Skocz do zawartości

Zdjęcie

Trailery - sezon 4

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
129 odpowiedzi w tym temacie

#41 Mercenor

Mercenor

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 118 postów

Napisano 19.12.2007 - |17:21|

Jak sie komys rzyca nozem w plecy by nie zabic najczesciej sie zabija.

Pamiętajmy, że to jest wyspa i nie wiadomo co się działo z Johnem od spotkania z Waltem do incydentu z Naomi... Może wyspa mu kazała tak rzucić :D?
  • 0

#42 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 19.12.2007 - |19:25|

Pamiętajmy, że to jest wyspa i nie wiadomo co się działo z Johnem od spotkania z Waltem do incydentu z Naomi... Może wyspa mu kazała tak rzucić :D?

Tu nie chodzi o jego intencje lecz o sprawy techniczne. sadzisz, ze Locke rzucajac nozem mial taka kontrole nad tym gdzie zaglebie sie w cialo Naomi, jak gleboko w nia w niknie, jakie oragny i w jakim stopniu uszkodzi itd by moc z z jakas doza pewnosci przypuszczac, ze ja zabija lub tylko obezwladnia. Jak ktos kogos chce obezwladnic nie rzyca w niego nozem.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#43 Mercenor

Mercenor

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 118 postów

Napisano 19.12.2007 - |19:32|

Nie wiem jak Ty, ja to traktuje jak film :P. Poza tym, rzucając nożem obezwładnij ją szybko i skutecznie. Niby jak by miał ją obezwładnić przy tak licznej grupie osób będą na dodatek rannym? Cóż, mógł rzucić kamieniem, ale... hm... najwidoczniej nie znalazł żadnego.
  • 0

#44 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 20.12.2007 - |07:44|

Ja mam nadzieję że ten Christian w chatce, to sprawka Jacoba, lub że Grubasek znów ma jakieś wizje, jak z Dave'm. Nawiasem mówiąc, obrazek pojawił się już w poprzedniej wersji trailera, tylko był zdeczka niewyraźny, trzeba było się domyślać, kogo przedstawia.
Naomi, zanim upadła, zaczęła porządnie pluć krwią, czyli dostała solidnie - nóż musiał się wbić głęboko, więc to nie mogło być powierzchowne zranienie. Chyba, że ktoś dość szybko wyjął jej ten nóż z pleców, wówczas rzeczywiście Wyspa mogła ją uzdrowić.

PS: Nie czytam spoilerów, bo
[...]
3)Leń jestem

Dooobre :lol:

Użytkownik Tajemnicza_Wyspa edytował ten post 20.12.2007 - |07:46|

• 0
"If it is man's outward journeys that have brought us to this precarious place in time, it is the inward journey that will set us free."

#45 Grzebul

Grzebul

Sierżant

• VIP
  • 741 postów
  • MiastoTrójmiasto

Napisano 20.12.2007 - |08:32|

Coś schizofreniczna jest ta wyspa..
Uzdrawia Locke'a, żeby nie dopuścił do przybycia ekipy Naomi.
A teraz uzdrawia Naomi? hmm..
  • 0

#46 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 20.12.2007 - |09:29|

@Grzebul
Jest jeszcze jedna opcja :lol:
Ktoś oprócz Jacoba potrafi uzdrawiać, posługując się właściwościami Wyspy... A Naomi to jego wysłanniczka ;)
I nie będę na razie pokazywać paluchem o kogo chodzi, podpowiem tylko, że może być tak, iż najnudniejszy flashback pod słońcem okaże się najważniejszy :lol:

Christian to na pewno nie Jacob, co najwyżej jakaś "wizja" wywołana przez właściciela podejrzanej chatki... Bo w trailerze jeszcze raz pokazane jest oko Jacoba [wraz z fragmentem twarzy] - i jest ono brązowe :P
http://bp3.blogger.c...FOImage3221.jpg
A John Terry ma oczka szaro-niebieskie :P

Ewentualni "kandydaci na Jacoba" muszą mieć brązowe oczy [i to dosyć ciemne]...

Użytkownik Tajemnicza_Wyspa edytował ten post 20.12.2007 - |09:30|

• 0
"If it is man's outward journeys that have brought us to this precarious place in time, it is the inward journey that will set us free."

#47 Teoria spiskowa

Teoria spiskowa

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 130 postów

Napisano 20.12.2007 - |10:38|

@Grzebul
Jest jeszcze jedna opcja :lol:
Ktoś oprócz Jacoba potrafi uzdrawiać, posługując się właściwościami Wyspy... A Naomi to jego wysłanniczka ;)
I nie będę na razie pokazywać paluchem o kogo chodzi, podpowiem tylko, że może być tak, iż najnudniejszy flashback pod słońcem okaże się najważniejszy :lol:

Christian to na pewno nie Jacob, co najwyżej jakaś "wizja" wywołana przez właściciela podejrzanej chatki... Bo w trailerze jeszcze raz pokazane jest oko Jacoba [wraz z fragmentem twarzy] - i jest ono brązowe :P
http://bp3.blogger.c...FOImage3221.jpg
A John Terry ma oczka szaro-niebieskie :P

Ewentualni "kandydaci na Jacoba" muszą mieć brązowe oczy [i to dosyć ciemne]...

A ja wiem o który flash chodzi. :lol:

To oczko wyglada mi na desmondowe. ;)
  • 0

Destiny is a fickle bitch.
Only fools are enslaved by time and space.
Ostrożna obserwacja jest jedynym kluczem do prawdy i pełnego zrozumienia.

#48 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 20.12.2007 - |11:14|

W sumie już było o kimś w Lost powiedziane:

he has achieved in helping people recover from injuries,

I nie chodziło o Jacoba :lol:

@Teoria spiskowa
Braciszek Campbell [a potem też Widmore] mógł podejrzewać, że Des jest kolejnym "wcieleniem" Jacoba poza Wyspą, dlatego też woleli trzymać się od niego na bezpieczną odległość - został wyrzucony z klasztoru, a Widmore nie chciał go widzieć w roli swojego zięcia.

Sprawdziłam - oko Jacoba w 03x20 jest prawie identyczne, jak to w trailerze. Więc to raczej nie Desmond.
Coraz bardziej zaczyna mnie interesować, kim jest Jacob - bo coś czuję, że rozwiązanie może być zaskakujące [grozi zbieraniem szczęki z podłogi].

Użytkownik Tajemnicza_Wyspa edytował ten post 20.12.2007 - |12:57|

• 0

#49 Grzebul

Grzebul

Sierżant

• VIP
  • 741 postów
  • MiastoTrójmiasto

Napisano 20.12.2007 - |12:36|

Też chyba wiem o kogo chodzi, ale nie widzę związku pomiędzy nim a czymkolwiek :) I po co miałby ruszać d ze swojej przytulnej chatki w Australii :)
  • 0

#50 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 20.12.2007 - |12:55|

@Grzebul
Zajrzyj sobie tu:
http://pl.wikipedia....#Czakramy_Ziemi
Teoretycznie Wyspa może być 8 czakramem - czyli Czakramem Nieśmiertelności. Albo "Centrum" tego systemu....

I po co miałby ruszać d ze swojej przytulnej chatki w Australii

Nie musi się stamtąd ruszać :lol: Bioenergoterapeuci z tzw. "najwyższej półki" potrafią działać "na odległość" [przynajmniej tak się powszechnie sądzi, więc mogą nam tu probować wcisnąć taką bajeczkę].
Czyli - jeśli Wyspa będzie otwarta, może całemu tałatajstwu "dać po łapach", bez wybierania się na Wyspę.

Jak czytasz spojlery, to zajrzyj do Spoiler Zone, bo wkleiłam to, co jest powiedziane na Blu-Ray'u o przekręceniu klucza. Jakoś dziwnie pasuje do tego, o czym napisałam powyżej.

Użytkownik Tajemnicza_Wyspa edytował ten post 20.12.2007 - |13:05|

• 0

#51 elektrownik

elektrownik

Kapral

• Użytkownik
  • 158 postów

Napisano 21.12.2007 - |22:47|

Ja mam nadzieję że ten Christian w chatce, to sprawka Jacoba, lub że Grubasek znów ma jakieś wizje, jak z Dave'm.

No ale Dave był prawdziwy, znaczy się gruby go widział w rzeczywistości wcześniej, a niby po co miał by widzieć Christiana ? W świecie realnym go wcześniej nie widział więc co by mu to dało ? Nawet by nie wiedział kto to... Ale jest coś ciekawego, był taki rumor że Clarie dowie się że jest siostrą Jacka, ale nie od Jacka, więc może od Hurleya, a on z koleji od Christiana, ja tam zresztą myślę że to nie Jacob ukazuje się jako Christian, a raczej na odwrót, no bo wizerunek Jackoba bardziej jakoś pasuje do tej chaty i tajemniczości, jak by to wyglądało gdyby Christian sobie tak siedział w tym swoim garniturku na tym fotelu bujanym, to by głupio wyglądało, zresztą dziwi mnie że nikt nie zauważył że Christian jest czołową postacią, bo jak wyjasnicie że jakimś cudem na wyspie znalazł się jego syn, córka, anna lucia która go znała i sawer który go widział, o ile wiem to jedyna postać która miała kontakt z taką ilością rozbitków, to musi coś znaczyć, niemożliwe żeby to był zwykły przypadek. No i jeszcze to że nie było go w trumnie... za dużo tych zbiegów okoliczności....
  • 0
Yes!!! Go Jack!! Blow them all to hell hahahaha!!

Wow....Hurley pregnant. Explains why there has been no weight loss.

Z pcworld.pl
DVD zabezpieczone chipem
komentarze:
Polak kupi papier scierny i zetrze powłokę
Rusek poleje płytę denaturatem i powłoka sie rozpuści
Amerykanin kupi płytę lub sciagnie ją z łączą 10Mb/s

#52 Teoria spiskowa

Teoria spiskowa

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 130 postów

Napisano 22.12.2007 - |08:05|

No ale Dave był prawdziwy, znaczy się gruby go widział w rzeczywistości wcześniej, a niby po co miał by widzieć Christiana ? W świecie realnym go wcześniej nie widział więc co by mu to dało ? Nawet by nie wiedział kto to... Ale jest coś ciekawego, był taki rumor że Clarie dowie się że jest siostrą Jacka, ale nie od Jacka, więc może od Hurleya, a on z koleji od Christiana, ja tam zresztą myślę że to nie Jacob ukazuje się jako Christian, a raczej na odwrót, no bo wizerunek Jackoba bardziej jakoś pasuje do tej chaty i tajemniczości, jak by to wyglądało gdyby Christian sobie tak siedział w tym swoim garniturku na tym fotelu bujanym, to by głupio wyglądało, zresztą dziwi mnie że nikt nie zauważył że Christian jest czołową postacią, bo jak wyjasnicie że jakimś cudem na wyspie znalazł się jego syn, córka, anna lucia która go znała i sawer który go widział, o ile wiem to jedyna postać która miała kontakt z taką ilością rozbitków, to musi coś znaczyć, niemożliwe żeby to był zwykły przypadek. No i jeszcze to że nie było go w trumnie... za dużo tych zbiegów okoliczności....

Ale z tego co pamiętam okazało się że Dave był wyimaginowany. Nie było go na zdjęciu z Hurleyem.

A Christian na wyspie to moim zdaniem dymek ale fakt faktem musi być coś na rzeczy z jego postacią. Jak zauważyłeś ma powiązania z wieloma rozbitkami.
  • 0

#53 elektrownik

elektrownik

Kapral

• Użytkownik
  • 158 postów

Napisano 24.12.2007 - |15:03|

Mogę się założyć że pierwszą sceną 4 sezonu będzie oko Christiana a potem odjazd kamery i zobaczymy go jak sobie siedzi na fotelu bujanym, dalej to ja już nie mam pewności, ale możliwe że zobaczymy np Bena który wchodzi do chaty i mówi mu dzieńdobry... Na pewno pierwszą sceną nie będzie lot helikoptera, po pierwsze zawsze zaczyna się od oka, więc helikopter by to popsuł, to samo kupa owoców, czaszka, krowa, czy logo stacji, po drugie helikopter był by za banalny jak na losta, że niby zadzwonili po pomoc i zaraz sobie helikopter przyleciał, bez sensu, na widok Christiana wszyscy pospadają z krzeseł, a helikopter, o co też się mogę założyć to ostatnia scena 8 odcinka, będzie w nim leciec naszych 6 uratowanych, reszta zostanie z lockiem na wyspie....
  • 0

Z pcworld.pl
DVD zabezpieczone chipem
komentarze:

#54 Teoria spiskowa

Teoria spiskowa

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 130 postów

Napisano 25.12.2007 - |08:56|

Mogę się założyć że pierwszą sceną 4 sezonu będzie oko Christiana a potem odjazd kamery i zobaczymy go jak sobie siedzi na fotelu bujanym, dalej to ja już nie mam pewności, ale możliwe że zobaczymy np Bena który wchodzi do chaty i mówi mu dzieńdobry... Na pewno pierwszą sceną nie będzie lot helikoptera, po pierwsze zawsze zaczyna się od oka, więc helikopter by to popsuł, to samo kupa owoców, czaszka, krowa, czy logo stacji, po drugie helikopter był by za banalny jak na losta, że niby zadzwonili po pomoc i zaraz sobie helikopter przyleciał, bez sensu, na widok Christiana wszyscy pospadają z krzeseł, a helikopter, o co też się mogę założyć to ostatnia scena 8 odcinka, będzie w nim leciec naszych 6 uratowanych, reszta zostanie z lockiem na wyspie....

Tajemnicza Wyspa pisała, że to oko nie należy do Christiana.;)

Ben nie może znaleźć się w chatce Jacoba bo jest przywiązany do drzewa. :P

A ucieczkę z wyspy zobaczymy pod koniec 4 sezony, tak sądzę.

Użytkownik Teoria spiskowa edytował ten post 25.12.2007 - |10:29|

• 0

#55 elektrownik

elektrownik

Kapral

• Użytkownik
  • 158 postów

Napisano 25.12.2007 - |12:18|

Ben nie może znaleźć się w chatce Jacoba bo jest przywiązany do drzewa. :P

Retrospekcja ?

No i co z tego, a czemu Christian nie może być Jackobem ? tzn. że jeśli Jacob może się ukazać jako Christian to czemu nie na odwrót ?

A ucieczkę z wyspy zobaczymy pod koniec 4 sezony, tak sądzę.

Raczej po 8 odcinkach...

BTW. Jak narazie na lost spoilers zostały 4 zdjęcia - Christian, owoce, czaszka i krowa, a że każda seria zaczyna się od oka, a owoce i czaszka oczu nie maja, a krowie oko było by zbyt niepoważne to musi być oko christiana !
  • 0

Z pcworld.pl
DVD zabezpieczone chipem
komentarze:

#56 Teoria spiskowa

Teoria spiskowa

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 130 postów

Napisano 25.12.2007 - |12:30|

Retrospekcja ?

A czy Ben kiedykolwiek widział Jacoba? Może tylko udawał? Zresztą wydaje mi się, że to Hurley widział Christiana a nie Ben.

No i co z tego, a czemu Christian nie może być Jackobem ? tzn. że jeśli Jacob może się ukazać jako Christian to czemu nie na odwrót ?

Nie rozumiem. Jak Christian może ukazać się jako Jacob? Raczej na odwrót.

Raczej po 8 odcinkach...

A czemu po 8?

BTW. Jak narazie na lost spoilers zostały 4 zdjęcia - Christian, owoce, czaszka i krowa, a że każda seria zaczyna się od oka, a owoce i czaszka oczu nie maja, a krowie oko było by zbyt niepoważne to musi być oko christiana !

Kolor oczu się nie zagadza;)

A w ogóle to zdjęcia z okiem nie ma jest tylko zdjęcie Christiana. ;)

Użytkownik Teoria spiskowa edytował ten post 25.12.2007 - |12:34|

• 0

#57 Yona

Yona

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów

Napisano 25.12.2007 - |17:43|

Oko Christiana byłoby bez sensu :P.
Przez te 3 sezony zawsze widzieliśmy na początku nową postać.
W 1 sezonie Jack, wprowadzenie do Lost.
W 2 sezonie Desmond. Bunkier.
W 3 sezonie Juliett. Wioska innych.
Dzięki temu wszystkie trzy sezony zaczęły się zaskoczeniem, nowością. Gdyby byl Christian tego by zabrakło.
Poza tym nie bądź tego wszystkiego taki pewien, bo się jeszcze na tym przejedziesz ;).
Jakoś nie spotkałam się żeby ktoś odgadł jak się dokładnie zaczną poszczególne sezony.
Poza tym twarz Jacoba ze zdjęcia nijak nei pasuje do twarzy Christiana.
  • 0

#58 elektrownik

elektrownik

Kapral

• Użytkownik
  • 158 postów

Napisano 25.12.2007 - |21:49|

Oko Christiana byłoby bez sensu :P.
Przez te 3 sezony zawsze widzieliśmy na początku nową postać.
W 1 sezonie Jack, wprowadzenie do Lost.
W 2 sezonie Desmond. Bunkier.
W 3 sezonie Juliett. Wioska innych.
Dzięki temu wszystkie trzy sezony zaczęły się zaskoczeniem, nowością. Gdyby byl Christian tego by zabrakło.
Poza tym nie bądź tego wszystkiego taki pewien, bo się jeszcze na tym przejedziesz ;).
Jakoś nie spotkałam się żeby ktoś odgadł jak się dokładnie zaczną poszczególne sezony.
Poza tym twarz Jacoba ze zdjęcia nijak nei pasuje do twarzy Christiana.

Ehhh... nie rozumiem was... Co wy z tym pasowaniem... Jackob ma nadprzyrodzone zdolności (Lock go na początku nie widział) wszyscy othersi mówią że jest taki wielki, a wam się kolor oka nie zgadz... zastanówcie się... Zresztą na lost spoilers zostały jak wcześniej pisałem tylko 4 zdjęcia, a że owoce oczu nie mają, czaszka jest już ich pozbawiona a krowie oko... nie wydaje mi się to pasowac, nie sądze żeby krowa była nową postacią, zdaje mi się że ci co mówią że to nie oko christiana będzie pierwszą sceną po prostu nie chcą dopuścić tej myśli bo znaczyło by to że wiedzą już to czego nie powinni, bo kto by z krzesła nie spadł widząć na początku christiana który się buja na fotelu w chatce Jackoba ? według mnie to idealny początek 4 seri, a czas i miejsce nie mają nic do rzeczy, gdy zobaczyliśmy Juliet na początku 3 sezonu to też było to przed bierzącą akcją na wyspie
  • 0

Z pcworld.pl
DVD zabezpieczone chipem
komentarze:

#59 elektrownik

elektrownik

Kapral

• Użytkownik
  • 158 postów

Napisano 25.12.2007 - |21:57|

A czy Ben kiedykolwiek widział Jacoba? Może tylko udawał? Zresztą wydaje mi się, że to Hurley widział Christiana a nie Ben.
To raczej tak miało wyglądać że hurley, ale to raczej nie miało by sensu

Nie rozumiem. Jak Christian może ukazać się jako Jacob? Raczej na odwrót.

A skąd wiesz kto jest naprawde Jackobem ? To że lock zobaczył jakąś postać nic nie znaczy. A jeśli Jackob miał by się ukazywać jako christian hurleyowi (co nie ma sensu) to czemu nie ukazał się lockowi jako jego ojciec ?

A czemu po 8?

Cliffhanger... co mogło by bardziej pasować ?

Kolor oczu się nie zagadza;)

A w ogóle to zdjęcia z okiem nie ma jest tylko zdjęcie Christiana. ;)

Ach kobiety... wszystko musi się wam zgadzać, a zwłaszcza kolor oczu...
Wiem że zdjęcia z okiem nie ma ale myśle... więc jeśli każdy sezon zaczyna się od oka, a na lost spoilers są cztery zdjęcia, to tylko christian pasuje...
  • 0

Z pcworld.pl
DVD zabezpieczone chipem
komentarze:

#60 Teoria spiskowa

Teoria spiskowa

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 130 postów

Napisano 25.12.2007 - |22:26|

No ale co z tego skoro oka nie ma wśród zdjęć, które zostały. :unsure:
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych