Skocz do zawartości

Zdjęcie

Polska strona Stargate Atlantis

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
51 odpowiedzi w tym temacie

#41 FanCom

FanCom

Szeregowy

• Użytkownik
  • 55 postów
  • MiastoWars i Sawa

Napisano 18.02.2005 - |19:27|

Strona jest Extra !!!

Można się sporo dowiedzieć o nowinkach i nie tylko.
Polecam dodać ją do ulubionych.
Dzięki.
Oby Ci się chciało dalej ją rowijać by była na Topie :)
Pozdrawiam :)
  • 0

#42 djartur

djartur

Szeregowy

• Email
  • 29 postów
  • MiastoJaworzno

Napisano 19.02.2005 - |14:43|

Stronka zarąbista! Ciekawie zrobiona! Szata graficzna bardzo dobra! Oby tak dalej... co do rozdzielki to uyważma że jest dobra! I taka powinna byc!!
  • 0

#43 Pharaoh

Pharaoh

Szeregowy

• Email
  • 20 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 10.04.2005 - |19:21|

Bardzo fajna stronka!! Gdyby jeszcze menu było bardziej przejrzyste... Ale czego ja się czepiam? Nowa pozycja w moich ulubionych
  • 0

#44 djartur

djartur

Szeregowy

• Email
  • 29 postów
  • MiastoJaworzno

Napisano 10.04.2005 - |22:02|

Stronka jest spoko! I włąsnie rozdzielczośc jest bardzo dobra!! I taka powinna byc!!
  • 0

#45 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 21.05.2005 - |15:59|

Na stronie pojawił się pierwszy wpis do blogu Joseph'a Mallozzi'niego producenta wykonawczego SG-1 i Atlantis.

http://sajfaj.net/atlantis.php?id=blog
  • 0

->1019<-

#46 Radeko

Radeko

Szeregowy

• Użytkownik
  • 38 postów

Napisano 22.06.2005 - |13:53|

stronka bardzo interesująca, mój ulubiony dział dotyczy serialu Lost; fajne, zwięzłe informacje.
  • 0
Only a few find the way, some don't recognize it when they do, some don't even want to.

#47 Bunio

Bunio

Kapral

• Użytkownik
  • 191 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 23.08.2005 - |00:46|

Przyznam ze strona bardzo mi sie podoba. Profesjonalizm w kazdym calu. Rewelacyjny design, choc momentami nieco przekombinowany, ciezko sie polapac co gdzie i jak, a strona internetowa z natury (wg mnie) powinna byc bardziej intuicyjna.
  • 0

#48 Oldboy

Oldboy

Szeregowy

• Użytkownik
  • 10 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 28.08.2005 - |19:13|

Bardzo ładna strona. Myślałem, że tylko o Atlantis, a tu proszę tyle innych seriali. Widzę, że sie tym pasjonujesz skoro włożyłeś w to tyle pracy. Od strony graficznej też ładnie to wszystko wygląda. Moje gratulacje. Tak trzymaj.
  • 0

#49 jack

jack

Chorąży

• VIP
  • 1 410 postów
  • MiastoPłock

Napisano 01.09.2005 - |21:14|

Rzeczywiście. Stronka robi wrażenie. Jest się czym pochwalić. Ale mimo wszystko mam parę zastrzeżeń. Jak dla mnie jest zbyt ciężka. Czasami przytłacza. Troche trudno się w niej połapać. U mnie poza tym troche wolno chodzi. Czasami trzeba poczekać, aż się wszystko załaduje.
Mam wrażenie, że autorzy chcieli pokazać wszystko, co się da, ale nie zawsze wychodzi to na dobre.
Jeśli miałbym proponować. To po pierwsze należy zrobić przejrzyste menu do każdego działu. Wyrzucołbym reklamówki i przeniósł do odrębnego działu - linki (chodzi o strony poświięcone seiralom. To tyle na gorąco.
Ale mimo wszystko cieszy, że coś takiego istnieje
  • 0
"Nie mamy wpływu na czas, w którym się znaleźliśmy,
My tylko decydujemy, jak wykorzystać dany nam czas"

Gandalf - Drużyna Pierścienia

#50 Ogrodnik

Ogrodnik

Starszy sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 311 postów
  • MiastoPcim Dolny

Napisano 01.09.2005 - |22:53|

Rzeczywiście. Stronka robi wrażenie. Jest się czym pochwalić. Ale mimo wszystko mam parę zastrzeżeń. Jak dla mnie jest zbyt ciężka. Czasami przytłacza. Troche trudno się w niej połapać. U mnie poza tym troche wolno chodzi. Czasami trzeba poczekać, aż się wszystko załaduje.

Wyświetl post

Zawsze mozna sobie kupic Chello 12Mb/s :hyhy:

A tak powaznie - mnie sie strona podoba. Ale podpisuje sie pod tym co wyzej. Jest za duzo tego dobrego, ja nie ogladam niczego poza SG1 i SGA i mam problemy zeby sie szybko dobrac do tego co mnie interesuje - o ile nie ma tego jako headline.

Ale w ogole strona oki doki.
  • 0
Dołączona grafika

#51 Grishka

Grishka

Starszy kapral

• VIP
  • 277 postów
  • MiastoMiasto Świętej Wieży

Napisano 31.12.2005 - |21:52|

Jest o.k. co zaglądnę to coś ciekawego trafię :lol:
  • 0
* złość, wstyd, strach, zazdrość, smutek - nie dają nic a zatruwają duszę... żyj tak, by ich nie doświadczać...
* ciesz się życiem - ale tak, by nigdy nikogo nie krzywdzić, by każdemu móc spojrzeć w twarz i nie pluć sobie w lustro z rana...
* szczęście, które dajesz wraca do ciebie w trójnasób
* wybaczaj i nie bój się prosić o wybaczenie

#52 Jason

Jason

Kapral

• VIP
  • 172 postów

Napisano 02.01.2006 - |07:04|

Jest ... SUPPPERRRRRRRRR :clap:
Naprawde coś extra, super grafika - uwielbiam niebieski :D
  • 0
" Kiedy w mieście ginie Inkwizytor, czarne płaszcze ruszają do tańca "

Mordimer Madderin licencjonowany Inkwizytor jego Ekscelencji Biskupa Hez Hezronu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych