Nie, mam pretensje o to ze tworza watki robia z nich wielkie halo czlowiek sie napala ze fajny sezon a potem wszystko i tak "kasuja".Zetnktel-twoje obiekcje są raczej z księżyca wzięte. Masz pretensje do twórców o to, że mają pomysł i nie raczyli wyemitować wszystkich 20 odcinków BSG 4 sezonu na raz, czy co? Nie wiem, czy zauważyłeś, ale tutaj mamy do czynienia z skomplikowaną, rozbudowaną historią na wiele epizodów. To nie są one-shoty, że się obejrzy i wszystko jasne. To nie Stargate. Fabuły nie można oceniać w ten sposób, jak ty to robisz, bo ona jeszcze sie nie zakończyła. Jesteśmy na 3 odcinku z 20. I już zamykane są wątki-dzisiaj pożeglowała Cally i jej małżeństwo. Nie można zarzucać twórcom, że chcą zachować najlepsze na koniec, że chcą być tajemniczy i odkrywać następne sensacje po kawałeczku. Czegoś ty się niby spodziewał? I co to za pouczanie "lepiej jakby pofrunęła z dzieciarem. A może są jakieś palny co do tego dziecka, może są plany w stosunku co do tego wątku? Całe to twoje narzekanie jest w ten deseń, czyli pozbawione sensu. Może się nie podobać nacisk na jakąś akcję czy postać, sama postać może się nie podobać, ale na Boga-co ci do łba strzeliło, żeby twierdzić, że dany wątek jest bez sensu, skoro ledwo sie zaczął? Skąd wiesz, co się zaraz stanie i jaką to ma przydatność? Scenariusz czytałeś?
2. Mnie by sie podobalo jakby poleciala z dzieciekiem to ze Tobie sie taki pomysl sie nie podoba nieznaczy ze i mi sie musi nie podobac.
Piloci używają kombinezonów próżniowych - polecam odcinek "Resurrection Ship", część 2.
Miej wiarę. Starbuck w końcu znajdzie Ziemię i poprowadzi ludzkość do zagłady - tako rzecze Hybryda z Razora.
1.No dobrze ale zanim zaloza ten kombinezon dojada do tych Viperow to 100 tys razy by ich zestrzelili.
2.W to nie watpie tylko wychodzi glupota scenarzystow tworzenie watku z wizjami itd a teraz nagle tego watku nie ma. Fajnie tak traktowac widza tworzyc watek dobry a potem go kasowac.
Użytkownik Zetnktel edytował ten post 20.04.2008 - |11:28|