...wiec seher nie gadaj glupot
http://www.imdb.com/name/nm0813812/
http://www.imdb.com/title/tt0771861/
Napisano 27.03.2006 - |23:03|
...wiec seher nie gadaj glupot
Napisano 28.03.2006 - |00:26|
From reanoin: Did you hear of the picture of ***** on the ABC promo site for Lost?
Yes! Let's just say we'll see a certain blonde as a brunette in a location we've seen before. And it was telling enough that ABC immediately took it down.
Where is Desmond?
Użytkownik Quentin edytował ten post 28.03.2006 - |00:28|
Napisano 28.03.2006 - |14:30|
Nie wiem... może p[ojawi się jako głos z samolotu, z którym sygnał nawiązał Bernard. Nie ma go w gwiazdach specjalnych serialu...
http://www.imdb.com/name/nm0813812/
http://www.imdb.com/title/tt0771861/
Użytkownik boone edytował ten post 28.03.2006 - |14:31|
Napisano 28.03.2006 - |14:32|
Byc może się mylę, ale wydaje mi się Bernard nawiązał kontakt z Boone, gdy ten był w wraku Beachkraft.Nie wiem... może p[ojawi się jako głos z samolotu, z którym sygnał nawiązał Bernard. Nie ma go w gwiazdach specjalnych serialu
Użytkownik Jonasz edytował ten post 28.03.2006 - |14:38|
Napisano 28.03.2006 - |15:09|
Pojawiły się kolejne zdjęcia promocyjne z 2x19 SOS i widac tam wspomnienia (czesc wspomnien, lub jakies powiazanie z rose i bernardem) Any Lucii ... wydaje mi sie ze z lotniska.ale moge sie ymylic
Użytkownik Turbo Ptysie edytował ten post 28.03.2006 - |15:17|
Napisano 28.03.2006 - |16:49|
1) O samolocie - o tym właśnie mówiłemByc może się mylę, ale wydaje mi się Bernard nawiązał kontakt z Boone, gdy ten był w wraku Beachkraft.
Obejzałem zdjęcia promocyjne z SOS. Spoilery mówią o czyms ca ma łaczyc Bernarda i Rose z Lockiem. Moj wild guess to, że byli na spiritual walkabout, na ten sam na którego nie wziętp Johna. Wzieli udział w poprzednim turnusie i wracali do domu.
1) Nie twierdzę, że jest to dzień lotu 815. Jak napisał Jonasz, to może być na przykład w drodze na walkabout albo coś. Ale co tam robi Ana?co do tego lotniska to niekoniecznie, bo na lotnisku Ana Lucia byla inaczej ubrana, miala taka kurtke, ale pod spodem miala czarna koszulke, ta w ktorej nadal lata po wyspie. choc faktycznie otoczenie wyglada jak lotnisko.
i jeszcze co do Lockdown... w zwiatunie kanadyjskim slychac w glosnikach nie tylko jakies trzaski i piski ale jakis kobiecy (raczej) glos, ktory odlicza do 0...
Użytkownik boone edytował ten post 28.03.2006 - |17:25|
Napisano 28.03.2006 - |18:27|
Napisano 28.03.2006 - |18:31|
Na zdjęci wydaje sie, że Sayid trzyma podniesiony pistolet. Czy ktos moze posłuchac co on mówi?Bardzo prawdopodobna teoria. Henry przerazony w srodku bunkra jest sam probuje jakos pomoc zamknietemu Lockowi wchodzi Jack....widzi zamkniete drzwi i odrazu podejrzewa Henrego. Jednak pojawia sie Sayid i powstrzymuje Jacka przed pochopnymi wnioskami. Ciekawe ile z tego okaze sie prawda :hyhy:
Napisano 28.03.2006 - |18:49|
Sluchalem tego chyba juz 100 razy i nie moge zrozumiec nic poza: 'Stand back.....'Na zdjęci wydaje sie, że Sayid trzyma podniesiony pistolet. Czy ktos moze posłuchac co on mówi?
Napisano 28.03.2006 - |18:57|
Napisano 28.03.2006 - |18:59|
Raczej nie celuje w konkretna osobe, tylko chce zeby sie uspokoili, nie szarpali sie, a bron jest najbardziej przemawiajacym argumentem :hyhy:I tu ciekawe w kogo. Czemu w Jacka? Posłucham w domu, moze cos wyłapie.
Napisano 28.03.2006 - |19:18|
Napisano 28.03.2006 - |19:25|
Napisano 28.03.2006 - |19:35|
Użytkownik Jonasz edytował ten post 28.03.2006 - |19:36|
Napisano 28.03.2006 - |20:19|
To prawda i nawet pasuje (Any Lucii i Charliego nie ma na zdjęciach promocyjnych ani w trailerze później niż po odkryciu balonu, a wiadomo że Sayid wraca. ) Henry oczywiście nie może jednak zginąć. Ani Jack nie bedzie ranny. Sayid uzyje broni jedynie jako straszaka. Jack bowiem pójdzie na rozmowę o wymianie, Henry zaś jest wymieniany jako gwiazda specjalna przez najbliższe odcinki.Tak więc możliwy jest taki scenariusz:
AL, Sayid i Cahrlie odnajduja balon, ale sa tam zaatakowaniu pzrez Innych. AL i Charlie sa porwani lecz Sayidowi udaje się zbiec. Wraca do bunkra, gdzie po wydarzeniach z udziałem Loke wychodzi na jaw, że Henry jest z obcych. Jack chce go pobic, ale powstrzymuje go powracający Sayid. W wyniku tego wszystkiego Jack i Kate wyruszaja na negocjacje wymianny jeńców. To ma jako-taki sens.
Napisano 28.03.2006 - |20:30|
Jednego tylko nie rozumiem. jak jack, dotychczas tak nadopiekuńczy w stosunku do Kate, nagle zabiera ją w tak niebezpieczna misję. Być może wcześneij następują jakies ustalenia pomiędzy nimi a innymi z pomoca Henrego via komputer lub jakis inny środek komunikacji znajdujący sie w bunkrze.To prawda i nawet pasuje (Any Lucii i Charliego nie ma na zdjęciach promocyjnych ani w trailerze później niż po odkryciu balonu, a wiadomo że Sayid wraca. ) Henry oczywiście nie może jednak zginąć. Ani Jack nie bedzie ranny. Sayid uzyje broni jedynie jako straszaka. Jack bowiem pójdzie na rozmowę o wymianie, Henry zaś jest wymieniany jako gwiazda specjalna przez najbliższe odcinki.
Napisano 28.03.2006 - |20:35|
Dokładnie. Poza tym "opiekuńczy" w stosunku do Kate, ale jednak ostatnio to bardziej kręci z Aną Lucią, więc Kate była zepchnięta przez niego na bok. Przez komputer? Myślę, że nie, chociaż bunkier całkowicie zwariuje w Lockdown (szmery w głośnikach, kobiecy głos w głośnikach, zamykanie się przegród, kto wie co jeszcze) Inny środek komunikacji też nie. Po prostu.Jednego tylko nie rozumiem. jak jack, dotychczas tak nadopiekuńczy w stosunku do Kate, nagle zabiera ją w tak niebezpieczna misję. Być może wcześneij następują jakies ustalenia pomiędzy nimi a innymi z pomoca Henrego via komputer lub jakis inny środek komunikacji znajdujący sie w bunkrze.
Napisano 28.03.2006 - |21:07|
Sawyer o całej imprezie może nic nie wiedzieć. Ani Jack, ani Locke po wydarzeniach z bronią nie kontaktuja się z nimi. Na wyprawe nie potrzebują broni. Z doświaczenia wiedza, ze siła ognia nie daje im wielkiej przewagi na Innymi. Licza na pokojowe rozwiązanie. Zreszta mają jeden pistolet.Dlaczego na przykład Sawyer nie poszedł?
(a może Sawyer wreszcie zacznie chorować na żabę której dotykał sobie w 2x13 )
Kate , Kate... co ty tam będziesz robiła
Napisano 28.03.2006 - |21:32|
który jak sądze zatrzyma Sayid kiedy bedzie z Henrym (jeśli będzie)Sawyer o całej imprezie może nic nie wiedzieć. Ani Jack, ani Locke po wydarzeniach z bronią nie kontaktuja się z nimi. Na wyprawe nie potrzebują broni. Z doświaczenia wiedza, ze siła ognia nie daje im wielkiej przewagi na Innymi. Licza na pokojowe rozwiązanie. Zreszta mają jeden pistolet.
Napisano 28.03.2006 - |21:38|
Teraz zdałem sobie sprawe z pewnej niescisłości. Wydaje sie, że Henry został uwięziony razem w bunkrze razem z Johnem. Tak więc albo obaj sa wolni albo zaden. Być moze Locke jest ranny lub nastapił u niego nawrót paraliżu. Jakis spoiler wspominał, że Locke przez resztę sezonu bedzie porusza sie o kulach. W takim wypadku odpada z wycieczki. Pronelm Locke może być tym piatym wydarzeniem, którego nie mogliśmy sie wcześniej doliczyć.który jak sądze zatrzyma Sayid kiedy bedzie z Henrym (jeśli będzie)
Użytkownik Jonasz edytował ten post 28.03.2006 - |21:40|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych