Skocz do zawartości

Zdjęcie

Entourage

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
131 odpowiedzi w tym temacie

#41 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 529 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 14.06.2009 - |11:33|

Jest wiele seriali doskonalych ktorzy ludzie na tym forum nie szanuja lub tez nie ogladaja , jak np entourage albo nip/tuck , nie widzialem zeby kto kolwiek tutaj ten drugi serial ogladal choc moim zdaniem bije na glowe wiekszosc.

Ja oglądam :) Nip/Tuck a do tego jak tylko wychodzi sezon na dvd to kupuję ale nie czuję potrzeby wypowiadania się na jego temat tym bardziej ,że to nie jest lekka pozycja i wolę ją "odbierać na swój sposób". ,że tak to ujmę.
Co do Ekipy to lubię sobie czasami obejrzeć odcinek jak akurat leci w tv i się odprężyć ale nie ciągnie mnie do oglądania w sposób ciągły.

Tak więc już ktoś kiedyś pisał w innym temacie ludzie oglądają wiele seriali ale nie o każdym się wypowiadają. :D
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#42 Dellirium

Dellirium

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 288 postów

Napisano 15.06.2009 - |08:42|

Jest wiele seriali doskonalych ktorzy ludzie na tym forum nie szanuja lub tez nie ogladaja , jak np entourage albo nip/tuck , nie widzialem zeby kto kolwiek tutaj ten drugi serial ogladal choc moim zdaniem bije na glowe wiekszosc.

Ja oglądam :) Nip/Tuck a do tego jak tylko wychodzi sezon na dvd to kupuję ale nie czuję potrzeby wypowiadania się na jego temat tym bardziej ,że to nie jest lekka pozycja i wolę ją "odbierać na swój sposób". ,że tak to ujmę.
Co do Ekipy to lubię sobie czasami obejrzeć odcinek jak akurat leci w tv i się odprężyć ale nie ciągnie mnie do oglądania w sposób ciągły.

Tak więc już ktoś kiedyś pisał w innym temacie ludzie oglądają wiele seriali ale nie o każdym się wypowiadają. :D

Nie no ruzmiem cie bardzo dobrze , to dosc ciezki serial momentami i duzo daje do myslenia.Ale to nie zmienia faktu , ze przynajmniej dla mnie , jest to serial wrecz topowy i wyznaczajacy style innym.Dla mnie Californication (serial tez jest dobry) to marna kopia Nip / Tucka.

Użytkownik Dellirium edytował ten post 15.06.2009 - |08:42|

• 0

#43 pnwc

pnwc

Szeregowy

• Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 15.06.2009 - |10:36|

Ach ten Nip Tuck. Dla mnie no1 bez zastanowienia. Wątek z Avą - bomba :o
  • 0

#44 Dellirium

Dellirium

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 288 postów

Napisano 15.06.2009 - |14:30|

Ach ten Nip Tuck. Dla mnie no1 bez zastanowienia. Wątek z Avą - bomba :o

"f**k da coach" najlepszy z ostatnich :).Ale znowu odbiegamy od tematu tutaj , trzeba czekac na entourage.

Użytkownik Dellirium edytował ten post 15.06.2009 - |14:31|

• 0

#45 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 529 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 15.06.2009 - |15:51|

......Ale znowu odbiegamy od tematu tutaj...........

Słuszna uwaga. <_< Więc proponuję wrócić na właściwy wątek.

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly

#46 silvio

silvio

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 09.07.2009 - |18:14|

Już w niedziele start nowego sezonu !

http://www.youtube.com/watch?v=PU7A42yM8z0

Zapowiada się rewelacyjnie!
  • 0

#47 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów
  • MiastoEARTH_2.0 beta ver.

Napisano 13.07.2009 - |09:35|

Entourage is back! Ruszył nowy sezon.

6x01

Taki dość fajny odcinek na rozpoczęcie nowego sezonu, zakreślił mniej więcej czego można się spodziewać w kolejnych odcinkach.
Hah, skąd wiedziałem jak test na prawo jazdy się skończy :lol:. Sceny Ari Lloyd świetne i tutaj z tą propozycją może być ciekawie w następnych odcinkach. Eric i jego miłosne intrygi :P. Czekam na więcej!
  • 0

#48 Dellirium

Dellirium

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 288 postów

Napisano 13.07.2009 - |09:40|

Ja niestety swoje wrazenia bede mogl dopiero wyrazic wieczorem , nareszcie jakis serial do ogladania :>
  • 0

#49 kamilcFaniak

kamilcFaniak

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 16.07.2009 - |12:23|

Hey wszystkim, mam troche oklepane pytanko, kiedy i gdzie moge obejrzeć 6 sezon Entourage'a? Bo w niedziele jak włączyłem HBO leciał 4 sezon <_< Chyba, że coś przeoczyłem.
  • 0

#50 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 16.07.2009 - |12:40|

Entourage nie leci na bieżąco w Polsce. A odcinki z internetu możesz wziąć.
  • 0

Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:

showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali

#51 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów

Napisano 20.07.2009 - |12:07|

6x02

Odcinek gorszy niż poprzedni, ale to można się było spodziewać. Premiera nowego filmu, i mniej więcej nakreślenie wątku Erica na obecny sezon.
Podoba mi się postać Andrew, już zaczyna szaleć. Wstawki Lloyda i Dramy to jedyne śmieszne momenty w tym odcinku. Pojawia się Autumn Reeser, i widać, że E będzie robił za łamacza damskich serc w tym sezonie :P. Sąsiadka nie jest jakaś super piękna, ale to i dobrze.
Szkoda, że HBO nie spróbowało zrobić 2 odcinkowego początku sezonu. Mogli spokojnie połączyć te dwa odcinki w 40 min. i byłoby imo lepiej.
Zapewne akcja ruszy z kopyta w kolejnym odcinku. Czekam na więcej.

edit.

Po oglądnięciu odcinka z napisami moja ocena wzrasta, przyzwoity odcinek.

Użytkownik cliffhanger edytował ten post 20.07.2009 - |22:37|

• 0

#52 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 529 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 31.07.2009 - |21:37|

HBO właśnie potwierdziło 7 sezon dla tego serialu ---> http://www.variety.c...0...d=1292&cs=1

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly

#53 Asturas

Asturas

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 95 postów
  • MiastoRovaniemi

Napisano 06.08.2009 - |20:09|

HBO właśnie potwierdziło 7 sezon dla tego serialu ---> http://www.variety.c...0...d=1292&cs=1

Wspaniała wiadomość. Długo sie do obejrzenia Entourage nie mogłem przekonać, a teraz powiem, że to jeden z najlepszych seriali jaki kiedykolwiek oglądałem. Zdecydowanie czołówka moich ulubionych seriali :)
Sezon 6 na razie wymiata. I chwilowo jest spokój, bo nie trzeba sie o karierę Vince'a martwić :D
  • 0
Najlepszy serial? Chyba nie da się udzielić odpowiedzi.
-------
Mój blog
z33k.com

#54 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 09.08.2009 - |13:13|

Jestem po s1 i powiem że bez zachwytów.
Zwłaszcza pilot nie powala a poza tym ja nie widzę w tym pazura. Świat sławnych, pięknych i bogatych, który jakoś specjalnie mnie nie zaciekawił.

Daje mu jeszcze szansę bo do początku sezonu 2009/2010 jeszcze kilka tygodni.
  • 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych

#55 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów

Napisano 09.08.2009 - |13:34|

Zwłaszcza pilot nie powala a poza tym ja nie widzę w tym pazura. Świat sławnych, pięknych i bogatych, który jakoś specjalnie mnie nie zaciekawił.

Ja osobiście po pierwszym sezonie chciałem dać sobie spokój, ale tak sobie czytałem posty na forum, a w dodatku miałem ściągnięte 4 sezony, więc pomyślałem sobie, ze jednak obejrzę i nie żałuję. Jeśli po oglądnięciu całego 2-go sezonu będziesz czuł się znużony, znudzony itd. to nie ma sensu dalej oglądać, po prostu serial nie dla ciebie :rolleyes:.
  • 0

#56 pulsar[b]

pulsar[b]

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 83 postów

Napisano 09.08.2009 - |16:56|

Pierwszy sezon to właściwie chodzenie z imprezy na imprezę. Mi się pierwszy sezon podobał, gdyż Entourage ma ten zabójczy klimat, ale o niebo lepsze s2 i genialny s3.

P.S poza tym Entourage bije na głowę Californication klimatem i humorem, mimo że Californication również jest świetne. Jeremy Piven od s2 daje niesamowity popis umiejętności aktorskich, przy czym jest kupa śmiechu.

Użytkownik pulsar[b] edytował ten post 09.08.2009 - |20:00|

• 0

#57 Dellirium

Dellirium

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 288 postów

Napisano 10.08.2009 - |20:30|

Genialne zakonczenie tego odcinka przez E! 10/10 , ale powoli boje sie o ciaglosc scenariusza.Czuje ze w tym sezonie totalnie Vince'a olali , szczerze nic sie z nim nie dzieje jedynie jako tlo sluzy.Wszystko sie kreci wokol turtle / dramy / ariego / e.
  • 0

#58 Dżakas

Dżakas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 451 postów
  • MiastoSprzed monitora.

Napisano 11.08.2009 - |13:37|

Niestety szósta seria na razie słabiutka (poza odcinkiem 4 w którym popis dał Ari). :(

Co do pierwszej serii - fakt, nie zachęcała do oglądania, ale uznałem, że aż tyle osób nie może się mylić, oglądałem dalej i nie zawiodłem się :D
  • 0

#59 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów

Napisano 11.08.2009 - |14:26|

Niestety szósta seria na razie słabiutka (poza odcinkiem 4 w którym popis dał Ari). :(

Co do pierwszej serii - fakt, nie zachęcała do oglądania, ale uznałem, że aż tyle osób nie może się mylić, oglądałem dalej i nie zawiodłem się :D

Popieram. Nie podoba mi się to, co do tej pory zaserwowali nam scenarzyści. Humor siadł i to w dużym stopniu w stosunku dp poprzednich sezonów. Dodatkowo nie jestem przekonany czy przemiana bohaterów może wyjść na dobre takiemu serialowi. Vince'a w ogóle nie ma, co znaczy, że najwyraźniej scenarzyści nie maja na niego pomysłu. Zmiana Turtle'a jest w porządku, chociaż jak dla mnie za dużo jest momentów z jego dziewczyną. Za dużo w odcinkach jest E i jego dylematu w sprawie kobiety, pomysł jest niezły, ale jako tło, a nie motyw przewodni sezonu.
A do tego aktorka, która gra Ashley. Bez obrazy dla niej, ale powinna jednak grać role 18-latek. Drama jest jakiś inny, i odcinki bez jego przygód to już jednak co innego, a co najgorsze to złagodzenie Ari'ego. Kompletnie nie pasuje, to do postaci, która twórcy wykreowali przez 5 sezonów, a w dodatku ten motyw z awansem Lloyd'a to jest świetny materiał na zrobienie z tego kupy śmiechu, a twórcy jedynie się ograniczyli do tego, że ten mu mówi, aby schudnął :(.

HBO zamówiło już 7 sezon i z bólem serca, ale muszę przyznać, że mam nadzieję na to, że to będzie ostatni sezon.
  • 0

#60 Dellirium

Dellirium

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 288 postów

Napisano 11.08.2009 - |17:47|

Popieram. Nie podoba mi się to, co do tej pory zaserwowali nam scenarzyści. Humor siadł i to w dużym stopniu w stosunku dp poprzednich sezonów. Dodatkowo nie jestem przekonany czy przemiana bohaterów może wyjść na dobre takiemu serialowi. Vince'a w ogóle nie ma, co znaczy, że najwyraźniej scenarzyści nie maja na niego pomysłu. Zmiana Turtle'a jest w porządku, chociaż jak dla mnie za dużo jest momentów z jego dziewczyną. Za dużo w odcinkach jest E i jego dylematu w sprawie kobiety, pomysł jest niezły, ale jako tło, a nie motyw przewodni sezonu.
A do tego aktorka, która gra Ashley. Bez obrazy dla niej, ale powinna jednak grać role 18-latek. Drama jest jakiś inny, i odcinki bez jego przygód to już jednak co innego, a co najgorsze to złagodzenie Ari'ego. Kompletnie nie pasuje, to do postaci, która twórcy wykreowali przez 5 sezonów, a w dodatku ten motyw z awansem Lloyd'a to jest świetny materiał na zrobienie z tego kupy śmiechu, a twórcy jedynie się ograniczyli do tego, że ten mu mówi, aby schudnął :(.

HBO zamówiło już 7 sezon i z bólem serca, ale muszę przyznać, że mam nadzieję na to, że to będzie ostatni sezon.

No drama plz , bedzie raczej dobrze, przynajmniej mam taka nadzieje ze sie rozkreci to wszystko jakos , tak samo weedsy=/
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych