A no. Mądre spostrzeżenie. Tym bardziej, ale wtedy tym bardziej trzyma się kupy. Locke nie może w żaden sposób się wydostać. Więc ponieważ są razem to Locke wysyła Henryego żeby mu pomógł. Ten wychodzi szybem wentylacyjnym. Jack znajduje zamknięty bunkier. Widzi wychodzącego Henryego. Przygniata go do ściany, wchodzi Sayid, resztę znacie .Teraz zdałem sobie sprawe z pewnej niescisłości. Wydaje sie, że Henry został uwięziony razem w bunkrze razem z Johnem. Tak więc albo obaj sa wolni albo zaden. Być moze locke jest ranny lub nastapił u niego nawrót paraliżu. Jakis spoiler keidyś wspominał, że Locke przez resztę sezonu bedzie porusza sie o kulach. W takim wypadku odpada z wycieczki.
Spoiler Zone
Napisano 28.03.2006 - |21:41|
Napisano 28.03.2006 - |22:04|
No dobra, a teraz jak zrobić tego spoilera?
Tak?
O jaki mądry jestem! Umiem!
Q
Użytkownik Quentin edytował ten post 28.03.2006 - |22:08|
Napisano 28.03.2006 - |22:21|
Różnica między prawdą a kłamstwem, jest taka, że to drugie musi być prawdopodobne. Nie podałeś żadnego linku, opowiedziałeś zdarzenia od dawna znane ze spoilerów.Nie mam pojęcia skąd ludzie mają takie rzeczy, ale właśnie przetłumaczyłem scenopis jutrzejszego odcinka, który leży sobie w sieci i aż prosi się o przetłumaczenie. M
Q
Nice try
Napisano 28.03.2006 - |22:23|
Jej... nie czytam tego. Boje sie ze to prawda co jest tam napisane, anie chce znać jeszcze całego odcinka :/Nie mam pojęcia skąd ludzie mają takie rzeczy, ale właśnie przetłumaczyłem scenopis jutrzejszego odcinka, który leży sobie w sieci i aż prosi się o przetłumaczenie. Mimo, że to spoilerowy temat, to poczekam jednak z wrzuceniem tłumaczenia do momentu aż sam wpadnę, albo mi ktoś powie, jak zrobić żeby tekst był ukryty i "ujawniał się" po kliknięciu w linka, bo jeśli ten scenopis jest prawdziwy, to już wiadomo wszystko co się jutro wydarzy. Scenopis wygląda na prawdziwy, ale nie mam bladego pojęcia skąd by się mógł znaleźć ogólnodostępny już teraz więc kto wie, może to fake.
Tak?» Click to show Spoiler - click again to hide... «
O jaki mądry jestem! Umiem!
Q
Napisano 28.03.2006 - |22:48|
Wszystko dobrze ale scenopisy nie leżą tak sobie w sieci.Nie mam pojęcia skąd ludzie mają takie rzeczy, ale właśnie przetłumaczyłem scenopis jutrzejszego odcinka, który leży sobie w sieci i aż prosi się o przetłumaczenie. Mimo, że to spoilerowy temat, to poczekam jednak z wrzuceniem tłumaczenia do momentu aż sam wpadnę, albo mi ktoś powie, jak zrobić żeby tekst był ukryty i "ujawniał się" po kliknięciu w linka, bo jeśli ten scenopis jest prawdziwy, to już wiadomo wszystko co się jutro wydarzy. Scenopis wygląda na prawdziwy, ale nie mam bladego pojęcia skąd by się mógł znaleźć ogólnodostępny już teraz więc kto wie, może to fake.
Tak?
Gratuluje inwencji. Niezły scenariusz.
Genesis
Napisano 29.03.2006 - |00:28|
Gratuluje inwencji. Niezły scenariusz.
Chętnie bym podziękował i czekał z niecierpliwością na to czy odcinek zgadzał się będzie z tym co napisałem, a jeśli tak to triumfował jaki to jestem mądry i przenikliwy, no ale nie mogę tego zrobić, bo nie ja to wszystko w całość poukładałem. Jak mówię to tylko tłumaczenie tego co znalazłem w sieci, a konkretnie na grupie dyskusyjnej alt.tv.lost. Możecie sobie wierzyć bądź nie, to już nie moja broszka. Oto tekst, którego skrótowego tłumaczenia dokonałem:
Całkiem możliwe, że to po prostu jakiś fan sobie ułożył w całość skoro "wszystko wiadomo od dawna ze spoilerów". Co tydzień są takie posty przed odcinkami, ale do tej pory nie sprawdzałem czy zgadzają się z odcinkiem czy wręcz przeciwnie. Teraz się dowiem.
Różnica między prawdą a kłamstwem, jest taka, że to drugie musi być prawdopodobne. Nie podałeś żadnego linku, opowiedziałeś zdarzenia od dawna znane ze spoilerów.
Nice try
Jedno przynajmniej pewne - mądrali na sieci nie brakuje co wiedzą wszystko najlepiej - pozdro maslot, "nice try" złapania mnie na kłamstwie. Z łaski swojej zastanów się następnym razem dwa razy zanim oskarżysz kogoś o oszustwo.
Q
Napisano 29.03.2006 - |07:21|
Napisano 29.03.2006 - |09:10|
03/29 - The Rose-Locke link doesn't have anything to do with the hatch. Here's another clue: Depending on your interpretation of [March 22]'s episode, Rose may also share something in common with Jin. Source: Ask Ausiello @ TV Guide
Połączenie Rose z Locke nie ma nic wspólnego z bunkrem. Nastepna wskazówka: W zależności od interpretacji 16 odcinka, Rose może mieć coś wspólnego z Jinem.
Napisano 29.03.2006 - |10:54|
Question: I was wondering if you could settle an issue that has been spreading on the Net. The Lost page at TVGuide.com lists the May 10 episode as being titled "?." Is this correct? — Izzy
Ausiello: I did a little digging and yes, the episode is in fact titled "?." In related news, I just got the chills.
Napisano 29.03.2006 - |11:59|
Teraz nie ma już wątpliwości, że Rose musiała mieć jakąś chorobę/przypadłość przed lotem, a po katastrofie została cudownie uleczona. Tak samo, jak zostały uleczone nogi Locke'a i naboje Jina.Najnowszy spoiler:
03/29 - The Rose-Locke link doesn't have anything to do with the hatch. Here's another clue: Depending on your interpretation of [March 22]'s episode, Rose may also share something in common with Jin. Source: Ask Ausiello @ TV Guide
Połączenie Rose z Locke nie ma nic wspólnego z bunkrem. Nastepna wskazówka: W zależności od interpretacji 16 odcinka, Rose może mieć coś wspólnego z Jinem.
Napisano 29.03.2006 - |12:22|
chyba jednak nie - no bo przecierz Dharma swojego pracownika nie wysyłała by go z żona balonem ... :/
Dopóki nie znajdą kasety z nagranym ślubem kościelnym i przyjęciem weselnym zaraz po nim to nijak nie mogą udowodnić, że była jakaś żona, która z nim przyleciała balonem. A to i tak nie będzie 100% pewności.
Użytkownik Quentin edytował ten post 29.03.2006 - |12:25|
Napisano 29.03.2006 - |13:26|
ale zauważ, że oboje tj. Desmond jak i Henry wybrali się w swoją przygodę życia. Desmod płynął, a Henry akurat leciał. Skoro Desmond był zmiennikiem to Henry również może nim być, tylko że został na wyspie przeszkolony do tego celu juz wcześniej, podobnie jak Desmonda szkolił Calvin.chyba jednak nie - no bo przecierz Dharma swojego pracownika nie wysyłała by go z żona balonem ... :/
Nie regulaminowa grafika.
Napisano 29.03.2006 - |13:45|
Deasmond trafił na wyspe przypadkiem i nie był wcale zmiennikiem - z własnej, nieprzymuszonej woli został na wyspie, żeby pomóc Calvinowi....ale zauważ, że oboje tj. Desmond jak i Henry wybrali się w swoją przygodę życia. Desmod płynął, a Henry akurat leciał. Skoro Desmond był zmiennikiem to Henry również może nim być, tylko że został na wyspie przeszkolony do tego celu juz wcześniej, podobnie jak Desmonda szkolił Calvin.
Napisano 29.03.2006 - |14:10|
Henry mówił, też że trafił przypadkiem i że się rozbił, podobnie jak desmond i równie podobnie byli wtrakcie swojej życiowej przygodyDeasmond trafił na wyspe przypadkiem i nie był wcale zmiennikiem - z własnej, nieprzymuszonej woli został na wyspie, żeby pomóc Calvinowi....
Nie regulaminowa grafika.
Napisano 29.03.2006 - |14:16|
On nie wie o bunkrze za wiele. Raczej ma spostrzeżenie, że nikt z rozbitków się nie interesuje bunkrem.mi właśnie przyszło na myśl że Henry może być zmiennikiem Desmonda, stąd wie tyle o bunkrze :>
Hmm... to by się wtedy trzymało kupy. I wyjaśniłoby nam w 100% że to jednak Jin zapłodnił Sun (czyli, że został wyleczony przez wyspę).Teraz nie ma już wątpliwości, że Rose musiała mieć jakąś chorobę/przypadłość przed lotem, a po katastrofie została cudownie uleczona. Tak samo, jak zostały uleczone nogi Locke'a i naboje Jina.
Jakieś spoilery z tegotygodniowego czata z Kristin E Online (tej od spoilerów jakby ktoś nie wiedział):
From anonymous: Lost scoop!
First of all, could this week's episode look any better? I'm hoping it's not an oversell on the part of the promo department, but from what I've heard, it is not. Big stuff is happening, and there are big reveals in the season finale that I'm already getting shushed on. What I can tell you is that after this week's Locke-centric extravaganza (aren't they always with Locke?), we will get a Hurley flashback (where a certain blonde will appear as a brunette--it's gonna be good!). Then, drumroll please, the backstory on Rose and Bernard! It airs Apr. 12, and we'll see the two of them in the airport, so that proves they were both indeed on the plane and are not Others. (Or does it? You see, I'm currently working out a theory that would allow some of the Other brothers to have been on the plane. Don't tell anyone!)
Watch with Kristin: Television news, gossip and spoilers
From hypogirl: Did I miss it? Were there any Easter eggs in the last ep of Lost?
Only two: Sun's pregnancy test was from Widmore Industries (that name keeps popping up, and it is significant), and also, when Jin is trying to understand the convo between Sawyer and Bernard, it is in Korean backwards, and I just so happen to be fluent in Naerok, so allow me to translate:
Bernard: Well, how do you know?
Sawyer: I got my sources.
B: Aren't you going to tell him?
S: Not my place.
B: You should tell him.
S: Hell no! Let Sunshine tell him.
\Hmmm.. następne, mysle ze ciekawe ale nie do konca rozumiem: (prosze o tlumaczenie)
From beliwe: When will Locke lose his ability to walk? And is it true that Kate and Sawyer will hook up soon?
I'm pretty sure he'll be on crutches after this week's episode. And actually, it's Jack whom we'll see her sparking with very soon, in the "BeRose" (hey, old fogies deserve cutesy names, too!) episode. Kack is going on a mission to find the Others.
from Lostinslc: Love Lost! Love Sayid! Like Ana. Don't like "Sayana." Please say the speculation is not correct!
Don't worry. There will not be any Sayana in the future! At least, I'm told there are no plans for that. She's too busy with the Jack-Kate-Sawyer-Ana rectangle anyhoo.
From tgilders: Isn't it possible that the Lost island gave Jin's swimmers their legs back, too?
Ha! Best question of the day. And yes, it is most definitely possible! But my money's still on Sun being a big ol' trollop.
No i to tyle jeżeli chodzi o Kristin na ten tydzień.
Napisano 29.03.2006 - |14:50|
ok juz slysze... slychac kobiecy glos (jak dla mnie strarszej babci) która odlicza chwiejącym sie glosem 12, 11, 10, .... itd. Aż drzwi sie zamykaja. Locke chwyta coś i wrzuca to pod drzwi, tak ze jedne nie zamykaja sie do konca.
Użytkownik boone edytował ten post 29.03.2006 - |14:56|
Napisano 29.03.2006 - |15:29|
Napisano 29.03.2006 - |17:07|
Natomiast jesli chodzi o tytuł 21 odcinka - '?' to uwazam ze nazwa jest kretynska... No ale mozna sie pocieszyc ze to odcinek Claire-centryczny a te zawsze są najlepsze
Użytkownik Seher edytował ten post 29.03.2006 - |17:10|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych