Skocz do zawartości

Zdjęcie

[Poznań] 18.12.2004

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
117 odpowiedzi w tym temacie

#41 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 03.12.2004 - |11:58|

Geri :> pewnie masz racje, a co proponujesz w tej sytuacji? Jak ten problem rozwiązać ?
  • 0

Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"

#42 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 05.12.2004 - |00:59|

Zamykam głosowanie :> widze, że mało osób się tym zainteresowało :( mam nadzieje, że na zlocie pojawi się was więcej :] .

Mam problem z kwotą jaka miałaby przypaść na jedną osobę :| na początku myślałam o 25 złotych, ale teraz widze, że może być mało jeżeli nie uzbiera się 20 osób.

Przeanalizujmy ile osób jest "pewnych":
zakładam, że Zoi będzie się dobrze czuł i pojawicie się razem.
Zakładam też, że Krzycho i Share znajdą opieke nad potomstwem i przyjadą :) ale kto wie.
Wtedy uważam, że zjawią sie osoby:

1. kwiatek
2. mirc
3. SGTokar
4. hvolt
5. MrSatan
6. Geri
7. 121277
8. Zoisyte
9. Klorel7
10. Zibi
11. Grzesiu
12. Krzycho
13. Share
14. KAYRON
15. Ksyrax
16. Aces
17. rejm
18. saggi

Nexus niestety ma 90% nie będzie mógł przyjechać.
Nie ma pojęcia co z Tomciakiem, pisał coś o 50% ale jak jest teraz nie wiadomo.
Nie wiadomo też jak tam fugiel.
PrzemoJ też nie odzywa się od momentu gdy wstępnie się zapisał na zlot.

Brakują 2 osoby, żeby na łebka wyszło 25 złotych :| i jeszcze nie wiadomo jak tam w sumie z Krzycho i Share (odezwijcie się jak najszybciej!!). W pesymistycznych przewidywaniach byłoby nas 16 osób a to wychodzi ponad 31 złotych na głowe :| .

Może zrobimy tak, każdy niech wpłaci po 30 złotych, jak się okaże, że będzie nas więcej i uzbiera się suma ponad 500 złotych to zwróce wam różnice :) już na zlocie :] .

Oto konto na które możecie wpłacać pieniążki:

Hanna Michalska
BZ WBK
50 1090 1362 0000 0000 3613 1006
Dopisek: Nick - Stajenka

Tylko proszę o szybkie wpłacanie bo zanim kasa dojdzie minie troche czasu, a chciałabym iść do Stajenki jak najszybciej !!

Jest jeszcze sprawa do obgadania osób które wpadną na trochę do nas :> co z nimi zrobimy i niespodziewani goście :) , jeżeli macie jakieś sugestie to słucham. Może z pomocą ich wkładu taniej nas to wszystko wyjdzie :> .
:clap: :clap: :clap:

Użytkownik saggi edytował ten post 05.12.2004 - |12:57|

• 0

"Cząstka Przeznaczenia"

#43 PrzemoJ

PrzemoJ

Szeregowy

• Użytkownik
  • 9 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 05.12.2004 - |10:31|

Seię nie odzywam, choć "monitoruje" dyskusję - oglądałem osatni tydzien dwa pierwsze sezony SG i rzeczywiście maiałem tam olbrzymie braki. To niestety jest pewien stan uzależnienia ...
A jeśli chodzi o zlot - to na pewno sie pojawię, swoją częśc wpłacę, najwyżej wcześniej sie zwinę, jeśli będą ważne sprawy rodzinne. No cóż, w tym wieku są troche inaczej ustawione priorytety. Też dożyjecie to poznacie !
Pozdrowienia :clap:
  • 0

#44 MrSatan

MrSatan

Wielki Organizator

• VIP
  • 119 postów
  • MiastoNorthampton

Napisano 05.12.2004 - |11:56|

Ja tych pieniedzy nie wplace bo nie mam jak, a szkoda zaplacic £28 za przelew 25 zl. Saggi mozesz tez policzyc Sarkofag, ktory tez sie pojawi na zlocie :):):)
Ale ja obiecuje pojawic sie w sobote na zlocie razem z w/w polowa. :)
  • 0
[img]http://http://forum.gwrota.com/public/style_images/7_7_new_skin_venom_kolor.gif[/img]

#45 KAYRON

KAYRON

Plutonowy

• Użytkownik
  • 352 postów
  • MiastoCzarnków

Napisano 05.12.2004 - |12:15|

Dobra teraz ja się wypowiem na temat lokalu bo widze że dyskusja się skończyła zanim się rozpoczęła :angry: :angry: :angry: .Wszyscy Stajenka i Sajenka jak konie z klapami na oczach bo nie znają innej alternatywy :P .Ja,tu się przyznaje bez bicia nigdy nie przepadałem za Stajenką :clap: :clap: z kilku powodów:zle się siedzi w grupie,zadymienie godne wojny gazowej i co najwazniejsze czasami obcy przybywali nie przoszeni. :censored: :censored: Teraz pare argumentów za COCOA(tak się chyba pisze):salka na górze,oddzielna,są okna,(które chyba można otworzyć)A co dla mnie najważniejsze- niskie taboreciki(pufy),który można przestawić i ustawic np.w okręgu co jak przyznaćie na zlot to duży argument(lepsza atmosfera na dyskusje!) :clap: :clap: :clap: .I ostatnia rzecz:250ZL to nie majątek i kazdego na to stać rzeby się dołożyć :) :) .O rzut beretem jest kebabownia tak,że z żarciem nie ma kłopotu. :clap: :clap: To tyle,strasznie dużo napisałem ale musiałem bo argumenty za Stajenką jakoś mnie nie przekonują.Teraz wszystko zależy od was.
  • 0
1164 rok snu Pożogi
-Dowiedz się żołnierzu,że wróg którego nam zostawiliście był kruchy.
-Ich siła jest płytka wojowniku a wiara nie zna czci.Czy pójdziecie ze mną?
-U waszego boku żołnierze.W waszym cieniu leży honor
''Malazańska Księga Poległych''

#46 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 05.12.2004 - |13:13|

To wy się zastanawiajcie nad lokalem, a ja czekam na wpływy gotówki :) . Każdy kto już wpłaci może napisać krótkiego posta na forum, że już i do tego godzine przyjazdu :] niby wiadomo bo tradycyjnie ta sama godzina :> ale lepiej podajcie.

I pamiętajcie, że czas nagli i w piątek chciałabym już iść rezerwować lokal, bo może nam ktoś zająć. Najlepiej jakbyście wpłacili kase w poniedziałek to spokojnie dojdzie :) .

Jeszcze nic nie rezerwowałam jeszcze, więc można zmienic lokal jak będziecie chcieli, mi jest obojętne. Ważne żebym miała za co go rezerwować.
  • 0

"Cząstka Przeznaczenia"

#47 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 05.12.2004 - |16:59|

A ja dalej swoje... Stajenka...
Bo blisko do PKP, bo blisko do Białasa, bo to już tradycja...

50PLN leci jutro rano na konto :)

kwiatek, najprawdopodobniej + 1

PS
Ja planuję startować z Opola P 38102, a wracać P 83104. Czyli przyjazd o 13:45 a wyjazd o 23:18 :)
  • 0
Master of possimpible ;)

#48 Tomciak

Tomciak

Organizator

• VIP
  • 398 postów
  • MiastoWszechświat - Nasza galaktyka - Układ słoneczny - Ziemia - Europa - Polska - Śląsk - Gliwice - mój fotel

Napisano 05.12.2004 - |20:50|

Poszło 30 zeta. Z mBanku więc powinno być jutro rano. To chyba rozwiązuje kwestię 50%? :D Pisałem 50, ale się bardzo staram, żeby było 100% (między innymi po to siedziałem dziś w robocie 9 godzin).
Co do knajp to znam jedynie Stajenkę, faktycznie, jak pisze Kayron nie jest tam rewelacyjnie (zwłaszcza z tym dymem) ale tragicznie też nie jest. Nie jestem z Poznania, trudno mi się więc na ten temat wypowiadać, generalnie nie jadę posiedzieć w lokalu tylko spotkac sie z ludźmi, a gdzie to już nie takie ważne...
Podpisuję się oboma łapkami pod kolejową propozycją Kwiatka, na 99% też skorzystam z tego połączenia. Do zobaczenia - to już niecałe 2 tygodnie. :clap:
  • 0
Tom

T.O.M.C.I.A.K.: Transforming Obedient Machine Calibrated for Infiltration and Accurate Killing

Czuję, że budzi się we mnie zwierzę... Ale obawiam się, że to leniwiec...

#49 hvolt

hvolt

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPruszków

Napisano 06.12.2004 - |08:39|

Kasa już poszła. Jeśli nic się nie zmieni będę w Poznaniu tak jak ostatnio czyli o 11:41.

Pozdrawiam :lol:
-------------------
  • 0

#50 Geri

Geri

Szeregowy

• Użytkownik
  • 24 postów
  • MiastoPecna

Napisano 06.12.2004 - |12:33|

Sagguś, potwierdzam swoje przybycie do Stajenki. Iza też się zjawi. Kasę za nas obie wręcze Ci osobiście w tym tygodniu. Do zobaczenia!
  • 0
"Everywhere I go, all the places that I've been
Every smile is a new horison on the land I've never seen
There are people around the world - different faces, different names
But there's one true emotion that reminds me
We're the same..."

#51 121277

121277

Wielki Organizator

• VIP
  • 561 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 06.12.2004 - |15:09|

Głosowaliśmy za innym lokalem niż Stajenka z kilku powodów. najważniejszym jest dym tytoniowy. Ja mam silną alergię i potem na bank 2 tygodnie będę się leczyć a Zoi niestety nie może siedzieć w zadymionych pomieszczeniach - robi mu się niedobrze (delikatnie rzecz ujmując). Z tego powodu po 1,5 godziny musieliśmy zakończyć imprezę andrzejkową i iść do domu. Niestety takie skutki uboczne leczenia i nic się na to nie poradzi. Poza tym na pewno po kilku godzinach miłobybyło do kawy zjeść jakieś ciacho. Generalnie za piwem nie przepadam i więcej niż jedno małe zazwyczaj nie pijam. Dlatego wybralismy Atmosferę. Ale jak będzie cocoa to też fajnie. Mamy nadzieję bawić się z Wami do rana a w Stajence chyba nie będzie to możliwe. Kasę już zaraz wysyłam.
Pozdrówki i do zobaczenia
  • 0
Daleka droga
do serca człowieka
zimnego jak głaz

Ale ja – jak woda
co cierpliwe czeka
aż skałę zniszczy czas

Dołączona grafika

Mój świat

#52 Klorel

Klorel

Organizator

• VIP
  • 195 postów

Napisano 06.12.2004 - |18:02|

Heja :D

1. 31pln poleciało dzisiaj na twoje konto Saggi :) .
2. Przyjadę jak zwykle pociągiem "87336" ;) tylko nie wiem dokładnie o której bo 11.12.2004r. PKP zmienia rozkład jazdy i w sieci nie jest jeszcze dostępny ten nowy (ale powinienem być w Poznaniu gdzieś w okolicach 12:45 ). UPDATE czyli będę w Poznaniu o 13:13 B)
3. Miejsce naszego "zlotowania" jest mi w sumie obojętne. Stajenka, Cocoa czy Atmosfera ... to nie jest ważne - najważniejsze jest to, że będę się tam z wami wszystkimi świetnie bawił :] .

Po prostu nie wiem jak ja wytrzymam te kolejne 2 tygodnie :( :unsure: :hyhy: :> ;] :] :D .

Użytkownik Klorel7 edytował ten post 11.12.2004 - |14:37|

• 0
CO CIĘ NIE ZABIJE, TO CIĘ WZMOCNI.

#53 Ksyrax

Ksyrax

Kapral

• Użytkownik
  • 236 postów
  • MiastoGniezno

Napisano 06.12.2004 - |21:11|

Ja podobnie jak Klorel7:
1) kasa wpłacona
2) Będę w okolicach 13-tej
3) ..czekam już na spotkanie :clap:

Użytkownik Ksyrax edytował ten post 08.12.2004 - |10:52|

• 0
Nic na świecie nie zostało tak sprawiedliwie rozdzielone jak rozum: każdy uważa, że otrzymał dostateczną porcję. Jacques Tati.

#54 Zibi

Zibi

Fotoreporter

• VIP
  • 415 postów
  • MiastoŚwiebodzin

Napisano 06.12.2004 - |23:08|

Witam
Pieniazki poszły, bede ok 14 jak zawsze :), chyba ze sie zjawie wczesniej ale to uprzedze :)
  • 0

#55 mirc

mirc

Starszy sierżant

• Administrator
  • 818 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 08.12.2004 - |01:06|

kasa poszla ale czy bede to ? ale w planach jest :>
Sometimes, the best way to hide the truth is to keep it in plain sight.

#56 PrzemoJ

PrzemoJ

Szeregowy

• Użytkownik
  • 9 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 08.12.2004 - |15:37|

Przelałem 30
:clap:
  • 0

#57 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 08.12.2004 - |17:31|

Nie ma się co obawiać dymu papierosowego, ponieważ caaały dół Stajenki będzie tylko nasz :] więc nikt obcy nam palić nie będzie, a kwiatek obiecał, że nie będzie palił :) mam nadzieję, że MrSatan też się powstrzyma :] i będzie wszystko cacy :D .

Plan jest taki, że pobawie się w kelnera i wszyscy będą zamawiać u mnie, a ja bedę zamawiać w barze, unikniemy dzięki temu sytuacji, że ktoś będzie pił na nasz koszt :> a dodatkowo będziemy mogli się na końcu porozliczać kto ile i za ile :) żeby nikt nie był pokrzywdzony, że za kogoś płacił :] .

Ksyrax Ty ostatnio obiecałeś, że przywieziesz laptopa ze sobą na następny zlot, więc liczę, że o to już nie musze się martwić bo weźmiesz go ze sobą :) .

Co do wpłat, dotarły już do mnie pieniążki od:

Tomciak
hvolt
Klorel7
Ksyrax
121277
Zoisyte
SGTokar
Zibi
kwiatek
mirc
Aces
PrzemoJ

Jeżeli są jeszcze chętni na zlot to ja serdecznie zapraszam :) (nowych również).

Do zobaczenia już niedługo !!!!!!
:clap: :clap: :clap:
  • 0

"Cząstka Przeznaczenia"

#58 121277

121277

Wielki Organizator

• VIP
  • 561 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 09.12.2004 - |15:35|

Niestety okazało się, ze z przyczyn od nas niezależnych nie będziemy uczestniczyć w zlocie poznańskim:(((((
Strasznie nam żal, bo szykowaliśmy się na to spotkanie od dawna.
No i nie wiadomo, kiedy znów będzie okazja, żeby spotkać Bartka:(
Prosimy o skreslenie nas z listy.
Czy istnieje szansa zwrotu pieniędzy?

Kurtka i inne rzeczy dla Bartka zostana dostarczone przez hvolta ( mam nadzieję, jeszcze go nie pytałam).
Spodnie dla Rejma również.

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
  • 0
Daleka droga
do serca człowieka
zimnego jak głaz

Ale ja – jak woda
co cierpliwe czeka
aż skałę zniszczy czas

Dołączona grafika

Mój świat

#59 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 09.12.2004 - |17:47|

Bardzo baardzo szkoda :( . A już się cieszyłam, że z nami będziecie a tu taki pech :| .
Pieniądze przekarze może hvoltowi, żeby wam oddał, może tak być??

Umieszczam teraz listę chętnych:

Ci co wpłacili:
1. Tomciak
2. hvolt
3. Klorel7
4. Ksyrax
5. SGTokar
6. Zibi
7. kwiatek
8. +1
9. mirc
10. Aces
11. PrzemoJ

Ci co mi dopiero zapłacą :> :
12. MrSatan
13. Sarkofag :)
13. Geri
12. Iza
15. Grzesiu
16. KAYRON

Ach no i jeszcze o tych dwóch zapomniałam :] :
17. rejm
18. saggi

Być może będzie jeszcze:
19. Maciej (kolega rejma)

Chyba jednak nie uda nam się przekroczyć 20 :( buuu szkoda. No chyba, że jeszcze się ktoś w ostatniej chwil zgłosi :) . NAmawiam gorąco :] .
  • 0

"Cząstka Przeznaczenia"

#60 jegel

jegel

Szeregowy

• Użytkownik
  • 7 postów
  • MiastoWschowa

Napisano 09.12.2004 - |17:51|

witam wszystkich !
jak widac jestem tu nowy ale rowie zapalony zeby spotkac sie z maniakami SG :]
w zwiazku z tym mam pytanie : czy byla by mozliwosc wplacenia pieniażkow na miescu bo w tym momencie jestem totalnie splukany ...
pozdrawiam
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych