Skocz do zawartości

Zdjęcie

Najładniejsza postać kobieca

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
62 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Najładniejsza postać (112 użytkowników oddało głos)

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#41 Gosiek

Gosiek

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 261 postów
  • MiastoWarszawka

Napisano 21.09.2005 - |22:58|

To skad czeste wrzuty (n.p sonda na sajfaju) iz T'Pol "grala cialem"?

Zapewne z 3 sezonu Enterprise. :> Tam gra Topoli miała w sobie zdecydowanie więcej golizny niż aktorstwa. Chociaż dla mnie, to ona ma problem z aktorstwem na przyzwoitym poziomie nie tylko w tym sezonie ale w całym serialu. ;)
  • 0
Blood is life
Blood is the truth...

Interesuje Cię Star Trek? Zapraszam na: www.trek.pl

#42 czapka

czapka

Szeregowy

• Użytkownik
  • 11 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 24.09.2005 - |23:14|

Jest parę ładnych pań w świece Star Trek osobiście na najpierw wybrał bym
7z9 - Jeri Lynn Ryan
Jadzia Dax - Terry Farrel
T-Pol - Jolene Blalock
Ezri Dax - Nicole deBoer
:) :hyhy: :D
  • 0

#43 Ogrodnik

Ogrodnik

Starszy sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 310 postów
  • MiastoPcim Dolny

Napisano 11.12.2005 - |16:59|

Jadzia. Chociasz ona ma wzrost koszykarki :P i w ogole ma cos nie tak z figura.. :>
Na dodatek szczerze bylem zdegustowany widzac jej slub z (nie bede spojlerowac) wiecie kim. Toz to szczyt bezguscia! :afro:

Aha.....jest jeszcze ktos. Nie jest to nikt piekny, ale ma w sobie "cos" - w kazdym razie w filmie. To Kira. Zwlaszcza, gdy w 7 sezonie DS9 ktos ja pogonil i zmienila wreszcie fryzure.

To co smuci, to to, ze obie panie na zdjeciach "normalnych" robionych przy okazji jakichs zlotow wygladaja z 10 lat starzej. No ale coz, takie zycie....
  • 0
Dołączona grafika

#44 artpi

artpi

Starszy szeregowy

• VIP
  • 135 postów
  • MiastoWarszawa -> Gocław

Napisano 20.05.2006 - |22:43|

Jak to dobrze, że jednak ludzie mają różne gusty :P

Dla mnie oczywisty ranking jest następujący:
1. 7/9 - Voy
2. Kira - ds9
3.Leeta - ds9
4. T'Pol - ent

Przy czym Kira bije Leetę tylko dzięki odcinkowi 6x20 i GENIALNEMU wykonaniu 'Fever' - uważam to za mistrzostwo! Zero golizny, a odcinek elektryzujący (w sensie relacji damsko-męskich).
  • 0
Kłamstwo zawsze popłaca. To kiedy prawda wyjdzie na jaw, zaczynają się problemy...

#45 seven of nine

seven of nine

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 652 postów
  • MiastoVilla Soprano USA- Sopot

Napisano 10.07.2006 - |13:56|

Dla mnie to pobija wszystkie kobitki ze Star Treku zdecydowanie Ryan jak 7 of 9 i Nana Visitor jako Kira Nerys. :hyhy:
  • 0

#46 Broken Fang

Broken Fang

Szeregowy

• Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 10.11.2006 - |20:55|

Ryan jak 7 of 9

Hugh pierwsza lesbika w treku ;P

Co do mnie Jadzia Dax i T'pol no i jeszcze Tasha'yar
  • 0
STOP DZIECIOM VOYAGERA

#47 Komandor Ciepły

Komandor Ciepły

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów
  • MiastoKielce

Napisano 25.11.2006 - |00:52|

Wszystkie są ładne i trudno sie zdecydować: (kolejnosc jest nieistotna :P)

Hoshi Sato > T'Pol > Kira
  • 0

#48 thrawn1972

thrawn1972

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 585 postów
  • MiastoZielona Góra

Napisano 25.11.2006 - |09:53|

szpiczaste uszka volkanki ze startreka byly fajne ale nic nie pobije erotyzmu i piekna emanujacego z 7z9 :)
  • 0
Nie wolno się bać. Strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie. Stawię mu czoło. Niechaj przejdzie po mnie i przeze mnie. A kiedy przejdzie, obrócę oko swej jaźni na jego drogę. Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. Jestem tylko ja.

#49 Kyokushin

Kyokushin

Szeregowy

• Użytkownik
  • 14 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 15.03.2007 - |16:04|

Zdecydowanie T'Pol jest moją no.1
W necie jest pare fajnych fotek z Maxima - warto je oglądnąć.
  • 0

#50 SteFan

SteFan

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 130 postów
  • MiastoSt-ce

Napisano 18.03.2007 - |21:06|

Dla mnie T'Pol jest najbardziej sexi niema nawet co do niej porównywać 7/9, przy czym muszę dodać ze nie oglądałem VOY a widziałem ją tylko na screenach.
  • 0
Dołączona grafika Dołączona grafika

#51 Seth Angel

Seth Angel

Kapral

• Użytkownik
  • 247 postów
  • MiastoPierwszy z Prawej

Napisano 24.03.2007 - |13:50|

Mój wybór to :

1. T'Pol (Jolene Blalock) - Ent
2. 7/9 (Jeri Ryan) - Voy
3. Deanna Troi (Marina Sirtis ) - TNG
4. Jadzia Dax (Terry Farrell) - DS9
:slina: :slina: :slina:

Kolejność przypadkowa.
  • 0
I Have Become Death, Destroyer of Worlds.

#52 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 13.08.2007 - |14:28|

Jeri Ryan, jest tylko jedna jedyna, włąsnie dzisiaj skończyłem ogladać 3x voyagera, i powiem że ten serial nigdy mi się nie znudzi, mam do niego niesamowity sentyment, może właśnie dzięki seven.
Nie wyobrażam sobie żeby jakaś inna aktorka mogła ją zastąpić. Dziś ma 39 lat i powiem wam że jest dalej tak samo śliczna, jak była grając w voyagerze. Ona jest po prostu Boska.
Na youtube jest nawet filmik jak Conan O`Brien przychodzi do niej z kwiatami do domu i chce się z nią umówić na randkę.
Seven of Nine na 100pkt daje 101 :lol: :lol:

Użytkownik waski edytował ten post 13.08.2007 - |14:30|

• 0

#53 Lucas_Alfa

Lucas_Alfa

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 027 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 13.08.2007 - |15:43|

Kanony urody zmieniają się z czasem i trudno porównywać ze sobą postacie z różnych "epok".
Jest jedna postać, której uroda jest ponadczasowa. To Marina Sirtis - pani Troi. Zawsze miała to coś w TNG, co sprawiało, że miło się na nią patrzyło. Prawdopodobnie to te jej ciemne, brązowe oczy. Raczej tak czarne, że głębokie jak czarna dziura. Nawet w ostatnim filmie "Nemesis" była piękna, a to przecież tyle lat minęło. Aż miło było patrzeć jak bierze, w końcu, ślub.

Co do innych Treków, to 7 z 9 jest zbyt sztywna i "efektywna", że czasem aż nudna. Przy niej T'Pol ze swoim wolkańskim opanowaniem i jednocześnie urodą, taka odległa i "aseksualna", a jednak taka zmysłowa i wewnętrznie rozdarta między logiką a uczuciem do Trip'a, biją 7 z 9 na głowę. 7 z 9 w ramach "uczłowieczania" bez skrupułów i większego namysłu wykorzystałaby Harrego dla samej fizyczności człowieka. T'Pol jest jej całkowitym przeciwieństwem. Kobietą niedostępną i jednocześnie uzależniającą swoją osobą. Prawie jak femme fatale. To zawsze jest ciekawe doświadczenie.
  • 0
Dołączona grafika

- I straszna FOTA, co śmierdzi ziemiom wpatła do tłumaczy, krzyczonc UAaaaaa!
Ale że poniewarz wszystkie bajki dobże sie kończom, nie opowiem, co się stało potem.
*

* sparafrazowane słowa Czesia - oryginał "Włatcy Móch"

#54 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 13.08.2007 - |18:51|

Co do innych Treków, to 7 z 9 jest zbyt sztywna i "efektywna", że czasem aż nudna. Przy niej T'Pol ze swoim wolkańskim opanowaniem i jednocześnie urodą, taka odległa i "aseksualna", a jednak taka zmysłowa i wewnętrznie rozdarta między logiką a uczuciem do Trip'a, biją 7 z 9 na głowę. 7 z 9 w ramach "uczłowieczania" bez skrupułów i większego namysłu wykorzystałaby Harrego dla samej fizyczności człowieka. T'Pol jest jej całkowitym przeciwieństwem. Kobietą niedostępną i jednocześnie uzależniającą swoją osobą. Prawie jak femme fatale. To zawsze jest ciekawe doświadczenie.

A jak sobie wyobrażasz 7z9 w voyagerze, jako zabawową laseczkę do towarzystwa, w końcu gra tam borga, czyli maszynę, niezdolną do żadnych uczuć, dopiero jej dalsze losy pozwalają jej uczyć się człowieczeństwa.
A jeśli masz na myśli że w życiu codziennym jest ona sztywna, to zobacz sobie programy z cyklu the Late Night with......., bo wyła w nich nie jednokrotnie i powiem że kipiała w nich humorem i tryskała z niej energia.
No ale rzecz gustu po to jest ten temat, żeby jażdy miał swój typ. :lol:
  • 0

#55 Lucas_Alfa

Lucas_Alfa

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 027 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 13.08.2007 - |22:00|

Zasadniczo dyskusja dotyczy postaci kobiecej a nie aktorki. Nie wiem jaka jest w życiu osobistym, ale jako postać w serialu wygląda jakby połknęła kij od szczotki. Atrakcyjność to nie tylko wygląd zewnętrzny ale cała osobowość, a jak sam wspomniałeś była ona członem Borg, no i tak jej pozostało. Nie chcę żeby tańczyła na stole i udawała, że jest cool i dżezi. Jest jaka jest i taką ją oceniłem. Jak dla mnie T'Pol była bardziej zmysłowa, a dlaczego, to napisałem powyżej. Jest jednak zasada, że o gustach się nie dyskutuje, nawet jeśli JA mam rację :P.

Żartowałem.
  • 0
Dołączona grafika

- I straszna FOTA, co śmierdzi ziemiom wpatła do tłumaczy, krzyczonc UAaaaaa!
Ale że poniewarz wszystkie bajki dobże sie kończom, nie opowiem, co się stało potem.
*

* sparafrazowane słowa Czesia - oryginał "Włatcy Móch"

#56 Jamjumetley

Jamjumetley

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 13.11.2007 - |00:28|

Jak dla mnie to nie ma jakiejś konkretnej, ale wydaje mi się, że w TOS były najfajniejsze - no i w tych fajnych króciutkich uniformach :P

np: Dr. Helen Noel z odcinka "Dagger of the Mind".

Ona musi teraz mieć z 70 lat...
  • 0
Spock: I made an error in my computations.
McCoy: Oh? This could be an historic occasion.

#57 psjodko

psjodko

TIME LORD

• Moderator
  • 2 337 postów
  • MiastoLeżajsk

Napisano 13.11.2007 - |12:49|

Ona musi teraz mieć z 70 lat...

:) tylko 66 ;)

Marianna Schwarzkopf - kuzynka generała Normana Schwarzkopfa z "Pustynnej Burzy".

Użytkownik psjodko edytował ten post 13.11.2007 - |12:52|

::. GRUPA TARDIS .::

#58 Haes

Haes

Plutonowy

• Użytkownik
  • 395 postów

Napisano 14.11.2007 - |13:31|

W waszych rozważaniach pomijana jest bosman Yanice Rand z TOS - IMO również bardzo atrakcyjna kobieta, mnie bardziej się nawet podoba od Uhury.

Na temat Enterprise, DS9 i TNG sie nie wypowiadam, bo albo nie ogladalem albo ogladalem dawno temu, a w Voyagerze Belana i kapitan z Yanice równać się zdecydowanie nie mogą.

Chociaz z drugiej strony, jak pomysle jak ona wyglada dzisiaj...

A wygląda tak
  • 0

Wyznawca Latającego Potwora Spaghetti.

Obecnie ogląda seriale: Walking Dead (na bieżąco), Mad Men (S02), Desperate Housewives (S01), Big Bang Theory (S06), House of Card (oczekiwanie na nowy sezon).

#59 NIXin

NIXin

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów
  • MiastoChrzanów

Napisano 27.01.2008 - |16:12|

1. Ezri Dax (piękna jasna karnacja, pozatym lubię niskie kobiety :) )
2. Jadzia Dax (świetna osobowość i otwartość :D no i wygląd niczego sobie :D)
3. 7 of 9
4. Hoshi Sato

T'Pol - hmm... taka sobie. Wg. jest strasznie nienaturalna (i nie mówię tu o charakterze, tylko o samym wyglądzie).
  • 0

#60 Adampl

Adampl

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów
  • MiastoBydgoszcz

Napisano 12.02.2008 - |20:14|

1 . 7/9 ( jeri Ryan )
2 . Jadzia Dax ( Terry Farell )
3 . T' Pol ( Jolene Blalock )
  • 0