Skocz do zawartości

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
126 odpowiedzi w tym temacie

#41 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów
  • MiastoEARTH_2.0 beta ver.

Napisano 21.04.2009 - |15:49|

Ciekawe w jakim celu pojawia się Bryce, a ta fryzurka to chyba do tego nowego serialu co ma grać :P. Raczej nie ma co liczyć na to, aby w ewentualnym kolejnym sezonie on się pojawiał, więc można go liczyć jako kandydata do zgarnięcia kulki. Ja i tak pozostaje przy typie, że tatulek zginie.

Widać na trailerze, że jest jakaś strzelanina na weselu więc stawiam na to, że Ellie się dowie. Pierwsze wesele zostanie przerwane przez Roarka, a kolejne zapewne na koniec odcinka odbędzie się na plaży. Ciekawe czy Roark'owi uda się porwać Ellie i może dlatego Chuck będzie musiał ponownie skorzystać z Intersektu.

Ciekawe, ciekawe... Do tego dochodzi jeszcze sprawa jaki będzie game-changer. Zobaczcie na 20 sekundę trailera i widać wielki zonk na twarzy Sary i Caseya, a na dodatek są w jakimś dziwnym białym pomieszczeniu. Hmm... oj będzie ciekawie. Pewnie okaże się, że Graham żyje i razem z Beckman należą do tego mrocznego trio, z którym rozmawiał Vincent i Team Bartowski musi uciekać :lol:.

Użytkownik cliffhanger edytował ten post 21.04.2009 - |16:26|

• 0

#42 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 21.04.2009 - |15:58|

Ciekawe w jakim celu pojawia się Bryce,

Prawdopodobnie jako ochrona na weselu Ellie :-) a tak troche z innej beczki. Próbowałem wiele razy zatrzymywać klatke jak Sara wrzeszczy pod koniec trailera i tutaj prawdopodobnie leży ten ktoś, kto ma zginąć przynajmniej tak mi się wydaję :-) i kurde główkuję i główkuje i chyba nic nie wy główkuję:-) może Casey zastrzelił Bryce wkońcu do trzech razy sztuka;/

Dołączona grafika
  • 0

#43 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 21.04.2009 - |16:32|

Pewnie okaże się, że Graham żyje i razem z Beckman należą do tego mrocznego trio, z którym rozmawiał Vincent i Team Bartowski musi uciekać :lol:.

Już o tym kiedyś pisałem to zostałem wyśmiany :-) no ale zobaczymy jak będzie, tylko tydzień aż tydzień czekania:-)

EDIT:

Teraz tylko czekam na ratingi licze na 7 mln:-)

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 21.04.2009 - |16:33|

• 0

#44 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów

Napisano 21.04.2009 - |16:38|

Ta scena, w której Sarah krzyczy to niestety nie widać wyraźnie, ale z pewnością uczestniczy w niej Bryce. Tylko moim zdaniem to nie wygląda jakby ktoś go podnosił, tylko jakby on podnosił kogoś... Hmm, Bryce podnosi Chucka i okazuje się, że był od początku po stronie Fulcrum? :lol:.
Może lepiej pójdę już spać i lepiej nie będę się wypowiadał w tym temacie <_<.
  • 0

#45 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 21.04.2009 - |16:43|

Tylko moim zdaniem to nie wygląda jakby ktoś go podnosił, tylko jakby on podnosił kogoś... Hmm, Bryce podnosi Chucka i okazuje się, że był od początku po stronie Fulcrum? :lol:.
Może lepiej pójdę już spać i lepiej nie będę się wypowiadał w tym temacie <_<.

Kurde heh a mnie się wydaję, że ten ktoś, został podniesiony i po chwili ta osoba upada:-) typujesz że Bryce został agentem Fulcrum ?
  • 0

#46 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów

Napisano 21.04.2009 - |17:20|

Może nie został tylko od początku nim był, ale ta teoria się za bardzo kupy nie trzyma więc odpada. Aby to przeszło to twórcy popełniliby wiele rażących błędów w poprzednich odcinkach. Jeśli wyjadą z czymś takim, że Chuck będzie chciał dobrowolnie załadować Intersekt to się trochę zawiodę, bo nie jest to dla mnie big gamechanger, mam nadzieję na coś lepszego co sprawi, że nam szczeny opadną.
  • 0

#47 pancor

pancor

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 518 postów
  • MiastoMielec/Warszawa

Napisano 21.04.2009 - |18:41|

IMHO chuck zostanie postrzelony, ojciec mzoe zginac, ale sam nie wiem
na pewno bedzie to ejden z lepszych finalow jakie widzialem w serialach ^^
  • 0
You are what you believe yourself to be

#48 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 21.04.2009 - |18:42|

5 Sneak Peak z ostatniego finałowego odcinka, ja osobiście nie oglądam niechce sobie psuć zabawy z ostatniego odcinka.

http://spoilertv.blo...sus-ring-5.html
  • 0

#49 pancor

pancor

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 518 postów
  • MiastoMielec/Warszawa

Napisano 21.04.2009 - |19:09|

powiem tyle - z tym ojcem nie jestem juz pewien... za to ktos inny wydaje sie teraz mocniejszym typem :(
  • 0
You are what you believe yourself to be

#50 Siemon

Siemon

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 82 postów

Napisano 21.04.2009 - |19:18|

Mnie zastanawia jedno w tych sneak peak'ach. Tzn pierwsze 4 to prawie na pewno dotyczą pierwszych 10 min odcinka. Ale ta ostatnia to nie jestem pewien. Czy to jest sama końcówka i wtedy wygląda to tak, że nie będzie żadnego dużego cliffhangera....czy też może dopiero po tej scenie będziemy mieli cały wątek, który wprowadzi serial w 3-ci sezon....-finger crossed- żeby był.
  • 0

#51 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 21.04.2009 - |19:21|

powiem tyle - z tym ojcem nie jestem juz pewien... za to ktos inny wydaje sie teraz mocniejszym typem :(

Kto ?
  • 1

#52 sot

sot

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 492 postów
  • MiastoNibylandia

Napisano 21.04.2009 - |20:23|

Ja osobiście skłaniam się ku opcji Morgan jako martwej:)

Jedno jest już pewne w 3 sezonie nie będzie Buy More:)

Użytkownik sot edytował ten post 21.04.2009 - |20:24|

• 0
To miejsce na twoją reklamę.

#53 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów

Napisano 21.04.2009 - |20:27|

No te filmiki wyglądają, jakby cztery pierwsze filmiki były z początku odcinka, a ostatni klip jest z końca odcinka. Jestem pozytywnie zaskoczony (po raz kolejny) postawą Casey'a.

btw. tylko ja mam takie wrażenie jakby kończyli odcinek bez cliffhangera tylko w taki sposób, aby wyglądało to jako koniec serialu, z możliwością późniejszego powrotu?

Użytkownik cliffhanger edytował ten post 21.04.2009 - |20:31|

• 0

#54 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 21.04.2009 - |20:48|

Ja osobiście skłaniam się ku opcji Morgan jako martwej:)

Jedno jest już pewne w 3 sezonie nie będzie Buy More:)

Dlaczego Morgan ? czy tak poprostu strzelasz ?

A co do Buy More to nie byłbym taki pewien:-)
  • 1

#55 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów

Napisano 21.04.2009 - |20:56|

Jak dla mnie to pewniak, ze koniec z Buy More i kto wie, Aussielo lubi się bawić w słowne gierki i może shocking death miał na myśli po prostu Buy More.
  • 0

#56 sot

sot

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 492 postów
  • MiastoNibylandia

Napisano 21.04.2009 - |21:00|

Dlaczego Morgan ? czy tak poprostu strzelasz ?

A co do Buy More to nie byłbym taki pewien:-)

Morgan to strzał. W ramach uzasadnienia - jest on już zbędny, był by to duży cios dla Chucka który mógł by go pchnąć do pracy w CIA lub NSA.

Co do Buy More to po scenie składania wymówienia przez Chucka i Caysego jestem pewien:)
  • 0

#57 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 21.04.2009 - |21:04|

Co do Buy More to po scenie składania wymówienia przez Chucka i Caysego jestem pewien:)

Aha, no ja Sneak Peaków nie oglądałem więc chyba macie rację, skoro tak jest:-) no ale zobaczymy, jeszcze różnie może być.

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 21.04.2009 - |21:05|

• 1

#58 sot

sot

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 492 postów
  • MiastoNibylandia

Napisano 21.04.2009 - |21:23|

Jedynie co mnie martwi/cieszy to obecność Bryce, ponieważ on ma tendencje do pakowania Chucka w kłopoty mimo posiadania dobrych intencji (chyba/raczej:P) i jego działania pewnie wskażą nam kierunek 3 serii.

Użytkownik sot edytował ten post 21.04.2009 - |21:23|

• 0

#59 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów

Napisano 22.04.2009 - |12:14|

Jak myślicie jeśli Chuck zrobiłby sobie reload Interseku w wersji 2.0 to co twórcy mogliby jeszcze wymyślić jako urozmaicenie oprócz błysków?
  • 0

#60 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 26.04.2009 - |18:31|

Może z tą szokującom śmiercią chodzi o Anne ? na forum NBC podano trzy powody dla którego jest to możliwe:-) może chcą zrobić tak jak z Kutnerem z House:-)

Coming back to the shocking death, what if it is Anna? This would serve three purposes:
#1. it gives Morgan reason not to go to Hawaii, thus stay around for season 3.
#2. it gives chuck the reason for putting the intersect back in his head, after he sees how heartbroken Morgan is, and knowing he could have maybe prevented it.
#3. it allows chuck to try and save Anna from (fulcrum?) without blowing his cover to Morgan, I.e. Morgan does not need to know the circumstances.

Following this, I believe Anna is the one to find out. It would be way too soon to let Ellie in on the secret - that's plenty of fun material for season 3..
Anna still ends up dead, and Morgan decides to stay.

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 26.04.2009 - |18:32|

• 1

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych