Skocz do zawartości

Błędy w serialu

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
177 odpowiedzi w tym temacie

#41 Minsc[PL]

Minsc[PL]

Szeregowy

• Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 27.09.2005 - |01:03|

I-pod?
ciekawe...

:D

Użytkownik Minsc[PL] edytował ten post 27.09.2005 - |01:06|

• 0
Siostra Jadwiga powiada: "Kto w sygnaturce głupstwa bezbożne pisze, w czeluściach piekielnych sczeźnie!"

#42 szczesliwka

szczesliwka

Szeregowy

• Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 27.09.2005 - |06:44|

A Jacka mogło wyrzucić, przecież ten samolot wybuchł.

Nie sądzisz, że wtedy zbiłaby mu się ta butelka w kieszeni, nie mówiąc o tym, że mógł się nabić na drzewo, a nie leżeć pomiędzy...
  • 0

#43 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 27.09.2005 - |12:29|

Czepiacie sie :P Nie wiedzieli poprostu jak zacząć serial i tyle... nikt pewnie sie nie zastanawiał ze scenarzystów czy coś mu sie mogło stać, pozatym miał rozcięte plecy ...
  • 0
Whatever happens, happens !!!

#44 bartek

bartek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 01.10.2005 - |20:59|

I-pod?
ciekawe...

Wyświetl post

To byc może nie jest błąd. Wszak ktos z samolotu mógł miec I-Poda.
Huley często słuchał swojego discmana.
  • 0

#45 Minsc[PL]

Minsc[PL]

Szeregowy

• Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 01.10.2005 - |21:58|

I działa ponad 40 dni? LOL !!!

• 0
Siostra Jadwiga powiada: "Kto w sygnaturce głupstwa bezbożne pisze, w czeluściach piekielnych sczeźnie!"

#46 bartek

bartek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 01.10.2005 - |22:40|

Niby czemu ma dzialac. Przeciez widac ze nie sluchaja w tej chwlii muzyki. Po prostu kolejna rzecz znaleziona we wraku.
  • 0

#47 makron

makron

Szeregowy

• Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 01.10.2005 - |23:45|

Niby to jest zdjecie zrobione na potrzeby promowania 4 odcinka i prawdopodobnie zapomnieli odstawic ipoda na bok.
  • 0

#48 Promethe

Promethe

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 267 postów
  • Miasto.italy

Napisano 02.10.2005 - |09:37|

iPod to najpopularniejszy w USA odtwarzacz MP3. Zdziwiłbym się, jakby połowa z pasażerów OF815 nie miała go w swoim bagażu...
Poza tym, na baterii ciągnie gdzieś koło 14 godzin. Ja tam nie wnikam, czy działa, czy nie. Może u kogoś w bagażu znaleźli...

Użytkownik Promethe edytował ten post 02.10.2005 - |09:40|

• 0
Dołączona grafika

#49 makron

makron

Szeregowy

• Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 06.10.2005 - |21:19|

Zastanawia mnie jedno, jak do tej pory Sawyer nie zgubil broni.
W odcinku konczacym pierwszy sezon Sawyer wyjmuje bron lewa reka i w lewe ramie zostaje postrzelony, widac wyraznie jak reka odskakuje do tylu, juz tej chwili powinna wyleciec gdzies na dalsza odleglosc, nie wiem jak udalo mu sie ja utrzymac a do tego wpada do wody i odziwo jak wiemy pozniej ja ma.
W drugim odckinku kiedy Sawyer chce poplynac do pontonu daje bron Michealowi, kiedy ten doplywa do Sawyera nie widac by zaden znich wzial bron z tratwy, po chwili widac jak tratwa sie oddala od nich.

Jeszcze jedno w sumie :P, kiedy Sawyer zostaje postrzelony i wpada do wody, Jin prawie za nim skacze do wody najwyrazniej go ratowac wiec jakim cudem on sie zgubil ? :P
  • 0

#50 drooido

drooido

Kapral

• Użytkownik
  • 183 postów

Napisano 09.10.2005 - |09:48|

Jeszcze jedno w sumie :P, kiedy Sawyer zostaje postrzelony i wpada do wody, Jin prawie za nim skacze do wody najwyrazniej go ratowac wiec jakim cudem on sie zgubil ? :P

Mysle, ze to moze wyjasnic sie w 4 odcinku ( kto widzial promo po 3, powinien sie domyslac :) )...
  • 0

#51 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 10.10.2005 - |13:47|

Na zdjęciach premierowych 4 odcinka na lost-media.com widać jak Anna Lucia trzyma za pasem Czarną Berette Sawyera.... w następnym zdjęciu kiedy UDERZA SAWYERA widać w tym samym miejscu SREBRNEGO Colta .... :huh: w następnym zdjęciu widać już normalnie czarną berette ... :huh: czy to troche nie dziwne :P
  • 0

#52 IzzY

IzzY

Szeregowy

• Użytkownik
  • 14 postów
  • MiastoŁomża

Napisano 16.10.2005 - |10:37|

Co do blizny Locke'a to on jej nie miał ani w samolocie, ani na początku na wyspie, zrobił ja sobie potem (bodajże w dżungli z tego co pamiętam)
  • 0

Ten Sig miał tu być... Poczekamy sobie jeszcze...

#53 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 16.10.2005 - |15:19|

Co do blizny Locke'a to on jej nie miał ani w samolocie, ani na początku na wyspie, zrobił ja sobie potem (bodajże w dżungli z tego co pamiętam)

Coś ty, on ją miał zaraz po rozbiciu samolotu, zobacz sobie 1x04 Walkabout na samym początku kiedy Locke sie podnosi jest już .... Przecięcie
  • 0

#54 radical

radical

Starszy kapral

• VIP
  • 283 postów
  • Miastono man's land

Napisano 01.12.2005 - |11:23|

no dobra a co od 41:02 w odcinku "2x09 What Kate Did" kiedy Sawyer i Kate widzą konia po prawej stronie ekranu robi ręka jakiegoś tresera czy jak go tam zwać, tego poganiacza konii. :P
  • 0
back from the dead :D

#55 jakoobek

jakoobek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 01.12.2005 - |15:11|

W Exodusie1 Arzt'owi nagle zmieniaja sie buty :) Wystarczy porównać sceny ok. 26:13 i 26:55 :)
  • 0

#56 loky

loky

Kapral

• Użytkownik
  • 183 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 04.12.2005 - |01:01|

W exodus 1 na samym koncu od 42:07 widac ze tratwe ciagnie jakas inna lodz, nie widac lodzi tylko laczenie lin miedzy dziobami lodzi i line.
  • 0
Mam najstarszego warna na OT JUPPI!

#57 Damian

Damian

Szeregowy

• Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 26.12.2005 - |16:53|

Wydaje mi się, że postać Locke'a jest mocno naciągana. Z inwalidy jeżdżącego na wózku zmienia się w rambo biegającego po dżungli... To jest bez sensu. Przecież człowiek sparaliżowany od pasa w dół ma zaawansowany zanik mięśni i bardzo chude nogi. Gdyby odzyskał władzę w nogach, nie byłby w stanie zrobić kilkunastu kroków na płaskiej powierzchni bez długotrwałej rehabilitacji... nie mówiąc już o kilkukilometrowych spacerach po dżungli.
  • 0

#58 Kubos

Kubos

Szeregowy

• Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 26.12.2005 - |17:01|

w 9 odcinku 2. sezonu zauwazylem jeszcze,ze doktorkowi od Dharmy zmienia sie fryzura na filmie :] nie wiem czy bylo to juz tutaj poruszane, ale przejrzyjcie filmik po zmontowaniu :) wyraznie widac ;)
pozdrawiam
  • 0

#59 Bartosz

Bartosz

Szeregowy

• Email
  • 41 postów

Napisano 26.12.2005 - |23:26|

Wydaje mi się, że postać Locke'a jest mocno naciągana. Z inwalidy jeżdżącego na wózku zmienia się w rambo biegającego po dżungli... To jest bez sensu. Przecież człowiek sparaliżowany od pasa w dół ma zaawansowany zanik mięśni i bardzo chude nogi. Gdyby odzyskał władzę w nogach, nie byłby w stanie zrobić kilkunastu kroków na płaskiej powierzchni bez długotrwałej rehabilitacji... nie mówiąc już o kilkukilometrowych spacerach po dżungli.

No własnie to jest IMO ta wielka tajemnica :-)
Czemu Lock chodzi, dlaczego mimo kalectwa wierzył że jest mu PRZEZNACZONE przeżyć przygodę, wyruszyć w nieznae? Co na niego wpłynęło :-D BTW, powiedzcie mojej osobie, w odcinku czwartm serii p[oierwszej, gdy Lock rozmawia przez telefon z Helen jest obok łóżka jakieś urządzenie, które on w pewnym momencie wyłacza. Co to jest, wie ktoś?
  • 0

#60 Hubi

Hubi

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 27.12.2005 - |12:07|

Czemu Lock chodzi, dlaczego mimo kalectwa wierzył że jest mu PRZEZNACZONE przeżyć przygodę, wyruszyć w nieznae? Co na niego wpłynęło :-D BTW, powiedzcie mojej osobie, w odcinku czwartm serii p[oierwszej, gdy Lock rozmawia przez telefon z Helen jest obok łóżka jakieś urządzenie, które on w pewnym momencie wyłacza. Co to jest, wie ktoś?

ojej no Lock chodzi, bo pole magnetyczne wyspy ma tak duży wpływ, że pobudza impulsy które wysyła jego mózg do mięśni przez co stają się one na tyle sprawne, że może się poruszać.

Użytkownik Hubi edytował ten post 27.12.2005 - |12:07|

• 0
www.mytorrent.pl - zapraszam ;)

Nie regulaminowa grafika.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych