Skocz do zawartości

Zdjęcie

Heroes

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
688 odpowiedzi w tym temacie

#481 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 21.02.2007 - |19:02|

Halavar: Powinien znac bo spotkal Hiro juz kilkukrotnie ;)
Mnie sie poprostu wydaje ze Peter jeszcze niepotrafi skutecznie zapanowac nad ta moca (bo ona jest chyba najpotezniejsza z nich wszystkich).
  • 0

#482 adix

adix

Szeregowy

• Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 21.02.2007 - |23:39|

no no no :>
odcineczek calkiem calkiem
co do pary mohinder oraz sylar to mysle ze niebawem sie rozstana w jakis tam sposob. mohinder sie powinien zorientowac po smierci kolejnego heroesa ze sylar jest zbyt blisko. (Jestem ciekawy czy sylar ma dalej na rece ten zegarek który widzial w wizji mohinder ( nie Pamietam nr odcinka ale w jednym to bylo o tym jak zginal ojciec w taksowce i jakas reka " z zegarkiem" (SYLAR) dusila ojca suresh'a).
  • 0

#483 Halavar

Halavar

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 637 postów
  • MiastoŚląsk

Napisano 22.02.2007 - |15:07|

(Jestem ciekawy czy sylar ma dalej na rece ten zegarek który widzial w wizji mohinder ( nie Pamietam nr odcinka ale w jednym to bylo o tym jak zginal ojciec w taksowce i jakas reka " z zegarkiem" (SYLAR) dusila ojca suresh'a).

Nie sądzę, aby Sylar aż tak ryzykował. Obecnie zbyt dużo osob interesuje się Sylarem, dlatego myślę, że zegarek lezy gdzieś schowany i czeka na swego "pana" :)
  • 0
All Lies Lead To The Truth

W oczekiwaniu na BSG "Caprica"

#484 Jason

Jason

Kapral

• VIP
  • 172 postów

Napisano 22.02.2007 - |19:18|

1x16 WOW :D
Hardcorowy odcineczek, nie ma co jak Peter się wnerwi to już po ptakach :D Claire wreszcie nie wytrzymała i wyrzuciła ojcu wszystko prosto w twarz. Sprawy zaszły troche za daleko... Podobało mi się jak Peter próbował nauczyć się "wyciągania" swoich zdolności :P metoda może i troche brutalna, ale skuteczna. Jak trzeba było to potrafił "zatrzymać czas" tak to wyglądało choć podzielam wspólne zdanie, że to jednak telekineza. A zaraz po tym udał się na mały spacer w chmurach... Swoją drogą świetna scena jak tak "wybił" w góre :D troche mi przypomniał Neo, ale tutaj scena wyglądała o wiele lepiej :) Tak apropo troche głos mu się zmienił :D - dzięki czemu kojarzy się dokładnie z tym czerwonym gościem na plakacie... (Zresztą obraz Isaaca kiedy Peter stoi w pokoju też super). Nowa bohaterka - żadnej myszki, klawiatury, nawet żadnego komputera... A pisze pewnie z 1000 znaków na sekunde :P I pewnie włamać się umie tu i tam ;) Teraz jak już dopadli Benneta to będzie się musiał wyspowiadać jak w konfesjonale... Chyba że czeka nas jeszcze nieprzewidziany zbieg okoliczności. Biedny Mohinder, ciekawe jak dlugo da się zwodzić? Moim zdaniem już coś podejrzewa, pytanie tylko czy jego przeczucia pomogą mu uratować życie... Syler jak zwykle świrowaty, lepiej żeby nie dorwał zbyt wielu ofiar bo na dodatek teraz jeszcze ma niewiarygodny słuch.
  • 0
" Kiedy w mieście ginie Inkwizytor, czarne płaszcze ruszają do tańca "

Mordimer Madderin licencjonowany Inkwizytor jego Ekscelencji Biskupa Hez Hezronu

#485 elam

elam

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 757 postów
  • MiastoBielsko-Biala

Napisano 25.02.2007 - |01:28|

ojejej coraz bardziej mi sie serial podoba. odcinek 16 ty po prostu na 10tke z plusem !!
tylko zachowanie Sylara srednio logiczne mi sie wydaje - ja na jego miejscu poczekalabym z tym mordowaniem, bo wlasnie w ten sposob ryzykuje, ze Mohinder sie szybciej domysli, kim jest. a tak, moglby spokojnie zdobyc adresy tych wszystkich ludzi i potem kropnac po kolei Mohindera i herosow... no ale Sylar to psychopata, oni mysla inaczej...
w kazdym razie, odcinek wymiata z kapci. a juz zakonczenie.... ojej.
  • 0
lubisz science-fiction? na serialach sie nie konczy !
www.science-fiction.com.pl/forum

#486 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 26.02.2007 - |11:45|

Wygląda na to, ze przestajemy oglądać Heores we wtorki, dzięki kanadyjskiej stacji GlobalTV, możemy nowe odcinki oglądać teraz w poniedziałki :)

Heroes.S01E17.HDTV.XviD-FpN
Heroes.S01E17.HR.HDTV.XviD-FpN

PS
Za tydzień też mają emisję dzień wcześniej :)
  • 0
Master of possimpible ;)

#487 Murdock

Murdock

Szeregowy

• Użytkownik
  • 63 postów

Napisano 26.02.2007 - |13:52|

odcinek 1x17 super

cala akcja toczy sie wokol Benneta i jego rodziny, jest wyjasnione we wspomnieniach Benneta skad wzial sie ten Haitanczyk i jaki byl jego zwiazek z Claude'm. Dowiadujemy sie takze ze Bennet spotkal sie z ojcem Hiro jak i samym Hiro

ocena: 9+/10
  • 0

#488 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 26.02.2007 - |16:37|

117 swietnym, wrescie sie dowiadujemy czegos wiecej na temat pracy Benneta. Okazuje sie bowiem iz jest to miedzynarodowe konsorcjum i nawet ojciec Hiro do niego nalezy. A Bennet przez te wszytskie lata staral sie chronic Claire.
Nierozumiem tylko po co oni zabijaja tych "mutantow" (bo chyba ich zabijaja?), ewolucji nie da sie przezwyciezyc przeciez.
  • 0

#489 Jinn

Jinn

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 319 postów

Napisano 26.02.2007 - |21:10|

Piękny odcinek. Wzruszający i bardzo wiele wyjaśnia.
Clarie wchodzi na nową drogę życia.
Moja ocena 9/10

Nierozumiem tylko po co oni zabijaja tych "mutantow" (bo chyba ich zabijaja?), ewolucji nie da sie przezwyciezyc przeciez.

Zabijają tylko tych których nie mogą kontrolować. Raczej starają się resztę kontrolować i w miarę możliwości wykorzystać., jak np. Haitańczyka, Eden.
  • 0

#490 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 26.02.2007 - |23:37|

No ja mam wrazenie ze ich trzymaja przy zyciu tak dlugo az im beda potrzebni a jak teoretycznie by wszystkich mutantow wybili to ich takze by sie pozbyli.
  • 0

#491 MaGiK

MaGiK

Szeregowy

• Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 26.02.2007 - |23:46|

1x17 9/10 naprawdę świetny odcinek. Tylko takie pytanie ten "szef" Benneta występował już wcześniej? Bo się na tym końcu wziął nie wiadomo skąd (pomijając wcześniejszą retrospekcję, chodzi o to ze w domu Benneta nie wiadomo skąd się wział ;P), trochę to pogmatwali. I jeszcze jedno pytanie ile jest planowanych odc w 1 sezonie? Bo na tv.com 18 jest, ale to tym się raczej nie ma co sugerować, bo nie zawsze uaktualniają to na bieżąco.

PS. Jeszcze o czymś zapomniałem,
» Click to show Spoiler - click again to hide... «
Dziwne to trochę było ;/

Użytkownik MaGiK edytował ten post 26.02.2007 - |23:57|

• 0

#492 ulan

ulan

Kapral

• VIP
  • 241 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 26.02.2007 - |23:57|

hmmm odcinek wymiata, koleś bomba bomba ;-))
coraz ciekawiej się dzieje, ciekawe co zrobili z okoliczną ludnością i policją. Co dalej z Cleir. i z każdym odcinkiem corac więcej tajemnic i dziwnych powiązań (mlody hiro :-)))) jego ojciec, co to za organizacja, jaki ma cel, kim są, o co i chodzi...
  • 0
"Uwielbiam zapach napalmu
o poranku..."

Cytat z filmu "Apocalypse Now"

#493 _Coen_

_Coen_

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 142 postów
  • MiastoGrabina k. Warszawy

Napisano 27.02.2007 - |00:12|

Odcinek pierwsza klasa 9/10.
Pięknie się to wszystko wyjaśnia i układa, scenarzyści odwalili kawał dobrej roboty :D

Tylko takie pytanie ten "szef" Benneta występował już wcześniej? Bo się na tym końcu wziął nie wiadomo skąd (pomijając wcześniejszą retrospekcję, chodzi o to ze w domu Benneta nie wiadomo skąd się wział ;P), trochę to pogmatwali.

To faktycznie trochę pogmatwali. Tak nagle się pojawił nie wiadomo skąd :buu:
  • 0

#494 Dooku

Dooku

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 257 postów
  • MiastoPrzeźmierowo

Napisano 27.02.2007 - |00:20|

Ja w sprawie formalnej: właśnie przeczytałem, że na wiosnę na tvp1 w czwartki (pewnie po zakończeniu drugiego sezonu 4400) będzie emitowany serial Heroes.

Jestem w szoku, że publiczna zakupiła 'tak nowy' serial. Czyżby coś się zmieniało na lepsze? :clap:
  • 0
Don't tell me, what I can't do!

#495 Jarekk

Jarekk

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 99 postów
  • MiastoBełchatów/Wrocław

Napisano 27.02.2007 - |00:20|

Odcinek 17 jest genialny!
- dowiadujemy się w końcu całej prawdy o Bennetach,
- wiadomo o co chodziło Claude'owi mówiąc, że chciał się od "nich" odciąć,
- mały samuraj pykający w gameboya (swoją drogą ostatnio widziany jak wsiadał do autobusu niejakiego Stana Lee. Mam tylko nadzieję, że nie zabrał go do Marvela i wróci do nas za tydzień :) )
- czyżby Parkman stanął po ciemnej stronie mocy?
- jak ta mała się fajnie spaliła, szkoda że tak szybko opadł z niej kurz ;)
- a jednak nasz niemowa wcale taką niemową nie był i nie tylko pani "nieśmiertelna" zna jego akcent,
- dobre wybrała mu okulary, mam nadzieję, że jeszcze mu się na coś przydadzą ;)
- myślałem, że odcienk bez Petera to odcinek stracony, całe szczeście, że rzadko kiedy mam rację :)
- czyżbyśmy w końcu poznali wielkiego L. ?

O matko !!! -> http://www.stopklatk...ie.asp?wi=36360

Użytkownik Jarekk edytował ten post 27.02.2007 - |00:28|

• 0
6.0 House, Six Feet Under, Lie To Me,
5.5 Chuck, Dexter, True Blood,
5.0 Supernatural, Weeds, Pushing Daisies, Reaper,
4.5 Californication, Lost, Smallville, The 4400,
4.0 Heroes, Kyle XY, Prison Break.

#496 MaGiK

MaGiK

Szeregowy

• Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 27.02.2007 - |00:32|

O matko !!! -> http://www.stopklatk...ie.asp?wi=36360

Po premierze Prison Breaka w polsacie można było się spodziewać jakiejś odpowiedzi ze strony TVP, ale Heroes no no, w końcu czuję że kasa na abonament nie jest marnowana na kolejny polski-beznadziejny tasiemiec.

PS. Czyli od maja w czwarki będziemy oglądali Bohaterów w TVP :D
  • 0

#497 Jarekk

Jarekk

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 99 postów

Napisano 27.02.2007 - |01:08|

czuję że kasa na abonament nie jest marnowana na kolejny polski-beznadziejny tasiemiec.

No oprócz Heroesa będą też i tasiemce ;) A można by przecież dołożyć do Heroesa coś jeszcze ;)
  • 0

#498 normanos

normanos

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 27.02.2007 - |10:42|

1x17 wymiata.. jeśli oceniacie to na 9-10/10 to jakim cudem jednocześnie punktujecie ostatni odcinek Losta na 7-9/10? :) Bez sensu są takie oceny skoro zupełnie brak im relatywizmu ;)
  • 0
serialopedia.pl - dołącz do ekipy pierwszej polskiej darmowej encyklopedii serialowej tworzonej za darmo dla wszystkich przez fanów seriali dla fanów seriali. W tym tygodniu edytujemy Heroes

#499 psjodko

psjodko

TIME LORD

• Moderator
  • 2 337 postów
  • MiastoLeżajsk

Napisano 27.02.2007 - |10:52|

- jak ta mała się fajnie spaliła, szkoda że tak szybko opadł z niej kurz ;)

Tak swoją drogą to rozumiem, ze Clair się zregenerowałą ale dlaczego zregenerowało się jej ubranie !!! :huh:
Przecież jak wyszła z domu to ciało miała spalone do kości.
Więc po regeneracji powinno być widać to i owo ( :slina: ) a tu "brzdęk" i jest ubrana.

::. GRUPA TARDIS .::

#500 Jarekk

Jarekk

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 99 postów

Napisano 27.02.2007 - |14:51|

Za tydzień ostatni odcinek przez przerwą. Zwiastun:
->
Sam trailer dostarcza nam paru niespodzianek, w tym jedną sporą. Bynajmiej dla mnie ;)
I jeszcze jedno :)
» Click to show Spoiler - click again to hide... «

Użytkownik Jarekk edytował ten post 27.02.2007 - |15:01|

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych