Też właśnie skończyłem oglądać finał no i oczywiście sądze, że był to najlepszy odcinek ze wszystkich.
Może po kolei:
- Walt zadymiście się zmienił (znaczy się aktor, po tych trzech i pół roku).
- Wielka strata Michaela i Jina, to był |cios|
- Dlaczego Charlotte i Miles postanowili zostać? Tzn. Charlotte coś tam wspominała o miejscu swojego urodzenia, ale ocb, to nie mam pojęcia.
- Trzeba powiedzieć, że Keamy był twardy, wprawdzie widziałem, że Richard strzelał mu w plecy, ale jak później Sawyer patrzył na niego, to wyglądał zupełnie jak sztywny.
- Sawyer poświęcił się dla dobra ogółu, to się chwali.
- We flash forwardach, Czy Sayid zabiera Hurleya do Bena, By razem z Jackiem i resztą mogli wrócić na wyspę?
- Kiedy Michael mówił, do Jina "Hej, jesteś teraz ojcem." , to w sumie pomyślałem, no tak - Michael wie co mówi.
- Sun wbija nóż w plecy znajomym - trochę kijowo.
- "Miły dzionek na pływanie." - Padłem :rotfl:
- Wyspiarze nie dowiedzą się, że kilku osobom udało się uciec ze statku i uratować. No chyba, że dopiero wtedy gdy tamci ew. wrócą na wyspę.
- Locke, nowy lider The Others - fajna scena.
- wyspa nie zmieniła położenia, tylko raczej przesunęła się w czasie, ale głowy nie dam. Bo w sumie jak niby mieliby w takim razie wrócić na wyspę.
- Des i Penny - w końcu happy ending, wydawało by się że Desmonda już pewnie nie zobaczymy, ale skoro wszyscy mają wrócić na wyspę, to wszyscy. W końcu znowu było "See you in another life, brother."
- Co się stało z Danem i ludźmi których przewoził. Czy zniknęli razem z wyspą, czy zostali poza nią jak ci co ocaleli.
- W końcu Jack dopiął swego, uratował część ludzi, ale jakim kosztem. Czy uda im się wrócić na wyspę?
- i Locke martwy
wtf, dlaczego?
Kwestia Radzinsky'ego, czy faktycznie był ktoś taki i coś więcej o tym.
Numerki Hurleya - dlaczego są przeklęte i wszędzie ich pełno? Coś o czarnym dymie (wiem wie, niektórzy zraz mi tu napisza, że to po prostu system ochronny wyspy), ale mnie interesuje na czym on tak naprawdę polega.
Tego i wiele więcej oczekuję od kolejnego sezonu.
Pozdro
Użytkownik Korzi edytował ten post 30.05.2008 - |23:07|