Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2652 odpowiedzi w tym temacie

#501 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 25.03.2006 - |17:37|

Ten odcinek może być ciekawy... Widać, że w ostatnich odcinkach pojawiają się Rose i Bernard... Może ich kwestie nie są ważne, ale twórcy chcą zwrócić naszą uwagę - "oni są na wyspie, czekajcie na retrospekcje"... Mam nadzieję, że ten odcinek naprawde nas czymś zaskoczy.

mysle ze moga nas zaskoczyc tym, bardziej ze rose ma miec dziwne powiazanie z lockiem.

Co do trailerow to nie mozna miec do nich nigdy 100% zaufania, moze faktycznie to wszystko jest jedynie snem ^_^ Jednak gdyby to sie sprawdzilo moze to byc najlepszy odcinek z tej serii :hyhy:

Boz,e, oby to nie bylo snem :D bo to by bylo glupie, kolejny odcinek zamącania, a nic nowego w akcji. ja rzadam zeby to wszystko bylo w rzeczywisstosci a nie w snie. :D
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#502 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 25.03.2006 - |17:40|

mysle ze moga nas zaskoczyc tym, bardziej ze rose ma miec dziwne powiazanie z lockiem.
Boz,e, oby to nie bylo snem :D bo to by bylo glupie, kolejny odcinek zamącania, a nic nowego w akcji. ja rzadam zeby to wszystko bylo w rzeczywisstosci a nie w snie. :D

Trailer wyrażnie mówi o pięciu dramatycznych wydarzeniach.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#503 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 25.03.2006 - |17:48|

Trailer wyrażnie mówi o pięciu dramatycznych wydarzeniach.

Ojej. Totalnie tego nie zauważyłem :D Ale faktycznie jest ta kwestia o 5 wydarzeniach :D Dzięki. :D
a więc ja widze to tak.
1) Zamkniecie Locke'a we włazie i te szmery w głośnikach.
2) Henry ucieka z bunkra
3) Sayid wraca, Ana Lucia i Charlie porwani, on chce ich wymienić.
4) Kate i Jak idą szukać Sayida Any i Charliego.
5) (jakies nie wymienione w trailerze, lub to ze balon i grób istnieją)
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#504 rychu16

rychu16

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 92 postów

Napisano 25.03.2006 - |17:48|

a może to właśnie Inni jakoś zdołali zamknąć Locke'a w bunkrze, a Jack i Kate wyruszają na wymianę z The Others, aby ich poprosić o uwolnienie Johna? :D
  • 0

#505 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 25.03.2006 - |17:51|

Ojej. Totalnie tego nie zauważyłem :D Ale faktycznie jest ta kwestia o 5 wydarzeniach :D Dzięki. :D
a więc ja widze to tak.
1) Zamkniecie Locke'a we włazie i te szmery w głośnikach.
2) Henry ucieka z bunkra
3) Sayid wraca, Ana Lucia i Charlie porwani, on chce ich wymienić.
4) Kate i Jak idą szukać Sayida Any i Charliego.
5) (jakies nie wymienione w trailerze, lub to ze balon i grób istnieją)

Może
5)Bernard znajduje perłe i robi prezent urodzinowy Rose.
  • 0
Genesis

#506 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 25.03.2006 - |17:53|

a może to właśnie Inni jakoś zdołali zamknąć Locke'a w bunkrze, a Jack i Kate wyruszają na wymianę z The Others, aby ich poprosić o uwolnienie Johna? :D

mozliwe. Ale wlasnie. Po co do dzungli idzieKate i Jack. Prawdopooobnie nasz lekarz bohater i jego wierna koleżanka pójdą szukać naszych innych, w jakiejs sprawie. Albo o właz. Albo o Anę, Sayida i Charliego. Oni mogą się minąć. Dajmy na to. Sayid wraca bez lub z Aną i Charlim. Kate i Jack idą ich szukać i nie wiedzą o tym, ze wrocili. A moze nie inni , a konkrenie henry zdolal go zamknąć w bunkrze jak byl sam zeby moc uciec tym szybem tak jak to pokazane na trailerze, ze jego glowa wystaje w szybie wentylacyjnym.
  • 0

#507 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 25.03.2006 - |17:58|

mozliwe. Ale wlasnie. Po co do dzungli idzieKate i Jack. Prawdopooobnie nasz lekarz bohater i jego wierna koleżanka pójdą szukać naszych innych, w jakiejs sprawie. Albo o właz. Albo o Anę, Sayida i Charliego. Oni mogą się minąć. Dajmy na to. Sayid wraca bez lub z Aną i Charlim. Kate i Jack idą ich szukać i nie wiedzą o tym, ze wrocili. A moze nie inni , a konkrenie henry zdolal go zamknąć w bunkrze jak byl sam zeby moc uciec tym szybem tak jak to pokazane na trailerze, ze jego glowa wystaje w szybie wentylacyjnym.

Trudno ufać trailerowi, ale gdy to wszytsko zaczyna się dziać, Henry jest w swojej celi. Krzyczy do Locke "co się stało", a Locke każe mu się zamknać. Spolier mówi, że "locke is forced to enlist enlikly ally". Po zamknięciu się firewalls locke wypuszcza Henrego z celi i razem próbuja się wydostać na zwenątrz. Być może wtedy Henry robi coś podejżanego.

Użytkownik Jonasz edytował ten post 25.03.2006 - |18:26|

• 0
Genesis

#508 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 25.03.2006 - |18:09|

Cela jest w tym samym pomieszczeniu co to miejsce gdzie Locke bedzie zamkniety, czy Henry bedzie odgrodzony od Locke'a
  • 0

#509 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 25.03.2006 - |20:56|

Cela jest w tym samym pomieszczeniu co to miejsce gdzie Locke bedzie zamkniety, czy Henry bedzie odgrodzony od Locke'a

jeśli Jonh będzie chciał się dostać do kompa w czasie zamykania drzwi i nie zdąży - to wtedy będzie razem z Henry'm a jeśli zdąrzy... no to sam wiesz Boone... :)
  • 0

Dołączona grafika

#510 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 25.03.2006 - |21:00|

jeśli Jonh będzie chciał się dostać do kompa w czasie zamykania drzwi i nie zdąży - to wtedy będzie razem z Henry'm a jeśli zdąrzy... no to sam wiesz Boone... :)

musze znalezc plan bunkru. znalazlem keidys w internecie i nie zapisalem. ten plan mi powie co dokladnie zostanie zamkniete
  • 0

#511 makron

makron

Szeregowy

• Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 25.03.2006 - |22:10|

Gdyby nie mapa powiedziałbym, że Henry zostanie zamknięty razem z Lockiem.

http://lostanswers.l...al.com/340.html
  • 0

#512 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 25.03.2006 - |22:34|

to w sumie mam pewnosc ze oni nie beda razem tam zamknieci
  • 0

#513 martinczesiek

martinczesiek

Szeregowy

• Email
  • 71 postów

Napisano 25.03.2006 - |22:41|

Schemat znaleziony w necie: TUTAJ

Użytkownik martinczesiek edytował ten post 25.03.2006 - |22:42|

• 0

#514 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 26.03.2006 - |10:29|

ktora z tych mapek lepiej pokazuje rzeczywisty bunkier ? bo te dwie roznia sie od siebie znaczaco :mellow:
  • 0

#515 martinczesiek

martinczesiek

Szeregowy

• Email
  • 71 postów

Napisano 26.03.2006 - |13:41|

Lokalizacja "Gun Vault' jest zupełnie inna ...

aczkolwiek z obu wynika ze nie zostaną zamknięci razem (?)

Lock zdaje się być zamknięty w tym pomieszczeniu z komputerem ?
tak czy ianczej Henry bedzie gdzie indziej.

____

jeżeli ktoś am aktualnie na kompie ostatni odcinek moze sprawdzić ustawienie stołu i z której strony przychodzi henry .. powinno być to widoczne.... albo z której strony podchodzi do 'dining booth' to powinno pokazać która mapka jest bardziej wiarygodna....

Użytkownik martinczesiek edytował ten post 26.03.2006 - |13:46|

• 0

#516 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 26.03.2006 - |13:49|

Ze beda w innych pomieszczeniach to jest pewne, i bylem o tym przekonany od poczatku :P
Przydalaby sie jeszcze mapka tuneli wentylacyjnych :) Napewno jest duzo polaczen z kazdym pokojem, wiec Henry bedzie musial szukac dobrego wyjscia. Tylko ciekawe czemu zaden z rozbitkow nie sprawdzil wlasnie tych kanalow ;)
  • 0

#517 martinczesiek

martinczesiek

Szeregowy

• Email
  • 71 postów

Napisano 26.03.2006 - |13:58|

Lock ograniczył się do zabezpieczenia tunelu przy składzie broni a Kate była tam gościnnie ot tak zeby się poczołgać nad Desmondem (rekreacyjnie) ... nikt się nei zainteresował tym czy mozna nimi pójść gdzieś dalej... z drugiej strony nie musimy o tym wiedzieć... gdyby wszystko maiłobyć nam pokazane narzekalibyśmy na nudę.. po co mamy wiedzieć o zapoznaniu się przez rozbitków z szybem wentylacyjnym ? skoro nic ciekawego tam nie znaleźli nie ejst to istotne ;]
  • 0

#518 Stroumfita

Stroumfita

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 26.03.2006 - |15:37|

Witam wszystkich!!

w internecie jest udostępniony nowy filmik Dharmy Initiative >>TU<< [procedure]

co sądzicie o nim? Dałam tutaj tego linka ponieważ wydaje mi się że wcześcniej nie był podany :look: ... hmm szczerze powiedziawszy to ten filmik troszkę mi zamieszał w głowie... :wacko:

Użytkownik Stroumfita edytował ten post 26.03.2006 - |17:59|

• 0

#519 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 26.03.2006 - |16:01|

Bardzo ciekawy ten filmik, jednak ja sadze ze to jest kolejna praca jakiegos fana LOST :> moze sie myle. Naprawde jest wykonany bardzo dobrze i wlasciwie identycznie ukazany jak ten z bunkra film instruktazowy. Najbardziej zaciekawila mnie ta mapka ktora omawia pani profesor ;] tez jak w oryginale jest uciety fragment filmu, pewnie cos waznego :hyhy:

Użytkownik PaWs edytował ten post 26.03.2006 - |16:02|

• 0

#520 Gander

Gander

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 26.03.2006 - |16:19|

Oglądając trailer wpadła mi do głowy pewna mysl. Sayid wcale nie musi być w TYM bunkrze. Może być w innym... i coś co udaje grób może się okazać włazem.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych