Obawiam się, że wszyscy znani nam bohaterowie mają figurki...
Chyba nie spodziewasz się, że w Oceanic Six będą znajdowali się Steeve lub Scott (lub ludzie ich pokroju) ?
na 99% nie znajdą sie ale gdyby to całkiem by to było ciekawe ;P
Napisano 28.02.2008 - |18:19|
Obawiam się, że wszyscy znani nam bohaterowie mają figurki...
Chyba nie spodziewasz się, że w Oceanic Six będą znajdowali się Steeve lub Scott (lub ludzie ich pokroju) ?
Napisano 28.02.2008 - |18:25|
Nie przypuszczam by Rose i Bernard mieli swe figurki, a przeciez sa dobrymi kandydatami do uratowania. Poza tym ucina to spekulacje czy aaron jest jednym z szesciu. On na pewno nie ma swej figurki.Obawiam się, że wszyscy znani nam bohaterowie mają figurki...
Napisano 28.02.2008 - |18:49|
Napisano 28.02.2008 - |19:29|
Po opierwszym sezonie wydano figurki nastepujacych postaci:Możliwe, że Aaron jest zawarty w figurce Claire
I czemu Rose i Bernard mieliby nie mieć figurek? Oni też mają swoich fanów..
Napisano 14.03.2008 - |03:30|
Napisano 15.03.2008 - |01:29|
Napisano 15.03.2008 - |02:38|
Cala historia Oceanic 6 opeira sie na jednym podstawowym klamstwie, ktore mozna strescic w pary zdaniach, ktore wypowiedzial Jack zeznajac jako swiadek w sprawie Kate. W tej historii nie bylo zadnycej tajemniczosci, zadnych spiskow, zadnych tajemniczych wydarzen. Rozbili sie, osmiu sie uratowala, szesciu przezylo. W tej historii nie bylo miejsca dla Penny.Witam wszystkich. To mój pierwszy post ma forum ale mam pewne spostrzeżenie, może nie odnośnie Oceanic 6 ale tej dwójki osób o których Jack wspominał w sądzie (przeżyli katastrofe zyjac kilka dni na wyspie ale prawdopodobnie zgineli tam). Myśle że jedną z tych osób jest Charlie. W końcu w odcinku "Through the Looking Glass" Charlie nawiazuje kontakt z Penny. Mówi jej dokładnie :"Jestem Charlie. Charlie Pace. Jestem rozbitkiem z lotu 815 linii Oceanic....Jesteśmy na wyspie. Żyjemy.". Penny słyszy go i widzi a wiemy że ona żyje sobie spokojnie poza wyspa i być może po powrocie naszej szóstki podała do wiadomości że nie ma wśród nich chłopaka z którym rozmawiała wcześniej. Nasza "oceaniczna szóstka" może kłamać co do reszty rozbitków bo nikt inny ich nie widzial ale w przypadku Charliego nie mogli skłamać bo było by to podejrzane.
Pozostaje jeszcze pytanie kto jest drugą osobą? Musi być to osoba o której wie ktoś ze świata zewnętrznego, wie że przeżył/a katastrofe i że był/a na wyspie ale z jakiś przyczyn (np. śmierć) nie powrócił/a z niej.
Na odpowiedz czekam z niecierpliwością
Napisano 15.03.2008 - |09:32|
Napisano 15.03.2008 - |17:59|
Napisano 14.05.2008 - |17:26|
Napisano 20.05.2008 - |20:48|
Napisano 21.05.2008 - |09:49|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych