Moze dlatego, ze nie mieli okazji grac w filmie ktory mial by szanse na oskara, bo filmu typu rambo czy rocky to moim zdaniem nie jest temat do oskara chociaz swoja role sylwek zagral bardzo dobrze.No coz, dlaczego zatem ani Sly ani Pam nie dostali Oscarow?
Obsada do filmu.
Napisano 07.10.2003 - |20:10|
Guha cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
"Nou ani anquietas"
Napisano 08.10.2003 - |16:41|
No coz, zatem pytanie dodatkowe: dlaczego nikt ich nie zatrudnil w filmie o aspiracjach oskarowych? To sa aktorzy o okreslonym zakresie srodkow wyrazu i naprawde w jednych rolach beda doskonali a do innych absolutnie sie nie nadaja.Moze dlatego, ze nie mieli okazji grac w filmie ktory mial by szanse na oskara, bo filmu typu rambo czy rocky to moim zdaniem nie jest temat do oskara chociaz swoja role sylwek zagral bardzo dobrze.
A tak na marginesie: sprawdz, komu byl przyznany oscar za najlepszy film w 1996 roku. Pamietajmy: za najlepszy film, nie dla najlepszego aktora.
Napisano 08.10.2003 - |18:08|
No dobra niech bedzie, rzeczywiscie sa to aktorzy o bardzo niskich aspiracjachNo coz, zatem pytanie dodatkowe: dlaczego nikt ich nie zatrudnil w filmie o aspiracjach oskarowych? To sa aktorzy o okreslonym zakresie srodkow wyrazu i naprawde w jednych rolach beda doskonali a do innych absolutnie sie nie nadaja.
A tak na marginesie: sprawdz, komu byl przyznany oscar za najlepszy film w 1996 roku. Pamietajmy: za najlepszy film, nie dla najlepszego aktora.
A odnosnie tego oskara w 96 to co to za film byl, oswiec mnie prosze
"Nou ani anquietas"
Napisano 09.10.2003 - |22:54|
No widzisz, chochlik dukarski : chodzilo o rok 1976 i film Rocky.A odnosnie tego oskara w 96 to co to za film byl, oswiec mnie prosze
Napisano 10.10.2003 - |10:04|
No tak, Rocky, ale to za film ktory byl jakims tam moralnym przeslaniem dla ludzi , ze biedny chlopak z ulicy moze sie wybic na szczyt i takie tam ble ble ble, a Sylwek nie dostal oskara gdyz jego rola ograniczala sie do minimum jego zadaniem bylo skopanie kilku gosci nic z czym nie poradzil by se przecietny aktor:) i dlatego nie mogl sie wykazacchodzilo o rok 1976 i film Rocky.
"Nou ani anquietas"
Napisano 18.10.2003 - |20:29|
Mówisz o głównej roli w Oscarowym filmie z moralnym przesłaniem i jednocześnie tak komentujesz Stallone? To by oznaczało, że z potencjalnie wspaniałej roli zrobił walimordę . A weźmy na przykład Kirka Douglasa - w większości swoich filmów miał właśnie za zadanie "Kick Some Asses" a Oscara dostał.No tak, Rocky, ale to za film ktory byl jakims tam moralnym przeslaniem dla ludzi , ze biedny chlopak z ulicy moze sie wybic na szczyt i takie tam ble ble ble, a Sylwek nie dostal oskara gdyz jego rola ograniczala sie do minimum jego zadaniem bylo skopanie kilku gosci nic z czym nie poradzil by se przecietny aktor:) i dlatego nie mogl sie wykazac
Tak na poważnie, to najchętniej widziałbym go w roli jakiegoś Goaulda.
Napisano 19.08.2004 - |22:10|
Kowalski - Cezary Pazura
mjr Carter - Katarzyna Figura
Teal'c - Shaquil O'Neal
Gen Hammond - Lew Rywin
Podstępny Goauld - Michnik
Ostatni sprawiedliwy dr Jackson - Lech Kaczyński
Anubis - Aleksander Kwaśniewski.............................................
............................................Sorrki chłopaki i dziewczyny ale nie mogłem się powstrzymać!!! :afro:
Napisano 20.08.2004 - |21:20|
Kowalski - Michał Żebrowski
mjr Carter - Doda !!!
Teal'c - Odisadebe
Gen Hammond - gościnnie Krzyś Krawczyk
Podstępny Goauld - Michał Wiśniewski
Ostatni sprawiedliwy dr Jackson - dr Lubicz
Anubis - Wojciech Zborowski
mistrz Bratak - Jerzy Kryszak (Kryszak łysy !!!!)
pani doktor - sprzątaczka z "Na dobre i na złe" (ta czarna)
kolejna Polka w SG-1, operator CKMu - Kaja Paschalska
W roli Thora z Asgard - Henryk Gołębiewski (Edi). Hatora - Edyta "bez mleka" Górniak, Apofis - Marek Kondrat.
Reżyserem mógłby być reżyser Faraona Jerzy Kawalerowicz.... :clap:
Lord Rayden
Użytkownik Lord Rayden edytował ten post 21.08.2004 - |01:50|
He is my Shield and my Force. "
Napisano 21.08.2004 - |14:09|
Samantha Carter - Anna Mucha
Jack O'Neill - Paweł Wilczak
Teal'c - Omar Sangare
Daniel Jackson - W. Malajkat
Hammond- Perepeczko, tylko trochę go trzeba zliftingować
i lekarka - Olga Bończak.
Guldowie: polska reprezentacja w piłce nożnej a Hathor - Barbara Szczuka
Pradawni: orły Górskiego
Pozdrawiam
Napisano 23.08.2004 - |22:51|
Hammond - Jerzy Stuhr lub Wojciech Mann
Jack O'Neill - Bogusław Linda
Samantha Carter - Katarzyna Skrzynecka
Daniel Jackson - Wojciech Malajkat
Teal'c - Piotr Zelt + czarnej trochę pasty do butów
Lekarka - Małgorzata Foremniak
Bra'tac - pomysł Lorda Raydena z obsadzeniem Kryszaka jest niezły.
Thor - Andrzej Grabowski
Jonas Quinn - Maciej Stuhr
Gou'ldowie - pseudokibice polskich drużyn piłkarskich
Jak dadzą mi 200 milionów $$$ i prawa do scenariusza, to mogę nakręcić ten film!
Użytkownik VeeDee edytował ten post 23.08.2004 - |22:59|
Napisano 24.08.2004 - |09:21|
A ja za 100 baniek mogę niskobudżetową produkcję palnąć ale bez LindyJak dadzą mi 200 milionów $$$ i prawa do scenariusza, to mogę nakręcić ten film!
Pozdrawiam
Napisano 26.08.2004 - |15:44|
Napisano 28.12.2004 - |13:54|
Moim zdaniem ten post to jawna obraza Mela Brooksa, ktorego bardzo szanuje za caloksztalt tworczosci. :> (On wcale nie jest kiczowaty!)wymyslmy najbardziej kiczowata obsade do filmu, np
Jack - Chevy Chase
Sam - Pamela Anderson
Daniel - Tom Cruise
Tealc - mlodsza werja Hulka Hogana
bez urazy, ale takim dzielem to by sie chyba musial zajac Mel Brooks
A oryginalna obsada jest the best. :]
Napisano 31.08.2005 - |20:33|
My tylko decydujemy, jak wykorzystać dany nam czas"
Gandalf - Drużyna Pierścienia
Napisano 14.01.2006 - |21:15|
Napisano 14.01.2006 - |21:42|
Tom Cruise?? Czemu nie... ale Pamela Anderson wyglądałaby conajmniej śmiesznie opowiadając o mechanice wrót albo rozmawiając z Thorem.to moze z innej beczki,
wymyslmy najbardziej kiczowata obsade do filmu, np
Jack - Chevy Chase
Sam - Pamela Anderson
Daniel - Tom Cruise
Mi sie film podoba taki jaki jest i razej nie zmieniałabym obsady na inną.
Napisano 08.04.2006 - |18:13|
Napisano 15.09.2006 - |08:56|
Tom Cruise?? Czemu nie... ale Pamela Anderson wyglądałaby conajmniej śmiesznie opowiadając o mechanice wrót albo rozmawiając z Thorem.
Ale Thor nie mógł by się skupić stojąc przed Pamelą. Z racji wzrostu miał by głowę na wysokości "biustu" Pameli
Napisano 15.10.2006 - |19:15|
Kontynuacja fimu - to niech kontynuują film. Nawet może być alternatywa wydarzeń z serialu. Chętnie sobie popatrzę na kolejną alternatywną rzeczywistośc.
wymyslmy najbardziej kiczowata obsade do filmu, np
Jack - Chevy Chase
Sam - Pamela Anderson
Daniel - Tom Cruise
Mnie najbardziej irytowałby taki skład:
Jack - Ben Affleck
Sam - Paris Hilton
Daniel - Vin Diesiel
Teal'c - 50cent
Za wszelkie szkody na czyimś zdrowiu psychicznym nie ponoszę odpowiedzialności^^
PS. Wraith, a czemu młodsza v. Hogana? Przecież on jest ze 2 razy młodszy od Teal'ca.
Napisano 18.01.2007 - |16:27|
Teal'c - 50cent
Wtedy zamiast staffa (laski) miałby bitch ? (też laskę ?) :hehe:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych