Heroes
Napisano 21.02.2007 - |19:02|
Mnie sie poprostu wydaje ze Peter jeszcze niepotrafi skutecznie zapanowac nad ta moca (bo ona jest chyba najpotezniejsza z nich wszystkich).
Napisano 21.02.2007 - |23:39|
odcineczek calkiem calkiem
co do pary mohinder oraz sylar to mysle ze niebawem sie rozstana w jakis tam sposob. mohinder sie powinien zorientowac po smierci kolejnego heroesa ze sylar jest zbyt blisko. (Jestem ciekawy czy sylar ma dalej na rece ten zegarek który widzial w wizji mohinder ( nie Pamietam nr odcinka ale w jednym to bylo o tym jak zginal ojciec w taksowce i jakas reka " z zegarkiem" (SYLAR) dusila ojca suresh'a).
Napisano 22.02.2007 - |15:07|
Nie sądzę, aby Sylar aż tak ryzykował. Obecnie zbyt dużo osob interesuje się Sylarem, dlatego myślę, że zegarek lezy gdzieś schowany i czeka na swego "pana"(Jestem ciekawy czy sylar ma dalej na rece ten zegarek który widzial w wizji mohinder ( nie Pamietam nr odcinka ale w jednym to bylo o tym jak zginal ojciec w taksowce i jakas reka " z zegarkiem" (SYLAR) dusila ojca suresh'a).
W oczekiwaniu na BSG "Caprica"
Napisano 22.02.2007 - |19:18|
Hardcorowy odcineczek, nie ma co jak Peter się wnerwi to już po ptakach Claire wreszcie nie wytrzymała i wyrzuciła ojcu wszystko prosto w twarz. Sprawy zaszły troche za daleko... Podobało mi się jak Peter próbował nauczyć się "wyciągania" swoich zdolności metoda może i troche brutalna, ale skuteczna. Jak trzeba było to potrafił "zatrzymać czas" tak to wyglądało choć podzielam wspólne zdanie, że to jednak telekineza. A zaraz po tym udał się na mały spacer w chmurach... Swoją drogą świetna scena jak tak "wybił" w góre troche mi przypomniał Neo, ale tutaj scena wyglądała o wiele lepiej Tak apropo troche głos mu się zmienił - dzięki czemu kojarzy się dokładnie z tym czerwonym gościem na plakacie... (Zresztą obraz Isaaca kiedy Peter stoi w pokoju też super). Nowa bohaterka - żadnej myszki, klawiatury, nawet żadnego komputera... A pisze pewnie z 1000 znaków na sekunde I pewnie włamać się umie tu i tam Teraz jak już dopadli Benneta to będzie się musiał wyspowiadać jak w konfesjonale... Chyba że czeka nas jeszcze nieprzewidziany zbieg okoliczności. Biedny Mohinder, ciekawe jak dlugo da się zwodzić? Moim zdaniem już coś podejrzewa, pytanie tylko czy jego przeczucia pomogą mu uratować życie... Syler jak zwykle świrowaty, lepiej żeby nie dorwał zbyt wielu ofiar bo na dodatek teraz jeszcze ma niewiarygodny słuch.
Mordimer Madderin licencjonowany Inkwizytor jego Ekscelencji Biskupa Hez Hezronu
Napisano 25.02.2007 - |01:28|
tylko zachowanie Sylara srednio logiczne mi sie wydaje - ja na jego miejscu poczekalabym z tym mordowaniem, bo wlasnie w ten sposob ryzykuje, ze Mohinder sie szybciej domysli, kim jest. a tak, moglby spokojnie zdobyc adresy tych wszystkich ludzi i potem kropnac po kolei Mohindera i herosow... no ale Sylar to psychopata, oni mysla inaczej...
w kazdym razie, odcinek wymiata z kapci. a juz zakonczenie.... ojej.
www.science-fiction.com.pl/forum
Napisano 26.02.2007 - |11:45|
Heroes.S01E17.HDTV.XviD-FpN
Heroes.S01E17.HR.HDTV.XviD-FpN
PS
Za tydzień też mają emisję dzień wcześniej
Napisano 26.02.2007 - |13:52|
cala akcja toczy sie wokol Benneta i jego rodziny, jest wyjasnione we wspomnieniach Benneta skad wzial sie ten Haitanczyk i jaki byl jego zwiazek z Claude'm. Dowiadujemy sie takze ze Bennet spotkal sie z ojcem Hiro jak i samym Hiro
ocena: 9+/10
Napisano 26.02.2007 - |16:37|
Nierozumiem tylko po co oni zabijaja tych "mutantow" (bo chyba ich zabijaja?), ewolucji nie da sie przezwyciezyc przeciez.
Napisano 26.02.2007 - |21:10|
Clarie wchodzi na nową drogę życia.
Moja ocena 9/10
Zabijają tylko tych których nie mogą kontrolować. Raczej starają się resztę kontrolować i w miarę możliwości wykorzystać., jak np. Haitańczyka, Eden.Nierozumiem tylko po co oni zabijaja tych "mutantow" (bo chyba ich zabijaja?), ewolucji nie da sie przezwyciezyc przeciez.
Napisano 26.02.2007 - |23:37|
Napisano 26.02.2007 - |23:46|
PS. Jeszcze o czymś zapomniałem,
Użytkownik MaGiK edytował ten post 26.02.2007 - |23:57|
Napisano 26.02.2007 - |23:57|
coraz ciekawiej się dzieje, ciekawe co zrobili z okoliczną ludnością i policją. Co dalej z Cleir. i z każdym odcinkiem corac więcej tajemnic i dziwnych powiązań (mlody hiro :-)))) jego ojciec, co to za organizacja, jaki ma cel, kim są, o co i chodzi...
o poranku..."
Cytat z filmu "Apocalypse Now"
Napisano 27.02.2007 - |00:12|
Pięknie się to wszystko wyjaśnia i układa, scenarzyści odwalili kawał dobrej roboty
To faktycznie trochę pogmatwali. Tak nagle się pojawił nie wiadomo skąd :buu:Tylko takie pytanie ten "szef" Benneta występował już wcześniej? Bo się na tym końcu wziął nie wiadomo skąd (pomijając wcześniejszą retrospekcję, chodzi o to ze w domu Benneta nie wiadomo skąd się wział ;P), trochę to pogmatwali.
Napisano 27.02.2007 - |00:20|
Jestem w szoku, że publiczna zakupiła 'tak nowy' serial. Czyżby coś się zmieniało na lepsze? :clap:
Napisano 27.02.2007 - |00:20|
- dowiadujemy się w końcu całej prawdy o Bennetach,
- wiadomo o co chodziło Claude'owi mówiąc, że chciał się od "nich" odciąć,
- mały samuraj pykający w gameboya (swoją drogą ostatnio widziany jak wsiadał do autobusu niejakiego Stana Lee. Mam tylko nadzieję, że nie zabrał go do Marvela i wróci do nas za tydzień )
- czyżby Parkman stanął po ciemnej stronie mocy?
- jak ta mała się fajnie spaliła, szkoda że tak szybko opadł z niej kurz
- a jednak nasz niemowa wcale taką niemową nie był i nie tylko pani "nieśmiertelna" zna jego akcent,
- dobre wybrała mu okulary, mam nadzieję, że jeszcze mu się na coś przydadzą
- myślałem, że odcienk bez Petera to odcinek stracony, całe szczeście, że rzadko kiedy mam rację
- czyżbyśmy w końcu poznali wielkiego L. ?
O matko !!! -> http://www.stopklatk...ie.asp?wi=36360
Użytkownik Jarekk edytował ten post 27.02.2007 - |00:28|
5.5 Chuck, Dexter, True Blood,
5.0 Supernatural, Weeds, Pushing Daisies, Reaper,
4.5 Californication, Lost, Smallville, The 4400,
4.0 Heroes, Kyle XY, Prison Break.
Napisano 27.02.2007 - |00:32|
O matko !!! -> http://www.stopklatk...ie.asp?wi=36360
Po premierze Prison Breaka w polsacie można było się spodziewać jakiejś odpowiedzi ze strony TVP, ale Heroes no no, w końcu czuję że kasa na abonament nie jest marnowana na kolejny polski-beznadziejny tasiemiec.
PS. Czyli od maja w czwarki będziemy oglądali Bohaterów w TVP
Napisano 27.02.2007 - |01:08|
No oprócz Heroesa będą też i tasiemce A można by przecież dołożyć do Heroesa coś jeszczeczuję że kasa na abonament nie jest marnowana na kolejny polski-beznadziejny tasiemiec.
Napisano 27.02.2007 - |10:42|
Napisano 27.02.2007 - |10:52|
- jak ta mała się fajnie spaliła, szkoda że tak szybko opadł z niej kurz
Tak swoją drogą to rozumiem, ze Clair się zregenerowałą ale dlaczego zregenerowało się jej ubranie !!!
Przecież jak wyszła z domu to ciało miała spalone do kości.
Więc po regeneracji powinno być widać to i owo ( :slina: ) a tu "brzdęk" i jest ubrana.
::. GRUPA TARDIS .::
Napisano 27.02.2007 - |14:51|
->
Sam trailer dostarcza nam paru niespodzianek, w tym jedną sporą. Bynajmiej dla mnie
I jeszcze jedno
Użytkownik Jarekk edytował ten post 27.02.2007 - |15:01|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych