Skocz do zawartości

Zdjęcie

SPORT

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1289 odpowiedzi w tym temacie

#501 M.M

M.M

Starszy sierżant

• VIP
  • 808 postów
  • MiastoKraków

Napisano 03.06.2004 - |14:02|

Gdybyś zechciał zobaczyć na link, który podałem to byś się przekonał, że nie podaje. :D Facet ma ambicję. Co w tym złego? Jak mu zacznie kasy brakować, to przestanie wybrzydzać. :P Tylko, żeby nie było za późno. Latka lecą.
  • 0

#502 gulus

gulus

Sierżant

• VIP
  • 757 postów

Napisano 03.06.2004 - |14:08|

M.M - z ręką na lewym cycku (sercu), poprzez lenistwo nie chciało mi się otwierać Twego linka. Ja ani nie krytykuję, ani nie chwalę Gołoty za takie przebieranie w przeciwnikach, jego wybór.

gulus
  • 0

#503 M.M

M.M

Starszy sierżant

• VIP
  • 808 postów
  • MiastoKraków

Napisano 03.06.2004 - |14:19|

A ja się nie czepiam. :D Po to wstawiłem opis, by zaoszczędzić innym czasu na otwieranie linka i czytanie. No i dzięki za doinformowanie. :D
Pozdrawiam.
  • 0

#504 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 04.06.2004 - |06:31|

No to ładnie :) Szykuje nam się transfer i wielki skandal od 52 lat na miarę transferu Figo z Barcelony do Madrytu :) Już nie mal pewne,że Vuković przejdzie do Wisły z Legii :) Sam zawodnik nie robi jednak z tego powodu żadnych rewelacji :(
Ostatnio został zaczepiony przez kibiców Legii...na szczęście Surma i Sagan staneli w jego obronie.Jednak co się dziwić kibicom???Ulubieniec kibiców.Wreszczie od paru lat godny następca Deyny w środku pola.Mydlił kibiciom Legii,że liczy się w Polsce tylko Legia :( Kolejny pazerny na kase.To samo było ze
Stanevem,Omeljańczukiem,Czereszewskim.Jest tylko jeden zagraniczny zawodnik któremu nie można nic zarzucić..Stanko Svitlica.Odszedł do Hannoveru,kiedy Legia potrzebowała kasy.Kiedy jednak dostał propozycję od Wisły to ją wyśmiał :)

Stanko Svitlica kocha cię cała stolica.Jednak jako jeden z nielicznych uszanuje decyzję Vuko...lecz zamydlił nam oczy :(
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#505 hvolt

hvolt

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPruszków

Napisano 04.06.2004 - |11:05|

Jeżeli Vuko nie chce grać w Legii to jego sprawa tylko po diabła wciskał nam ten kit o Legii w sercu itd. Zresztą w ostatnim meczu pucharowym pokazał gdzie ma to serce do walki i Kubicki zdjął go z boiska i myślę, że to było wymowne i w ten sposób nastąpiło pożegnanie Vuko z klubem.
Na marginesie to jestem wkurzony bo chciałem iśc we wtorek na mecz ale pozbawiono mnie złudzeń bo na mecz z Widzewem wejdą tylko posiadacze karnetów, a ja go nie posiadam. :D

Trochę wkurzony ale

Pozdrawiam wszystkich wiernych kibiców Legii i oby przyszły sezon był NASZ!!! :D
  • 0

#506 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 08.06.2004 - |19:52|

A więc 25 kolejkę extraklasy mamy za sobą :) Legia Warszawa rozjechała Widzew 6-0 mimo,że w podstawowym składzie nie grali Surma,Vuković i Włodarczyk :) Nawet Artur Boruc strzelił bramkę :P Kto spadnie??? Nie wiadomo :) Wszystkie 4 ostatnie zespoły tabeli przegrały :) Kto wie,może kolejka cudów będzie :) Na pewno tak :) Ja do STS zajdę :P Na pewno w ldize utrzyma się Świt lub Polkowice,gdyż grają ze sobą w ostatniej kolejce :)
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#507 hvolt

hvolt

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPruszków

Napisano 19.06.2004 - |11:48|

Czekając na walkę Andrzeja Gołoty dzisiaj kolejny Polak stanie przed szansą zostania zawodowym mistrzem świata w boksie Federacji WBF. Dziś w Londynie zmierzą się Audley Harrison i Tomasz Bonin. Audley Harrison złotym medalistą olimpijskim z Sydney, jak dotychczs niepokonany na zawodowym ringu i jest obrońcą tytułu mistrza świata WBF, Bonin nie jest faworytem tego pojedynku ale będę trzymał za niego kciuki. :rolleyes:

Pozdrawiam :lol:
--------------------
P.S. Nie wiecie czy jakaś stacja TV pokazuję tą walkę?
  • 0

#508 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 19.06.2004 - |22:46|

Polacy pokonali dziś Japonię 3-0 :) Oto niektóre fotki z tego meczu :D

Dołączona grafika

Jednak co mnie zaskoczyło to to,że finał LŚ będzie się składał...z 4 drużyn!!! Zauważyłem,że są tylko 3 grupy 4 zespołowe???!!! To ci niespodzianka :o :blink:
  • 0

#509 Kirkor

Kirkor

Kapral

• Użytkownik
  • 184 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 23.06.2004 - |19:21|

MaC gdzie mozna znalesc takie ciekawe fotki??????
  • 0

#510 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 23.06.2004 - |20:27|

Ja się dołączam do pytania Kirkor'a. Więcej takich fotek!!!
  • 0

#511 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 23.06.2004 - |20:41|

Oczywiscie na onecie :) W galerii :) Zapraszam równiez na www.ckm.pl
  • 0

#512 j23

j23

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów
  • MiastoKętrzyn

Napisano 24.06.2004 - |09:00|

A propo sportu :D Bardzo fajne zawodniczki :clap: :clap:

frazpc :clap:

Użytkownik j23 edytował ten post 24.06.2004 - |09:01|

• 0

#513 Kirkor

Kirkor

Kapral

• Użytkownik
  • 184 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 24.06.2004 - |12:18|

Pamowie przy tych paniach powiedzenie ze "Sport to zdrowie" sie sprawdza :hyhy: :hyhy:

MaC podaj odres do tych galerii sportowych :hyhy:

Użytkownik Kirkor edytował ten post 24.06.2004 - |12:19|

• 0

#514 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 24.06.2004 - |12:33|

FANKI FUTBOLU :D
  • 0

#515 M.M

M.M

Starszy sierżant

• VIP
  • 808 postów
  • MiastoKraków

Napisano 24.06.2004 - |12:48|

Galerie Euro 2004 można znaleźć tutaj: http://kobieta.inter...8732&galId=4616 .
  • 0

#516 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 24.06.2004 - |13:01|

Piękne Francuzki :D

Dołączona grafika

A to na pewno fanka futbolu nie jest :D Hahaha nie no interia wymiata :D

Dołączona grafika
  • 0

#517 M.M

M.M

Starszy sierżant

• VIP
  • 808 postów
  • MiastoKraków

Napisano 24.06.2004 - |13:09|

Może on się czuje kobietą. Zdarzają się takie przypadki. :D
  • 0

#518 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 24.06.2004 - |13:11|

Z całym szacunkiem Polki są najpiękniejsze :) Jak to napisał jakiś internauta :) Za nie przynajmniej byśmy się nie wstydzili :) Bez kitu :)
  • 0

#519 M.M

M.M

Starszy sierżant

• VIP
  • 808 postów
  • MiastoKraków

Napisano 24.06.2004 - |13:18|

Zgadzam się całkowicie. Gdyby Polska występowała na Euro, to Internet by pękał od galerii pięknych kobiet. :D
  • 0

#520 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 24.06.2004 - |13:27|

Pozostaje nam czekać 2 lata :) Niemcy są bliżej,może nasza reprezentacja to doceni i zagramy po raz koleny(z sukcesem)na mundialu :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych