Skocz do zawartości

Zdjęcie

Postacie - obsada w Stargate Universe

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
74 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Która najlepsza po zapowiedziach (74 użytkowników oddało głos)

Która najlepsza po zapowiedziach

1. Głosowano Pułkownik Everett Young (6 głosów [20.00%])

Procent z głosów: 20.00%

2. Kapitan Tamara Jon (3 głosów [10.00%])

Procent z głosów: 10.00%

3. Chloe Walker (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

4. Eli Hitccock (5 głosów [16.67%])

Procent z głosów: 16.67%

5. Porucznik Matthew Scott (1 głosów [3.33%])

Procent z głosów: 3.33%

6. Ron “Psycho” Stasiak (3 głosów [10.00%])

Procent z głosów: 10.00%

7. Doktor Nicholas Rush (12 głosów [40.00%])

Procent z głosów: 40.00%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#41 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 529 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 24.09.2008 - |22:00|

jeśli mnie pamięć nie myli to Teal'c miał kolo setki coś lat :)

Uhu uhu jasne, przecież on pisał o aktorach nie postaciach przez nich granych.
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#42 fayette

fayette

Szeregowy

• Email
  • 10 postów

Napisano 25.09.2008 - |20:40|

No tak. Ale aktorzy jak zaczynali mieli kolejno 47 lat, 32 lat, 27 lat, 33 lat. Średnio 34,75 lat.

To Samanta ma juz jakies 43 lata? Jak ten czas szybko leci. W Children of the Gods wyglądała tak zachęcająco.

Wydaje mi sie, ze bedzie bardzo trudno znalezc charyzmatycznych aktorów w tak młodym wieku. Gdyby O'Neal, Teal'c i Daniel mieli po 20 lat Stargate SG-1 nie odniosloby nigdy sukcesu. Wyglada na to, ze pomysl z odcinka 200 zostanie zrealizowany.
  • 0

#43 Lukassuss

Lukassuss

Kapral

• Użytkownik
  • 215 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 26.09.2008 - |08:29|

O rany, powrót z urlopu, pierwsze newsy z SG i od razu mało nie spadłem z krzesełka !

Qrde - ja już dawno, jak tylko żółtki przejęły MGM pisałem że to się odbije marnie na uniwersum SG - i cholerka miałem rację. Kitajce, najpierw dały cancela SG-1, potem SGA - a teraz trzeci serial ma być skrzyżowaniem ich narodowej palmy - czyt. infantylnej mangi z sitcomem dla niewyżytych nastolatków...

Ehh a ludzie narzekają na SGA. Toż jeśli taka obsada się potwierdzi to SGU może okazać się mega-badziewiem, w stronę których żaden fan starych serii nawet nie spojrzy. Młodzi piękni i młode piękne cycate jaki uber-hero - no po prostu super indeed... Pewnie główną kwestią będą wtedy teksty w stylu "chcesz ze mną malutka?" - "o nie, nie chcę bo ja jestem z tamtym, co z nim była wcześniej tamta, ale jak mi się znudzi to możesz się załapać, bo ten co ja go chce to mnie nie chce, ale może kiedyś zechce, więc ja na razie z tobą nie chce"... A główny tekst w scenariuszu to "nogi razem, razem".

Coś czuję, że to może stać się serialem dla 15-sto latków do pooglądania w przerwach między BB i Idolem... Cóż, światowa gospodarka pada na pysk, ludzie z każdym pokoleniem głupieją - może seriale muszą się dostosowywać do tego trędu. A my jestesmy już przeżytkami, dinozaurami sceny SF...
  • 0
Nie to ładne co mówią ale to co się komu podoba... czyli "de gustibus..."

#44 Wulfgar

Wulfgar

Szeregowy

• Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 26.09.2008 - |15:42|

a pamietacie to?

http://uk.youtube.co...h?v=37TtMzeV-9I

:-)

ja myslalem ze to zart a nie szkic nowego serialu SG
  • 0
Locke: And why wouldn't I open the hatch?
Hurley: Maybe because I was running towards you yelling "don't open the hatch!"

- LOST

#45 dr Danielle Jackson

dr Danielle Jackson

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 335 postów
  • MiastoŹwirek

Napisano 26.09.2008 - |17:47|

wydaje mi sie, że na razie nie ma na co narzekać. nawet najlepszy pomysł opisany w pięciu zdaniach może się wydawać żenujący. poczekamy, zobaczymy. od początku mówili, że chcą odmłodzić obsadę (O'Neill ze starczymi zwisami przestaje rajcować) więc co się dziwicie? myślę, że trochę to wypośrodkują, tzn postacie będą między 20 a 30 rokiem zycia a nie tylko koło dwudziestki. a jakąkolwiek ocenę będzie można wystawić nawet nie po pilocie, ale po pierwszym sezonie. nie sądźcie po pozorach ;P
  • 0
- And a hug is just like a public dry hump.
- I think you're hugging wrong.

#46 cobis

cobis

Szeregowy

• Użytkownik
  • 28 postów
  • MiastoInowrocław

Napisano 04.10.2008 - |15:04|

Stawiam rękę (nie, głowy nie, bo chcę żyć) że ten pomysł będzie brzmiał głupio także po 10 zdaniach, 50 zdaniach, 100 zdaniach, 1 odcinku, 2 odcinkach,
3 odcinkach, po 10 odcinkach, po sezonie (o ile do końca sezonu dotrwa). Po prostu nie można dać 20 letniego McKay'a, który będzie wszystko wiedział.
To tak, jakby nie przymierzając wrzucić 30-letniego generała 3 gwiazdek. W tym serialu to Sci-Fi i odkrywanie zrzucą na dalszy plan i w gorszej jakości niż w SG-1 i Atlantis.
  • 0
Dołączona grafika
`````````` /((
````````` /``\\
```````` /````))
````````>>-------->
`````````\````))
``````````\``//
```````````\((

#47 marka_ragnos

marka_ragnos

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 103 postów
  • MiastoLuboń

Napisano 08.10.2008 - |21:59|

Powinno pasc jedno pytanie czy da sie zaskoczyc kogos kto tak jak ja obejrzal SG-1 i Atlantis kazdy odcinek po kilka razy?Chyba nie....Na pewno NIE.
  • 0

#48 ^M^

^M^

Szeregowy

• Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 17.10.2008 - |15:41|

także mam nadzieję, że tylko tylko jakaś plotka

bo raczej nie chciałbym zobaczyć jak wygląda ten '20 letni duży żołnierz', istna zaprawa na śmiech
  • 0

#49 Gibol

Gibol

Plutonowy

• Użytkownik
  • 461 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 21.10.2008 - |17:26|

Już wiem... Tak będzie ta załoga, ale w 1 odcinku wpadnie kilku badguys i zrobią z nich sałatkę, a potem przyślą z SGC normalnych odpowiedzialnych ludzi... tak... napewno tak będzie... jestem tego pewnien... błagam nie mówcie, że nie............

Użytkownik Gibol edytował ten post 21.10.2008 - |17:27|

• 0

R.I.P. StarGate :(

TauriCon still alive :)

#50 Tom_Logan

Tom_Logan

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 2 005 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 03.12.2008 - |21:38|

Już tak bez spekulowania. Z tego co słyszałem zdjęcia mają się rozpocząć w lutym czyli za niecałe trzy miesiące i dalej nie wiadomo nic o obsadzie? Słyszeliście jakieś potwierdzone informacje?
  • 0
don't try

#51 Magnes

Magnes

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 195 postów
  • Miastowiocha na Śląsku

Napisano 15.12.2008 - |12:04|

http://bagno.wieza.o...argate_Universe - Robert Carlyle ma być jakimś doktorem Davidem Rushem (którego nie ma na dotychczasowej liście postaci) i ma prowadzić ekspedycję.
Na scifi.com napisali: "The survivors, who emerge aboard an ancient ship missing in the far reaches of space, are led by Dr. David Rush (Carlyle), who works to unlock the ship's mysteries and return the group home, but who also might have ulterior motives. " (za: http://www.scifi.com...c...=2&id=62894 )

http://forum.gwrota....mp;#entry293776 - jak pisałem tutaj, jest jakiś doktor Rush, nie zgadza się to z dotychczasową listą, może tylko zmienili lekko postacie a może przebudowali zupełnie listę?

Użytkownik biku1 edytował ten post 04.02.2009 - |21:12|

• 0
http://magory.net - moja strona

#52 Tom_Logan

Tom_Logan

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 2 005 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 15.12.2008 - |12:08|

Mam nadzieję że to kiepski żart. Widziałem tego aktora w 28 tygodni później i był tragiczny. Chyba że zagra na bazie Roberta Patricka w SGA, który miał dowodzić wojskową stroną ekspedycji ;)

Użytkownik Tom_Logan edytował ten post 15.12.2008 - |12:09|

• 0
don't try

#53 Magnes

Magnes

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 195 postów
  • Miastowiocha na Śląsku

Napisano 15.12.2008 - |13:36|

Też niestety uważam, że to słaby aktor... i też liczę, że go ubiją zaraz na początku. :)
  • 0

#54 Tom_Logan

Tom_Logan

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 2 005 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 15.12.2008 - |15:11|

Mi się wydaje że jednak coś pozmieniali i ta lista nie będzie pasowała do końcowej obsady. Dowódcę mamy już innego co do reszty zobaczymy.
  • 0
don't try

#55 Iork

Iork

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 15.12.2008 - |15:17|

każda rola jest inna to może w tej się wykaże aktorstwem
  • 0

#56 Tom_Logan

Tom_Logan

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 2 005 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 15.12.2008 - |15:21|

Jak oglądałem 28 tygodni później to jakoś strasznie sztucznie mu ta rozpacz wychodziła. Może się mylę i zabłyśnie ale czuję że jak będę oglądał serial to raczej nie z powodu tego aktora. Z drugiej strony jakoś przeszedł castingi więc może się sprawdzić w roli którą mu proponują. Trochę mnie denerwują miny jakie robi w niektórych sytuacjach.

Poza tym decyzja zapadła więc musimy wierzyć że sobie poradzi. Do tego jak dobrze zrozumiałem ma się wcielić w dowódcę ekspedycji więc i tak nie na nim oprze się akcja. Wątpie żeby towarzyszył pozostałym w misjach zwiadowczych czy czymś podobnym.

Użytkownik Tom_Logan edytował ten post 15.12.2008 - |15:26|

• 0
don't try

#57 Magnes

Magnes

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 195 postów
  • Miastowiocha na Śląsku

Napisano 16.12.2008 - |08:40|

Nie wiem czemu, ale przypomina mi polskiego aktora, który w jakichś programach dla dzieci grał (nie pamiętam jak się nazywa), podobne miny robi może?
  • 0

#58 k-rol

k-rol

Starszy plutonowy

• Grupa Hatak
  • 535 postów
  • Miastowlkp.

Napisano 16.12.2008 - |10:51|

Zamiast narzekać cieszmy się lepiej, że póki co lista się nie sprawdza... ;) może jednak jest nadzieja dla SGU. Poza tym nie ma co oceniać aktora po jednej roli, ja pamiętam go z "51 state" i tam nie grał wcale źle. Poza tym nie wszyscy w SG1 i SGA grali na super poziomie, co jednak nie obniżało poziomu seriali. Dla mnie to naprawdę super wiadomość, że plotki na razie się nie potwierdzają i może nie będzie to Stargate 90210 :)
  • 0

Dołączona grafika

#59 Tom_Logan

Tom_Logan

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 2 005 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 16.12.2008 - |16:43|

Tu przyznam ci rację. Ta lista to była żenada. Co do aktora to ... no cóż nie zmienię zdania dopóki nie zobaczę go w akcji. To że oceniam go na podstawie 28 tygodni później nie oznacza że nie widziałem go w innych filmach. Ten był po prostu najmłodszy z jego udziałem jaki zaliczyłem. Teraz sobie przypominam że byli i tacy którzy nie oceniali Richarda Andersona zbyt dobrze po MacGyverze a jednak to świetny aktor. Może kwestia leży gdzie indziej. W końcu nie każdy musi lubić każdego. Miejmy nadzieję że zabłyśnie i pokaże że mylimy się co do niego.
  • 0
don't try

#60 Sakramentos

Sakramentos

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 821 postów

Napisano 21.12.2008 - |14:55|

David rush nie taki zly, jednak nie bedzie studencikiem: http://www.gateworld...istargate.shtml
Chyba obawy co do odmlodzenia byly przesadzone. Chyba.
  • 0
"If you watch NASA backwards, it's about a space agency that has no spaceflight capability, then does low-orbit flights, then lands on moon."
Winchell Chung

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych