„Uhmm... Rexus, nie znam cię, a nawet kilkukrotne przeczytanie twojej lapidarnej wypowiedzi, nie upoważnia mnie do wyciagania daleko idących wniosków, na temat twojego intelektu... (heh powtarzam - nie upoważnia, z naciskiem na NIE).”
Hmmm .. ja ci tez nie znam – może to i lepiej - gdyż mógłbym przypuszczać że cierpisz na marazm (żartowałem)
A co do mojej skrótowej (ale treściwej) wypowiedzi – czy jak wolisz lapidarnej …..nie chciałem się rozpisywać zbytnio o całości bo nie było sensu. Nie chciałem pisać o idiotyzmach (tj. plemię mongolskie które zatrzymało się w ewolucji czy wielu innych) bo można by książkę napisać.
Tak czy inaczej sezon 1 jest po 7 najgorszym sezonem (a ze 7 lat temu był deficyt na sci-fi wiec oglądało się wszystko jak leci i dlatego mógł powstać sezon 2 i 3 bo gdyby dis poszczono takiego cieniasa to po 11 przerwano by jego emisje z braku widowni)
No dobra ktoś powie ze 7 był cienki a ludzie go oglądali – tylko ze to 7 sezon to 7 sezon a nie 1, ludzie stali się fani i są w stanie przełknąć różne świństwo- tylko oby się nie przejedli bo potem będą rzygać.