The Big Bang Theory
Napisano 19.11.2008 - |12:58|
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Napisano 20.11.2008 - |14:36|
Jak na razie oceniam ten serial zdecydowanie pozytywnie.
Dobra kończę pisać, bo kolejne odcinki już czekają .
Napisano 21.11.2008 - |21:27|
Niestety muszę się zgodzić z tym co napisał na samej górze tej strony acwo.
I powiem, że nie podobało mi się , tyle DREWNIANEGO i WYMUSZONEGO czytaj SZTUCZNEGO humoru to już dawno nie widziałem.
Dla mnie to wybitnie denny, klasyczny przykład sitcomu taki który można właśnie "stawiać za przykład" jak wygląda sztuczny serial do którego trzeba podkładać śmiech aby ludzie wiedzieli kiedy się śmiać.
Kompletnie nic nowego, żarty strasznie przewidywalne i oklepane jak np. wyjazd tych dwóch po telewizor tej dziewczyny do jej byłego chłopaka.
O matko przecież to odrazu wiadomo, że jak pojechały dwie takie męskie piczki a nie faceci to tamten albo będzie byczkiem albo inaczej świrniętym no i co oczywiście "zaskakująco" LOL wyszedł mięśniak który zabrał im spodnie.
Ech dla mnie normalnie żart na etapie podstawówki czy to tam gimnazjum teraz jest.
Nie wiem jak jest dalej być może lepiej być może gorzej , ale nie chce mi się nawet tego dalej oglądać bo szkoda mi czasu na oglądanie żałosnych namiastek facetów w ich niby śmiesznych żartach. Po 10 minutach to sie robi żenujące, żałosne i męczące.
Bo ile mogą śmieszyć żarty z wplecionym naukowym bełkotem i problemami na siłę z dziewczynami i jak oni tak jadą przez 2 sezony to gratuluję cierpliwości ale mi kompletnie nie podszedł ten serial.
Więc nie bijcie, nie krzyczcie, nie obrzucajcie mnie granatami itd ale mocno się zawiodłem na tej pozycji , nie mój klimat, nie moje poczucie humoru [pierwszy odcinek] - może potem jest lepiej ale ja się pewnie o tym nie przekonam.
Wolę inne seriale a fanom tego życzę po prostu dobrej zabawy skoro się podoba.
Choć kto wie może się jeszcze raz kiedyś skuszę na zasadzie nigdy nie mów nigdy.
ps. jedno co zapamiętałem pozytywnie to postawa tej dziewczyny w stosunku do tych wszystkich naukowych geeków.
Cokolwiek i jakkolwiek niezrozumiałego by do niej nie mówili to ona cały czas była do nich pozytywnie nastawiona. To mi się akurat spodobało, że nie traktowała ich jak debili z góry tylko z zrozumieniem, że wszyscy mamy swoje odpały.
Użytkownik biku1 edytował ten post 02.01.2009 - |18:28|
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
Napisano 02.01.2009 - |18:28|
Już 12 stycznia w UK wyjdzie pierwszy sezon The Big Bang Theory---> http://www.amazon.co...SK127HPHV1YFKNT który ma w specyfikacji wymienione wśród napisów i polskie.
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
Napisano 20.02.2009 - |21:51|
Napisano 03.03.2009 - |10:06|
Est modus in rebus
Horacy
Prawda ma charakter bezwzględny.
Kartezjusz
Przyjaźń, tak samo jak filozofia czy sztuka, nie jest niezbędna do życia. . . Nie ma żadnej wartości potrzebnej do przetrwania; jest natomiast jedną z tych rzeczy, dzięki którym samo przetrwania nabiera wartości.
C.S. Lewis
#48 Gość_Lowrey23_*
Napisano 03.03.2009 - |12:51|
Serial oceniam na 7,5/10
#49 Gość_Lowrey23_*
Napisano 12.03.2009 - |21:44|
Jak zobaczyłem Wollowitza, Rajnesha i Sheldona z gitarą to padłem jednym słowem. Drobna utarczka przy lunchu Wollowitza i Rayesh przeciwko matce Leonarda i samym Leo też zabawna. Poza tym scena Matki Leo i Sheldona przy mikrofonie i śpiewanie do kawałka nie znam tytułu poprostu zmiażdzyła ! :-)
Odcinek bardzo dobry
Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 12.03.2009 - |21:45|
Napisano 12.03.2009 - |22:26|
Znacznie gorszy od HIMYM.
6/10 - ogolnie serial.
Napisano 13.03.2009 - |02:16|
Już przed dwoma tygodniami zaczęły krążyć pogłoski, że stacja CBS ma zamiar zamówić kolejny sezon "The Big Bang Theory". Wysokie wyniki oglądalności i przyjazne głosy krytyków dawały nadzieję na kontynuację sitcomu. Plotki się potwierdziły i wiadomo już, że CBS doszła do porozumienia z producentem serialu, studiem Warner Bros. dzięki czemu będziemy mogli cieszyć się przygodami Sheldona i spółki przez kolejne dwa sezony, po 22 odcinki w każdym.
Moja sie bardzo cieszyc
John Crichton
#52 Gość_Lowrey23_*
Napisano 13.03.2009 - |09:59|
Już przed dwoma tygodniami zaczęły krążyć pogłoski, że stacja CBS ma zamiar zamówić kolejny sezon "The Big Bang Theory". Wysokie wyniki oglądalności i przyjazne głosy krytyków dawały nadzieję na kontynuację sitcomu. Plotki się potwierdziły i wiadomo już, że CBS doszła do porozumienia z producentem serialu, studiem Warner Bros. dzięki czemu będziemy mogli cieszyć się przygodami Sheldona i spółki przez kolejne dwa sezony, po 22 odcinki w każdym.
Moja sie bardzo cieszyc
Bardzo dobra wiadomość a tym bardziej, że serial nie trwa 42 minuty tylko ledwie ponad 20 minut i w tak krótki sposób można się nieżle pośmiac i nie tylko :-)
Napisano 13.03.2009 - |11:55|
Wiadomość o kolejnym sezonie bardzo dobra, ale śledzę wyniki oglądalności tego serialu i tak się po prostu musiało stać .
Napisano 18.03.2009 - |11:38|
Napisano 23.03.2009 - |13:03|
Polecam
Napisano 30.07.2009 - |15:18|
http://www.tvn24.pl/...,wiadomosc.html
Nie działa toaleta za milion dolarów
Na stacji kosmicznej nigdy dotąd nie znajdowało się jednocześnie aż tylu ludzi. Od przybycia Endeavoura w piątek, przebywa tam 13 osób. Jednak dyrektor lotu Brian Smith nie chciał powiedzieć, czy uszkodzenie mogło być spowodowane nadmierną eksploatacją. Zbudowana przez Rosjan, warta miliony dolarów, toaleta zepsuła się również w listopadzie ubiegłego roku.
Naprawą toalety zajmują się Belg Frank De Winne i Amerykanin Michael Barratt. Ubrani w gogle, maski i rękawice pracowali do późna w nocy. Naprawa ma być kontynuowana w poniedziałek.
Opis odcinka 2x22 "The Classified Materials Turbulence"
Howard, who was earlier celebrating the launch of his space toilet, discovers that he made a "teeny tiny error" that will cause the toilet to fail, dispensing its waste through the ISS (instead of out into space) after ten flushes. He asks Raj and Sheldon to help him construct a fix with materials that are readily available on the ISS. They eventually do throw together a fix. The episode ends with all of the ISS astronauts asking to go on a spacewalk, presumably because their waste has leaked out of the toilet, causing the inside of the station to stink.
Użytkownik SGTokar edytował ten post 30.07.2009 - |15:19|
Napisano 14.08.2009 - |16:27|
Napisano 22.09.2009 - |20:07|
Oby trzymało poziom przez cały sezon.
#59 Gość_Lowrey23_*
Napisano 22.09.2009 - |20:33|
Napisano 22.09.2009 - |20:51|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych