 16.10.2005 - |20:32|

Jak to nie było? :/ S2E02 19m 52 sek...
Proszę bardzo :D
  • 0
Siostra Jadwiga powiada: "Kto w sygnaturce głupstwa bezbożne pisze, w czeluściach piekielnych sczeźnie!"

#51 Poi2on

Poi2on

Szeregowy

• Email
  • 37 postów

Napisano 16.10.2005 - |21:15|

Może troche nie do tematu ale dotyczy 4 odcinka. :P
Zna ktoś tytuł tej piosenki ze snu Hurley'a , kiedy sie obżera w spiżarni:) ?
  • 0

#52 Minsc[PL]

Minsc[PL]

Szeregowy

• Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 16.10.2005 - |21:24|

Taaa, to ta sama którą nuciła Rose na plaży :D

Edit:

No proszę Cię bardzo...

"My Coversation" w wykonaniu The Uniques z roku 1968

:P

Użytkownik Minsc[PL] edytował ten post 16.10.2005 - |23:04|

• 0

#53 Warson

Warson

Kapral

• Użytkownik
  • 172 postów
  • MiastoSosnowiec

Napisano 16.10.2005 - |22:34|

Faktycznie Pudełęczkoz Cisteczkami ma inne Logo Dharmy!

Mysle ze podziemiami sa jakies polaczenia do tych wrzystkich bunkrów!!

I jakos zapasy dostarczane im były!!
  • 0

#54 Yubei

Yubei

Szeregowy

• Użytkownik
  • 43 postów

Napisano 17.10.2005 - |13:05|

' date='16.10.2005 |21:03|' post='145026']
A na TYM zdjęciu, a dokładniej na puszce z herbatnikami, widać inne logo Dharmy. Ciekawe...

.... szczerze to nie widzę różnicy... jak dla mnie to te same logo .... w bunkrze "Desmonda" jest łabędź przekreślony napisem DHARMA i tak samo te logo dla mnie wygląda.

Takie jeszcze jedne spostrzeżenie co do snu Hugo, ktoś zwrócił uwagę na to,że na opakowaniu od mleka jest Walt, jest jeszcze jedna żecz. Jin w tym śnie ma siniaka pod lewym okiem.

Użytkownik Yubei edytował ten post 18.10.2005 - |19:39|

• 0

#55 szczesliwka

szczesliwka

Szeregowy

• Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 17.10.2005 - |13:21|

Chyba wyjdzie na to, że w którymś momencie Sayid łyżeczką do herbaty przekopie się z "naszego" bunkra to "innego" bunkra. Wtedy się będzie działo...

Parker, witaj

Co jak co, ale takie zeczy to chyba powinnas z nas wiedziec najlepiej

Co jak co, ale to seksistowska uwaga. ;-)
Szczerze mówiąc się na tym nie znam, dla mnie włosy Hugo wyglądają jak po trwałej i kropka. :)

Przy okazji tamtego pilota lotu 815, to podobno ma się jeszcze pojawić w 2 serii, pewnie w reminiscencjach.

Acha, najważniejsze!

Sprawdziłam, jakie są tytuły kolejnych odcinków (niestety chyba nie mam uprawnień do zakładania nowych tematów, więc jeśli ktoś ma - to załóżcie) i ... no... nieźle się to zapowiada. Sami zobaczcie:

2 listopada - "The Other 48 Days" (czyli DO tego odcinka jeszcze 4 dni czasu "lostowego"

9 listopada - "Cosmos" - no ciekawa jestem, co się będzie działo w tym odcinku... bo chyba w kosmos nie polecą? ;)

Użytkownik szczesliwka edytował ten post 17.10.2005 - |13:29|

• 0

#56 Chavo

Chavo

Kapral

• Użytkownik
  • 162 postów
  • MiastoMazowieckie

Napisano 18.10.2005 - |06:31|

Niestety :( rozczarowałem się. Po ostatnim odcinku myślałem, że w końcu akcja ruszy na dobre, a tu stop. Niewie nowego się wydarzyło. Jednym słowem NUDA. :/
  • 0
Jeśli nie będziecie używać oczu waszych po to, aby widzieć, to będziecie używać ich po to, aby płakać.

#57 Poi2on

Poi2on

Szeregowy

• Email
  • 37 postów

Napisano 18.10.2005 - |20:25|

To dopiero był 4 odcinek przed nami 20, więc napewno będą lepsze odcinki. Nie narzekajcie tak strasznie :) Chyba ze po 15 odcinkach nie będzie się nic działo :P
  • 0

#58 Hyuga

Hyuga

Szeregowy

• Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 18.10.2005 - |20:30|

pierwsze odcinki pierwszego sezonu tez byly momentami nudnawe.....ale z czasem wszytko zaczelo sie jakos ukladac.....na pewno kazdy zastanawial sie kto moglby byc temu winien(chodzi o rozbicie samolotu)...kazda historia osoby jakos pasowala.....z odcinak na odcinek dowiadywalismy sie to nowych rzeczy......Wiec jeszcze kolo 4 odcinkow i zacznie sie cos ciekawego dziac...
Pozdrawiam.....(nauka-eh to bedzie ciezka noc)
  • 0

#59 Elep_Hant

Elep_Hant

Szeregowy

• Użytkownik
  • 30 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 19.10.2005 - |00:09|

Hi!

Mam dwie uwagi: wydaje mi sie, że to Inni wykończyli większość drugiej grupy, bo gdy doszli do bunkra Ana wystukuje umówiony wcześniej kod i dopiero wtedy otwierają sie drzwi. Więc wykluczyłbym jakąs zarazę lub potwora.

No i sprawa czy odcinek jest zły czy dobry: większość odcinków z 1 sezonu to były opowieści o kolejnych postaciach i tak będzie na pewno teraz - po prosto dowiadujemy się coraz więcej o ich przedlostowym życiu. A co do cukierkowego zakończenia - mnie się podobało, a pamiętacie łóżeczko które zrobił Locke?

Gdyby ktoś kiedyś robił ranking zmyłek w Lost to Jin mówiący po angielsku w trailarze powinien wygrać :)
To była naprawdę dobra ZMYŁA. scenarzyści mieli pewnie ubaw po pachy czytając posty na forach.
  • 0

Elep Hant

Bóg stworzył kobietę, aby mężczyzna odchodził czasami od komputera.

#60 radical

radical

Starszy kapral

• VIP
  • 283 postów
  • Miastono man's land

Napisano 19.10.2005 - |10:04|

w sumie to zastanawia mnie dlaczego Ana-Lucia jest taka nerwowa i dlac zego kiedy Sawyer mówi że ją zabije jak jeszcze raz go uderzy ona tylko szyderczo się uśmiecha. czyżby była nieśmiertelna do diabła? może to wcale nie "inni" zabijają rozbitków a sami wykańczają się miedzy sobą?
co robił Walt na opakowaniu mleka?
juz niedlugo ...And Found :P
pzdr
  • 0
back from the dead :D

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych