Goraco liczymy, ze osoby nie pijace odstawia nas bezpiecznie do domow...Dobrze ze to sobota 95%-bede.Czekam z niecierpliwoscią (piwa i tym podobnych trunków nie lubie)-mam nadzieje ze nie na tym bedzie sie opierac cale spotkanie.
[Wrocław] 15.05.2004
Napisano 10.05.2004 - |20:34|
Napisano 10.05.2004 - |21:12|
januszek, proponuję byś wziął ze sobą dużą tabliczkę z adresem... tak w razie, gdyby holujący zasłabłGoraco liczymy, ze osoby nie pijace odstawia nas bezpiecznie do domow...
Napisano 11.05.2004 - |19:53|
Użytkownik rejm edytował ten post 11.05.2004 - |19:54|
Napisano 11.05.2004 - |20:01|
Z tych o których wiem to januszek i Tomek B.Kto z USS Browarek bedzie ?? Moze ktos wie
UPDATE:
Mam prośbę. Proszę weźcie ze sobą coś do pisania. Przyda się do quizu
Napisano 12.05.2004 - |12:44|
Jak najbardziej maMoze zadam glupie pytanie ale co to jest Window Of Opportunity ??
Czy ma to cos wspolnego z SG1 4x06 ??
O tym który (bądź które) zostanie (zostaną) wyświetlony (wyświetlone) jako drugi (następne) zadecydujemy podczas spotkania. Do wyboru będzie kilka
Napisano 12.05.2004 - |18:19|
Wlasnie przegladalam mape Wroclawia
A co ja zrobie jak wczesniej bede chciala wyjsc?? JAk ja trafie na dworzec!!?? Aaaaaaaaaaaaa
BOJE SIE!!
Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"
Napisano 12.05.2004 - |18:58|
Kazdego chętnego odwioze w rejonie Wrocławia gdzie bedzie chciał.Jesli jest ktoś kto przyjezdza z rejonu Bolesławca ,Złotoryi lub Legnicy chetnie zabiore (do Wrocławia docieram ok.12.00-taka praca).Kontakt na priv(trzy miejsca wolne).
![]()
Wlasnie przegladalam mape Wroclawiazeby sie dowiedziec gdzie ta ulica o fajnej nazwie sie znajduje i przestraszylam sie ze to tak daleko od dworca
![]()
A co ja zrobie jak wczesniej bede chciala wyjsc?? JAk ja trafie na dworzec!!?? Aaaaaaaaaaaaa![]()
BOJE SIE!!
Napisano 12.05.2004 - |19:13|
saggi, to nie jest tak daleko od dworca. Droga jes bardzo prosta (chyba, że się jest pod wpływemA co ja zrobie jak wczesniej bede chciala wyjsc?? JAk ja trafie na dworzec!!?? Aaaaaaaaaaaaa
![]()
BOJE SIE!!
Jak widzisz Rexsik i stilo są jednostką zmechanizowaną i lepszych MALP'ów nie znajdziesz
UPDATE: Jak ktoś na dworcu się zgubi, to będziemy czekać w holu głównym pod zegarem (i tablicami odjazdów i przyjazdów). Ja na pewno będę miał koszulkę ze swoim avatarem
<------- Proszę się mu uważnie przyjrzeć
Napisano 12.05.2004 - |19:55|
Napisano 12.05.2004 - |21:32|
SzkodaNiestety mam nieciekawą wiadomość. Po raz pierwszy (mam nadzieję, że ostatni) muszę się wyłamać ze zlotu. Miałem nadzieję, że będę z wami ale siła wyższa przyczyniła się do odpuszczenia sobie tego zlotu. Wspaniałej imprezy wam życzę i na pewno do zobaczenia w Poznaniu.
Napisano 13.05.2004 - |11:49|
Czas wolny mam , tylko narazie kasy brak , pogadam z rodzicami i dam znac co i jak po 16.00-17.00 .
We are Rangers
We walk in the dark places no others will enter
We do not break way from combat
We stand on the bridge and no one may pass
We do not retreat whateaver the reason
We live for the One
We die for the One
Napisano 13.05.2004 - |18:51|
Napisano 13.05.2004 - |19:05|
Mam tylko takie pytania:
Czy trzeba się zdeklarować na 100%?
Jeżeli ktoś się nie zdeklaruje, to czy może mieć problem na przykład z miejscem?
Czy wynajęcie lokalu finansują wszyscy przybyli uczestnicy i szacunkowo jaka może być to kwota?
Czy jeżeli zdeklarowałbym się dopiero jutro tj. 14.05.04, to nie będzie za późno (wszystko zależy od tego czy teściowa będzie mogła zająć się dziećmi)?
Jeżeli będę mógł przyjść to przyjdę razem z żoną, która też jest fanką Stargate (właściwie to ona była pierwsza i mnie zaraziła tym serialem).
A swoją drogą ciekawy jestem czy nie bylibyśmy najstarsi wśród towarzystwa, bo nastolatkami niestety już nie jesteśmy. Czy ktoś uważa, że to mógłby być problem?
Pozdrowienia dla wszystkich i (mam nadzieję) do miłego zobaczenia.
Napisano 13.05.2004 - |19:14|
Napisano 13.05.2004 - |20:29|
BSL, ja będę mial cyfrówkę - Nikona z kartą 64MB. Może uda mi się załatwić drugą kartę, też 64MB to ją wykorzystasz. A ja wrzucę potem zdjątka na net.Tu prosba do Was moze ktos z Was ma dodatkowa karte MMC/SD i mogl mi ja udostepnic na spotkaniu potem by zabral ja z soba a zdiecia pordzucil do mnie mailem ??
zgłaszam swoją obecność na zlocie wrocek bardzo mmi odpowiad ponieważ mieszkam koło wrocka
gwol, co Cię tak wystraszyło? Tortur nie przewidujemy
Czy trzeba się zdeklarować na 100%?Jeżeli ktoś się nie zdeklaruje, to czy może mieć problem na przykład z miejscem?
Nie, ale dobrze by było. Chodzi raczej o zarezerwowanie miejsca dla odpowiedniej ilości osób. Ale myślę, że to nie będzie problem jak przyjdzie co do czego.
Czy wynajęcie lokalu finansują wszyscy przybyli uczestnicy i szacunkowo jaka może być to kwota?
Ależ oczywiście, że tak. Myślę, że jak każdy uczestnik przyniesie ze sobą jeden sezon SG1na DVD jako wejściówkę dla organizatora to nie będzie duży wydatek?
Deklaracja jutro jest ok.
A swoją drogą ciekawy jestem czy nie bylibyśmy najstarsi wśród towarzystwa, bo nastolatkami niestety już nie jesteśmy. Czy ktoś uważa, że to mógłby być problem?
No nie. Teraz to przesadziłeś. A co to ma za znaczenie??? Tutaj nikt nie liczy lat. Ważne na ile się człowiek czuje
Uff..trochę długi post... ale dałem radę.. Cytowanie kilku postów męczy
Napisano 14.05.2004 - |08:16|
Nasza obecność potwierdzona na 100% (2 osoby).
Zjawimy się na 17.00 w lokalu, ale jeśli kogoś trzeba by gdzieś wcześniej przewieźć, to dysponuję autem (jesteśmy z Wrocławia).
Napisano 14.05.2004 - |12:59|
Tylko szkoda że bede miał czas wolny tylko do około 17
To nic może się jednak załapie przynajmniej na jakiś obiadzik
przy pifku w gronie ciekawych ludzi
PS:
Nexus daj znać gdzie czekasz na Katharna około 12 to poczekamy razem
Użytkownik fugiel edytował ten post 14.05.2004 - |13:07|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »