Skins
Napisano 31.01.2009 - |20:16|
Motorhead - Ace Of Spades genialny kawałek który tu pierwszy raz słyszałem:P
Napisano 03.02.2009 - |18:17|
Odcinek na maksa naciągany: śpiewający Cook, gangster postury 6klasisty, który lubi być dominowany. Póki co klapa jak dla mnie.
Napisano 03.02.2009 - |21:08|
Użytkownik Skaara edytował ten post 03.02.2009 - |21:10|
Napisano 06.02.2009 - |06:46|
CIOCIA :D
i nie mogę odżałować tego, że thomas nie jest jednak polakiem.
PS++$ PE- Y+ PGP--@ t++ 5+++ X+++ R tv- b+++ DI+ !D- G++ e(++++) h-- r+ x*>**
I always hope for the best. experience, unfortunately, has taught me to expect the worst.
Napisano 08.02.2009 - |14:28|
Gdyby Thomas był Polakiem pewnie mielibyśmy pojedynek picia wódki bez zapojki. Zapowiedź kolejnego odcinka niestety również nie porywająca.
Jedyny plus 3 sezonu to Effy
Użytkownik majkel78 edytował ten post 08.02.2009 - |14:28|
Napisano 08.02.2009 - |17:45|
Napisano 09.02.2009 - |00:59|
Napisano 09.02.2009 - |01:17|
z babsztyli: kejt-bliźniaczka jest straszna. emily-bliźniaczka ma potencjał. naomi -- oby nie zrobiła się z niej druga jal. pandora -- zgadzam się z buzolem; ma śmieszne teksty ;-). a effy [zdecydowanie najmocniejsza postać]] 'puszczała się' od pierwszego odcinka pierwszego sezonu i nie ma w tym chyba nic niezwykłego.
baaardzo brakuje mi porytej osobowości w rodzaju cassie.
no cóż; pierwotne skóry też musiały się przez jakiś czas rozkręcać. może i z tych coś wyrośnie.
I always hope for the best. experience, unfortunately, has taught me to expect the worst.
Napisano 09.02.2009 - |01:23|
A mi się pierwszy sezon bardzo podoba - cieszy mnie właśnie zmiana konwencji, a nie wykorzystywanie tych samych schematów, tylko z innymi bohaterami. Ci, którzy narzekają na aspekty komediowe i absurd - przypomnijcie sobie pierwszy sezon Skins i akcje w Rosji czy choćby postać PhD - Mad Twattera.
Postacie niezwykle ciekawe i intrygujące, choć jeszcze nie miały za wiele czasu, żeby się wykazać - może się wciąż okazać, że twórcy coś schrzanią. Taką postacią pierwszego ryzyka jest Freddie - strasznie łatwo będzie wpaść w takie mdłe i emo tony, na co na razie się zapowiada, ale cóż, zobaczymy.
I czy tylko ja kocham postać Jacka White'a? (Gangstera). Scena z piciem chińskiej zupki, pojedynek na papryczki - takie to właśnie niestereotypowe... i zabawne. Za każdym razem uśmiecham się, jak tylko pojawia się na ekranie.
Z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek
Napisano 09.02.2009 - |13:45|
Póki co to ja widzę powielanie, tyle że w o wiele bardziej żałosnej formie.a nie wykorzystywanie tych samych schematów
To raczej wygląda na parodię, a nie dramat. Co to za gangster co został skopany przez tłum tańczącej młodzieży i wymyśla wojnę na papryczki rodem z parodii z L.Nielsenem.I czy tylko ja kocham postać Jacka White'a? (Gangstera). Scena z piciem chińskiej zupki, pojedynek na papryczki - takie to właśnie niestereotypowe... i zabawne. Za każdym razem uśmiecham się, jak tylko pojawia się na ekranie.
Napisano 15.02.2009 - |18:05|
Użytkownik Grubas edytował ten post 15.02.2009 - |18:05|
Napisano 15.02.2009 - |18:18|
Jeśli kolejne odcinki będą miały poziom 3x04 to naprawdę będzie nieźle :-)
2. 24h/Black Donnellys/Rescue Me/SoA/True Blood/Supernatural/Veronica Mars/Entourage/HIMYM/Chuck/White Collar/House
3. Lost/Rome/Moonlight/Californication/Breaking Bad/Tudors/Castle
4. Weeds/The 4400/Damages/V/SG/SG:A/Desperate Houswives/Greys anatomy
Napisano 15.02.2009 - |20:42|
Użytkownik SlippingPill edytował ten post 15.02.2009 - |20:47|
Napisano 24.02.2009 - |07:38|
Napisano 24.02.2009 - |15:44|
Napisano 01.03.2009 - |12:53|
On jest straszny i bełkocze
Eeee tam, mówi jak każdy angol i irol
Póki co ściąga mi się 6 odcinek - Naomi. Jakoś nie zachwycił mnie ten sezon, ale nie uważam, że to kompletna klapa. Jednak nie działa na mnie jak dwa poprzednie.
Chciałabym żeby było więcej nawiązań do poprzednich bohaterów. Wzmianka o Tonym przez Katie czy szafka Sida to za mało.
No jeszcze Cook wspomniał coś o Anwarze (odc 4 - kiedy Cook i JJ wchodzą do szopy, w której siedzi Freddy i Effy), ale czy to o tego samego bohatera chodziło? Szkoda, że Effy zajęła pokój Tonego, fajniej by było gdyby pokój nadal został, z tą samą pościelą, a ona by tam przesiadywała. Szkoda też, że kiedy
Taki mały posmak starych bohaterów jest całkiem wskazany.
Co do bohaterów. Pandora staje się coraz lepszą postacią, wychodzącą na prostą. Póki co przoduje u mnie Cook, oraz relacje Naomi + Katie. Nie znoszę Freddiego, chociaż jak widzę po innych forach ma wzięcie u nastolatek.
edit:
Poprawiam się: reacje Naomi + Emily
Użytkownik Jara71 edytował ten post 02.03.2009 - |16:38|
Napisano 02.03.2009 - |15:48|
Dawniej, mimo że epizody miały też formę centryczną, to jednak więcej było wszystkich - teraz tak naprawdę Naomi zdominowała odcinek i miałem odczucie, że poprzednie epizody jakoś wcale nie miały miejsca (uśmiechy Pandory do Thomasa, krótka rozmowa z Freddiem). No i jeszcze ta cała beznadziejna akcja z przewrotem, buntem, czy jak to nazwać.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »