Alias
Napisano 05.05.2006 - |16:42|
Napisano 06.05.2006 - |15:57|
skoro Syd zaczela przekonywac Renee aby wstapila do APO to myslalem ze sie zdecyduje
a tu zostaje ona zabita
szkoda mi jej bo w tym odcinku naprawde bylo widac ze pasowalaby do APO
juz mam wizje na final sezonu :
Rachel zabije ta przemadrzala brunetke od Gordona Deana, Syd zabije Ane Espinose, Dixon zabije Sloane'a (zemsci sie za zabicie zony) a Jack i reszta rozwala kolegow Sloane'a
Napisano 18.05.2006 - |02:36|
Miło, że końcówka serialu jest bardzo dobra.
Napisano 24.05.2006 - |00:20|
Co mozna powiedziec o finale, kilka zaskakujacych scen, zwlaszcza ewakuacja APO oraz smierc jednej osoby w zwiazku z tym. No wlasnie co do smierci roznych osob to poczulem sie jakbym ogladal 24, dobrze, ze nie usmiercili wiekszosci z glownych bohaterow
Dwie rzeczy, ktore nie podobaly mi sie w tych odcinkach:
- Slone Rambaldim? (tak przynajmniej ja to zrozumialem)
- smierc Jacka - mogli to juz sobie darowac
Za to podobala mi sie juz sama koncowka, kilka lat pozniej, ze wszystko sie ulozylo ok i wszyscy zyja dlugo i szczesliwie (scena z corka Sydney ukladajaca ta wieze tez calkiem fajana
Napisano 24.05.2006 - |01:18|
dlaczego to przelozyli?
w piatek czy sobote sprawdzalem kalendarz OT i bylo ze w czwartek, a tu teraz sie dowiaduje ze byl dzisiaj
teraz przeczytalem co bylo i juz mnie koncowka nie zaskoczy
Napisano 24.05.2006 - |16:17|
Napisano 24.05.2006 - |16:29|
Albo ma sie wglad na kanal RSS http://tvrss.net/feed/eztv/ ja tez nie wiedzialem przeciez, ze Alias bedzie we wtorek, prze przypadek to zzauwazylem.Bo się nie sprawdza kalendarza OT bo jest mało aktualny tylko się korzysta z tego http://www.pogdesign.co.uk/cat/, najlepszy kalendarz jaki znam zawsze aktualny. Rewelacyjny kalendarz ma nawet własny filter gdzie mozna ustawić tylko te seriale które cię interesują
Napisano 24.05.2006 - |23:02|
Sloane odkryl sposob na niesmiertelnosc i teraz za kare se polezy
matka kontra corka - hmm, troche to dziwnie wygladalo bo Irina zachowywala sie jakby chciala umrzec. i dzieki bogu tak sie stalo (wkoncu) !!
najwiekszy szok - marshall twardzielem, buziak rachel i toma, bomba i smierc toma, sloane reaktywacja
zgadzam sie z mortisem - tworcy zostawili sobie backdoor gdyby chcieli zrobic film i podejrzewam ze isabel juz by w nim zagrala
sloane nie jest rambaldim, tylko stal sie niesmiertelny
podobal mi sie moment, jak satelity zaczely spadac albo jak amy zabila 12 starszych panow
myslalem ze tylko bauer potrafi torturowac ludzi ze spiewaja o wszystkim, a okazuje sie ze wystarczy waz i nawet twardziel sie wygada
szkoda ze to koniec tego serialu bo to bylo niesamowite 5 lat
oby wkrotce powstalo cos podobnego
Napisano 01.06.2006 - |14:01|
...:::Son of Anarchy:::...
Napisano 01.06.2006 - |16:14|
Napisano 04.06.2006 - |00:04|
jak dla mnie to wystarczyloby same ALIAS"Agentki o stu twarzach" (kto wymyślił taki przydługawy tytuł?)
ale w tv musza zaszpanowac
Napisano 04.06.2006 - |11:14|
...:::Son of Anarchy:::...
Napisano 11.07.2006 - |12:26|
Napisano 11.07.2006 - |14:07|
Co do kolejnego sezonu to wg mnie nie byloby tak prosto bo wydaje mi sie, ze autorzy troche sie zagalopowali z "tymi zlymi" (ci zli sa coraz bardziej wplywowi i na coraz wyzszych "oficjalnych" stanowiskach) co niestety zmusilo do zakonczenia serii (nie liczac spadajacej ogladalnosciFinał serialu ciekawy. Szkoda, że to już koniec. Na moje mógłby powstać jeszcze co najmniej jeden sezon. Rachel kontra Sark - miło by się to oglądało. A cała reszta mogłaby być tylko tłem.
Napisano 11.07.2006 - |17:26|
spadajaca ogladalnosc.. hm nic dziwnego w stanach, przeciez oni nie ogladaja nic "mądrego" i jeszcze zla godzina emisji.. to robi swoje.
osobiscie jestem za kontynuacja serialu, jest pare watkow ktore mozna by rozwinąc, jesli chodzi o glownych bohaterow. Poza tym ta koncowka troche mnie dobila :
usmiercic w kolejnych odcinkach polowe bohaterow w tym Jacka
-a dwa wg mnie to widac bylo ze krecili to szybko byle skonczyc, bo J.J Abrams tak sie pochlonal nowymi projektami ze ma w 4 literach Aliasa
Smutno bedzie mi bez Syd i jej kompanow..
OTO JEST PETYCJA DO TELEWIZJI ABC I SAMEGO J.J, prosze wpisujcie sie i nakloncie znajomych
SAVE ALIAS !!
LINK DO PETYCJI
Napisano 11.07.2006 - |20:18|
Napisano 12.07.2006 - |03:22|
Ja bardzo ALias lubię i mam do niego ogromną słabość. Żaden inny serial tak sympatycznie mi się nie kojarzy i nie jest tak bezpretensjonalnie relaksujący. Dziękuję twórom za te 5 sezonów i cichutko prosiłbym o jeszcze choć troszkę z tych klimatów.
Napisano 12.07.2006 - |19:46|
mozemy miec jedyna nadzieje na film
oby im sie chcialo
Napisano 12.07.2006 - |22:18|
mam nadzieje ze jacys prawdziwi fani aliasa znajda sie na tym forum i podzialaja z petycja ( bo jakby wszyscy biadolili tylko to by nawet 1 podpisu nie bylo). A takim co to sie ciesza z zakonczenia itd. dziekujemy. O.
Użytkownik martina29 edytował ten post 12.07.2006 - |22:21|
Napisano 23.07.2006 - |03:24|
po drugie - petycja nt aliasa juz nic nie da bo abrams definitywnie go zakonczyl (lost jest dla niego bardziej dochodowy) i jedyna nasza nadzieja w filmie :/
po trzecie - czasem tak jest ze fajne seriale sa szybko konczone a telenowele maja juz po kilkanascie sezonow
zycie seriali nie jest sprawiedliwe i trzeba sie z tym pogodzic
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »