Toż napisałem ze te 47 min z tego odcinka to czysty przypadek
No wiem, umiem czytać
Zostawiłem Twój cytat nie zeby napisać pod nim, że się nie zgadzam, tylko po to żeby było wiadomo do czego się odnoszę i o czym chcę napisać co by nie musieć pisać przydługiego wstępu
Obejrzalem przed momentum newralgiczny fragment zapalania sie UV i ono zapala się dopiero po nie wpisaniu kodu.
Czy ja wiem. Też rzuciłem okiem i nie można w 100% powiedzieć, że kod nie został wpisany. Pipczy alarm, resetuje się zegar... czyli tak jak zawsze. Tyle, że coś się z pewnością musiało wydarzyć, bo w końcu bunkier nie "zachował się" tak jak zawsze. No, ale możliwe, że to nie było związane z wpisaniem/nie wpisaniem kodu tylko zwyczajnie tak kończył się każdy lockdown. Nie wiadomo jak w reszcie bunkra miały się sprawy. Wiadomo tylko, że zgasło światło i zapaliło się UV w tej części, w której był Locke (choć z drugiej strony szpara pod grodzią była i jeśli w reszcie bunkra byłoby światło, to nie zapadłyby takie egipskie ciemności),
Moze UV to jakiegoś rodzaju oswietlenie awaryjne, włączające sie ponieudanym wpisaniu kodu?
A może po prostu taka jest procedura dotycząca lockdownu, a kod nie ma nic do rzeczy. Tyle, że znów jeśli tak, to przeczy temu dokładne zgranie się w czasie zresetowania zegara i zmian w bunkrze
Przy czym tutaj zbieg okoliczności jest ułatwiony, bo w końcu zegar resetuje się co 108 minut czyli aż trzynaście razy dziennie.
Ech
Możliwości jest tak dużo, że najrozsądniej jest poczekać na kolejne odcinki.
Te znaki pojawiające sie na zegarze to hieroglify? czy jak ktoś wspominal symbole innych bunkrow?
Wszystko wskazuje na hieroglify, gdzieś nawet widziałem ich tłumaczenie (pewnie w jednym z tysiąca postów tutaj). Moim skromnym zdaniem na 100% nie są to symbole bunkrów (chyba, ze alternatywne
)
Bezpłciowa sygnatura zgodna z regulaminem.