Skocz do zawartości

Zdjęcie

Obsada serialu Universe

• Zamknięty Temat jest zamknięty
44 odpowiedzi w tym temacie

#41 Sakramentos

Sakramentos

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 821 postów

Napisano 25.04.2009 - |23:12|

Jakie jest prawdopodobieństwo, że w grupie powiedzmy 20 losowo dobranych ludzi znajdzie się dokładnie 1 (słownie: jeden) gej i 1 (słownie: jedna) lesbijka?
Poza tym czemu tylko nygas, gejos, lesbos i żółtos maja być reprezentatos? A gdzie buritos? Oczywiście każdej płci, także czwartej (nowa mniejszość nam rośnie, aseksualni, to skandal że się ich w serialach dyskryminuje!). Nie ma opóźnionego w rozwoju, autystyka, kaleki, ale mam nadzieje że nie zapomnieli o kimś z wadą wzroku, mańkucie (ponoć to obraźliwe-nie wiem czemu, wiec nazwijmy go lewakiem-teraz na pewno JEST choć troszkę obraźliwie), impotencie, astmatyku, grrrubasie oraz panience z permanentnym pms?
Mam nadzieje że to nie będą główni bohaterowie, bo zrobi się fest wymuszenie.
  • 0
"If you watch NASA backwards, it's about a space agency that has no spaceflight capability, then does low-orbit flights, then lands on moon."
Winchell Chung

#42 CZYSTY

CZYSTY

Szeregowy

• Użytkownik
  • 39 postów
  • MiastoZgierz

Napisano 27.04.2009 - |19:08|

Hm w ogóle to w armii USA nie ma czegoś takiego, że jak jest się homoseksualistą to nie przyjmują ? Gdzieś coś takiego było chyba ..
  • 0
http://www.AsBest.u2.pl/

Sciągnij Licznik LOST !

#43 katja

katja

Grupa Hatak

• Grupa Hatak
  • 704 postów
  • MiastoArrakis

Napisano 28.04.2009 - |08:31|

nie, nie, teraz mają dadt -- don't ask, don't tell. homo jest od groma, ale po prostu się o tym nie rozmawia.
nie jestem pewna co się dzieje kiedy zostaniesz zdemaskowany; chyba zwolnienie z armii, ale głowy sobie nie dam uciąć ;P.
  • 0
GG/L/MC/SS d+x s: a--- C+++(++++) !U--- P L---@ !E W+++ N- !o K--? w+ !O !M !V
PS++$ PE- Y+ PGP--@ t++ 5+++ X+++ R tv- b+++ DI+ !D- G++ e(++++) h-- r+ x*>**

I always hope for the best. experience, unfortunately, has taught me to expect the worst.

#44 Azslo

Azslo

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 25.05.2009 - |21:38|

Nowa obsada dobrze zrobi widzom, chociaż ja bym na statek wziął całe SG-1 oraz SGA
  • 0

#45 Dellirium

Dellirium

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 288 postów

Napisano 27.05.2009 - |14:51|

Powiem tak , meksykanski chico to slaby aktor...mozna bylo go zobaczyc w paru serialach i naprawde jest przecietny a mi osobiscie , az ciezko go ogladac.
Pani China-Doktorek , grala w ER jezeli znowu bedzie grala w ten sam sposob jak w er pania lekarz to mnieo osobiscie to nudzi i odrzuca.
Blondynka po srodku , grala w smallville , nic ciekawego tez super talentu nie ma...

Tak apropo na tym zdjeciu po lewej , on przypadkiem nie gral porucznika w pile ?
edit :
tak sprawdzilem gra , jedyny wmiare aktor z tej calej ekipy...

Użytkownik Dellirium edytował ten post 27.05.2009 - |14:53|

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych