I co do cholery miało znaczyć na końcu " Też cie kocham "
Jest to odpowiedź Sary na "Kocham się" przed wejściem do windy jak jechali na spotkanie.To pewnie mówiła Sarah do John'a zdając sobie sprawę że więcej go nie zobaczy.
Zakończenie otwarto zamknięte. Daje duże pole do popisu w przypadku kontynuacji umieszczając akcję w dwóch czasach a w przypadku cancela mamy domknięte większość wątków. Muszę przyznać że dobrze sie spisali na koniec sezonu.
To był detonator do ładunku umieszczonego pod podstawą czaski, który w przypadku detonacji miał zniszczyć i czaszkę jak i chip. Tak więc ładuje Cameron nie był w chipie, tak więc John nie może teraz zniszczyć JH.no tak, ale jednocześnie John kiedyś dostał od Cameron coś tam, co może zniszczyć ten chip. Nie pamiętam, żeby się tego czegoś pozbył.
Ew był to wrogi update zbudowanego T1000, co mogło by być jakimś tematem na fabułę 3 sezonu. Ale z drugiej stroni to w końcu sama Weaver zbudowała ten helikopter.SPoro dał mi do myślenia moment, gdy do Weaver dołączył ten metalowy wąż - sęk w tym, że tak w przyszłości widzieliśmy formę i wygląd naszego T-1000. WYglądało to tak jakby Weaver się połączyłą z tym wężem i po to tylko uderzył ten samolot, żeby dowieźć w ten sposób innego czy część tego samego T-100 czyli Weaver. Też ciekawa sprawa.
Nie wiem czemu, ale mam wrażenie iż w nowej linii czasowej dowódcom ludzkiego ruchu oporu będzie "córka" Wraver