Odcinek 014 - S02E01 - Scattered
Napisano 13.07.2011 - |08:04|
Najsłabiej jest na Caprice, nie wiem dlaczego, ale nic się tam nie dzieje, mimo, że wydawało się, że to miasto będzie w centrum uwagi, naprawdę nikt z ludzi tam nie przeżył? Helo spędził tam 80 dni i nic z tego nie wynikło, póki co - 9/10.
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Napisano 13.01.2012 - |22:27|
Ciąża Sharon-2 to nic? Ja myślałem, że to koniec Caprici a tu Starbuck i Helo nadal będą tam tkwić.Najsłabiej jest na Caprice, nie wiem dlaczego, ale nic się tam nie dzieje, mimo, że wydawało się, że to miasto będzie w centrum uwagi, naprawdę nikt z ludzi tam nie przeżył? Helo spędził tam 80 dni i nic z tego nie wynikło, póki co - 9/10.
Właśnie zaczynam sezon drugi po pół rocznej przerwie po pierwszym i muszę powiedzieć, że sam fakt iż nic z sezonu pierwszego nie zapomniałem to bardzo duży plus BSG. Widać, że serial jest wciągający i sensowny już po takim spostrzeżeniu.
Odcinek wygląda jak trzecia część finału poprzedniego sezonu i to bardzo dobrze. Zaczyna się bez przestojów, cliffhanger nie jest natychmiast rozwiązany w stylu True Blood i oby tak dalej.
Użytkownik cymrean edytował ten post 13.01.2012 - |22:28|
Napisano 20.02.2012 - |00:44|
Użytkownik xetnoinu edytował ten post 20.02.2012 - |01:17|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych