Skocz do zawartości

Zdjęcie

SPORT

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1289 odpowiedzi w tym temacie

#521 Kirkor

Kirkor

Kapral

• Użytkownik
  • 184 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 24.06.2004 - |14:12|

Wiadomo wszem i wobec ze slowianki sa najladniejsze, a wsrod nich prym wioda Polki. :clap:
Niestety na wyborach Miss word tego nie wiedza :P

Użytkownik Kirkor edytował ten post 24.06.2004 - |15:09|

• 0

#522 j23

j23

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów
  • MiastoKętrzyn

Napisano 24.06.2004 - |16:10|

Ale te reprezentantki też niczego sobie http://www.frazpc.pl/b/74960/9 :hyhy:
  • 0

#523 M.M

M.M

Starszy sierżant

• VIP
  • 808 postów
  • MiastoKraków

Napisano 26.06.2004 - |09:03|

W tym całym zamieszaniu wszyscy zapomnieli, że w czasie meczu Grecji i Francji, był mecz Francji i ...Polski. :D
Polscy siatkarze przegrali dwa pierwsze sety po to, by kolejne dwa wygrać. (Polska- Francja: 25:22, 26:24, 22:25, 22:25, 17:15). Póki co prowadzimy w grupie nad Francją lepszą różnicą setów. Rewanżowe spotkanie dzisiaj o 20: 15.
Szczerze mówiąc zrezygnowałem z oglądania rozgrywek Euro 2004 na rzecz tego meczu. Dzisiaj też tak zrobię. :clap:

Użytkownik M.M edytował ten post 27.06.2004 - |09:09|

• 0

#524 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 26.06.2004 - |09:15|

Fakt :) Zacząłem oglądać od 2 seta,przy stanie 12-6 dla Francuzów.Grali 2 sety fatalnie.Jednak jak to nasi siatkarze zawsze nas zaskoczą :) Tym razem lepszą postawą w 2 kolejnych setach i zrobiło się 2-2 :) Niestety ostatnia partia nie była już tak udana :( Polska i Francja mają tyle samo punktów w grupie i ktod ziś wygra będzie liderem.Miejmy nadzieję,że to będzie właśnie Polska :)
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#525 JoVisH

JoVisH

Starszy kapral

• VIP
  • 336 postów

Napisano 26.06.2004 - |09:45|

Dzisiaj to w ogóle jest masakryczny dzień. Wieczorem mecz Szwecja - Holandia (Holandia to moi ulubieńcy od lat), w tym samym czasie siatkówka Francja - Polska, a jakby tego było mało to jeszcze Grand Prix Danii na żużlu. Speedway to moja ulubiona dyscyplina sportu. I co tu oglądać? :blink:
  • 0
"...something takes a part of me..."

#526 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 26.06.2004 - |12:12|

Jak to co ogladac :) Kobiece fanki sportu D :clap:

Dołączona grafika
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#527 Smokun

Smokun

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 79 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 26.06.2004 - |12:35|

Ja to już się martwię co będzie jak Euro 2004 się skończy :(
Oj, będzie brakować piłki.

Pocieszam się tylko że już niedługo Igrzyska w Grecji.
Nie trzeba będze zrywać się o 3 nad ranem żeby ogladać zawody :D
  • 0
Dołączona grafika

Smokun
"Poruszanie się szybciej od światła jest niemożliwe,
a już na pewno nie pożądane, bo zwiewa czapkę."
- Woody Allen

#528 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 26.06.2004 - |21:26|

Polacy pokonali francuzów 3-2 :) I jestesmy liderami grupy :D
  • 0

#529 M.M

M.M

Starszy sierżant

• VIP
  • 808 postów
  • MiastoKraków

Napisano 27.06.2004 - |09:08|

Jak już wiecie, Polska reprezentacja siatkówki pokonała Francję 3: 2 (25:20, 23:25, 25:23, 18:25, 15:8). Pierwszego seta wygrali nasi, a potem set za set. Całe szczęście, że to nasi wygrali pierwsi. :D Dla Francuzów mocnym atutem był Frantz Granvorka. W trzecim secie doznał kontuzji i zszedł z boiska. Ja troczę żałuję. Grę tego zawodnika ogląda się z przyjemnością. A i zwycięstwo było by więcej warte, gdyby rywale nie grali w osłabieniu. :D
  • 0

#530 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 27.06.2004 - |13:08|

Zwyciestwo to zwyciestwo.Teraz czas na Bulgarow.Powinnismy co najmniej jeden mecz wygrac.Moge tylko powiedziec tyle,ze dwumecz w Spodku pomiedzy Polska,a Francja rozstrzygnie kto pojedzie na final.Przypomne,ze tym razem final ligi swiatowej rozegrany zostanie pomiedzy 4 zespolami!!!!Byly tylko 3 grupy!!!!!
  • 0

#531 hvolt

hvolt

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPruszków

Napisano 28.06.2004 - |19:27|

No w końcu nasi siatkarze walczą jak przystało na klasową drużynę i wierzę, że awansują do Finalu LŚ. Byłby to naprawdę znaczący sukces w kontekście Igrzysk w Atenach i myślę, że stać ich na sprawienie niespodzianki na Igrzyskach. bo to chyba już ostatnia szansa dla niektórych zawodników żeby coś w tym sporcie jeszcze osiągnąć. :lol:

Pozdrawiam :D
------------------
  • 0

#532 JoVisH

JoVisH

Starszy kapral

• VIP
  • 336 postów

Napisano 28.06.2004 - |20:27|

Szansa na finał Ligi Światowej jest spora. Wystarczyłoby wygrać jeden z meczów w Bułgarii, a potem dwukrotnie pokonać u nas Francję. Podobno Francuzi przyjadą do Polski z drugim składem, ponieważ nie koncentrują się w tym roku na Lidze Światowej. Priorytetem jest Olimpiada. Więc teoretycznie powinno naszym siatkarzom być łatwiej. No właśnie, teroretycznie... bo ileż to już razy nasi przegrywali coś co już praktycznie było wygrane. Echh ta psychika. Może tym razem tak nie będzie. A więc... najpierw pierwszy krok - przywieźć jedno zwycięstwo z Bułgarii. Albo nawet dwa :rolleyes: .
  • 0

#533 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 28.06.2004 - |21:26|

I kto wie może w najmniej spodziewanym momencie pokusmiy się o wygraną w finale LŚ???Będą w końcu tylko 4 drużyny :P
  • 0

#534 JoVisH

JoVisH

Starszy kapral

• VIP
  • 336 postów

Napisano 29.06.2004 - |10:02|

I kto wie może w najmniej spodziewanym momencie pokusmiy się o wygraną w finale LŚ???Będą w końcu tylko 4 drużyny :P

A wiesz że nie obraziłbym się o takie cosik. Mam też nadzieję, że chłopaki dadzą nam powody do zadowolenia na Olimpiadzie. Bo jak nie teraz, to kiedy?
  • 0

#535 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 29.06.2004 - |13:14|

Zwłaszcza,że mam nyajsilniejszy skład od xxx lat :) To jest te nasze współczesne złote pokolenie,które zdobyło parę lat temu MŚJ :) Pozostaje się modlić :D
  • 0

#536 Kirkor

Kirkor

Kapral

• Użytkownik
  • 184 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 29.06.2004 - |13:48|

Gadke ze sa to zloc chlopcy to mnie juz tylko denerwuje. Zawsze kiedy dochodzi do waznego meczu to daja du**. Mam nadzieje ze tym razem skupia sie na prawde na najwaznieszym czyli olimpiadzie i przestana mowic o tym co by chcieli osiagnac ale to zrobia
  • 0

#537 hvolt

hvolt

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPruszków

Napisano 02.07.2004 - |13:42|

Gadke ze sa to zloc chlopcy to mnie juz tylko denerwuje. Zawsze kiedy dochodzi do waznego meczu to daja du**. Mam nadzieje ze tym razem skupia sie na prawde na najwaznieszym czyli olimpiadzie i przestana mowic o tym co by chcieli osiagnac ale to zrobia

Miejmy nadzieję, że jednak się skupią na grze, bo dla niektórych z tych siatkarzy to będzie ostatnia szansa żeby coś zdobyć w tym sporcie. Dzisiaj i jutro trzymam kciuki, oby wygrali z Bułgarami i zrobili duży krok naprzód do Finału LŚ. :clap:

Pozdrawiam :lol:
--------------------
  • 0

#538 gulus

gulus

Sierżant

• VIP
  • 757 postów

Napisano 02.07.2004 - |14:11|

niewiem czy dobze licze ale chyba naszym wystarcza dwie wygrane bo niestety tablei nie ma przed soba ani nigdzie w domu?

gulus
  • 0

#539 JoVisH

JoVisH

Starszy kapral

• VIP
  • 336 postów

Napisano 02.07.2004 - |14:17|

Sytuacja wygląda tak, że Polska ma 14 punktów zaś Francja i Bułgaria po 13. Dwa zwycięstwa mogą więc wystarczyć ale nie muszą. Wszystko zależy od tego jak przeciwnicy będą zdobywać swoje punkty. Natomiast trzy zwycięstwa dają 100% pewności :).
  • 0

#540 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 02.07.2004 - |14:36|

No to ladnie panie Marcinie Dolega.Pierwszy Polak,ktory podniosl 200 kilo.....ale jego wynik jest pozytywny,czyli chlopak byl na dopingu.W polowie tygodnia beda probki testu B.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych