Witam jestem tutaj nowy i tez mam kilka przemysleń co do serialu
odpowiedzi do
Cordaad1 Możliwe ,że tylnia częśc samolotu (znaczy się pasażerowie) tak naprawde nie byli im potrzebni i odrazu zaczeli likwidacje. W przypadku naszych rozbitków nie zaczeli taki "łapanek" Gdyż ,moim zdaniem , chcieli uśpić ich czujnośc.
ad2 Wydaje mi się ,że to miało coś wspólnego ze jego snami(tam widzieliśmy brata Ecko który wpisywał nasze cyfry w komputerze w łabędźu)
ad3A to bardzo mozliwe ale niestety ja tez nie mam do tego głowy
ad4Kółko a nie znak zapytania ?
Tego to też nikt nie wie może sytuacja podobna do tej kiedy ktoś nie wcisnoł guzika i też ten samolot przez to spadł , ale kto tam wie co scenarzyści wymyślą
ad5A mnie się wydaje bardzo prawdopodobny , ciekawe czyt Othersi pójdą z dymem na plaże
ad6Mnie własnie też zastanawia ta kwestia ? Nie mogli tego zrobić np jako mapy ? Mogli by zrobic bardzo dokładny plan wyspy a tak "bawią" się w malowanie na własach , a może o tej mapie nikt z Othersów nie wie ? PRzecież "Henry" poszedł wcisnąć guzik ,a po tym zapaliły się ultrafioletowe lampki
ad7Też tak myślę ,że Jack ma jakiś zarys , sayid nie jest taki głupi i mógł przewidziec ,że pókjdą gdzie indziej i dać mu wskazówki ,ale Jack tak podejrzewał .
ad8 j/w
ad9 Moim zdaniem tęz ta teoria kupy się nie trzyma to nie jest jakieś romandsidło,prędzej byłbym za tym ,że Córka przez przypadek znalazła jakieś dokumenty o tej wyspie ,możę zapis video Desmonda z Łabędzia ,albo coś w tym stylu
ad10Czy ja wiem , jak są pieniądze to nie prawie rzeczy nie możliwych
.a Co do Ekpserymentów to każdy bunkier był za inny eksperyment (Łabędź Elektromagnetyzm,Zoologia (?), Pogoda , Psychologia i nie pamietam dalej możę kotś inny przypomni
)
ad11Tutaj także sie zastanawiam co ten film takiego krył ,ze trzeba było go ocenzurować , mnie dziiwi jak ten Kelvin znalazł się po wojnie w Iraku na wyspie (przecież pod koniec jendogo z Odc , Gdzie widziliśmy retrospekcje Sayida on go zwalnia ze służby daje pieniądze , sayid mówi mu ,że już nie ma zamiaru tortuorwać więcej ludzi a na to "Kelvin" odpowiada mu ,ze to mu się jescze przyda , hmm to się robi zbyt zakręcone
ad12 A tutaj mam teorie ,przecież w perle był monitoring z Łabędzia to raz a dwa przecież perle był również komputer.Plan był prosty ,musieli dotrzeć do Kate Jacka i Sawyera , porywają dzieciaka , Michel jest zdesperowany wyrusza za nim ,bo chce go za wszelką cene odzyskać , Henry idzie jako "karta przetargowa" (Wkońcu jak to szef , chcesz coś zrobić dobrze ,zrób to samemu).A reszte znamy co Michael był wstanie zrobić by odzyskać syna.
ad13 A tutaj nie iwem , Henry dodaje ,ze "my jestesmy dobzi". Punkt widzenia ,zależy od punktu siedzenia . Tak naprawde nie dowiemy się o co chodzi ,aż serial nie dojdzie do finału , Teraz moim zdaniem ejsteśmy na pólmetku i juz powoli powinni dawac nam odp bo między bogiem a prawdą to 2 sezon był trochę zapychaczem czasu, a retrospekcje Henrego ,Desmonda , Zaka(?) Moga naprade zaczać dawać odpowiedzi .