[quote]Jeśli w szóstym odcinku akcja będze równie porywająca jak w piątym[/quote]
To dopiero były dwa średniaki, więc nie jest tak źle. Tylko że niedługo Affinity i potem Threads i już mnie trafia na myśl tych tytułów. Sprowadź mi medyka do mojego biura, poziom 25.
[quote]na temat scenarzystów z MGM[/quote]
Z jakiego MGM'u? MGM tylko prowadzi dystrybucje.
[quote]Moim zdaniem tu troszke przesadziłeś a co chiałeś żeby dla potrzeb jednego odcinka projektowali nową broń.[/quote]
Czemu przesadził... wymienil co to za bronie i tyle. Dobra ciekawstko dla laików w dziedzinie bronii takiego jak ja. :hyhy: Od tego są specjalne notatki
[quote]Ja tam dałem 8,5 może powiecie, że wysoko, ale przecież nie można cały czas walczyć z Baalem[/quote]
Serial kręci się wokół wrogich Goa'uld'ów. W tym odcinku trochę zachaczyli o nich... chciałoby się powiedzieć: w kolejny podobny sposób.
[quote name='Castor']A dlaczego z Baalem nie mogą walczyć przez 22 odcinki?[/quote]
Też dobre pytanie, może aż tak nie wymagam. Jednak w Farscapie (znaczy w drugiej galaktyce) mi się podobał fakt że "Skorpion" czy jak mu tam, był niemal w każdym odcinku.
[quote]Jak postawili na początku te wrota to nie widziałem nigdzie wkoło DHD.[/quote]
Patrz na szczegóły. Czas 04:25, między Danielem a Teal'ciem,
[quote]Jak dla mnie jak na razie najgorszy odcinek sezonu.[/quote]
Patrząc z tej strony, dla mnie też, ale nie jest zły
[quote name='Cyberbol']JESTEM FANEM STARGATE SG-1 i akceptuje każdy odcinek jaki jest!. [/quote]
Najwyraźniej masz chyba dźwięk wyłączony... tyle razy uczyli w odcinkach: "nie wierzcie ślepo we wszystko".
[quote]ja traktuje to jak REAL[/quote]
Supermarket? (dużo, hurtowo, przejść, kupić i wyjść) Real Madryt? (gwiazdy, gwiazdeczki)
[quote]JA JESTEM FANEM!. - P R A W D Z I W Y M !!!\[/quote]
SGTokar nieprawdziwy fan
prawdziwy oficer SGC :>
[quote]Zaczałem sie nawe zastanawiac, czy to odcinek SG-1, czy może serial opowiadajacy w wojnie secesyjnej[/quote]
Moje myśli
W początkowej scenie zaczęłem się zastanawiać czy szeregowy dostarczyly mi właściwą kasetę.
[quote]Castor Krieg'a rozumiem , on pragnie fajerwerkow i tego podobnych.[/quote]
Oj fajerwerki były tylko właśnie nie o nie chodzi. Np. w Atlantis104 tych fajerwerków tak sporo nie było jednak odcinek i tak był lepszy
(chociaż mój kuzyn mówi że stargate: atlantis to bieda, ale nie wie co dobre)
[quote] Mamy zimną wojnę[/quote]
Dziwi mnie skojarzenie z Zimną wojną. Ja bym to przyrównał raczej do obecnej sytuacji na świecie. Grupa fanatyków religijnych wykorzystuje sytuacje i przejmuje dowodzenie nad główną bazą jednego z potęg militarnych na świecie (względnie w naszej sytuacji USA lub Rosja). Nie mówiąc już o wspominanym traktacie między tymi krajami wspomnianym w odcinku.
[quote] wkazdym razie i tak lepszy od polowy odcinkow 7 sezonu [/quote]
Racja
[quote]Teal'c strzelający z karabinu jedną ręką super [/quote]
Właściwie z tego co mi mówiono to pistolet maszynowy
[quote]Daniel zdobywa kolejną panienkę i robi sie z tego brazylijska telenowela[/quote]
Lepiej się przygotuj psychicznie na Affinity i Tredads... :censored:Ja już to wykonując więcej off=world missinos
[quote]coś jak...hmmm......Panorama Racławicka[/quote]
:hyhy: Już dawno utajliliśmy ten incydent we Wrocławiu. Pierścienie zostały przeniesione do bazy :>
[quote]trzeba wprowadzic tez kilka watkow milosnych (milosc , milosc...a to przeciez takie piekne uczucie )[/quote]
O pewnie... już nie mogę się doczekać Piotrusia
... Zastzele go, uduszę...
Ba! nie mówię że nie powinno być wątków miłosnych, jednak z umiarem tak jak to było do odcinka Grace i z dobrym zakończeniem na koniec.
A tak.... muszę teraz robić tyle roboty papierkowej.