Skocz do zawartości

Zdjęcie

Okładki - Stargate SG-1

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
114 odpowiedzi w tym temacie

#41 BrinX

BrinX

Starszy kapral

• Tauri Graphics
  • 255 postów

Napisano 01.09.2005 - |13:18|

tez szukalem kiedys wrot w dobrej jakosci do projektow koszulek, ale niestety nic bardzo duzego nie udalo mi sie znalezc i musialem sobie wrota wydlubac sam. niestety na 3D sie nie znam, wiec zrobilem plaskie w wektorze (Illustrator). jesli komus moglyby sie przydac to prosze o kontakt.

moze udaloby sie czesc elementow przerzucic do maxa? w najgorszym wypadku zawsze mozna ich uzyc jako podglad...

Wyświetl post

ja osobiscie chetnie bym zobaczyl Twoje wrotka jak mozesz to wrzuc na www.yousendit.com i potem na forum albo na pw z gory dzieki - kazda grafa sie przyda ;]
  • 0

#42 sgsprzem

sgsprzem

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 78 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 01.09.2005 - |13:25|

zrasteryzowane mozna ogladac tu:

wrota
  • 0

#43 gildor4

gildor4

Starszy plutonowy

• Tauri Graphics
  • 609 postów
  • MiastoKęty

Napisano 01.09.2005 - |13:33|

Ja mam coś takiego. Link
  • 0
Zawsze po grudzie

#44 BrinX

BrinX

Starszy kapral

• Tauri Graphics
  • 255 postów

Napisano 01.09.2005 - |13:36|

Ja mam coś takiego. Link

Wyświetl post

Tomsamo poslalem bst na priva - chyba wiem skad masz ;]
  • 0

#45 fazirr

fazirr

Szeregowy

• Użytkownik
  • 20 postów

Napisano 02.09.2005 - |18:17|

Witaj BrinX :)
Mówiłeś kiedyś ... :D że zrobisz okładkę do sezonu 8 do 1 wersji twoich opakowań do Stargate SG1....
Czy kiedyś je zrobisz?

MOD dopisal:
Czytamy forum ;) i dowiadujemy sie, ze beda po 20 wrzesnia.
Post poleci

Użytkownik Grzesiu edytował ten post 02.09.2005 - |18:39|

• 0

#46 BrinX

BrinX

Starszy kapral

• Tauri Graphics
  • 255 postów

Napisano 04.09.2005 - |12:36|

dopiero wrocilem do domu z irlandii i mam egzamy do 20 ale moze znajde chwile na dosyosowanie tej ostatniej okladki do zestawu i dorobie 1 wersje tez
  • 0

#47 BrinX

BrinX

Starszy kapral

• Tauri Graphics
  • 255 postów

Napisano 06.09.2005 - |09:13|

maly problem - przejrzalem dyski i wyglada na to ze po padzie dysku walnely sie niektore psdeki - chodzi mi o wersje 2 i nie mam tej mgly :( wec prawdopodobnie zostanie zrobiona nowa - podobna do tej
  • 0

#48 BrinX

BrinX

Starszy kapral

• Tauri Graphics
  • 255 postów

Napisano 16.09.2005 - |18:40|

zrobilem dzis obiecana okladke sezonu 8 - przerobka wersji drugiej wkrotce

Dołączona grafika
  • 0

#49 Grzesiu

Grzesiu

Sierżant sztabowy

• Tauri Graphics
  • 1 079 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 16.09.2005 - |18:49|

Odebralem juz, ale...
nie wstawiles loga grupy ani swojego taga ;)
Popraw to i podeslij okladke jeszcze raz :]
  • 0
Okładki DVD - Szukasz okladek do seriali i filmow? Znajdziesz je tam!

Eric Clapton - Polski nieoficjalny portal Artysty

Dołączona grafika

#50 wasylek

wasylek

Szeregowy

• Email
  • 66 postów
  • Miasto100-LICA

Napisano 06.10.2005 - |08:52|

A ja mam pytanie, być może ktoś je już zadał. Czy będą okładki w wersji PL do SG-1?? Jeśli nie to czy mógłbyś w jakiś sposób udostepnić okładki z drugiej serii ale bez tych opisów po angielsku i bez podziału na płyty??(do BrinX-a) Ja mam inny podział. Mam 2 DVD na sezon. Okładki bardzo mi się podobają ale głupio wygląda opis po angielsku i zły podział na płyty. Gdybym miał te okładki bez tego to bym sobie poprawił.

Użytkownik wasylek edytował ten post 06.10.2005 - |08:53|

• 0

#51 BrinX

BrinX

Starszy kapral

• Tauri Graphics
  • 255 postów

Napisano 08.10.2005 - |09:17|

wersje pierwsza mozesz sobie zmienic sam a drugiej nie przewiduje - ja tez mam 2 plyty na sezon a to i jakos nie przeszkadza
  • 0

#52 wasylek

wasylek

Szeregowy

• Email
  • 66 postów
  • Miasto100-LICA

Napisano 08.10.2005 - |11:02|

No wiem że pierwsza do przeróbki jest prosta ale druga wersja ładniejsza a jej nie potrafie poprawić. Nie wiem jak wyciąć te napisy! Jak ktoś umie to niech powie jak. Bo pierwsza wersja taka troche.....kiepska. Druga jest zarąbista ale wkurzają mnie te napisy!! Jesteśmy wkońcu w POLSCE!!
BrinX, kiedy ta zapowiadana okładka do SEZONU 8(wersja 2)?? Jakiej wielkości drukować okładki. Mi przed drukowaniem pokazuje ramkę gdzie mam wpisać szerokość i wysokość w cm!!! Mam opakowanie na 2 płyty.

A i jeszcze jedno pytanko do BrinX'a-we wcześniejszych postach pisałeś że będą poprawione jakościowo okłdki w wersji 2. Czy to nadal aktualne?? I czym będą się dużo różnić czy tylko jakiś małe pirdółki poprawione?? Nie wiem co mam drukować.

Osoby które mają wersję HQ prosiłbym o jakąś postać odwróconą w prawo( najlepiejnp: apofisa, albo jaffa, lub inną postać występującą w pierwszym sezonie!) Chodzi mi o screenshota z filmu. Postać mogę sobie sam wyciąć!! No chyba że ktoś zna stronkę ze zdjęciami wysokiej jakości.

Użytkownik wasylek edytował ten post 15.10.2005 - |21:25|

• 0

#53 wujek_szatan

wujek_szatan

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 630 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 16.12.2005 - |23:45|

Czy ktoś namierzył może jakieś ciekawe okładki do DVD z poszczególnymi sezonami StarGate? Chodzi mi o okładki do typowego pudełeczka od DVD (a więc kwadratowe), nie o te prostokątne pudła. Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi :>
Pozdrawiam
  • 0

#54 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 17.12.2005 - |00:12|

No ale przecież normalne pudełka na DVD są prostokątne. Chyba, że Tobie chodzi o CD, ale wtedy pewnie być o tym napisał :>

No ja nie wiem o co chodzi ;)
  • 0

->1019<-

#55 wujek_szatan

wujek_szatan

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 630 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 17.12.2005 - |01:10|

Oczywiście chodzi mi o CD. Trochę nieścisłości wkradło się w moją poprzednią wypowiedź...

Daaawno temu widziałem na forum zestaw etykietek, których motywem przewodnim było DHD, ale za cholerę nie mogę tego znaleźć.

Użytkownik wujek_szatan edytował ten post 17.12.2005 - |01:53|

• 0

#56 Roven

Roven

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 24.01.2006 - |20:50|

Mam złe przeczucia, że projekt stanął w miejscu... Wersja 2 nadale jest bez sezonu 8.:(
Czy może ktoś rozwiać moje wątpliwości???

BTW Czy ma ktoś jakąś porządną drukarkę, żeby wydrukować okładki w porządnej jakości??? Jestem w stanie zapłacić.:P
  • 0

#57 greco

greco

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 345 postów
  • MiastoCzęstochowa

Napisano 24.01.2006 - |23:05|

Ja ostatnio drukowalem(?) w salnie fuji. Zrobili mi ladniutka odbitke, nie zaplacilem az tak strasznie drogo :P Poszukaj u siebei salonu fuji(format na jakim mi walneli odbitke to 20x30. Wystarczy delikatnie przyciac.). u mnie nie pobrali kasy za kadrowanie.
  • 0

#58 BrinX

BrinX

Starszy kapral

• Tauri Graphics
  • 255 postów

Napisano 25.01.2006 - |16:18|

projekt stanal bo nie mam kompa i danych z ktorych moglbym go kontynuowac jesli odzyskam te dane to zrobie albo zaczne od 0 i moze sie minimalnie roznic wtedy ale kiedy to nastapi to nie wiem
  • 0

#59 maciej

maciej

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 97 postów

Napisano 04.03.2006 - |14:19|

Czy jest szansa zebyscie zrobili na bazie obencnych okladek (podobny lay) okladki dedykowane do projektu DVD Slawo-Sokar "produkowanego" przez/dla uzytkownikow forum?

Zaczalem wypalac pierwszy sezon a porzadnych okladkóff nie mam ;/
  • 0
http://studentnik.tu.kielce.pl/

#60 BrinX

BrinX

Starszy kapral

• Tauri Graphics
  • 255 postów

Napisano 04.03.2006 - |22:44|

jak odzyskam kompa to zrobie porzadek - czyli skoncze te i mam na grube pudla okladki do 8 sezonow jak chcesz to moge wrzucic i jak cos np. nie tak z wymiarami to moze ktos poprawi bo ja niestety nie mam maszyny ktora to pociagnie
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych