[Sieraków] 29.04-03.05.2005
Napisano 08.10.2004 - |21:49|
Napisano 08.10.2004 - |22:12|
Tutaj jest link do ośrodka
Ośrodek w Krzeczkowie
Napisano 09.10.2004 - |08:08|
Nie chciałbym się powtarzać , ale podane ceny były naprawdę atrakcyjne i ośrodek niczego sobie.
Pozdrawiam
Napisano 09.10.2004 - |09:12|
WitamOdkrywam tajemnicę... otóż podczas rozmowy z kwiatkiem 4 dni temu, podałem mu pomysł na zorganizowanie zlotu w.... Krzeczkowie nad jeziorem Niesłysz!!! Jeździłem tam przez kilka lat na wakacje i znam kogoś, kto mógłby pomóc w załatwieniu ośrodka.
Ośrodek w Krzeczkowie
Jak juz wspominałem mieszkam nie daleko tych osrodków, tak sie skałda ze bede w przyszły weekend w domu to moge podjechac i sie dowiedzieś wszystkiego
W Krzaczkowie nie ma zadnej sali, sa tylko same domki i wiata z zadaszeniem dla piwoszy
Użytkownik Zibi edytował ten post 09.10.2004 - |15:04|
Napisano 09.10.2004 - |10:52|
Oto plan:
1)
Od teraz do końca października proszę o proponowanie lokalizacji, mają to być możliwie jak najdokładniejsze dane, ceny noclegów i ich standard, do tego oczywiście wyżywienie, dostęność różnaego rodzaju sprzetu (nagłośnienie, rzutnik oraz co bardzo istotne sala konferencyjna), kolejnym ważnym punktem jest dojazd, dlatego też wydaje mi się, że w grę wchodzą okolice 2 największych węzłów komunikacyjnych naszego kraju, czyli Warszawa i Poznań, po prostu dość łatwo się do nich dostać PKP i PKS, a z tamtąd do miejsca docelowego. Nie ma sensu się spierać, że ma być środek Polski, jak nie ma się tam jak dostać. Zarówno morze jak i góry brzmią bardzo ciekawie, jednak ich lokalizacja jest dość niesprawiedliwa zawsze dla połowy kraju, chciaż na 5 dni może warto się wybrać dalej, nie skreślajmy ich odgórnie
Dzięki temu, że zaczynamy to planować dość szybko można liczyć, że będzie spore zainteresowanie, dzięki czemu, może będzie dało się np wynająć autokar i po dotarciu do Pozania, czy też Warszawy na miejsce pojechalibyśmy wszyscy razem, no chyba że ktoś będzie miał własne 4 kółka
Warto też pomyśleć o żywieniu we własnym zakresie, chyba wspólnymi siłami udałoby się nam jakoś przetrwać te kilka dni, mowię jednak odrazu, że nie będę gotował obiadu dla 50-100 osób
Proszę wstrzymać się z opiniowaniem, wszystkie posty, które nie będą jakąś kolejną propozycją, będą kasowane.
2)
Od 1 listopada przez kilka dni omówimy oferty i myślę, że do 10 uda się podjąć decyzję, wtedy też poznamy organizatorów
Wstępnie myślę, że mozemy liczyć na około 50 osób, może więcej, w końcu na weekend majowy można się wybrać z rodziną
To na razie tyle, czekamy na oferty.
PS
Może Ci to już pisali uzupełnią dane i jeszcze raz przedstawią wszystko po tym poście
Napisano 11.10.2004 - |22:30|
Osrodek wypoczynkowy MOLO
Jak widac to ceny na przyzwoitym poziomie a osrodek niczego sobie.
100 zł na noclegi
100-150 za wyrzywienie
100 zł na przejazd
50-100 zł na atrakcje ( nagrody w konkursach i dyplomy + roznosci np bryloczki czy kubki itp.)
czyli w sumie daje kwote 400 zł a maxymalnie 500 zł
Biorac pod uwage ostatni zlot w Zegrzu gdzie na dzien wyszlo 80 zł + dojazd co w sumie niektorym wyszlo okolo 120 zł za 1 dzien pobytu to sprawa z MOLO wychodzi taniej. Ale sam wybor to juz od was zalezy.
pozdro
wpol martwy Przemas
Ci, co żyją miłością, widzą głębiej.
Ci, co żyją wiarą, widzą wszystko w innym świetle.
Napisano 15.10.2004 - |20:01|
Napisano 18.10.2004 - |15:21|
Ludzi trzeba sie ruszac bo nasz kwiecien zlapie
Ci, co żyją miłością, widzą głębiej.
Ci, co żyją wiarą, widzą wszystko w innym świetle.
Napisano 20.10.2004 - |13:56|
Ja uażam, żemMolo to ..hmmm... nie za ładny ośrodek i taki zbyt ... miejski :> . Zdecydowanie bardziej podoba mi się lokalizacja w Niesulicach nad jeziorem Niesłysz. Tym bardziej, że w internecie gdzieś znalazłam pare zdjęć tego miejsca i wygląda bardzo ładnie.
Oddaje głos na tą lokalizację. Zibi kiedy będzie można obejżeć Twoje zdjęcia tamtego miejsca??
:clap:
Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"
Napisano 25.10.2004 - |21:07|
Napisano 25.10.2004 - |21:10|
My nie chcemy zlotu w Molo!!
:clap: :clap: :clap:
"Cząstka Przeznaczenia"
Napisano 09.11.2004 - |12:11|
Hmmm...2)
Od 1 listopada przez kilka dni omówimy oferty i myślę, że do 10 uda się podjąć decyzję, wtedy też poznamy organizatorówPotem przyjdzie czas na wstępne zgłaszanie swojej obecności na nadchodzącym wydarzeniu... pod koniec listopada wstępnie wyrazimy chęć zajęcia wybranej lokalizacji w majowy weekend, można powiedzieć, że będzie to taka pre-rezerwacja, poznamy też warunki ostatecznej rezerwacji i jak będzie się to przdstawiało od strony finansowej, czy będzie potrzebna jakaś zaliczka itp, czyli dowiemy się czy trzeba będzie zrobić przed zbiórkę, żeby zapewnić sobie lokalizacje
O ilę się nie mylę już jest prawie 10 listopada, a tu się nic nie dzieje :> . Temat zapadł w sen zimowy jak misie czy co?? Są dwie propozycje Molo i jeź. Niesłysz, ale jakoś mało ludzi wyraziło swoje opinie gdzie by chciało jechać. Kiedy wreszcie wybierzemy lokalizację?
Użytkownik saggi edytował ten post 09.11.2004 - |12:12|
"Cząstka Przeznaczenia"
Napisano 09.11.2004 - |13:26|
Nie uwzględniłem Zegrza ze względu na to iż z tego co słyszałm mało tam miejsca, ale sporo zależy też od ilości chętnych...
Właśnie, proszę się już wstępnie deklarować, bo może się okaże, że i Zegrze by wystarczyło, mam jednak nadzieję, że dużo ludzi się zdecyduje w końcu można przyjechać z rodziną, bo to długi weekend
Jak już pisąłem mamy 3 możliwości:
- Sieraków jest sprawdzony i dobrze opisany w temacie pierwszego zlotu trzydniowego...
- a informacje jak i zdjęcia Ośrodka nad Niesłyszem i MOLO są w tym temacie
Głosujemy 2 tygodnie tj do 23 listopada
Przypominam, proszę sięwstępnie deklarować!
Szacunkowe koszty były już też omawiane.
Napisano 09.11.2004 - |17:09|
Zagłosowałem na Ośrodek nad Niesłyszem.
Po prostu zdecydowanie preferuję zlotowy wypoczynek :] na łonie natury, a w MOLO jakoś tak zbyt miejsko i zbyt wygodnie jak dla mnie
W każdym razie, na dzień dzisiejszy, deklaruję swój udział w kolejnym kilkudniowym zlocie Orion Tok'ra :clap: .
Mam nadzieję, że w moje ślady pójdzie DUŻO z was :hyhy: i już niedługo będzie trzeba wpychać się do kolejki na ten zlot
Pozdrawiam :afro:
Napisano 09.11.2004 - |17:24|
:clap: :clap: :clap:
"Cząstka Przeznaczenia"
Napisano 09.11.2004 - |17:38|
Pozdrawiam
------------------
Napisano 09.11.2004 - |19:36|
Napisano 09.11.2004 - |21:23|
Do Sierakowa też mogłoby być - miejsce fajne i sprawdzone:)
Ale warto spróbować czegoś nowego.
Zegrze niestety odpada w tym terminie. Rozmawiałam z kierownikiem ośrodka już na zlocie i termin ten miał już zarezerwowany.
Do maja daleko, na razie jestesmy bez kasy i jest coraz gorzej (zamiast pensji Miśka będzie miał tylko rentę rehabilitacyjną).
Mimo wszystko prosze mieś na uwadze nasze uczestnictwo.
Pozdrówki
121277
do serca człowieka
zimnego jak głaz
Ale ja – jak woda
co cierpliwe czeka
aż skałę zniszczy czas

Mój świat
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »