A poza tym oczywiście debeściarskie jest WoO...
Najzabawniejszy odcinek SG-1
Napisano 16.12.2003 - |23:33|
A poza tym oczywiście debeściarskie jest WoO...
Napisano 18.12.2003 - |13:27|
Napisano 18.12.2003 - |19:04|
Napisano 18.12.2003 - |23:43|
Mnie też podoba się ten odcinek, zwłaszcza to, jak zachowuje się młody Jack. Fantastycznie sparodiował ruchy, zachowanie i sposób mówienia RDA. Szkoda, ze później nie występuje.
do serca człowieka
zimnego jak głaz
Ale ja – jak woda
co cierpliwe czeka
aż skałę zniszczy czas

Mój świat
Napisano 22.12.2003 - |00:07|
Ja bym na miejscu teal'ca i Jacka,wieksze jazdy porobił

NIE dla Spoilerów !!!!
Piszesz Spoilery???? Od Dziś używaj :
[spoiler] Text [/spoiler]
Napisano 18.01.2004 - |01:20|
Co prawda juz się wypowiadałem w tym temacie ale bo było zanim ogladałem ten odcijnek. Po prostu wymiata...... Miniamalnie jest lepszy od Window Of Opportunity. Ten mały aktor tak swietnie skarykaturował RDA ze pękałem ze smiechuA mnie się podoba Fragile Balance( 703).
Moj ulubiony kawałek
I'll tell you what's wrong. I just woke up, haven't had coffee, let alone a pee in seven days
...and I find out you stole my ass and made a...mini me.
Pozdrawiam Herosista
Napisano 22.01.2004 - |16:15|
Napisano 24.01.2004 - |14:56|
Gość_Mr.47_*
Napisano 24.01.2004 - |18:19|
Napisano 24.01.2004 - |19:48|
No... Urgo też był niezły !!!!!!!!!Najlepszym odcinkiem (oczywiście moim zdaniem) był Urgo
Napisano 27.01.2004 - |22:59|
Moim zdaniem najlepszy "Window Of Opportunity"
za nim "Urgo", z nowszych "Fragile Balance".
Do adminow: moze jakas ankieta w tym temacie?
Napisano 28.01.2004 - |10:56|
Ankieta już kiedyś była i zdecydowanie wygrał "Window Of Opportunity"Do adminow: moze jakas ankieta w tym temacie?
Gość_MikeH_*
Napisano 29.01.2004 - |16:23|
A propos najśmieszniejszego odcinka - wszyscy piszą o WoO, Urgo, Avenger 2.0 i podobnych odcinkach.
Ja chciałem się trochę wyłamać z tego chóru pochwalnego - OK, te odcinki były śmieszne. Nawet bardzo. No dobra - bardzo, bardzo śmieszne - ale dla mnie niekwestionowanym królem sztuki komicznej i aktorskiej jest (w sumie poważny odcinek) 18 odcinek 2 serii "Holiday" - ten, w którym SG-1 znajdują warsztat Ma'chella i zamieniają sie osobowościami.
Jak dla mnie Teal'c zachowujący się jak O'Neill i i O'Neill zachowujący się jak Teal'c jest szczytem mistrzostwa świata w wymyśleniu i zagraniu komicznej sytuacji (pamiętna scena z obcinaniem włosów:)))
nie jest to odcinek, w którym jest nawał gagów (jak w WoO i reszczie wymienianych), ale za to najpiękniejsze są te małe szczegóły zachowania, po których można było zauważyć kto jest kto - mistrzowsko zagrane:))
No i na koniec odcinka żonglerka osobowościami - też smaczne, szczególnie miny, i ulga, że trafiło się do własnego ciała.
a tak z innej beczki to jedna z najbardziej rozbrajających scen z całego serialu to scena z odcinka "Shades of grey", gdzie Jack udaje, że znudziła go polityka SGC i przechodzi do Maybourne'a - oststnia scena odcinka, gdzie Jack dziękuje Danielowi, że do niego wpadł w odwiedziny, a Daniel odpowiada, że tak na prawdę, to ciągnęli słomki i on wyciągnął najkrótszą... ach, te miny... No i jeszcze scena rąbania drewna w "The hundred days"
Napisano 30.01.2004 - |00:54|
Jesli smieszą cie tego typu sytuacje to proponuje ogladnij [7x03] Fragile Balance padniesz ze smiechu i to co widzałes w holiday wyda ci sie niczymJak dla mnie Teal'c zachowujący się jak O'Neill i i O'Neill zachowujący się jak Teal'c jest szczytem mistrzostwa świata w wymyśleniu i zagraniu komicznej sytuacji (pamiętna scena z obcinaniem włosów:)))
Pozdrawiam Herosista
Napisano 02.02.2004 - |11:50|
Napisano 04.02.2004 - |04:41|
Napisano 04.02.2004 - |09:24|
I tylko przez przypadek "Upgrades" to 3 odcinek sezonu CZWARTEGO!!!Ja jestem dopiero po 3 sezonie i dla mnie najśmieszniejszym był odcinek 'upgrade', a konkretnie jak SG-1 odbiła szjba jak te upgrad'y sobie założyli (sytuacja w restauracji była cool). A tak w ogóle to O'Neil zawsze ma jakiś kompletnie idiotyczny komentarz, który powala. Myślę, że najlepszym był jak w bazie otworzył drzwi a za nimi była ściana i komentarz "cholerne cięcia budrzetowe" [niestety nie pamiętam jaki odcinek]. Po tym dosłownie spadłem z krzesła.
Ludzie, czytajcie choć raz co napisaliście, ok?
Napisano 04.02.2004 - |11:06|
A pamiętasz może w którym odcinku wbazie otworzył drzwi a za nimi była ściana i komentarz "cholerne cięcia budrzetowe"??? bo to jednak było dla mnie najlepsze.
Napisano 04.02.2004 - |13:17|
To chyba było w odcinku 301 Into the Fire, jak O'Neill uwolnił siebie i Carter i biegał po imitacji bazy na planecie zajętej przez Hathor otwierając kolejno różne drzwi. Bodajże za pierwszymi była ta ściana.A pamiętasz może w którym odcinku wbazie otworzył drzwi a za nimi była ściana i komentarz "cholerne cięcia budrzetowe"??? bo to jednak było dla mnie najlepsze.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »