Smallville
Napisano 01.02.2009 - |13:09|
Napisano 01.02.2009 - |13:20|
Tak jak w poście wyżej: koniec z Laną, niech wreszcie się zacznie coś dziać. Ona nie tylko hamuje Clarka, ona cały serial hamuje
Chyba nic innego nie można stwierdzić po powrocie Lany do serialu... mam nadzieje, że po kolejnym odcinku nie pojawi się już w nigdy w Smallville i oby końcówka sezonu była naprawdę mocna.
Napisano 01.02.2009 - |14:47|
Napisano 01.02.2009 - |15:26|
Ach, tak, zapomniałem o tym... To również było żałosne... Czy ona nigdy tam nie sprzątala czy coś? Przecież kaloryfer to nie jest ściana, spokojnie ten sejf można było zobaczyć nie wiedząc o jego istnieniu... Chocby przy ścieraniu kurzy .A mnie najbardziej dobił w tym odcinku super ukryty sejf Lany za kaloryferem.
OMG załamka i te WIELKIE oczy Chloe ze zdziwienia. Kurde co ona robiła do tego czasu w tym pomieszczeniu ?
Nie przeszukała go choćby po to aby wiedzieć czym dysponuje i czy nie ma czasem jakiś podsłuchów , kamer itp Załamka.
Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...
Napisano 01.02.2009 - |16:04|
lub sądziła że wie o tym sejfie:PZakładam że zatrudniała sprzątaczke, która nie dbała czy to jest sejf czy cos innego
Generalnie smallville się stoczyło, jedyne co mnie martwi to plotki o kolejnym sezonie:P Teraz już nie mają pomysłu jak to ciągnąć.
Napisano 01.02.2009 - |17:12|
Napisano 01.02.2009 - |23:22|
Z pozytywów. Hmm no to akcja pospieszyła do przodu. Doomsday chyba z tej antarktydy spacerkiem idzie. Jakoś tak mi zaginęło kilka czołowych postaci. Odnoszę wrażenie że zamiast coraz bardziej zmierzać w stronę finału zaczynamy się cofać. Dla ciągłości serialu może i dobrze ale dla fabyły już nie specjalnie.
Napisano 02.02.2009 - |01:48|
Odnoszę wrażenie że zamiast coraz bardziej zmierzać w stronę finału zaczynamy się cofać. Dla ciągłości serialu może i dobrze ale dla fabyły już nie specjalnie.
Gdyby nie tracili czasu na wątek Lany to pewnie o wiele lepiej to wyglądało - rozwijanie wątku Lois - Clark, liga sprawiedliwości, z początku sezonu to co Tess mówiła że zbiera swoja grupe meteor freaków już nie wspominając o Doomsdayu. Ja nie wiem skąd oni biorą tych scenarzystów. Sam bym o wiele lepsze scenariusze napisał.
Napisano 02.02.2009 - |03:13|
Prawie pewien jestem ze ta walka bedzie w finalowym odcinku...Podejrzewam ze ten magiczny sposob to moze byc ten pierscien tych kolesi z przyszlosci.. wkoncu po cos scenarzysci dawali scene "Jak chcesz sie z nami skontaktowac uzyj tego wypowiedz to i to.."
Użytkownik Zetnktel edytował ten post 02.02.2009 - |03:17|
Napisano 02.02.2009 - |09:37|
Smallville (The CW)
STATUS: Staying
Last summer, if someone asked The CW if "Smallville" was going to see a ninth season, the unmistakable sound of laughter would fill the room. But ratings for the Superman show this season have been surprisingly strong despite the loss of the show's creators and its main villain.
In fact, it seems that the changes were the breath of fresh air this show needed, and if The CW can do anything about it, they want this show back.
Of course, it's all up to the stars, especially Tom Welling. Do they have the steel for another 22 episodes? Fans hope they do.
Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...
Napisano 02.02.2009 - |14:25|
Ale nie sądziłem, że aż tak, by chcieć wywalać telewizor przez okno
Smallville już parodiuje samego siebie!
Ostatnie odcinki oglądam już na siłę, zmuszam się po kilku dniach od premiery, bo mam nadzieję, że jednak jakiś lepszy odcinek się trafi, liczę na rozwinięcie wątku CLOIS.
Kiedyś nie mogłem się doczekać nowego odcinka - dziś mi to zupełnie powiewa.
Przecież ten serial jest już za durny nawet dla 15 latków (oczywiście nie obrażając ich), a co dopiero dla ludzi, którzy śledzą serial od 8 lat (czyli muszą mieć minimum koło 20tki)! Twórcy powinni zauważyć, że widownia dorastała wraz z serialem i obecnie wymaga już nieco bardziej skomplikowanych perypetii niż takiej bzdurnej papki jaką im się serwuje.
Mnie już nawet Doomsday nie "kręci", bo wiem że nic zaskakującego nie zobaczę.
Załamka Panowie i Panie, załamka! A tu realny staje się 9 sezon! Ktoś wytrzyma ?
Użytkownik DanielP edytował ten post 02.02.2009 - |14:27|
Napisano 02.02.2009 - |14:30|
Napisano 02.02.2009 - |14:33|
Przecież oni wszyscy w serialu są już przed 30tką
Ale jaja
Napisano 02.02.2009 - |15:45|
Niedługo to Clarkiemu strzeli 40tka, a on nadal nie będzie latał i nie będzie Supermanem!
Przecież oni wszyscy w serialu są już przed 30tką
Ale jaja
Ta, to sprawia, że jest to coraz bardziej denerwujące, jak wracają do starych wątków. Można odnieść wrażenie, że Clark Kent ze Smallville w którymś miejscu historii przegapił moment, kiedy miał zostać Supermanem i teraz jesteśmy w alternatywnej rzeczywistości, kiedy do końca pozostanie Kentem po prostu.
Napisano 02.02.2009 - |16:36|
Z tym lataniem to trochę tego nie rozumiem. To nie koliduje im z fabułą więc mogliby go tego w końcu nauczyć.
Napisano 05.02.2009 - |00:08|
Nie oglądam w takim razie , eh.
Napisano 06.02.2009 - |05:41|
Odcinek dobry.. nie powiem ze byl zly.. bardziej dramatyczny i powazniejszy niz wszystkie.
Kilka tematow juz zamknietych takich jak Lex i Lana, co do Lexa to spodziewalem sie czegos hm spektakularniejszego a nie zabicie przez Quenna zabawka bomba. Co do Lany, powiem ze niezle to wymyslili i podobalo mi sie to.
Milo bylo rowniez zobaczyc Doktor Fraiser...
08/10 dam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych