czy po zakonczeniu wydawania "X-Files" mogliby wydać "Stargate SG-1". Pani z DOK-u odpisała jej, że "niestety, wydawnictwo nie może przedwcześnie zdradzać swoich planów wydawniczych".
Czemu więc jej nie napisali tego samego? Może to nic nie znaczy, ale mam jakieś takie dziwne przeczucie, że coś się kroi Albo to tylko moje marzenia
O faktycznie brzmi to interesująco.
Czyżby w końcu poszli po rozum do głowy albo może odkryli ,że istnieje już "fanowskie" wydanie dvd SG-1 z pl subami a ostatnio szykuje się też z pl audio.
Możliwe, że zauważyli po sprzedanych tylu sezonach X-files iż istnieje w Polsce zapotrzebowanie na takie pozycje.
A jakby nie patrzeć to SG-1 też ma ładnych 10 sezonów więc będą mieli co sprzedawać a potem po SG-1 mogliby wejść w SG-A, Farka, B5, ST, BSG.
Oj możliwości na zapełnienie kalendarza wydawniczego z SF mają dużo i to mimo istnienia już wydań z pl subami zrobionych przez fanów każdego z powyższych seriali.
Co świadczy tylko o istnieniu zapotrzebowania na takie wydawnictwa i sam bym je z chęcią kupił.
A to zdjęcie ostatnio znalazłem w necie więc celem przypomnienia bo o tym już mówiliśmy 18 marca w kioskach pojawi się "Przystanek Alaska".
Zapowiada się fajnie tylko już mnie przeraziło jak zobaczyłem na dole tą kolekcję i OMG znowu trzeba będzie jakoś gdzieś to upchać na półce.
Użytkownik biku1 edytował ten post 08.03.2008 - |21:49|