Bardzo ciekawa teoria, co do innego bunkra to moze byc prawda, ale watpliwe jest to ze grob bedzie wejsciem. Moze gdzies w poblizu balony jest ukryty kolejny wlaz :>Oglądając trailer wpadła mi do głowy pewna mysl. Sayid wcale nie musi być w TYM bunkrze. Może być w innym... i coś co udaje grób może się okazać włazem.
Spoiler Zone
Napisano 26.03.2006 - |16:22|
Napisano 26.03.2006 - |16:22|
Napisano 26.03.2006 - |16:29|
Moze wlasnie to byl ten incydent ktory juz kiedys sie zdarzyl i naukowiec przestrzegal zeby byc ostroznym aby on sie nie powtorzyl :hyhy: :hyhy:nie pamiętam czy to już było pisane. takie banalne spostrzeżenie. Bunkier może "oszaleć" na skutek zabaw Michaela z komputerem. Japoniec z instruktażu wyraźnie przestrzegał.
Napisano 26.03.2006 - |17:31|
To byłby bardzo niebezpieczny pomysl ze strony Innych. wiadomo, że ktos mógl rozpkopac grób by zobaczyć czy jest tam cialo kobiety.Oglądając trailer wpadła mi do głowy pewna mysl. Sayid wcale nie musi być w TYM bunkrze. Może być w innym... i coś co udaje grób może się okazać włazem.
Genesis
Napisano 26.03.2006 - |17:52|
No właśnie. Henry siedzi w składzie broni. Skoro szyb wentylacyjny w tym miejscu juest zabezpieczony to jak ma wyjść? Z innego pomieszczenia niż schowek na broń.Lock ograniczył się do zabezpieczenia tunelu przy składzie broni a Kate była tam gościnnie ot tak zeby się poczołgać nad Desmondem (rekreacyjnie) ... nikt się nei zainteresował tym czy mozna nimi pójść gdzieś dalej... z drugiej strony nie musimy o tym wiedzieć... gdyby wszystko maiłobyć nam pokazane narzekalibyśmy na nudę.. po co mamy wiedzieć o zapoznaniu się przez rozbitków z szybem wentylacyjnym ? skoro nic ciekawego tam nie znaleźli nie ejst to istotne ;]
Tak, też wątpie. Właśnie. To ciekawe. Łatwo sprawdzić, czy Henry mówi prawdę. Wystarczy rozkopać grób.Bardzo ciekawa teoria, co do innego bunkra to moze byc prawda, ale watpliwe jest to ze grob bedzie wejsciem. Moze gdzies w poblizu balony jest ukryty kolejny wlaz :>
Minął prawie tydzień od tych zabaw z komputerem. Trochę opóźniona reakcja.nie pamiętam czy to już było pisane. takie banalne spostrzeżenie. Bunkier może "oszaleć" na skutek zabaw Michaela z komputerem. Japoniec z instruktażu wyraźnie przestrzegał.
No właśnie. Kolejne pytania do 2x17. Czy Sayid, Charlie i Ana Lucia rozkopią grób? Czy znajdą w nim ciało? Hmm... Jeżeli rzeczywiście chcą znać całą prawdę powinni go rozkopać.To byłby bardzo niebezpieczny pomysl ze strony Innych. wiadomo, że ktos mógl rozpkopac grób by zobaczyć czy jest tam cialo kobiety.
Napisano 26.03.2006 - |19:12|
Jednak ja juz nie wytrzymuje.... :hyhy: :look:
Napisano 26.03.2006 - |19:14|
ja bym nawet się tak nie podniecal tym 17 odcinkiem, ale ten trailer... ah to czekanie mnie zabija . Jeszcze bardziej bym czekał gdyby w trailerze nie było balonu No ale oczywiscie, istnienie balonu niczego nie przesadza, to wciaz moze byc pulapka na naszą grupkę itd.Jezeli chce sie poznac odpowiedzi na te wszystkie pytanie to trzeba cierpliwie czekac do 30.03 ok. 5-6 am powinno sie juz pojawic na torrencie :>
Jednak ja juz nie wytrzymuje.... :hyhy: :look:
Napisano 26.03.2006 - |19:24|
Napisano 26.03.2006 - |21:25|
http://www.lost-foru...ead.php?t=14883
jesli zas chodzi o to czy Henry zostanie zamkiety razem z Lockiem to teraz jestem niemal pewien
H - to Henry zakmniety w zbrojowni
------ Jeden --------- ------ Dwa --------- ------- Trzy -------- ------ Cztery -------
To jest najprawdopodobniej 4 tuż po zamknięciu.
Napisano 26.03.2006 - |21:34|
Napisano 26.03.2006 - |23:05|
na 99% jestem przekonany , ze bedzie nim Mr.Eko - to przepraszanie Henrego i skrocenie brodki na to wskazuje
Napisano 27.03.2006 - |14:34|
Napisano 27.03.2006 - |14:41|
A skąd my mamy to wiedziec. My nie wymyslamym spoilerow, lecz dyskutujemu je probujac wyciagnac z nich jakies sensowne wnioski. Zdjecie balonu było bardzo neijasne. Nie był to kadr z filmu lecz scena krecenia, lub raczej przygotowywania do krecenia. ta płachta materiału wygładała jak szczatki balonu. Nikt jednak nie wie na pewno.Mam pytanie.Bo wiem że grupa (AL Sayid i Charlie) znajdzie coś przypominającego balon.Tylko czy ktoś jest przekonany na 100% że to balon Henrego i czy to prawda co on mówił że jest z Minesoty.
Genesis
Napisano 27.03.2006 - |16:46|
Genesis
Napisano 27.03.2006 - |19:32|
I tak nie powinniśmy aż tak narzekać. 22.03, 29.03., 05.04, 12.04 - 4 odcnki pod rząd, przerwa i znowu 4 odcinki (w gruncie rzeczy piec po ostatni jak wspomniales dwugodzinny)Wyglada na to, że w kwietniu zobaczymy zaledwi dwa epizody. W maju zas co todzien nowy, a 23 finałowy bedzie dwugodzinny.
Napisano 27.03.2006 - |19:46|
Napisano 27.03.2006 - |19:54|
Napisano 27.03.2006 - |19:57|
W odcinku 19 pojawi się znany wszystkim Boone :]
Jakie jest żródło tego spoilera?
Jeśli się pojawi to tylko w czyjejś retrospekcji.
Genesis
Napisano 27.03.2006 - |20:18|
No ale nie maja juz pomyslow na kolejne retrospekcje wiec musza skracac, oby za rok nie bylo ostatniego odcinka 22-23Tylko szkoda, że ostatni odcinek 24 maja to odcinek 2x23-24, a nie tak jak rok temu 2x24-25 i sezon 2 jest krótszy w związku z tym o jeden odcinek.
W odcinku 19 pojawi się znany wszystkim Boone :]
? Wątpię ?
Przeszukam zaraz wszystkie źródła spoilerów i coś powiemJakie jest żródło tego spoilera?
Jeśli się pojawi to tylko w czyjejś retrospekcji.
Na Krisitn E Online znalazlem przypadkiem ze jest cos takiego, nawet fajne ale nic nie mowi:
From looloo: Argh. Can you tell us? Lost. Death. Now!
Okay, guys, here's the thing: So very many of you emailed in saying you felt disappointed after Maggie Grace's death episode that you felt too spoiled knowing it was a death and it was a female and it ruined the surprise, that I just can't bring myself to poison the well once more.
So, here's what we're going to do. Just this once, regarding just this piece of info (whether someone is dying before the season ends--and I'm not saying someone is!), I'm not going to spoil anything. And when the season ends, you tell me whether (a) it made you enjoy it more, ( it made no difference or © it made you want to wring my neck because you wanted to know.
If you feel very strongly that you do want to know ahead of time, feel free to email me with your complaints, outrage and vows to never read this crappy-ass section again. But I truly believe in this case, it will be so much better if you save yourself for what lies ahead. And if I'm wrong, I will gladly banish myself to the Henry Gale hatch hole of shame.
Nastepne spoiklery z Kristin E Online (czemu ich n9ie ma na spoilerfix? )
From charlie_freak: Some Lost scoop, please.
Unlike last year, word is we'll get some big A's! That's not "ass," sadly, but answers to several important questions in the season ender. However, they haven't yet filmed it. I'm told they're shooting episode 19, "S.O.S.," this week. No word on whose flashback ep. it is, but I do know there are at least a few flashbacks that take place in Australia. And all I can say is that every week that goes by without a smidge of Dirty Libby backstory, I'm further convinced she's a double-crossing, Hurley-hurting Other who had better run if she sees me coming.
From Lisa: Rose and her husband have not had a back story yet, and wouldn't that catch us off guard. Her husband kind of looks like Henry Gale, too.
Fa shizzle. We did see Rose on the plane, but perhaps that doesn't matter.
From reanoin: Did you hear of the picture of ***** on the ABC promo site for Lost?
Yes! Let's just say we'll see a certain blonde as a brunette in a location we've seen before. And it was telling enough that ABC immediately took it down.
From highlife562: Every week I am here, and every week I ask the same question, so here it is again...Where is Desmond?
I don't know! But I do know we will see him again very soon.
Użytkownik boone edytował ten post 27.03.2006 - |20:15|
Napisano 27.03.2006 - |20:52|
musisz prosić Jonasza (specjalista ) albo kogos innego kto dobrze zna angielski ja to rozumiem tylko w 70%można po polsku?
i jeszcze jedno. nigdzie nie widze jakoby boone mial sie pojawic w odcinku 19. a wiec jesli seher wie skad to niech powie
i nowy spoiler na spoilerfix
new 03/27 - Guest starring are L. Scott Caldwell as Rose, Sam Anderson as Bernard, Michael Emerson as Henry Gale, Wayne Pygram as Isaac and Donna Smallwood as Aussie woman. Source: ABC
widzicie tu gdzies iana somerhaldera? bo ja nie... wiec seher nie gadaj glupot
Użytkownik boone edytował ten post 27.03.2006 - |20:48|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych