Zgadzam sie z tym, ze nie jest latwo byc nowymi i zarazem aktywnym forumowiczem. To, o czym daloby sie prowadzic ciekawe dyskusje, zostalo juz dawno poruszone. I to z uwzglednieniem spojrzenia na sprawe z praktycznie wszystkich mozliwych punktow widzenia. Przez osoby, ktore naprawde sporo o tym wiedza. Nic dodac, nic ujac. Pozostaje tylko przeczytac, zastanowic sie, docenic i czekac na kolejne wypowiedzi. Nie widze sensu w rejestrowaniu sie by pisac posty w stylu "zgadzam sie z X, choc Y tez ma sporo racji" i koniec.
Najwiecej mozliwosci stwarzaja wiec wlasnie dyskusje o odcinkach. I to normalne, ze glownie tam pojawiaja sie nowe posty. Gorzej bedzie podczas przerwy w emisji. A ja wlasnie pisze w tej chwili dla samego pisania cos, o czym wszyscy wiedza. Latwo zrozumiec czemu ludzie nie pisza
Naprawde to zarejestrowalem sie, bo to ulatwia korzystanie z forum. No i dla mojego ulubionego serialu Battlestar Galactica. SG jest dla mnie na drugim miejscu, nie bede tlumaczyl dlaczego. Ot, taka prywatna opinia. Hehe. Moze zaczne sie gdzieniegdzie udzielac (potencjalnie SGA i BG). Ale nie obiecuje ze mi to szybko nie przejdzie. Samo czytanie sprawia i tak wystarczajaco duzo satysfakcji

Logowanie »