Napisano 14.08.2004 - |13:52|
Witam wszystkich bardzo serdecznie!
Zauważyłam, że ktoś tu poszukiwał polskiej strony... a tak to już bywa, że jak sobie człowiek sam jej nie zrobi, to też żadnej nie znajdzie ;-)
Pozwoliłam sobie umieścić link do tego forum, nie pytając o zdanie jego użytkowników, ale zdaje się był to błąd, bo powinnam była mimo wszystko zapytać. Niestety ja też nie znalazłam żadnej strony (polskiej) na ten temat (pomijam strony dotyczące StarTreka, gdzie bywają jakieś wzmianki o innych serialach panna G. Roddenberry'ego), a to forum było jedynym miejscem, które prezentowało odpowiedni poziom.
Gdyby ktoś zechciał nam (znalazłam nareszcie wspólnika!) pomóc przy tworzeniu tej strony, to byłabym bardzo, bardzo, bardzo wdzięczna. Widzę, że wielu fanów musi w tak nietypowy (a może bardzo typowy?) sposób szukać informacji o tym - jakże interesującym - serialu. A widzę teraz, że jest nas dość dużo, mimo wszystko.
Ja nie mam możliwości oglądania tego serialu, bo nie mam AXN... a mój drogi RTL2 zaprzestał emisji i nie ma nadziei na lepszą przyszłość (Oj, co by tu powiedziała Trance?) aż do 2005 roku.
Przydałaby mi się rubryka FAQ, a tu padają tu dość interesujące pytania. Bardzo mi przykro, że zaśmiecam ten temat (można go usunąć, jeśli to bardzo duże naruszenie regulaminu...), ale gdzie indziej ja znajdę fanów?! Dawałam już nawet ogłoszenia do telegazety ;-) I nic! Hańba!
;-)
Rozumiem, że dajecie pierwszeństwo Stargate (dla mnie Stargate jest poza wszelką konkurencją) - ale ten serial przecież nie musi narzekać na ilość stron www - nawet polskich. I chwała mu za to! Jednak moim zdaniem Andromeda też zasługuje na uwagę, nieprawdaż?
:-)
Pozdrawiam najserdeczniej!
Weronika
"I just sat down" John Sheppard
"You can be the Wraith. I get to be Major Sheppard." Jinto
"You let Sheppard fly that Jumper?" McKay