Ci faceci czampionami intelektu nie sa. Steruja nimi nie tylko Micheal i T-Bag, ale nawet przyglupawy Bellick byl temu bliski temu.- dość dziwnie i sztucznie wyszło Michaelowi wyciągnięcie tego krzyżyka w taki sposób, że żaden ze sprawdzających (nawet Patrone) nie zauważył tego. Według mnie to kolejny już z rzędu super fart Michaela, istne dziecko szczęścia
Odcinek 048 - S03E04 - Good Fences
Napisano 11.10.2007 - |21:00|
Genesis
Napisano 11.10.2007 - |22:11|
Napisano 11.10.2007 - |22:52|
Caly problem jego byl ze po zabiciu i zakopaniu mordercy sie zalamal,
dlatego bral te drugi. Jednoczesnie wiedzial ze co zrobil
tez uratowalo ludzi, nastepnie wpadl w sidla firmy.
Nie pamietacie juz jak kwestionowal koniecznosc zabijania zbiegow,
to nie byl Kellerman.
W tym odcinku ladnie to pokazali, uzywajac Haywire (swira) do
pokazania jego dlaszego zalamania i ciaglych wyrzutow (przy czym
to bylo jego najlagodniejsze zabojstwo).
Napisano 11.10.2007 - |23:16|
Mi się wydaje, że Alex brał te dragi znacznie wcześniej niż po zabiciu się Haywire'a. To raz.Mahone ma wyrzuty sumienia!!! Jak wy ogladacie ten serial?
dlatego bral te drugi. Jednoczesnie wiedzial ze co zrobil
tez uratowalo ludzi, nastepnie wpadl w sidla firmy.
Nie pamietacie juz jak kwestionowal koniecznosc zabijania zbiegow,
to nie byl Kellerman.
W tym odcinku ladnie to pokazali, uzywajac Haywire (swira) do
pokazania jego dlaszego zalamania i ciaglych wyrzutow (przy czym
to bylo jego najlagodniejsze zabojstwo).
A dwa ani ja, ani Zetnktel nie napisaliśmy, że Alex miał wyrzuty sumienia. Chyba błędnie odczytałeś myśl, zawartą w moim tekście:
Uważam, że scenarzyści niepotrzebnie wrzucili w tym odcinku wątek ze świrem w wizjach Mahone'a. I tyle." To, że Alex świruje z powodu braku leków widać od 2 odcinków, w poprzednim już nawet bardzo mocno. Więc po co przypomina się nam widzom świra w postaci chorych wizji u Alexa? Czyżby Mahone miał jakieś wyrzuty sumienia? Niemożliwe. Tak wiec nie można uzasadnić po co świr ukazuje się Alexowi."
W oczekiwaniu na BSG "Caprica"
Napisano 11.10.2007 - |23:24|
Napisano 12.10.2007 - |10:59|
#47 Gość_martha_*
Napisano 12.10.2007 - |11:58|
Jedna tylko rada na to: przestań dalej oglądaćPo 4 odcinkach 3 sezonu mam nadzieje że to ostatni sezon PB. Z odcinka na odcinek coraz większa chała i banał. Zupełny brak elementu zaskoczenia, który sie nieźle sprawdził w poprzednich sezonach. Akcja nudna jak flaki z olejem i w 99% przewidywalna. Jak na dłoni widać że serial był obliczony na 2 sezony. Stąd 3 sezon zrobiony jest na siłę i dla wyciągnięcia kasy. Prison Break - adieu!
Napisano 12.10.2007 - |12:40|
jak S2 mi sie w ogole nie podobala i przestalem ogladac na 9 odcinku, tak S3 jest niczego sobie, chociaz czesto potrafi zirytowac
Napisano 12.10.2007 - |15:30|
tekstu pisanego.
Musze sie sam cytowac
dlatego bral te drugi.
Wyraznie napisalem ze sie zalamal i bral drugi,
bo zabojstwie tego seryjnego mordercy.
I bylo to spowodowane glownie wyrzutami sumienia.
Jak rowniez te przesiadywania w ogrodzie i patrzenia w fontanne.
Jego byla zona tez mowila, ze sie zmienil.
Napisano 14.10.2007 - |11:12|
[Jest osobny temat na błędy w serialu, tak dla przypomnienia]
Użytkownik martha edytował ten post 14.10.2007 - |11:33|
Napisano 14.10.2007 - |23:05|
Napisano 15.10.2007 - |05:51|
Nie podobał mi się sposób w jaki pozbili się Sary, kto jest ze mną niech spojrzy na moją sygnature. Reszta pewnie mnie zlinczuje, więc niech lepiej sobie to darują, nie obchodzi mnie, że jesteście przeciwni i dlatego nie powinniście zaśmiecać tego forum.
Ja jedynie moge powiedziec, ze ja juz zabili, wiec jak wyobrazasz sobie jej ponowny wystep w PB? To nie SF. Jezli podczas trwania PB zobaczyl byl znowu Sare jako normalna postac w PB napewno i podjrzewam nie tylko ja wysmialoby scenarzystow i odlozyloby ten serial na polke. Czyli bye bye PB.
Napisano 15.10.2007 - |11:08|
- w poprzendim odcinku Linc wbiegajac wo pokoju gdzie siedzieli zakladnicy widzial syna , a Sara byla pokazana jako jakies zarosniete czarne czupiradlo - nie bylo widac jej twarzy
- smierc Sary miaka nakrecic "miesianiaka" Linca do dzialania
- Firma nie zaryzykowala by zadarcia z Michelem
TO tyle
Sara zyje !
Napisano 15.10.2007 - |12:18|
Wytlumaczyl to @Zetnktel, chyba najprosciej jak sie dalo....
Nie zabardzo rozumiem. Uwazasz ze nie zabili Sary?? Przeciez Linc rozpoznal ze to Sara. Telewidz nie musi nawet ogladac ze tam jest glowa. Wystarczyloby to ze zostaloby to podkreslione w serialu Jak zreszta to Linc zrobil. "Zabili Sare i wlozyli jej glowe do pudelka" Sary nie ma i niebedzie:P
Albo petycja o jej powrot....
"Firma ma wybitnego fachowca od figur woskowych, ktory zrobil glowe Sary.
Link jest totalnym [beeep] i sie dal nabrac, bo jak tylko zobaczyl glowe w pudelku - odrazu uciekl" uahaha
Odchowa troche dzieciaka to zagra w czyms innym, moze to i nawet lepiej, ze ja zabili - beda przeciagac ten serial jeszcze o kilka sezonow, z sezonu na sezon bedzie coraz gorszy.... Byla taka madra i wsiadla do szalupy zanim sie ten statek rozbil
You're not afraid of the dark, are you?
Napisano 15.10.2007 - |20:29|
Stary ale Ty masz faze "bez urazy"
Wytlumaczyl to @Zetnktel, chyba najprosciej jak sie dalo....
Albo petycja o jej powrot....
"Firma ma wybitnego fachowca od figur woskowych, ktory zrobil glowe Sary.
Link jest totalnym [beeep] i sie dal nabrac, bo jak tylko zobaczyl glowe w pudelku - odrazu uciekl" uahaha
Odchowa troche dzieciaka to zagra w czyms innym, moze to i nawet lepiej, ze ja zabili - beda przeciagac ten serial jeszcze o kilka sezonow, z sezonu na sezon bedzie coraz gorszy.... Byla taka madra i wsiadla do szalupy zanim sie ten statek rozbil
Powoli do mnie dociera, że ona nie wróci. Szkoda, ze statek o którym mowil moj poprzednik zatonie juz pod koniec tego sezonu. Ale przecież wszystko się kiedyś kończy....Te dobre rzeczy zawsze najszybciej.
Napisano 16.10.2007 - |23:53|
Napisano 17.10.2007 - |18:06|
Użytkownik FsT edytował ten post 17.10.2007 - |18:07|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych