Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2652 odpowiedzi w tym temacie

#541 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 27.03.2006 - |23:03|

wiec seher nie gadaj glupot

...

http://www.imdb.com/name/nm0813812/
http://www.imdb.com/title/tt0771861/
  • 0

#542 Quentin

Quentin

Starszy plutonowy

• Email
  • 581 postów
  • MiastoKrzesło przed kompem

Napisano 28.03.2006 - |00:26|

From reanoin: Did you hear of the picture of ***** on the ABC promo site for Lost?
Yes! Let's just say we'll see a certain blonde as a brunette in a location we've seen before. And it was telling enough that ABC immediately took it down.

Właśnie mi wpadła w oko ta informacja w innym miejscu i sobie szperam po sieci w poszukiwaniu tych dwóch usuniętych fotek, ale marnie mi idzie ;) W międzyczasie zajrzałem tutaj czy już o tym wspominano i proszę, jest (więcej postów w tym temacie nie znalazło, a czytać wszystkich nie mam siły :) ). Tak czy siak wynika, że to nie plotka i że rzeczywiście się producenci pomylili i wrzucili na chwilę do sieci promocyjne zdjęcia 2x18 na których w towarzystwie Hurleya siedzącego w psychiatryku widać przefarbowaną Libby.

Where is Desmond?

AFAIK w ostatnim wyemitowanym odcinku "24" :)

Użytkownik Quentin edytował ten post 28.03.2006 - |00:28|

• 0
Bezpłciowa sygnatura zgodna z regulaminem.

#543 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 28.03.2006 - |14:30|

...

http://www.imdb.com/name/nm0813812/
http://www.imdb.com/title/tt0771861/

Nie wiem... może p[ojawi się jako głos z samolotu, z którym sygnał nawiązał Bernard. Nie ma go w gwiazdach specjalnych serialu

Pojawiły się kolejne zdjęcia promocyjne z 2x19 SOS i widac tam wspomnienia (czesc wspomnien, lub jakies powiazanie z rose i bernardem) Any Lucii ... wydaje mi sie ze z lotniska.ale moge sie ymylic

Użytkownik boone edytował ten post 28.03.2006 - |14:31|

• 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#544 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 28.03.2006 - |14:32|

Nie wiem... może p[ojawi się jako głos z samolotu, z którym sygnał nawiązał Bernard. Nie ma go w gwiazdach specjalnych serialu

Byc może się mylę, ale wydaje mi się Bernard nawiązał kontakt z Boone, gdy ten był w wraku Beachkraft.

Obejzałem zdjęcia promocyjne z SOS. Spoilery mówią o czyms ca ma łaczyc Bernarda i Rose z Lockiem. Moj wild guess to, że byli na spiritual walkabout, na ten sam na którego nie wziętp Johna. Wzieli udział w poprzednim turnusie i wracali do domu.

Użytkownik Jonasz edytował ten post 28.03.2006 - |14:38|

• 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#545 Turbo Ptysie

Turbo Ptysie

Szeregowy

• Użytkownik
  • 8 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 28.03.2006 - |15:09|

Pojawiły się kolejne zdjęcia promocyjne z 2x19 SOS i widac tam wspomnienia (czesc wspomnien, lub jakies powiazanie z rose i bernardem) Any Lucii ... wydaje mi sie ze z lotniska.ale moge sie ymylic

co do tego lotniska to niekoniecznie, bo na lotnisku Ana Lucia byla inaczej ubrana, miala taka kurtke, ale pod spodem miala czarna koszulke, ta w ktorej nadal lata po wyspie. choc faktycznie otoczenie wyglada jak lotnisko.

i jeszcze co do Lockdown... w zwiatunie kanadyjskim slychac w glosnikach nie tylko jakies trzaski i piski ale jakis kobiecy (raczej) glos, ktory odlicza do 0...

Użytkownik Turbo Ptysie edytował ten post 28.03.2006 - |15:17|

• 0

#546 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 28.03.2006 - |16:49|

Byc może się mylę, ale wydaje mi się Bernard nawiązał kontakt z Boone, gdy ten był w wraku Beachkraft.

Obejzałem zdjęcia promocyjne z SOS. Spoilery mówią o czyms ca ma łaczyc Bernarda i Rose z Lockiem. Moj wild guess to, że byli na spiritual walkabout, na ten sam na którego nie wziętp Johna. Wzieli udział w poprzednim turnusie i wracali do domu.

1) O samolocie - o tym właśnie mówiłem
2)Dobry pomysł, ciekawa teoria z walkabout

co do tego lotniska to niekoniecznie, bo na lotnisku Ana Lucia byla inaczej ubrana, miala taka kurtke, ale pod spodem miala czarna koszulke, ta w ktorej nadal lata po wyspie. choc faktycznie otoczenie wyglada jak lotnisko.

i jeszcze co do Lockdown... w zwiatunie kanadyjskim slychac w glosnikach nie tylko jakies trzaski i piski ale jakis kobiecy (raczej) glos, ktory odlicza do 0...

1) Nie twierdzę, że jest to dzień lotu 815. Jak napisał Jonasz, to może być na przykład w drodze na walkabout albo coś. Ale co tam robi Ana?
2) Tez to slyszalem, ale slychac tylko przez chwile i nikt na to nie zwraca uwagi
Według mnie duzy spoiler poniżej
» Click to show Spoiler - click again to hide... «

Użytkownik boone edytował ten post 28.03.2006 - |17:25|

• 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#547 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 28.03.2006 - |18:27|

Bardzo prawdopodobna teoria. Henry przerazony w srodku bunkra jest sam probuje jakos pomoc zamknietemu Lockowi wchodzi Jack....widzi zamkniete drzwi i odrazu podejrzewa Henrego. Jednak pojawia sie Sayid i powstrzymuje Jacka przed pochopnymi wnioskami. Ciekawe ile z tego okaze sie prawda :hyhy:
  • 0

#548 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 28.03.2006 - |18:31|

Bardzo prawdopodobna teoria. Henry przerazony w srodku bunkra jest sam probuje jakos pomoc zamknietemu Lockowi wchodzi Jack....widzi zamkniete drzwi i odrazu podejrzewa Henrego. Jednak pojawia sie Sayid i powstrzymuje Jacka przed pochopnymi wnioskami. Ciekawe ile z tego okaze sie prawda :hyhy:

Na zdjęci wydaje sie, że Sayid trzyma podniesiony pistolet. Czy ktos moze posłuchac co on mówi?
  • 0
Genesis

#549 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 28.03.2006 - |18:49|

Na zdjęci wydaje sie, że Sayid trzyma podniesiony pistolet. Czy ktos moze posłuchac co on mówi?

Sluchalem tego chyba juz 100 razy i nie moge zrozumiec nic poza: 'Stand back.....'
Jak ja probowalem u siebie wylapac fragment z tego zdjecia to zupelnie nic tam nie widze oprocz czarnej rozmazanej plamy. Jednak na fotce wyraznie widac podniesiona reke w kierunku Jacka i Henrego a w trailerze Sayid trzyma bron wiec napewno w bunkrze w nich mierzy.
  • 0

#550 Gander

Gander

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 28.03.2006 - |18:57|

Ano własnie - Sayid trzyma podniesiony pistolet. A wygląda jakby Jack dopiero rzucił się na Henry'ego... Wygląda na to że Sayid chciał zastrzelić Henryego a Jack go odepchnął(postrzelony Jack? To by była nowość).
  • 0

#551 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 28.03.2006 - |18:59|

I tu ciekawe w kogo. Czemu w Jacka? Posłucham w domu, moze cos wyłapie.

Raczej nie celuje w konkretna osobe, tylko chce zeby sie uspokoili, nie szarpali sie, a bron jest najbardziej przemawiajacym argumentem :hyhy:
  • 0

#552 Avarhis

Avarhis

Kapral

• Użytkownik
  • 155 postów
  • MiastoJózefów

Napisano 28.03.2006 - |19:18|

Jack raczej postrzelony nie będzie gdyż na fotkach z S.O.S. jest na "wycieczce w dżungli"...
chyba że leki postrzazł ale raczej wątpie...
  • 0

#553 rychu16

rychu16

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 92 postów

Napisano 28.03.2006 - |19:25|

Sayid powiedział coś w stylu: Stand back right now! czyli prawdopodobnie probuje uspokoic rozjuszonego Jacka i doprowadzic go do porzadku ;]
  • 0

#554 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 28.03.2006 - |19:35|

Tak więc możliwy jest taki scenariusz:

AL, Sayid i Cahrlie odnajduja balon, ale sa tam zaatakowaniu pzrez Innych. AL i Charlie sa porwani lecz Sayidowi udaje się zbiec. Wraca do bunkra, gdzie po wydarzeniach z udziałem Loke wychodzi na jaw, że Henry jest z obcych. Jack chce go pobic, ale powstrzymuje go powracający Sayid. W wyniku tego wszystkiego Jack i Kate wyruszaja na negocjacje wymianny jeńców. To ma jako-taki sens.

Użytkownik Jonasz edytował ten post 28.03.2006 - |19:36|

• 0
Genesis

#555 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 28.03.2006 - |20:19|

Tak więc możliwy jest taki scenariusz:

AL, Sayid i Cahrlie odnajduja balon, ale sa tam zaatakowaniu pzrez Innych. AL i Charlie sa porwani lecz Sayidowi udaje się zbiec. Wraca do bunkra, gdzie po wydarzeniach z udziałem Loke wychodzi na jaw, że Henry jest z obcych. Jack chce go pobic, ale powstrzymuje go powracający Sayid. W wyniku tego wszystkiego Jack i Kate wyruszaja na negocjacje wymianny jeńców. To ma jako-taki sens.

To prawda i nawet pasuje (Any Lucii i Charliego nie ma na zdjęciach promocyjnych ani w trailerze później niż po odkryciu balonu, a wiadomo że Sayid wraca. ) Henry oczywiście nie może jednak zginąć. Ani Jack nie bedzie ranny. Sayid uzyje broni jedynie jako straszaka. Jack bowiem pójdzie na rozmowę o wymianie, Henry zaś jest wymieniany jako gwiazda specjalna przez najbliższe odcinki.
  • 0

#556 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 28.03.2006 - |20:30|

To prawda i nawet pasuje (Any Lucii i Charliego nie ma na zdjęciach promocyjnych ani w trailerze później niż po odkryciu balonu, a wiadomo że Sayid wraca. ) Henry oczywiście nie może jednak zginąć. Ani Jack nie bedzie ranny. Sayid uzyje broni jedynie jako straszaka. Jack bowiem pójdzie na rozmowę o wymianie, Henry zaś jest wymieniany jako gwiazda specjalna przez najbliższe odcinki.

Jednego tylko nie rozumiem. jak jack, dotychczas tak nadopiekuńczy w stosunku do Kate, nagle zabiera ją w tak niebezpieczna misję. Być może wcześneij następują jakies ustalenia pomiędzy nimi a innymi z pomoca Henrego via komputer lub jakis inny środek komunikacji znajdujący sie w bunkrze.
  • 0
Genesis

#557 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 28.03.2006 - |20:35|

Jednego tylko nie rozumiem. jak jack, dotychczas tak nadopiekuńczy w stosunku do Kate, nagle zabiera ją w tak niebezpieczna misję. Być może wcześneij następują jakies ustalenia pomiędzy nimi a innymi z pomoca Henrego via komputer lub jakis inny środek komunikacji znajdujący sie w bunkrze.

Dokładnie. Poza tym "opiekuńczy" w stosunku do Kate, ale jednak ostatnio to bardziej kręci z Aną Lucią, więc Kate była zepchnięta przez niego na bok. Przez komputer? Myślę, że nie, chociaż bunkier całkowicie zwariuje w Lockdown (szmery w głośnikach, kobiecy głos w głośnikach, zamykanie się przegród, kto wie co jeszcze) Inny środek komunikacji też nie. Po prostu.
1) Locke jest zamknięty - nie może iść
2) Ana Lucia, Charlie - przypuszczalnie porwani
3) Sayid - ktoś musi pilnować Henryego (mogą odbyć stosowną pogawędkę na temat jego bycia innym)
4) Jack - wiadomo, jest na miejscu w bunkrze, więc może iść na wyprawę.
Ale jak Kate tam przyszła? Dlaczego na przykład Sawyer nie poszedł?
(a może Sawyer wreszcie zacznie chorować na żabę której dotykał sobie w 2x13 :D )
Kate , Kate... co ty tam będziesz robiła :D
  • 0

#558 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 28.03.2006 - |21:07|

Dlaczego na przykład Sawyer nie poszedł?
(a może Sawyer wreszcie zacznie chorować na żabę której dotykał sobie w 2x13 :D )
Kate , Kate... co ty tam będziesz robiła :D

Sawyer o całej imprezie może nic nie wiedzieć. Ani Jack, ani Locke po wydarzeniach z bronią nie kontaktuja się z nimi. Na wyprawe nie potrzebują broni. Z doświaczenia wiedza, ze siła ognia nie daje im wielkiej przewagi na Innymi. Licza na pokojowe rozwiązanie. Zreszta mają jeden pistolet.
  • 0
Genesis

#559 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 28.03.2006 - |21:32|

Sawyer o całej imprezie może nic nie wiedzieć. Ani Jack, ani Locke po wydarzeniach z bronią nie kontaktuja się z nimi. Na wyprawe nie potrzebują broni. Z doświaczenia wiedza, ze siła ognia nie daje im wielkiej przewagi na Innymi. Licza na pokojowe rozwiązanie. Zreszta mają jeden pistolet.

który jak sądze zatrzyma Sayid kiedy bedzie z Henrym (jeśli będzie)
  • 0

#560 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 28.03.2006 - |21:38|

który jak sądze zatrzyma Sayid kiedy bedzie z Henrym (jeśli będzie)

Teraz zdałem sobie sprawe z pewnej niescisłości. Wydaje sie, że Henry został uwięziony razem w bunkrze razem z Johnem. Tak więc albo obaj sa wolni albo zaden. Być moze Locke jest ranny lub nastapił u niego nawrót paraliżu. Jakis spoiler wspominał, że Locke przez resztę sezonu bedzie porusza sie o kulach. W takim wypadku odpada z wycieczki. Pronelm Locke może być tym piatym wydarzeniem, którego nie mogliśmy sie wcześniej doliczyć.

Użytkownik Jonasz edytował ten post 28.03.2006 - |21:40|

• 0
Genesis

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych