BSG: The Face of the Enemy
Napisano 23.12.2008 - |10:03|
Napisano 24.12.2008 - |22:21|
Pojawiać się będą na stronie stacji SPACE ---> http://www.spacecast...g/webisodes.asp
WEBISOD 5 ---> http://www.youtube.c...re=channel_page
Ok poczekałem z opisywaniem webisodu 5 aż się pokaże na youtube.
To jednak ta lista służyła Gaecie i Ósemce do ratowania ludzi. No, no co to się porobiło Cylonka "sama z siebie" tak przejmująca się losem ludzi.
Ten model ewidentnie ma coś schrzanione w oprogramowaniu.
Poza tym ginie kolejna osoba w czasie gdy reszta "śpi". I oczywiście podejrzenie pada na Cylonkę choć użyto strzykawek Felixa.
Atmosfera robi się coraz bardziej duszna - a powietrza i czasu coraz mniej.
Ciekawe co wymyślą z tym czasem skoro powietrza mieli na określoną ilość godzin a jak wiemy ratunkowy Raptor wyruszył ponad 2 doby po ich zaginięciu. Co się z nimi w tym czasie działo?
Zobaczymy co nam pokażą i niezłe by było gdyby się okazało, że Felix i reszta odbyli podobną do Starbuck "podróż" w zaświaty a potem wrócili cali i zdrowi.
Użytkownik biku1 edytował ten post 25.12.2008 - |12:00|
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Napisano 25.12.2008 - |11:57|
Napisano 27.12.2008 - |13:39|
Powiem kulturalnie amazon.com "się walnęło" i dało już webisody do 10. - [zresztą nie poraz pierwszy robią takie babole, że jakiś odcinek serialu dają przed czasem]
amazon.com ----> http://www.amazon.co...ocId=1000128561
Tu poniżej to widać lepiej , na str dotyczącej BSG, że ostatnie odcinki są dostępne do oglądania przed datą właściwą.
BSGamazon.com ---> http://www.amazon.co...duct/B001ODUXVI
Oczywiście to wszystko jest dostępne dla widzów w USA i oj po zobaczeniu mogę stwierdzić, że podobało mi się i dobre są te webisody a już końcówka.
Więc póki to nie wypłynie na youtube czy gdzie indziej ogólnodostępne ja powiem tylko, że usłyszymy ponownie słynny już śpiew Gaety. [<---- za taki "spoiler" chyba się nie obrazicie ].
ps. acha bym zapomniał w tym Raptorze mordercą jest................................
Użytkownik biku1 edytował ten post 27.12.2008 - |13:55|
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
Napisano 27.12.2008 - |19:52|
To skąd wziąść pozostałe weby 6-10?
Napisano 27.12.2008 - |20:17|
A jak nie to musisz poczekać na YouTube albo jak gdzieś indziej to wypłynie od kogoś kto to zgra.
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
Napisano 27.12.2008 - |21:43|
Gaj przecież napisałem - musisz mieszkać w USA lub mieć ochotę co może zadziałać na zabawy w proxy.
A jak nie to musisz poczekać na YouTube albo jak gdzieś indziej to wypłynie od kogoś kto to zgra.
widzialem .... warto bylo rewelacja, ale nic nie powiem trzeba obejrzec osobicie,
Do biku jestem ciekaw co i jak sie z tego rozwinie, no i mina pulkownika bezcenna
Napisano 27.12.2008 - |22:09|
Tak Tigh niezła minkę zrobił, no i
Użytkownik biku1 edytował ten post 27.12.2008 - |22:18|
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
Napisano 28.12.2008 - |15:25|
WEBISOD 6 --->
WEBISOD 7 --->
WEBISOD 8 ---> http://www.youtube.com/watch?v=dOLpc3_j5jg
WEBISOD 9 --->
WEBISOD 10 ---> http://www.youtube.com/watch?v=Ao6Q63cYL2Q
Dodałem nr 10.
Niestety 9 webisod nie został przedwcześnie ujawniony i być może trzeba będzie czekać aż do emisji na str SciFi.
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
Napisano 28.12.2008 - |17:54|
Generalnie jestem bardzo pozytywnie zaskoczony tymi webisodami, nie sądziłem że tak się wkręcę, bo szczerze mówiąc dwie poprzednie serie jakoś nie specjalnie mi przypadły do gustu.
Napisano 28.12.2008 - |21:47|
2 Czy ktos zauwazyl rozmowe Adamy z Tigh - you will know the truth kiedy mowi siadaj cylonie.....
3 co robi Adama w sluzie powietrznej ?? The FF ?
Plus co leviathan, rzeczywiscie moze Geata skreci cos z Zarekiem, ale ciezko jest przewidziec co i jak ? W sumie mialo to by sens wraz z okrzykiem Roslin ze ide po was w spoilerach......Nie ma co trzeba poczekac i zobaczyc co nam przygotowali fachowcy...
Napisano 29.12.2008 - |02:29|
Coś za proste to byłoby, ale czemu i nie. W końcu mieliśmy to powiedziane już w 1 sezonie .
Co by nie mówić to ostro zakręcają nami producenci bo mnoży się tych filmików i czarowania widza... Podejrzewam, że w oczywisty sposób wszelkie te informacje i wskazówki odkrywają tylko fragment puzzli w taki sposób, że nie miał nikt realnej szansy wykoncypować o co biega. Ponadto wydaje mi się, że wszelkie zajawki są podobnie jak przed sezonem nr 4 z kilku pierwszych odcinków tak pomiędzy 11-14, a zero tak naprawdę odkryte jest przed nami z późniejszych, gdzie się będzie najwięcej działo .
Co do webów to brak 9 odcinka utrudnia ocenę całości. Prawdopodobnie musiała nasz 8-ka coś istotnego powiedzieć czy zrobić co na tyle wstrząsnęło Felixem, że przystąpił do dalszego działania. Ogólnie Weby 4.5 są najlepsze z dotychczasowych, ale nie jest to jednak jakaś niesamowita rewelacja. We wcześniejszych wątkach o Final Cylonie pojawił się motyw, że tenże ma za sobą jakiś ciężki grzech na sumieniu, nie pamiętam gdzie, ale było tak powiedziane. Dotąd ta wskazówka pchała nas w objęcia Baltara i jego wkłądu w unicestwienie kolonii. Tym razem dzięki webom może ten element szykować akcję pod Felixa. Miałyby wtedy te web episody naprawdę spore znaczenie - uajwniając sens i historię listy z New Caprici i pośrednią czy nieumyślną, ale jednak odpowiedzialność i winę Felixa.
Biorąc weby dość prosto to trzeba w nawiązaniu do tytułu intepretować je tak, że Oblicze WRoga jest po prostu bezwględnie i okrutnie przebiegłe, fałszywe i mordercze. Niby prosta ta konstatacja, ale być może autorzy wprowadzają nas webami w finałową rozgrywkę. Tak czy owak to weby pod koniec serii muszą i powinny wiele znaczyć .
Użytkownik Gaj edytował ten post 29.12.2008 - |02:33|
Napisano 29.12.2008 - |15:21|
Napisano 29.12.2008 - |17:29|
Napisano 29.12.2008 - |20:45|
Z planety alg to raczej dużo nie zostało po wybuchu supernowy .
Hehe no tak faktycznie jakoś wyleciało mi z głowy
Napisano 30.12.2008 - |06:11|
To sobie poogladalem;/..... Sciągnął ktoś te filmiki na hdd?Ten film wideo jest już niedostępny z powodu otrzymania zgłoszenia o posiadaniu praw autorskich przez NBC Universal.
Napisano 30.12.2008 - |09:15|
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
Napisano 30.12.2008 - |10:50|
PS++$ PE- Y+ PGP--@ t++ 5+++ X+++ R tv- b+++ DI+ !D- G++ e(++++) h-- r+ x*>**
I always hope for the best. experience, unfortunately, has taught me to expect the worst.
Napisano 30.12.2008 - |16:31|
Nowy link:To sobie poogladalem;/..... Sciągnął ktoś te filmiki na hdd?
WEBISOD 6 ---> http://www.youtube.c...re=channel_page
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
Napisano 30.12.2008 - |21:35|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych