Skocz do zawartości

Zdjęcie

Jak dowiedzieliście sie o serialu?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
114 odpowiedzi w tym temacie

#41 kempes84

kempes84

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 03.06.2005 - |12:13|

Ja sie dowiedzialem od kumpla, mowil ze zajefajny wiec wzialem od niego kilka odcinkow (na poczatek pilot i kilka odc). Teraz z niecierpliwoscia czekalem na kolejne odcinki. Oczywiscie cala rodzinka sie rzucila na Losta, a moja dziewczyna go uwielbia!! :clap:
  • 0

#42 Gość_sawyer_*

Gość_sawyer_*
  • Gość

Napisano 03.06.2005 - |14:17|

Ja bodajże od Niny z forum serialu 24, cos koło 2-5 odcinka bo pamiętam, że za namową ściągnąłem kilka odcinków (chyba 3) i potem juz leciałem na bieżąco :)
  • 0

#43 Hausdorff

Hausdorff

Szeregowy

• Email
  • 13 postów

Napisano 05.06.2005 - |21:34|

To ja też dorzuce moje trzy grosze, bo troche inaczej zaczęła się moja przygoda z tym serialem.

Początek roku akademickiego, wiec na brak czasu nie narzekałem. Narzekałem za to na brak filmów i seriali do oglądania, więc wszedłem na jakąś stronkę z torrentami, wybrałem kilka tytułów (w tym czasie zaczynają sie w stanach chyba wszystkie seriale), no i z tych wszsytkich które zobaczyłem tylko Lost przypadł mi do gustu (nie jestem fanem s-f, oglądam tylko Doctor Who i Smallville).

Jak większość osób na forum, też zarażam tym serialem swoje otoczenie, ale to nic trudnego :)

Trudniej będzie teraz przetrwać wakacje oczekując na drugi sezon (i 5 Smallville).

Pozdrawiam.
  • 0

#44 lwiczek

lwiczek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 12.06.2005 - |11:14|

Heh... a ja sobie oglądałem różne seriale na net5 [komercyjna stacja z Holandii ;)] i w przerwie reklamowej trafilem na teasera LOST. Stwierdziłem, że zapowiada się ciekawie... pierwsze 6 odcinków obejrzałem jeszcze na net5 a reszte ściągłem z sieci ;D
  • 0

#45 olaczek

olaczek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów
  • Miastoi'm lost....

Napisano 13.06.2005 - |16:27|

O LOST do wiedziałam sie z którejś ze stronek aliasa, była tam inf.,że od 22 stycznia na AXN rusza nowy serial twórców Aliasa. Tak mnie wciągneła ta akcja,że poprostu nie mogłam czekać aż 7dni na nowy odcinek w AXN, więc rano zaraz usiadłam do kompa i po 2-3 odc. dziennie ściągałam, aż byłam na bieżąco.......tak mniej więcej wyglądało moje pierwsze spotkanie z LOSTEM :D
  • 0

#46 sinbad

sinbad

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 21.06.2005 - |13:08|

Ja zobaczyłem serial na stronie TDT - torrent... akurat skończyłem ssać jakieś tam duuże pliki. patrzę odcinekczek 350 mega.. pomyślałem czemu nie... zassałem 2 pierwsze. nazajutrz miałem już wszystkie (do 18 odc - wtedy).

Pierwszy odcinek mnei rozbił. Akcja Akcja Akcja i tajemnica - pozatym Kate mi się spodobała :P
  • 0

#47 john constantine

john constantine

Szeregowy

• Użytkownik
  • 52 postów

Napisano 30.06.2005 - |03:50|

Ja jako fan Alias(sposób w jaki TVP nadaje ten serial budzi we mnie krwiożercze instynkty)zainteresowalem się LOST gdy zobaczylem pierwsze zajawki na AXN.Pomyslalem sobie.......SERIAL O ROZBITKACH......fuj,napewno nie przebije Aliasa.
Ale jednak postanowilem obejzec.....
....i podczas napisow koncowych zbieralem zeby z podlogi..:D
  • 0

#48 hydro2

hydro2

Starszy szeregowy

• Email
  • 87 postów

Napisano 04.07.2005 - |11:25|

Mi powiedzial o tym koles.Poczatkowo podchodzilem do niego sceptycznie ale wystarczylo,ze obejrzalem 1 odcinek i zaczal sie rozwijac u mnie szal.
  • 0

#49 Kowalsky

Kowalsky

Szeregowy

• Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 04.07.2005 - |19:00|

Mnie znajomy admin podrzucił pierwsze odcinki i zaprzeczył, że jest to jakieś reality-show z sugestią aby zrobić przerwę po 4 odcinku.
I tak już poszło.

/Kowalsky
  • 0

#50 Jack Gryffin

Jack Gryffin

Kapral

• Użytkownik
  • 217 postów

Napisano 12.07.2005 - |18:56|

Ja pamiętam że rozmawiałem z kolesiem w czasie przeglądania zasobów suprnova.org o tym co to jest takiego ta jakość HRHD i on mi powiedział że wychodzą w niej tylko 2 seriale (przynajmniej wtedy tak byłe) Entek i Lost. Jako że Entka już miałem kilka odcinków w HDTV i nie chciałem mieszać odcinków, to ściągnąłem sobie pierwszy odcinek LOST’a i już nie mogłem się od niego oderwać.
  • 0
Mamy dokładnie tyle wolności ile jesteśmy wstanie sobie wywalczyć i dokładnie tyle ile jesteśmy w stanie obronić!!!

#51 Linaya Altair

Linaya Altair

Szeregowy

• Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 06.12.2005 - |16:44|

Ja normalnie.Z gazety.Była zapowiedź nowego serialu na jedynce,a ponieważ uwielbiam wszystko tego typu to od razu wiedziałam,że będzie świetny.Nie mogę do czekać sie już czwartku!
  • 0

#52 Dino

Dino

Szeregowy

• Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 06.12.2005 - |18:23|

ja zobaczyłem reklamę po wiadomościach na TVP 1 i się zaczęło - nie omgę się doczekąc następnego odcinka ;)
  • 0

#53 Kalibrowy

Kalibrowy

Szeregowy

• Użytkownik
  • 19 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 06.12.2005 - |23:18|

Ja sie dowiedzialem jak zobaczylem na okladce dodatku TV do gazety wyborczej :) Przeczytalem krotki opisik i od razu pociagnalem paczke z calym I sezonem z torrentow ;) Pozniej sezonik drugi do 9 odcinka i czekam kurna twarz na kolejne odcinki :)
  • 0

#54 Astra

Astra

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 105 postów
  • MiastoEłk

Napisano 07.12.2005 - |10:23|

Ja oglądając AXN zobaczyłam zwiastun nowego serialu , pomyślałam sobie może być całkiem niezły :clap:
  • 0

#55 Tom_Logan

Tom_Logan

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 2 005 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 07.12.2005 - |10:40|

Ja się dowiedziałem z netu. Patrzę jakiś nowy serial, ominęły mnie pierwsze odcinki ale dalej jest cool...

Użytkownik Tom_Logan edytował ten post 07.12.2005 - |10:41|

• 0
don't try

#56 Bartosz

Bartosz

Szeregowy

• Email
  • 41 postów

Napisano 20.12.2005 - |17:28|

JA wiedziałem że cos takiego leci, ale myślałem że to coś w stylu: kolesie biegają po dżungli, walczą z ludożerami, przypływa statek i ich zabiera ;-) Dopiero jak na moim dysku znalazła się pierwsza seria (sciagnalem bo była na jakimś ftp i transfer był bardzo dobry) to wciagąłem się i doczekać się dziesiatego odcinka drugiej serii nie moge :-)
  • 0

#57 Damian

Damian

Szeregowy

• Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 26.12.2005 - |14:54|

Witam wszystkich. To mój pierwszy post.
Ja gdzieś tak w połowie roku ściągałem zdjęcia aktorek na jakimś forum i trafiłem przypadkiem na Evangeline Lilly. Zachwyciła mnie jej uroda. Później przeczytałem że gra w serialu Lost, który jest dobry i zdobył chyba jakieś nagrody. Zobaczyłem też fotkę Evangeline z ceremonii wręczania nagród ze strasznie otyłym gościem. Myślałem, że to jakiś reżyser :)
Od listopada zacząłem oglądać Lost na TVP1. Teraz nie mogę doczekać się czwartków, więc ściągam następne odcinki z sieci.
  • 0

#58 Temari

Temari

Szeregowy

• Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 26.12.2005 - |15:49|

Z tym serialem była śmieszna przygoda.
ile to musiałam się nagimnastykowaś aby moc obejrzec pierwszy odcinek. hehe... O serialu dowiedziałam się od kolegi, który jest jego ogromnym fanem a ja się strasznie ucieszyłam jak mi powiedział, że cosik takiego będzie na TVP1. Ale się później wkurzyłam bo leciw tym samym czasie co "gotowe na wszystko" i teraz jedno nagrywam a drugie oglądam i od niedawna ściągam odcinki oby seriali :D .
Jeszcze musiałam się z pracy szybciej zwolnić żeby zdązyc. Wyrozumiała szefowa i za to jej DZIĘKI.
  • 0

#59 spok

spok

Szeregowy

• Użytkownik
  • 64 postów
  • MiastoBiałystok

Napisano 27.12.2005 - |15:31|

O Loście dowiedziałem się z mojego stałego źródła informacji o serialach tj. z kanału ircowego #trek.pl. ;-)
  • 0

#60 tom2407

tom2407

Starszy kapral

• Moderator
  • 278 postów
  • MiastoZabrze

Napisano 27.12.2005 - |15:53|

Witam

Ja dowiedzialem sie o serialu z stronki grupy HATAK jak zaczela robic dla niego napisy.
A tak z ciekawosci niech ktos mi powie co to jest:
LOST.S02E10.HDTV.XviD-LOL
bo znalazlem go dzis w sieci :)
Z tego co wiem to premiera tego odcinka miala byc w styczniu ??
Pozdrawiam

Użytkownik tom2407 edytował ten post 27.12.2005 - |15:53|

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych