Zgadzam się, że Ba'al też jest niezły. U mnie zajmuje 2 miejsce To mój ulubiony goauld Ale chyba zbaczamy z tematu, więc może powinnyśmy sie przenieś do tematu o najprzystojniejszych bohaterach?
Odcinek 013 - S01E12 - Fire and Water
Rozpoczęty przez
kwiatek
, 26.08.2003 - |17:27|
47 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 07.04.2007 - |21:58|
Napisano 10.04.2007 - |09:53|
+ Stargate: SG-1 i Stargate: Atlantis od nowa +
Powinnyśmy Taki temat istnieje w "Bohaterach", więc wziu... i lecimy tam. Nie offtopujmy (ale przecież to nie nasza wina, dyskusja tak się potoczyła...).
A jeszcze mówiąc o Ba'alu - może i jest przystojny, ale mi jakoś nie przypadł do gustu. Wolę Daniela :bag:
Powinnyśmy Taki temat istnieje w "Bohaterach", więc wziu... i lecimy tam. Nie offtopujmy (ale przecież to nie nasza wina, dyskusja tak się potoczyła...).
A jeszcze mówiąc o Ba'alu - może i jest przystojny, ale mi jakoś nie przypadł do gustu. Wolę Daniela :bag:
Napisano 08.01.2008 - |15:50|
Kolejny odcinek wedlug tego samego shematu - Znales mit i dorobic do niego istote na odleglej planecie.
I know what I like, and I like what I know.
Genesis
Genesis
Napisano 02.02.2008 - |19:37|
Ceremonia pogrzebowa przy otwartych wrotach, jakoś mi to nie leży. W odcinku podobało mi się to że poznaliśmy być może kolejnego sojusznika w walce z Goa'uldami, reszta średnio potrzebna
Bursztyn & Perła
Napisano 29.04.2008 - |00:58|
Odcinek sredni. Nie byl az taki zly jak niektorzy pisali ale tez nic odkrywczego. Od taki sobie zapychacz, ktory daje sie obejrzec. Ocena 6.5/10
Użytkownik matlas edytował ten post 29.04.2008 - |00:58|
Napisano 08.10.2008 - |14:05|
Niestety ten odcinek to jeden ze słabszych Nie porywa do oglądania, nie trzyma w napięciu, ogólnie taki nudnawy nawet bardzo
Napisano 16.12.2008 - |21:32|
Przeciętniak zapychacz, plus za scenę pogrzebu. 6/10, lekka zniżka formy w tej częsci sezonu.
Napisano 19.02.2009 - |21:06|
Odcinek ciekawy.
Jest obca rasa nawiązanie do ziemskiej mitologi trochę o Goauldach czegoż chcieć więcej???
Mamy piękna scenę pogrzebu i świetną stypę - Sam prosi o piwo
Świetna scena z Jackiem i szybą od samochodu Hammonda :
Widać że już się SG1 zżyło trochę ze sobą
Troszkę naciągana końcówka ale ogólnie rzecz biorąc odcinek SPOKO
Jest obca rasa nawiązanie do ziemskiej mitologi trochę o Goauldach czegoż chcieć więcej???
Mamy piękna scenę pogrzebu i świetną stypę - Sam prosi o piwo
Świetna scena z Jackiem i szybą od samochodu Hammonda :
Widać że już się SG1 zżyło trochę ze sobą
Troszkę naciągana końcówka ale ogólnie rzecz biorąc odcinek SPOKO
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych